ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΝΟΟR1-ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ



Είδαμε νωρίτερα το τι λέει για το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, το Γραφείο Τύπου του ανώμαλου και ΔΙΕΜΦΥΛΟΥ (όχι ''διεμφυλικού'' που είναι το σωστό, αφού ''ΤΡΑΒΕΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ'' ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ)  ψευτο-πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.
 
ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ NOOR1, ΕΧΕΙ ''ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ''.
 
Οι ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (με πρώτη και καλύτερη τη νούμερο 1 κωλοτρυπίδα=Αλέξης Τσίπρας), αυτού του γελοίου κόμματος που εξέλεξε ο ''πάνσοφος'' ελληνικός λαός ΣΤΟΚΩΝ για ''να τον σώσει'' (=να τον διορίσει-να του χαρίσει χρέη=ΓΙΑ ''ΝΑ ΦΑΕΙ'' ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, Ο ΜΕΣΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ), μιλούν φυσικά ατεκμηρίωτα. Αν έχουν αποδείξεις για όσα λένε, ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, εναντίον του ''βρομιάρη'' Μαρινάκη. Επειδή όμως δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απόδειξη κι απλώς σπιλώνουν τον πρόεδρο του Θρύλου, αφού ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ''ΠΙΑΣΟΥΝ'', ΝΑ ''ΕΛΕΓΞΟΥΝ'' ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ=ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, θα δούμε εμείς κάποια στοιχεία. Επίσημα οικονομικά στοιχεία για τη ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη, την CAPITAL PRODUCT PARTNERS L.P.. Βλέπουμε αρχικά την ετήσια οικονομική έκθεση για το έτος που μας πέρασε, το 2016.
 
 
ΕΣΟΔΑ 241,62 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ, ΚΕΡΔΗ 52,489 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ.
 
Αν πάμε εδώ και μετατρέψουμε τα ποσά σε ευρώ, θα βρούμε ότι
 
ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2016, Ο ''ΤΖΙΡΟΣ'' ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 220 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ 48-49 ΕΚ. ΕΥΡΩ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2016 Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ''ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ'' (ΑΝ ΗΘΕΛΕ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΕΡΔΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ΤΟ ΞΑΝΑΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..).
 
Για το δεύτερο τρίμηνο του 2017 τώρα, εξετάζοντας τα πιο πρόσφατα στοιχεία της εταιρείας,
 
 
βλέπουμε ότι υπήρξαν έσοδα 62,1 εκ. δολάρια και κέρδη 9,8 εκ. δολάρια, τα οποία σε ευρώ (με βάση το μέσο όρο 1 ευρώ=1,1418 δολάρια γι'αυτό το χρονικό διάστημα του 2017) είναι περίπου 54,3 και 8,58 εκ. ευρώ αντίστοιχα, οπότε
 
ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2017, ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ''ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ'' ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 4,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ''ΕΒΑΖΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ'' (ΑΝ ΗΘΕΛΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΞΑΝΑΕΡΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Ή ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700.000 ΕΥΡΩ.
 
Αυτά είναι τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία είναι ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ. Προσέξτε τώρα παράνοια σε αυτήν τη χώρα που λέγεται Ελλάδα. Άνθρωπος που κερδίζει ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ περίπου 1 εκ. ευρώ ΝΟΜΙΜΑ από την εταιρεία του, θα βάλει ''το κεφάλι του στον ντορβά'' υποτίθεται για να οργανώσει...μετακίνηση ναρκωτικών, σχεδιάζοντας για μήνες το ποιος θα κάνει τι, σε ένα δίκτυο που εκτεινόταν σε πολλές χώρες, ώστε να έχει κέρδος...1-2, άντε 4 εκ. ευρώ που έλεγαν κάποιοι, λεφτά που στη χειρότερη περίπτωση θα έβγαζε ΚΑΘΑΡΑ σε ένα μήνα και περνούσαν από τα χέρια του γενικά ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Επίσης, σύμφωνα με άλλους φρενοβλαβείς ψηφοφόρους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή άλλων λαϊκίστικων ΓΕΛΟΙΩΝ κομμάτων, που το μόνο που πουλάνε στα κωθώνια που τους στηρίζουν είναι συνωμοσιολογία, ο Μαρινάκης...''στήνει ματς στο ποδόσφαιρο για το στοίχημα''. Απόδειξη φυσικά για το τι ποσά παίζει, πού και με ποιον τρόπο, δεν μας έχουν δείξει, αλλά πρέπει όλοι να δεχτούμε κατ'αυτούς ότι ''ο χοντρός στήνει'', ''πόσο το έστησες χοντρέ;'' που του φώναζαν και κάποιοι αεροψεκασμένοι ανώμαλοι ψευτο-ολυμπιακοί, αυτιστικοί (προσβάλλω και τα ηρωικά ΑΜΕΑ τώρα...), παιδιά της φάπας. ''Στήνει'' για να βγάλει ΤΙ; Λεφτά που βγάζει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ σε μια μέρα (ή άντε μία εβδομάδα το πολύ...), ΝΟΜΙΜΑ, ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, από την εταιρεία του;
 
Κι όμως, υπάρχουν τέτοια ζώα σε αυτήν τη χώρα που τα πιστεύουν όλα αυτά. Και είναι τόσα πολλά αυτά τα ζώα, αυτά τα άσχετα, πανηλίθια, αεροψεκασμένα κωθώνια, που εκλέγουν και κυβερνήσεις σαν τους ''υπερήφανους'', ''απροσκύνητους'' ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τους οποίους μας κατσικώσανε στον σβέρκο για να διαλύσουν ό,τι απέμεινε στην Ελλάδα ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝΕΙ ΜΑΤΣ. ΖΩΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ, που εκλέγουν γελοίες, παρανοϊκές κυβερνήσεις. Η φοβερή και τρομερή ''Δημοκρατία'' των κωθωνιών της Ελλάδος. Να την (και τους) χαίρεστε, όλοι όσοι συμμετέχετε σε αυτό το πάρτι, προφανώς επειδή περιμένετε ΝΑ ΦΑΤΕ. Κι όποιος τολμήσει να συγκρουστεί με την βλακεία που σας δέρνει, τον βαφτίζετε ''χρυσαυγίτη'', μέχρι και ''έμπορο ναρκωτικών''. Αποβλακωμένα σούργελα, στοκάδια, φερέφωνα του κάθε κομματόσκυλου και του κάθε λαϊκίστικου ΜΜΕ της '''αριστεράς'' και του ''εθνικισμού'', ΝΟΥ-ΜΕ-ΡΑ...
 
Υ.Γ. Ενδεικτικά, κάποια ποσά που αφορούν την εταιρεία του Μαρινάκη, γύρω από τα οποία ''παίζει μπάλα'' αυτήν την εποχή. Μέσα στο 2017 ξόδεψε 165 εκ. δολάρια=περίπου 138 εκ. ευρώ για αγορές πλοίων, πριν 3 μήνες αναχρηματοδότησε δάνειο 460 εκ. δολαρίων=περίπου 386 εκ. ευρώ για νέες επενδύσεις στη ναυτιλία, ενώ από ένα και μόνο καράβι-tanker του κερδίζει 23.000 δολάρια=19.300 ευρώ ΤΗ ΜΕΡΑ. Και έχει ανάγκη αυτός εδώ ο άνθρωπος ''να στήσει ματς'' ή ''να κουβαλήσει ναρκωτικά''. Ξεχείλισε η βλακεία από τα κεφάλια των Ελλήνων και θα πνίξει όλο τον πλανήτη...

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Κύριοι, κάντε υπομονή ... η υπόθεση που συζητούσαμε τις προάλλες έχει ... ουρά που φτάνει μέχρι τον ISIS. Έτσι φαίνεται κι αν ισχύει χοντραίνει πάρα πολύ άσχημα το παιχνίδι για ψεκασμένο και Τσίπρα.
Αρκετοί δεν το καταλαβαίνουν αλλά υπό τις κατάλληλες πολιτικές συνθήκες πάμε για ειδικά δικαστήρια και πολυετείς καθείρξεις.
Εδώ μπλέκουν οι ΗΠΑ από την ανάποδη κι ο ψεκασμένος πάει για Γκουαντάναμο ... που λέει ο λόγος. Φυσικά ο Τσίπρας μπορεί να τον δώσει κανονικά όπως δώσανε τον άλλο γλιδιάρη τον Άκη .....

Εικόνα CEN-TAURUS

Έτσι, για να καταλαβαίνουν οι διάφοροι βουτυράτοι μπεμπέδες και φρουί ζελέ επαναστάτες με τί φάρα έμπλεξαν βάζοντάς τα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον Περαία. Εδώ δεν είναι κολωνάκι και σύνταγμα, δεν έχει φραπουτσίνα και κρουασάν. Εδώ μυρίζει ψαρίλα κι ιδρώτα, όσο κι αν αυτό εξιτάρει ορισμένους οπισθογεμείς αριστερούς. Αν ενεργοποιηθεί το dna το πειραιώτικο, της πραγματικής πατρίδας των προσφύγων και μάνας του ρεμπέτικου και της παρανομίας, τότε ούτε ψύλλος στον κόρφο σας ρετάλια της ιστορίας. Δεν θα σας γλυτώνει ούτε το ΝΑΤΟ. Μόνοι μας και όλοι σας ρε! Έτσι μάθαμε. Έτσι γουστάρουμε.
Όταν αποφασίσουμε ότι θα χρειάζεται διαβατήριο για να κατέλθετε την Πειραιώς, θα είναι πια αργά και χωρίς επιστροφή. Τ' άκουσες αλεξάκι μπαζιάνα; Και συ ρουλετοπνίχτη σαλιάρη ψευτοπατριώτη;

http://www.e-orfeas.gr/artists/portraits/2093-article.html

Εικόνα matrasimca

Ο Τσιπρας και η παρεα του οχι μονο αποδεικνυονται φασιστες αλλα ταυτοχρονα και Ναζι.
Ο καλυτερος μαθητης του υπουργου προπαγανδας των Ναζι ειναι ο Αλεξακης που δεν δουλεψε ποτε και που του πηγαν το πτυχιο σπιτι γιατι στο Πολυτεχνειο δεν παταγε.
Για αυτο εκανε και 10 χρονια να παρει πτυχιο.
Αυτος που μεγαλωσε με τα λεφτα της Χουντας, ερχεται και πουλαει σε μαλακες και πουσταρια αριστεροσυνη.
Ανηθικος μεχρι εκει που δεν περνει η καλτσοδετα πρωτη πραξη του αφου εγινε πρωθυπουργος ηταν να κανει την γυναικα του καθηγητρια σε ΤΕΙ και μετα απο ενα χρονο σε πολυτεχνειο.
Στην Κοζανη την εστελνε με ελικοπτερο και μπραβο αστυνομικο για να διδαξει και.να επιστρεψει αυθημερον και τα εξοδα πληρωνε ο αρχιμαλακας Ελληνικος λαος.
Τελευταια ευκαιρια του καρπαζοεισπρακτορα και συμφεροντολογου λαου να στειλει αυτον τον απατρη ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ στο σπιτι του μηπως και γλυτωσει την τελικη καταστοφη. ΜΗΠΩΣ...

Εικόνα Δαφνες 7

Δυο πραγματακια.
Πρώτον.Το μεγεθος της καταντιας που εχουμε φτασει σαν πολιτες αυτης της χωρας ειναι οτι καποιοι χρειαζονται τετοια αρθρα για να καταλαβουν οτι οι εφοπλιστες και μαλιστα επιπεδου Μαρινακη(top 10 στην Ελλαδα με συνεχης ανοδικη πορεια) εχουν ΛΕΦΤΑ!ΠΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑ.Που οι περισσοτεροι εξ αυτων δεν ασχολουνται με ομαδες για αυτο ακριβώς τον λογο.Για να μην τους ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ μιας και δεν εχουν καμια απολύτως αναγκη.
Δευτερον.
Το τι πολιτικοι απατεωνες ειναι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οτι στοχος τους ειναι να λασπολογισουν τον Μαρινακη ενω γνωριζουν οτι δεν ισχυει τιποτα απο αυτα που του προσαπτουν ειναι οι αναφορες τους απο τα εδρανα της ΒΟΥΛΗΣ για τις 8 δολοφονιες που εχουν να κανουν με την υποθεση του Νοορ1.Προφανως γνωριζουν το θεμα για να το αναφερουν απο τα εδρανα της βουλης και αρα γνωριζουν οτι και οι 8 δολοφονιες(βασικα οι 2 θανατοι προηλθαν απο φυσικα αιτια αλλα οι συριζανελ ξερουν καυτερα και μιλανε για δολοφονιες)ειναι ατομα του στενου και συγγενικου κυκλου των ΔΥΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ που ο ενας σκοτωνε ατομα του αλλου!!Και οι κωλοτρυπιδες χρησιμοποιουν αυτους του φονους που υπαρχουν δικογραφιες για συγκεκριμενους εντολεις(Τους Τουρκους χρηματοδοτες)για να αφησουν υπονοουμενα πως δηθεν αυτους τους καθαρισε ο ΜΑρινακης για να μην μιλησουν!!!!

υγ.Ειμαι περιεργος να δω τους βουλευτες των ΑΝΕΛ τι θα κανουν οταν σε λιγο καιρο καταλαβουν οτι ο προεδρος τους παει για το επικρατειας του Συριζα και αυτοι γυρνανε στο μεροκαματο και μαλιστα εχοντας υπογραψει 2 ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΕΣ.
Θα πεσει πολυ γελιο οταν οι ιδιοι οι βουλευτες του θα αρχιζουν να πηδανε απο το καραβι να σωσουν οτι σωζετε.

Εικόνα Romain

Αυτοί οι ΚΑΜΕΝΟ-ΣΥΡΙΖΑ και την μάνα τους πουλάνε για να κρατηθούν στις καρέκλες. Δείτε τι άλλα αντ άλλων απάντησε ο ψεύτης προυθυπουργός για να καλύψει τον ΨΕΚΑΣΜΜΕΝΟ και συναίτερο του στην εξουσία υπουργό σχετικά με τις μίζες και την εμπλοκή δικού τους λαθρέμπορα-μεσάζοντα στις συμφωνίες με την Σαουδική Αραβία.

Εικόνα CEN-TAURUS

Πήραν χαμπάρι ότι έχασαν τους γαύρους και στοχεύουν τώρα στους αντιολυμπιακούς και τις ψήφους τους, μήπως πάρουν διψήφιο ποσοστό στις εκλογές. Αδελφές, αλλόθρησκοι, τρομολάγνοι και αεκιτζήδες. Αυτό είναι το τάργκετ γκρουπ που στοχεύει πλέον ο ψευτοαριστερός εσμός.
Παλλουκάρια ηρεμήστε. Αν ο Βαγγέλας είχε ύποπτη δραστηριότητα με στοιχηματισμό:
1. Θα είχε ήδη μπει στο στόχαστρο με συγκεκριμένα πονταρίσματα από διεθνείς φορείς, όπως είχε μπει παλιότερα ο εφοαπληστής μητέρας. Θυμάστε... κάτι φακέλους που έστειλαν εδώ για έλεγχο...
2. Δεν θα του επέτρεπαν όχι να αγοράσει εγγλέζικη ομάδα, αλλά ούτε σε γήπεδο να πλησιάσει.
Τσίπρα πάρτο χαμπάρι. Ο κύβος ερρίφθη. Ό,τι και να κάνεις, δεν συγκινείται κανείς. Τελέιωσες αγόρι μου.

Εικόνα savvas gridlock

Εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έχει ο Μαρινάκης, η οποία εταιρεία ελέγχεται καθημερινά με τα αυστηρότερα κριτήρια και τις υψηλότερες απαιτήσεις στον οικονομικό πλανήτη, αλλά αυτοί δεν ξέρουν. Ξέρουν ο υπουργός Τζούλης και ο σύζυγος της Μπαζιάνας. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Ο Ασλανίδης της Χούντας είχε τσίπα, δεν έφτασε ποτέ σε τέτοιο σημείο τον πόλεμο στον Θρύλο. Αυτοί εδώ είναι ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ.