ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΙΠΡΑ Τ-Ω-Ρ-Α



Αντιγράφουμε από εδώ, από το επίσημο κομματικό site δηλαδή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..
 
Σε ό,τι αφορά το για ακόμη μία φορά στημένο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ιδιοκτησίας του γνωστού υπόδικου επιχειρηματία και επιστήθιου φίλου της οικογένειας Μητσοτάκη, διαβεβαιώνουμε ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.
Η προσπάθειά τους να παρουσιάσουν υπόθεση που αφορούσε χρέη ιδιωτών  προς ιδιώτες ως υπόθεση χρεών σε τράπεζες και το Δημόσιο και έτσι να δημιουργήσουν την εντύπωση πως δεν προστατεύεται η λαϊκή κατοικία, επιβεβαιώνει ότι η αξιοπιστία τους είναι πιο στημένη και από τους στημένους αγώνες που έδιναν μαύρο χρήμα στα στοιχήματα.
 
Το Γραφείο Τύπου αυτού εδώ του ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ,
 
 
αυτού του ξεφτιλισμένου, του τρύπιου από πάνω μέχρι κάτω ψευτο-πρωθυπουργού, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ''υπόδικο'', ενώ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και χώνει στο κάδρο και ''στημένα ματς στο ποδόσφαιρο'', χρεώνοντάς τα ατο Μαρινάκη και στον Ολυμπιακό.
 
Ο ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
 
Εμείς λοιπόν λέμε να φάει μία ωραία μηνυσούλα και μία αγωγή και ας έρθει στο δικαστήριο μαζί με τα δημοσιογραφικά ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ του, στα διάφορα ΜΜΕ που συντηρεί ο βρομο-ΣΥΡΙΖΑ, να μας εξηγήσει το τι εννοεί. Eπειδή εδώ πολλοί θα μπερδευτούν με το κλασικό ''δεν έχει νόημα η μήνυση, πρωθυπουργός είναι, έχει ασυλία'', ΚΑΜΙΑ ασυλία δεν έχει, υπάρχει απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου με βάση την οποία το ''ακαταδίωκτο'' των βουλευτών αφορά ΜΟΝΟ τα βουλευτικά τους καθήκοντα. Με μία μηνυσούλα, κινείται αυτόφωρη διαδικασία και ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΜΕ τον ξεφτιλισμένο Τσίπρα. Και πάμε στο δικαστήριο να δούμε με ποια στοιχεία θεωρεί ότι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός του Μαρινάκη στήνει ματς.
 
ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
 
Άντε να σε δούμε, πρωθυπουργέ ΤΡΥΠΑ. ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ. Έχεις στοιχεία ή κατηγορείς τον Θρύλο, επειδή σου έχει κάνει τον πάτο πορτατίφ;
 
Υ.Γ. Για πολλοστή φορά, καλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού σε αυτοσυγκράτηση. Δικαίως βράζουν οι γαύροι με όσα βλέπουν κι ακούνε από την ανώμαλη βρομο-κυβέρνηση των ανώμαλων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά με τη βία δεν θα λυθεί κάτι. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ, Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑ, αντιδρούμε μόνο Ν-Ο-Μ-Ι-Μ-Α. ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, όπου τους δείτε ΓΙΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΜΟΝΟ, τίποτε άλλο και ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, εκεί που απαιτείται. Μην κάνετε μάγκες τους ανώμαλους του ανώμαλου Τσίπρα.

Σχόλια

Εικόνα kostas alsoupoli

εχετε καταφερει μεσα σε 3 χρονια να θεωρειτε η λεξη αριστερος η χειροτερη βρισια...
το μονο που σας νοιαζει ειναι να νομιμοποιησετε τα χασισια και να κανουν παρελαση οι αδερφες και εχεις το θρασος να μας κανεις και κηρυγμα ρε παπατζα ολυμπιακε???
και για να στο θεσω ευγενικα θα ματωσει η σουφρα σας στις επομενες εκλογες και περισσοτερο δε κατα την προεκλογικη εκστρατεια σας αν φυσικα εχετε τα αρχιδια να κυκλοφορησετε σε γειτονιες...

Εικόνα ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτά τα κατάπτυστα που γράφεις εναντίον των άλλων στα επιστρέφω σαν φίλαθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(από 7 χρονών παιδάκι-σήμερα 68 ετών) και σαν δημοκρατικός πολίτης αυτής της χώρας και εάν δεν το καταλαβαίνεις:
1. Συμπεριφέρεσε ακριβώς σαν αυτούς που βρίζεις
2. Προκαλείς αποτροπιασμό στους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με συνέπεια να τους απομακρίνεις από τον ένδοξο σύλλογο(ίσως και αυτός να είναι ο σκοπός σου τελικά).
3. Σε καθεστώς όπως το περιγράφεις αμφιβάλλω αν θα τολμούσες.
4. Αυτούς που καθυβρίζεις αγνοείς ότι είναι μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και δεν μπορείς να πείσεις ούτε τον άνεργο, ούτε τον φτωχό πολίτη που καρπώνεται το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ, ούτε τον συνταξιουχο που είδε αυτόν τον μήνα να του επιστρέφεται το κλέψιμο επι τρία χρόνια- 2012,2013,2014- από τους προηγούμενους(παλοιούς γνωστούς κλέφτες που απ'ότι καταλαβαίνω γι' αυτούς κόπτεσαι)στις εισφορές για την ιατροφαρμακευτική περίλθαψη.
5. Επειδή συνδέεις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και για να καταλάβεις ποιον κόσμο αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει για την ιστορία σου υπενθιμίζω: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ του 1945 τρόφιμοι στην ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ οι εξής ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της ΕΘΝΙΚΗΣ: Γ. ΔΑΡΙΒΑΣ, ΜΑΛΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ν. ΠΟΛΙΤΗΣ,ΔΙΟΝ. ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ.
Το 1942 εκτελεσθηκε φορώντας μπροστά στο απόσπασμα την ερυθρόλευκη φανέλα από τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ(καταδόθηκε απο τους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ) ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΓΟΔΑΣ " ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ ΚΟΚΚΙΝΗ-ΑΣΠΡΗ ΡΙΓΩΤΗ".
Επειδή κατόρθωσες να βρωμίσεις την ερυθρόλευκη ψυχή μου σου υποσχομαι να μην σε ξαναδιαβάσω ποτέ, όπως είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν και πολλοί άλλοι σκεπτόμενοι φιλαθλοι του ΘΡΥΛΟΥ μας.

Εικόνα matrasimca

Ειναι μια κυβερνηση μειοψηφιας που αναλογα με την αποχη κυβερνα με την εγκριση του15% των Ελληνων.
Ψηφιστηκε υποσχομενη να καταργησει τον ΕΝΦΙΑ και τα μνημονια να αυξησει τον κατωτατο μισθο.
Εκανε τιποτα απο οσα υποσχεθηκε?
ΟΧΙ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ στα τσακιδια και εσυ και η κυβερνηση των ψευτων που υποστηριζεις ΒΟΛΕΜΕΝΕ

Εικόνα savvas gridlock

Μην απαντάς φίλε, αξία του δίνεις. Ο κύριος τίποτα είναι.

Εικόνα ThomasK

Του είχα ετοιμάσει μια απάντηση, μετά είδα οτι
ο nissios κ.ά. σύγγαυροι τον έβαλαν αρκούντως
στη θέση του και οτι οποιαδήποτε περαιτέρω
ασχολία μαζί του δεν άξιζε τον κόπο.

Εικόνα savvas gridlock

Στα τσακίδια. Σεβομαι την ηλικια σου, αλλιως θα ειχες ηδη προβλημα.

Εικόνα nissios

Γεια σου.

Δεν τσακώνομαι από τα πληκτρολόγια, πόσο μάλλον με έναν άνθρωπο 68 ετών. Δεν θα σε πω βλάκα. Μπορεί κάλλιστα να είσαι έξυπνος άνθρωπος που έτυχε να γράψει ένα βλακώδες σχόλιο.

Βρομίστηκε η ερυθρόλευκη ψυχή σου από μια ανάρτηση ενός οπαδού που απευθύνεται σε συνοπαδούς του, αλλά δεν βρομίστηκε από τη λάσπη που πετάει ο πρωθυπουργός στην ομάδα σου, απευθυνόμενος ψηφοθηρικά στο αντιολυμπιακό μπουλούκι. Ασφαλώς και είναι εκλεγμένη η κυβέρνηση Τσίπρα αλλά, για να γίνει κυβέρνηση, χρειάστηκε η συνδρομή ενός πατεντάτου ακροδεξιού. Δεν βρομίστηκε η αριστερή ψυχή σου, βλέποντας τις ιδεολογίες να πηγαίνουν περίπατο μπροστά στη γυαλάδα της καρέκλας. Όταν θίγουν τον Ολυμπιακό, δεν θίγεσαι, αλλά, όταν θίγουν την κυβέρνηση, τότε θίγεσαι. Και έρχεσαι σε σάιτ του Ολυμπιακού να μιλήσεις για την ιστορία του συνδέσμου σε ποιον; Σε αυτόν που έγραψε αυτά:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160129/themos-asderis-o-thry...
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150121/i-diki-toy-nikoy-goda
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141119/i-diki-toy-nikoy-goda...
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121120/nikos-godas-th-n-t-o-s

Ο Νίκος Γόδας δεν ήταν γιαλαντζί αριστερούλης. Ήταν κομμουνιστής. Και έζησε σε μια εποχή που το να είναι κανείς αριστερός σήμαινε πολύ περισσότερα πράγματα από το να μη φοράει γραβάτα. Και σημαίνοντα ρόλο στον Ολυμπιακό έπαιξαν και της δεξιάς άνθρωποι:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121211/mixalis-manoyskos-th-...
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140409/mixalis-manoyskos-kos...

Μόνο τόσα, σκεπτόμενε φίλαθλε, και πάλι πολλά είναι.

Εικόνα takis xwsiar

Όλα αυτά που λες ότι "προσφερει" το κομμα ΣΟΥ,ειναι ΨΕΜΑΤΟΥΡΕΣ!! Ο Ολυμπιακος αποτελείται από Ολυμπιακούς,και ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ οποιασδηποτε "παραταξης".Εάν δεν εχεις καποιο νοητικο πρόβλημα,τοτε σε λυπάμαι!

Εικόνα giorg7

Έχουν τελειώσει οι ξεφτιλοξεφτύλες ΣΑΝΕΛ.
Βρώμικος πούστικος πόλεμος στον Ολυμπιακό, η βρωμερή ιστορία της μίζας των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία με πρωταγωνιστές Τσίπρα-Τζούλη-Παπαδόπουλο, η απάτη του κοινωνικού μερίσματος, οι πλειστηριασμοί, η καταστροφή στη Δυτική Αττική και ένα σωρό άλλα σκάνδαλα και πουστονόμοι.Είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

Εικόνα takis xwsiar

Εγω Σαββα δεν γνωριζω τι λεει ο νομος για τετοιου είδους ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ.Ομως εάν είναι ετσι,θα του κανει μηνυση αυτος που πρεπει? Εμεις οι Ολυμπιακοι θα κανουμε το ΚΑΘΗΚΟΝ μας,οταν ερθει η ωρα,αλλα φιλε δεν είναι ευκολο να ακους τον ΠΟΥΣΤΗ να το παιζει μαγκας!!! Είναι ΣΟΥΤΗΔΙΝΕΙΣΤΙΚΟ,προκαλει αηδια!Οσο για τους Συριζεους γενικοτερα,την περιοδο των εκλογων εγω θα τους περιμενω με θαλπωρή να μου "χτυπησουν" την πορτα,και θα τους προσφερω γλυκα μανιάτικα! (Δηλ.διπλες..αλλα και τριπλες και τετραπλες κ.ο.κ)

Εικόνα Romain

Με τί έγινε προθυπουργός ο Τσίπρας?

Με τις ΨΕΥΤΙΕΣ!

Τώρα πώς προσπαθεί να παραμείνει στην καρέκλα?

Με τις ΨΕΥΤΙΕΣ!

Τι περιμένεις από ένα ψεύτη?

ΨΕΥΤΙΕΣ!

Εικόνα Harry red logic

Για να καταλαβαίνουμε καλύτερα το παρόν πρέπει διαβάζουμε ιστορία!
Αυτές τις μέρες διαβαζα για τον βίο και πολιτεία των:
Καλιγούλα, του Καίσαρα Βοργία, του Τσαουσέσκου!Λαμπροί ηγέτες με λαμπρό τέλος!
Ρε τι μπουμπούκια έχουν περάσει απο αυτόν τον μάταιο κόσμο!

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B1...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%AC%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B5...

Εικόνα CEN-TAURUS

Πολύ καιρό τώρα όταν τίποτα δεν έδειχνε πού θα καταλήξουμε, γράφαμε εδώ ότι πλέον το ζήτημα δεν είναι αθλητικό, είναι καθαρά πολιτικό. Υπάρχει ξεκάθαρη μεθόδευση σε βάρος της ομάδας και του προέδρου, στην οποία κανένας πλέον δεν πρέπει να έχει αμφιβολία. Προσέξτε ανακοίνωση από επίσημο γραφείο τύπου. Απαγγέλονται κατηγορίες για έπλυμα και στημένα ματς κατά του μαρινάκη κι αυτό δεν είναι αφελές τυχαίο ή αθώο. Είναι μια σαφής προειδοποίηση σε κάθε δικαστή που θα ασχοληθεί, ότι "κοίτα μάγκα, ο χαλίφης έχει αυτή τη βεβαιότητα. Δεν πιστεύω εσύ να βγάλεις καμια αντίθετη απόφαση γιατί θα είσαι εξωνημένος και εχθρός του λαού".

ΥΓ. Εντάξει λαμόγια. Ξέπλυμα και στημένα. Για τα λαθροτσίγαρα θα μιλήσετε; Ποιος είναι πίσω από τον παπαδόπουλο- καμμένο στην υπόθεση των βομβών;
Πονάτε πολύ έχετε χάσει τη μπάλα και τον ύπΝο σας. Απόδειξη ότι χαρακτηρίζετε σπίτι αντικειμενικής αξίας 300.000 ευρώ ως σπίτι λαϊκής οικογένειας. Έχετε σαλτάρει τελείως από τις σφλιάρες.

Εικόνα savvas gridlock

Θα σου πω σε λίγο με άρθρο το ποιος είναι πίσω από τις βόμβες και τα λαθραία, με άρθρο για να μείνει να το βλέπει όλη η Ελλάδα.

Εικόνα Red Captain

savvas...O Θεός συγχωρεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.... ΠΟΤΕ!!!! (πλησιάζει το τέλος τους και τότε οι αγωγές και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ μέχρι τον ψόφο τους) ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Πόλεμος παντού, σε όλα τα επίπεδα, καπετάνιε, αλλά νόμιμα, όπως πρέπει, να μην τους κάνουμε μάγκες τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.