Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ



Κάναμε σχετική ανάρτηση, αλλά μάλλον δεν έχει γίνει σαφές στον κόσμο το τι ακριβώς συνέβη πριν από 3 μέρες με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ της χώρας. Ο μέσος πολίτης δεν έχει καταλάβει το γιατί εξερράγησαν κατά του Κοντονή και πιστεύει ότι ''έθιξε τα συμφέροντά τους, γι'αυτό αντιδρούν''. Ας δούμε περιληπτικά το τι ισχύει.
 
- Το ΣτΕ εξέδωσε πριν από περίπου 2 μήνες μία απόφαση, με βάση την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι διατάξεις των υπουργικών αποφάσεων που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ότι όλοι όσοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν δήλωση ''πόθεν έσχες'' θα έπρεπε να δηλώνουν αναλυτικά το περιεχόμενο των τραπεζικών θυρίδων που ανήκουν σε αυτούς, όπως και όλα τα μετρητά που έχουν (από 15.000 ευρώ και πάνω), τα οποία βρίσκονται εκτός τραπεζών. Αυτή η απόφαση του ΣτΕ ΔΕΝ αφορά μόνο τους δικαστές, αλλά όλους όσοι υποχρεούνται βάσει νόμου να κάνουν δήλωση πόθεν έσχες, δημοσιογράφους, κρατικούς λειτουργούς, στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους. Πήγε λοιπόν ο Κοντονής και κουνώντας το δάχτυλο στους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, τους είπε ''κοιτάτε να προστατευτείτε μόνο εσείς, μόνο αυτό σας νοιάζει, η πάρτη σας'', κάτι που φυσικά είναι ψέμα, αφού η συγκεκριμένη απόφαση αφορά και άλλες επαγγελματικές ομάδες.
 
- Ο Κοντονής έχει συνηθίσει να κρίνει αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Το έκανε με την περιβόητη υπόθεση της Ηριάννας και μάλιστα 2 φορές, το έκανε με την παραγραφή φορολογικών υποθέσεων, γενικά όποτε νιώθει ότι πρέπει να κρίνει μία δικαστική απόφαση, βγαίνει δημοσίως και το κάνει. Δικαίωμά του φυσικά, μόνο που στην περίπτωση της συνομιλίας του υπουργού Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, ο Κοντονής άλλα έλεγε μέσα στη Βουλή.
 
«Εγώ θα αναμένω τη δικαστική έρευνα και την έρευνα που έχω ήδη διατάξει στη φυλακή για το τι συνέβη, αν παραβιάστηκε ο Κανονισμός και πώς επικοινωνούσε ένας κρατούμενος, ενδεχομένως ώρες εκτός επιτρεπτού ωραρίου, με έναν πολίτη -δεν με ενδιαφέρει αν ήταν ο υπουργός Άμυνας- και θα αποδοθούν ευθύνες. Όλα θα τα δείξει η έρευνα», απάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
«Εγώ δεν ξέρω, όπως και κανένας, αν είναι συρραφή συνομιλιών, σε τι χρόνους έγιναν κ.λπ. Αλλά αν κάποιος έχει προτρέψει να πει την αλήθεια θα τον κατηγορήσει ένας άνθρωπος στον κόσμο; Δεν θα κάνατε το ίδιο κ. Γεωργιάδη; Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη και λέει και ονόματα ότι ένα άλλο κύκλωμα πληρώθηκε με 900 κιλά ηρωίνη. Επ' αυτών να εστιάσετε την προσοχή σας. Κριτική να κάνετε, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι είναι αρνητικές προτροπές όταν ζητεί κάποιος να σπάσει ένα κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών», πρόσθεσε ο κ. Κοντονής.

 
Όταν ήταν να στηρίξει το συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς για να μην χάσει την καρέκλα της εξουσίας, ο Κοντονής οχυρώθηκε πίσω από το ''θα αναμένω τη δικαστική έρευνα''. Εδώ που τον βολεύει η εξέλιξη μιας έρευνας της Δικαιοσύνης, δεν την κρίνει, σε άλλες περιπώσεις όμως είναι λαλίστατος για το έργο των δικαστικών λειτουργών. Πού να τολμήσει να πει κάτι ας πούμε κατά της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα, η οποία έτρεχε μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα σε κελί ισοβίτη, μπας και καταφέρει να τον τουμπάρει και να ''δώσει'' αυτός το Μαρινάκη; Σιγά μην κρίνει αυτή την πράξη ο Κοντονής. Στο κάτω κάτω της γραφής, αυτός έστειλε την Τζίβα στο κελί του Γιαννουσάκη και την έπαιρνε τηλέφωνο ενώ συνομιλούσε με τον ισοβίτη. Τον εαυτό του να κρίνει;
 
- Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, ο Κοντονής γύρισε και είπε στους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ''Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε όλα. Υπάρχουν προβλήματα  όχι μόνο όταν ένα βούλευμα κάνει να εκδοθεί πάνω από ένα χρόνο από όταν ο αρμόδιος εισαγγελέας παρέδωσε  την πρόταση. Το κρίσιμο βούλευμα περίμενε η κοινωνία πάνω από 13 μήνες. Δοκιμάστηκαν οι αντοχές της Δικαιοσύνης. Πρωτόγνωρο να υπάρχει τέτοια καθυστέρηση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Αποφάσεις  δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από το ανέλεγκτο της δικαστικής κρίσης.''. Στοχοποίησε δηλαδή ξανά το Μαρινάκη και ''την είπε'' όπως λέμε στην καθομιλουμένη, λαϊκά, σε ανθρώπους που αποτελούν την αφρόκρεμα της Δικαιοσύνης στη χώρα μας. Ο άνθρωπος που δεν έχει καθίσει ούτε μισή ώρα σε δικαστήριο, ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ Κοντονής, ένας ψευτο-δικηγόρος που σπούδαζε υποτίθεται καμιά 15αριά χρόνια Νομικά σe Eλλάδα και Ρουμανία, εγκαλεί ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ τους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ της Ελλάδος. Γιατί είναι ψέματα ΚΑΙ αυτό που είπε ο Κοντονής, για ''καθυστέρηση στην έκδοση του βουλεύματος για την εγκληματική οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου''; Ας το δούμε.
 
Η εισαγγελική πρόταση με αριθμό 1537/2016 του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών Σταματίου Δασκαλόπουλου εισήχθη στο Τμήμα Βουλευμάτων Εφετείου Αθηνών στις 19 Σεπτεμβρίου 2016. Κατόπιν κληρώσεως, την υπόθεση ανέλαβε Κλιμάκιο με Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο, ο οποίος και όρισε ως Εισηγήτρια την Εφέτη Χριστίνα Ρωμέση.
Στις 5 Οκτωβρίου 2016 η ανωτέρω ορισθείσα εισηγήτρια κατέθεσε δήλωση αποχής, επί της οποίας εκδόθηκε το υπ’ αριθ. 1761/2016 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο η ως άνω δήλωση αποχής απορρίφθηκε. Μετά από αναίρεση του ανωτέρω βουλεύματος με την υπ’ αριθμ. 1680/2016 απόφαση του Αρείου Πάγου, εκδόθηκε το υπ αριθ. 2105/2016 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο απορρίφθηκε και πάλι η πιο πάνω δήλωση αποχής της Εφέτη Χριστίνας Ρωμέση. Το τελευταίο αυτό βούλευμα αναιρέθηκε με την υπ’ αριθμ. 255/2017 απόφαση του Αρείου Πάγου και, ακολούθως, εκδόθηκε το υπ’ αριθμ. 508/28-3-2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο τελικώς έγινε δεκτή η ως άνω δήλωση αποχής της Χριστίνας Ρωμέση. Στο μεταξύ, την 28/η Φεβρουάριου 2017, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος κατέθεσε δική του δήλωση αποχής, η οποία απορρίφθηκε με το υπ’ αριθ. 553/23-3-2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.
Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα στις 28 Απριλίου 2017 ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος όρισε νέα Εισηγήτρια της υπόθεσης την Εφέτη Αριστέα Ρουσέα, η οποία στις 2 Μαΐου 2017 κατέθεσε και αυτή δήλωση αποχής, η οποία απορρίφθηκε με το υπ’ αριθμ. 888/18-5-2017 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.
Mε δεδομένο ότι το βούλευμα εξεδόθη στις 17/11/2017 και μη συμπεριλαμβανομένου του μηνός Αυγούστου (άδεια δικαστών), γίνεται αντιληπτό ότι το βούλευμα εξεδόθη σε πέντε μήνες.
 
Καταλαβαίνετε τώρα το τι γίνεται; Πάει με θράσος και ψευτο-τσαμπουκά ένα γελοίο ανθρωπάκι, ένας ανεπρόκοπος και ανεπάγγελτος κηφήνας πολιτικάντης της δεκάρας και λέγοντας ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ εγκαλεί...τους ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ της χώρας. Και μετά διαμαρτύρονται ορισμένοι επειδή λέει εμείς εδώ ''θίγουμε το θεσμό του πρωθυπουργού και την κυβέρνηση συνολικά''.
 
ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ; ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;
 
Ας μας πει κάποιος το τι σέβονται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ό,τι διαφωνεί μαζί τους, πάνε να το καταστρατηγήσουν. Ό,τι γουστάρουν κάνουν και ο ''γνώστης λαός'' δεν αντιδρά, επειδή ''αυτοί τουλάχιστον είναι άφθαρτοι, δεν κλέβουν'', όπως δήλωσαν προσφάτως ορισμένες λαμπρές φυσιογνωμίες του καλιτεχνικού χώρου, πρώην βιζιτούδες και νυν πρωταγωνιστές-πρωταγωνίστριες σε ελληνικές σειρές της πλάκας. Αν ο ΓΕΛΟΙΟΣ ελληνικός λαός ΣΤΟΚΩΝ και ΚΩΘΩΝΙΩΝ δεν αποφάσιζε το 2015 να εκλέξει αυτό το τσούρμο των ψεκασμένων στην κυβέρνηση, θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να δει, έστω, από κοντά τους δικαστές που είδε ο Κοντονής, ώστε να ακούσουν αυτοί την άποψή του; Τώρα όχι απλώς τους βλέπει, αλλά από το χέρι του περνάει, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, θεσμικά ο διορισμός τους στις θέσεις τους. Στήνει ο Κοντονής σκηνικό κόντρας, για να πει το κωθώνι που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στηρίζει ακόμη, επειδή περιμένει να φάει ό,τι μπορεί ''μπράβο ρε μάγκα, καλά τους τα είπες, δεν μάσησες καθόλου, τους έβαλες στη θέση τους, την πάρτη τους κοιτάνε οι απατεώνες δικαστές''. Κι όλα αυτά επειδή οι ''υπέροχοι, αγέρωχοι και απροσκύνητοι, βασανισμένοι'' Έλληνες πολίτες έστειλαν στη Βουλή και στην κυβέρνηση αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, αυτά τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ. Τα οποία αυτά ΣΟΥΡΓΕΛΑ στοχοποιούν ευθέως όπου και όπως μπορούν το Βαγγέλη Μαρινάκη και ορισμένοι παρακρατικοί χαφιέδες που συντηρούνται από αυτούς, διαδίδουν ότι τις επόμενες μέρες, αμέσως μετά τις γιορτές, θα ''σκάσει'' ποινική δίωξη, ενδεχομένως και προφυλάκιση του Μαρινάκη. Αν δεν προφυλακιστεί αυτός ο ίδιος, λένε, θα προφυλακιστεί κάποιος συνεργάτης του, για λαθρεμπόριο καυσίμων-ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Το να κάτσεις να εξηγήσεις σε αυτά τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ, τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, τους ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΚΗΦΗΝΑΡΑΙΟΥΣ ότι όλα όσα λένε ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ, είναι άκυρο. Αυτά αφορούν σοβαρούς πολίτες, με δημοκρατικές ευαισθησίες και άλλου είδους αντανακλαστικά. Αφορούν νομιμόφρονες πολίτες, με λίγα λόγια. Ούτε που τους νοιάζει τους ψηφοφόρους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που βαυκαλίζονται ότι είναι ''δημοκρατικοί πολίτες'' (μόνοι τους το λένε, μόνοι τους χαίρονται, κανείς πέρα από αυτούς δεν τους θεωρεί τέτοιους...), ότι όποτε καταπατάται η διάκριση των εξουσιών και δεσμεύονται στο έργο τους οι δικαστές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. Όχι μόνο σε αυτούς, αλλά και στους έμμισθους χαφιέδες που συντηρούν σε διάφορα πόστα και δη στο Internet, αλλά και στα γλοιώδη παρασιτικά κομματόσκυλα που περιμένουν και τώρα να διοριστούν από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ''εγώ να σωθώ και στα αρχίδια μας όλα'', ή να πάρουν το μέρισμα που θα μοιράσει ο Σουλτάνος Τσίπρας σε λίγες μέρες, ένα μέρισμα που έκοψε από τα κοινωνικά επιδόματα και το κουνάει σαν καθρεφτάκι σε ιθαγενείς, ''εμείς στηρίζουμε τα κατώτερα εισοδηματικά στρώματα, τους φτωχούς''. Τους στηρίζει κλέβοντας το σάντουιτς που τρώνε οι άστεγοι, αλλά ποιο ΚΩΘΩΝΙ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα το καταλάβει αυτό; Μία γλώσσα καταλαβαίνουν αυτοί όλοι, όπως και τα σούργελα που τους στηρίζουν ακόμη, τα βρομερά παράσιτα της Ελλάδος.

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ, ΣΟΥΡΓΕΛΑ...
 
Υ.Γ. Επειδή μας ψάχνετε στο facebook, ΝΑΙ, η προηγούμενη σελίδα μας έπεσε, αφού οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι ''δημοκράταροι''. Πλέον είμαστε εδώ.
 

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σύγγαυρε Σάββα. Δεν σε γνωρίζω αλλά είναι απίστευτη η ενέργεια που επενδύεις στα θέματα του Θρύλου. Σου βγάζω το καπέλο για το πάθος και για την ικανότητά σου να παραθέτεις στοιχεία και να αναδεικνύεις ζητήματα. Τα σέβη μου.

Εικόνα Red Captain

Δυστυχώς savvas οι άνθρωποι αυτοι.... ουτε το ΦΤΥΣΙΜΟ μας δεν αξίζουν.... και δυστυχώς για την Ελλαδίτσας μας την μετέτρεψαν σε ΣΟΒΙΕΤΙΑ.... και μονος που εβαλε το στηθος του(το μπέτος του που λένε στην πατριδα μου Κρητη) ΜΠΡΟΣΤΑ είναι ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ γιατί είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ και ούτε τους ΣΚΙΑΖΕΤΕ και ούτε τους ΦΟΒΑΤΕ και αυτό το ξερουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ καιΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΨΟΦΗΜΙΑ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό ακριβώς φοβούνται, καπετάνιε. Το ότι δεν μπορούν να τον ελέγξουν, γιατί και πεντακάθαρος είναι, αλλά και δεν εχει δουλειες εδώ στην Ελλαδα, ωστε να εχει την αναγκη τους για να συντηρηθει. Εδω χθες πουλησε ενα τανκερ κι εβγαλε για πλακα μεσα σε λιγες ωρες καθαρα κερδη 33 εκ. ευρω. Για χαβαλε τους βλεπει ολους αυτους εδω μεσα...

Εικόνα takis xwsiar

Εν τω μεταξυ,ο Τσιπρας εκανε μια σταση στη Θεσσαλοηττα οπου τους υποσχεθηκε πρωταθλημα και ειχε κοσμιοτατη υποδοχη!Οι παπουδες απ'οτι φαινεται δεν...!

Εικόνα savvas gridlock

Οι συμβασιουχοι λεει των ΠΟΕ-ΟΤΑ τον εκραξαν. Γιατι; Κακως. Εδω τυος εταζε προσληψεις σε ολους, σβησιμο χρεων σε ολου και βεβαιως το ηρωικο ''μην πληρωνετε τιποτε μεχρι να πσουν οι φαυλοι Σαμαροβενιζελοι''. Κι εδω ειμαστε, ενα σημαντικο τμημα των κωθωνιων που τον ψηφισαν, θα τον ξαναψηφισουν, αφου '΄'ειναι καθαρος, αυτος δεν εφαγε, δεν λερωσε τα χερια του''.

https://pbs.twimg.com/media/DQ6zXYKX4AALLo2.jpg

Εικόνα Red Kokkinos

Μην σταματας Σαββα, ξεμπροστιαζε τους!

Εικόνα savvas gridlock

Όλοι μαζί θα πάμε φίλε ως το τέλος, όλος ο λαός του Θρύλου, αυτοί το διάλεξαν να μας έχουν απέναντι και θα το μετανιώσουν.

Εικόνα elias

σαββα,εχεις φεισμπουκ τωρα?

Εικόνα savvas gridlock

Όχι φιλε, μπαν ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίσιο μέχρι την Πρωτοχρονια. Αν θες σε social media, εδώ.

https://twitter.com/savvas_gridlock?lang=el

Αλλιώς εδώ στο site ή στην επικοινωνία της σελίδας.

Εικόνα takis xwsiar

Οσο αφορα την "καθυστερηση του βουλευματος",είναι το μεγαλυτερο καραγκιοζηλικη του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Κοντονή.Εαν καποιος Υπουργος διαμαρτυρηθεί για την καθυστερηση ενός βουλευματος ΠΡΙΝ αυτό "βγει",ΟΚ λεμε τωρα,το καταλαβαινω.Το να περιμενεις όμως πρωτα να δεις αν σου αρεσει,και μετα να μας τα ΜΠΡΗΖΕΙΣ με την καθυστερηση είναι ΚΑΡΑΤΖΟΓΗΛΙΚΗ και απευθύνεται στους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ!Και αυτό διοτι ΤΙ οφελος υπαρχει το να φωνάξεις μετα την "καθυστερηση",ταχα μου ότι...τι δηλαδή!Απλως ΜΑΛΑΚΑ Κοντονή δεν σου αρεσε η αποφαση και τωρα ΣΚΟΥΖΕΙΣ!

Εικόνα savvas gridlock

Μόνο χαζοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό φίλε, ότι μαγείρευαν άλλο πράγμα και τους έκατσε βαρύ αυτό που βγήκε από την κατσαρόλα.

Εικόνα thita

Ψέματα, ψέματα, ΨΕΜΑΤΑ συνέχεια από τους άθλιους

και με θράσος απίστευτο

κριτικάρει αποφάσεις που δεν έχουν βγει

και στρεβλώνει την πραγματικότητα για να καυλώσει το κοπάδι

λέει «δεν μπορεί οι δικαστές να μην αποκαλύπτουν τα εισοδήματά τους όπως οι άλλοι», ενώ η απόφαση αφορά ΟΛΟΥΣ τους υπόχρεους σε πόθεν έσχες, όχι μόνο τους δικαστές φυσικά

και λέει τέτοιες πουστιές την επόμενη μέρα, σε συνεντευξη, σε ασφαλές περιβάλλον, και όχι εκεί, στην εκδήλωση, να τον αποστομώσουν οι δικαστές επιτόπου

και τα φίλια «δημοκρατικά» μέσα ούτε δύσκολες ερωτήσεις του κάνουν, ούτε βεβαίως αναδεικνύουν τις απαντήσεις, π.χ. στην εκδήλωση αυτή, ο ασπρογέρακας του απάντησε σε όλα, αλλά πουθενά δεν το είδαμε αυτό

τέλος, θεωρώ (στο πλαίσιο του άρθρου) ως χειρότερο από όλα την καθεστωτική νοοτροπία τους (σε τόσο μάλιστα σύντομο χρονικό διάστημα διακυβέρνησης) και ως πιο επικίνδυνο από όλα, θεσμικά, την νοοτροπία του ότι ο υπουργός είναι πολίτης, άρα έχει δικαίωμα στην κριτική, κ.λπ., ο υπουργός δικαιοσύνης ΔΕΝ είναι πολίτης όταν ασχολείται με τους δικαστές, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ που τους εποπτεύει, τους προάγει, κ.λπ., και συνεπώς τους επηρεάζει, τους εκφοβίζει, κ.λπ.... ο υπουργός εθνικής άμυνας ΔΕΝ είναι πολίτης όταν μιλάει με φυλακισμένους και τους υπόσχεται ενδεχομένως (κατά τους ισχυρισμούς του φυλακισμένου) πράγματα

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Εικόνα savvas gridlock

Ο Υπουργος Δικαιοσυνης δεν ειναι πολιτης, ειναι ενας γλοιωδης σχιζοφρενης τεμπελχανας με αποκλινουσα σεξουαλικη συμπεριφορα. Ο Υπουργος Εθνικης Αμυνας δεν ειναι πολιτης, ειναι ενας κατ'επαγγελμα συνωμοσιολογος, αεριτζης ακροδεξιος του σωρου, που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του και ως παρασιτο ακολουθει τους εκαστοτε ισχυρους, ειτε σε προσωπικο, ειτε σε πολιτικο, ειτε σε επιχειρηματικο επιπεδο. Αυτοι ολοι θα αντιμετωπιστουν ΔΙΧΩΣ ΒΙΑ, οπως τους πρεπει.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Η καθεστωτική νοοτροπία δεν είναι καθόλου περίεργη καθώς στηρίζονται σε στελέχη του παλαιού πασοκ (Γιωργάκη και εκείθεν) καθώς και της καραμανλικής δεξιάς.Όσον αφορά τα ΜΜΕ, και ελέγχουν τους νυν καναλάρχες με τα δάνεια στις τράπεζες και με τις άδειες αλλά και μόνο η υποψία ότι άμα βγει ο Κυριάκος και σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και κάνει αυτά που λέει τότε καληνύχτα στους περισσότερους νεοδιαπλεκόμενους, τους πιάνει σύγκρυο οπότε στήριξε αυτόν που ξέρουμε .

Εικόνα savvas gridlock

Όπως τα λες φίλε, ψηφοφόροι του Ανδρέα Παπανδρέου και το σύστημα του ''γέρου'' Καραμανλή δομούν το σύστημα των φρενοβλαβών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που κατά τα άλλα ''ήρθε να διαλύσει το παλιό''. Άντε ένα χορό στο Σύνταγμα τώρα, να διοριστούμε, να μας σβήσουν και τα χρέη. Γελοίος λαός, γελοία κοπρόσκυλα πλίτες.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Α πα πα πα Σάββα. Θίγεις τις δημοκρατικές ευαισθησίες των αριστερούληδων και δεν κρατάς το no politica.Μη σου πω ότι χρυσαυγιτίζεις και λίγο.ΥΓ.Μετά το Γιάνναρο , ο νέος ολυμπιακάρας είναι ο κυρ Σπύρος ο Θεοδωρόπουλος.Ωραία τους την έπαιξε.Μόλις τα τσακάλια μυρίστηκαν χρήμα έτρεξαν να του τα φάνε και ωωωωπ με ελαφρά, ανήμερα της γιορτής του , την έκανε...Αλλά , ο Τεό εκεί, βράχος.Και μετά συγκρίνεις τη συνέντευξη του κυρ Σάββα....

Εικόνα savvas gridlock

ΚΙ όμως, εγώ πιστεύω ότι το να επιτίθεσαι σε ένα κόμμα που σε πολεμά, δεν συνιστά καταπάτηση του no politica, το οποίο εμάς εδώ δεν μας δεσμεύει, δεν είμαστε η φωνή της Θύρας 7, η οποία ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ έχει ως αρχή της το no politica. Άλλο που το ασπαζόμαστε, αν το καταστρατηγήσουμε, δεν θα απολογηθεί η 7 για πάρτη μας. Κατανοητό; Δεν το λέω για εσένα, με αφορμή όσα έγραψες το βάζω, για να καταλάβουν κάποιοι που διαβάζουν το τι λέμε.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Για αυτό και το έγραψα άλλωστε για να ανοίξεις τα ματάκια σε κάτι τσιμπλιασμένους...