Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ



Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στην Basket League την περασμένη Κυριακή, ο κιτρινόμαυρος μπουχέσας σουβλακοφάγος ΑΡΔ Κώστας Κεφτετζόγλου εεε Κετσετζόγλου έγραψε άρθρο με αυτόν τον τίτλο στο site του, το aek365.

Πριν λίγο καιρό είχα σχολιάσει το site aek365 του Κώστα Κεφτετζόγλου,όσον αφορά την εκτός έδρας νίκη του Θρύλου επί της ΑΕΚ στο χάντμπολ και τα ψέματα του για το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού μας.

Όμως δεν βάζει μυαλό. Ειρωνεύεται για "εξαγορασμένες Σχολές Ξυνή που έβαλαν κόκκινα" ενώ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ 2005, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ ΓΑΥΡΟΙ", ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ.

Επίσης, άλλο εξαγορά και άλλο συγχώνευση. Δεν κάνει καν τον κόπο να δει το επίσημο site της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έτσι ώστε να μην λέει τέτοιες μπούρδες και να ξεφτιλίζεται.

Αυτό βεβαίως δεν το άφησα ασχολίαστο στο twitter.

Πριν πεις καμιά μαλακία ρε Κεφτετζόγλου, διάβασε και λίγο την ιστορία της ομαδούλας σου.

ΥΓ.1:Γελάει κιόλας ο έτερος γελοίος κιτρινόμαυρος ΑΡΔ, ο Άκης Γεωργίου(με προϋπηρεσία στο Contra.gr και το Sport24Radio 103.3). Ανιστόρητος κι εσύ, απ' ότι φαίνεται.

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, ανιστόρητα ημιμαθή κιτρινόμαυρα ΑΡΔάκια.

ΥΓ.2:Οι "ΕΡΧΟΜΑCTE"(και οι κιτρινόμαυροι ΑΡΔ, π.χ. της Ψ-Ώρας των Σπορ) έβγαλαν και γλώσσα επειδή μας κέρδισαν μετά από 13 χρόνια στο μπάσκετ.

Θα τα πούμε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 17 Φεβρουαρίου, χανούμια. Στον τελικό του κυπέλλου...

ΥΓ.3: ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΜΑΓΚΕΣ", ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΟΥΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ(Ή ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ), ΟΧΙ ΒΙΑ. ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

Σχόλια

Εικόνα koraki3gr

Στο fb και στο twitter, ανεβασατε άρθρο εμετικό για το σύλλογο από ένα αντιολυμπιακό μπουρδέλο που λέγεται φιμοτρο που το υπογραφει ενας εχθρός του Ολυμπιακού ο Παπαγιάννης. 99 στους 100 σας ειπανε οτι αυτό είναι απαράδεκτο και η απάντηση του διαχειριστή σας είναι να τρυπήσουμε τα βυζιά μας και μας διαγραφει εναν εναν. Συγχαρητηρια να του πειτε, ειναι σε καλό δρομο να πλακωθούμε μεταξύ μας. Οποιος εχει αρχίδια παραδεχεται τα λάθη του, δεν κανει χρηση των δικaιωμάτων του admin....Ελπίζω το site να ειναι πιο σοβαρό σε αυτά και να τους βαλει στη θεση τους.

Εικόνα savvas gridlock

Σου απαντω εγω που δεν ειμαι admin ουτε στο fb, ουτε στο twitter μας. Δεν νομίζω να ειπώθηκε συλλήβδην σε όλους όσοι διαφώνησαν με την ανάρτηση του άρθρου από το fimotro να πανε να τρυπησουν τα βυζια τους. Αυτο αφορουσε όσους έβριζαν εμάς επειδή διαφωνούσαν με το άρθρο. Δεν κατάλαβα επίσης αυτήν την κριτική ότι προσβάλλει το Σύλλογο ένα άρθρο που επιτίθεται στον Σφαιρόπουλο. Ο Σφαιρόπουλος είναι ο Ολυμπιακός; Το άπαν του Συλλόγου είναι ένας προπονητής και όποιος δεν γουστάρει αυτόν τον προπονητή, προσβάλλει το Σύλλογο; Ούτε για τον Ιωαννίδη και τον Ίβκοβιτς δεν έχουν ειπωθεί αυτά, τέτοια στήριξη και τόση αβάντα που έχει ο άνθρωπος αυτός με τα ψέματα και το τίποτα, δεν έχω ξαναδεί εγώ σε προπονητή μας. Την παραμικρή κριτική στο πρόσωπό του, μια στρατιά υπερασπιστών του την βαφτίζουν επίθεση εγκάθετων. Μιλάμε για τύπο που προπονητικά έχει ξεφτιλιστεί από κάθε πιθανό κι απίθανο. Πού να έπαιρνε και 2-3 ευρωπαϊκά, δεν θα τολμούσαμε να τον κοιτάξουμε καν. Φιλικά το λέω, διαγραφές εδώ δεν παίζουν. Ακόμη και αντιολυμπιακοί μιλούν σε εμάς ελεύθερα. Αν τώρα κάποιοι βρίζουν και τρώνε ban, ας μην παραπονιούνται.

Εικόνα koraki3gr

Επειδή σε ξέρω προσωπικα και σε σέβομαι θα σου απαντήσω.Λαθος νομίζεις, έβρισε πρώτος το άγνωστο μαγκακι και μετά με διέγραψε από fb και Twitter επειδή του απάντησα στα ίσα για τη βρισια .Αυτα δεν τα κάνει ούτε to sdna, από όπου με έχουν μπαναρει αλλά τουλάχιστον δεν με εβρισαν.... Τα σχόλια 9 στα 10 απο κάτω έλεγαν ότι το άρθρο είναι απαράδεκτο, οχι επειδή έβριζε το Σφαιρόπουλό αλλά το σύλλογο, μιλώντας για...πελάτες της ΑΕΚ και αναπαραγοντας ψέματα ότι ο προπονητής μας αγνόησε τους γιατρούς, δείχνοντας εικόνα μπουρδέλου.Τα επιτρέπετε αυτά Σάββα και από ποτέ;Τώρα για το μπαν σου είπα, πάει το καραβι στα βράχια αν δεν αναγνωρίζει κάποιος τα λάθη του και κρύβεται πίσω από τη μαγκιά της διαγραφής.Δεν παραπονιέται, στεναχωριέμαι γιατί διχάζεται ο κόσμος όταν βλέπει ότι για να στηριχθεί η άποψη του κάθε άγνωστου αγνοείται η πλειοψηφια, και η λύση να γίνει η άλλη άποψη πλειοψηφία είναι οι διαγραφές αυτών που δεν μασάνε τα αρχιδια τους από τις μαγκιες αυτές τύπου Φαπαθεοδωρου.Μεινετε με αυτούς που σας γλείφουν, εμένα μου αρκούν τα άρθρα του site.

Εικόνα koraki3gr

Και επειδή αυτός που με διέγραψε διαβάζει, το ξαναλέω να τρυπήσει αυτός τα βυζια του,
και να τα τραβήξει μέχρι το κώλο του να τα κάνει τιράντες οκ ;

Εικόνα savvas gridlock

Σε admin βρισιές δεν επιτρέπονται, ban κι από εδώ. Κι επειδή τώρα μου έδειξε ο admin του facebook τι έγραψες, μας την είπες ότι ουσιαστικά θέλουμε το κακό του μπάσκετ, αφού αν γραφόταν κάτι αντίστοιχο για ποδόσφαιρο-ερασιτέχνη θα αντιμετώπιζε την οργή μας. Ο admin σου την είπε και καπάκι πήγες από κάτω μαζί με άλλον έναν και βρίσατε.