ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ DPG MEDIA ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ



Σε συνέχεια του άρθρου του Σάββα κι αυτού εδώ είχαμε κι άλλες απολύσεις στην DPG Media, τον μιντιακό όμιλο του αφεντικού της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αυτά βέβαια δεν θα βρείτε πουθενά στο SDNA, στο Sport24 ή σε οποιοδήποτε άλλο "αντικειμενικό" αθλητικό ΜΜΕ.
Αλίμονο, να αρχίσουν να βαράνε τα κουδούνια στο σπίτι μας βραδιάτικα;

Πάμε τώρα στον γιο του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ.της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Σαββίδη.

Το Playmobil λοιπόν, πέραν των όσων είπε και κατέγραψε σε άρθρο του ο Σάββαςεπιτέθηκε στους δημοσιογράφους.

Φυσικά για το γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ για τις εμφανίσεις της ομάδες έχουν ευθύνη οι δημοσιογράφοι τους οποίους χαρακτήρισε με το γνωστό σύνθημα και τη φράση «αλήτες, ρουφιάνοι», φροντίζοντας να πλέξει το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφήνοντας αιχμές για τον Βλάνταν Ιβιτς.

Το SDNA, όπως φυσικά και το Cοntra.gr έθαψαν εντελώς τις ύβρεις του υιού Σαββίδη. Το Golendri24 εεε το Sport24 της Golendri Media(συγγνώμη, 24 Media του Δημήτρη Μάρη θέλω να πω) αναφέρθηκε στα ποσταρίσματα του στο instagram, χωρίς όμως να τα σχολιάσει. Στην ουσία δηλαδή κατάπιαν γραφίδες και πληκτρολόγια.

Επίσης, την Πέμπτη πριν το πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, μετά την ανοιχτή προπόνηση στην Τούμπα, ο Γιώργος Σαββίδης μαζί με οπαδούς του ΠΑΟΚ τραγούδαγε "Γαμώ το Σύνταγμα και το Πασαλιμάνι". Μούγκα φυσικά απ' το SDNA, το Sport24 και το Contra.

Για την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του Έθνους και της 24 Media, ήταν βέβαια λαλίστατοι.

Για το ότι ο Γιώργος Σαββίδης επιτίθεται στο σινάφι τους, μούγκα. Αλίμονο, μη θίξουμε τον γιο του ιδιοκτήτη της φυλλάδας που τρέχουμε...

"Αντικειμενική" αθλητική δημοσιογραφία εν έτει 2017...

ΥΓ.: Αν αυτά που κάνει ο υιός Σαββίδης τα έκανε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης(γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος Μιλτιάδης έχει κι αυτός λογαριασμό στο Instagram), θα έσκουζαν οι "αντικειμενικοί"-αντιολυμπιακοί ΑΡΔ πάσης φύσεως και αποχρώσεως. Ο Θρύλος σας πονάει όλους.

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Τί να συγκρίνεις τον κοντοκώλη ζουμπά, τον ένα λουκούμι άντρα με τον Μιλτιάδη. Κατά τ' άλλα, οι απέναντι κάνουν εκδηλώσεις και μνημεία για τις σφαγές από τους τούρκους, ο μιλτιάδης όμως μπαίνει στα ίσα εναντίον τους. Ενώ οι από κει κάνουν μπίζνες με την τουρκιά. Τζάμπα μάγκες όπως πάντα. Κρατάτε με ρε να μην ορμήξω, που έλεγε κι ο Ζήκος στην ταινία! Για τέτοια παλλουκάρια μιλάμε. Τουιτερόμαγκες και κωστέτσοι του ίνσταγκραμ. Βρε ουστ λιμά! Όταν από την καρδιά του πειραιώτικου λιμανιού ξεπήδαγε το ρεμπέτικο, όταν κατεφθαναν κατά χιλιάδες οι πραγματικοί πρόσφυγες στις γειτονιές του (μερικούς σκάρτους τους διώξανε στα φιλαδέλφεια), όταν έτρεχαν ποτάμια τα δάκρυα για τους χιλιάδες μετανάστες μας και ναυτικούς τις ώρες του αποχαιρετισμού, όταν γυρίζονταν ταινίες και γράφονταν διεθνή τραγούδια για τον Περαία, όταν κάθε σπίτι ήταν και φωλιά της αντίστασης, εσείς τρώγατε λαρδί και παστή ρέγγα στα ουράλια, σαμιαμύθια του νεοπλουτισμού. Πάντως ο μικρός πρέπει να πήρε πολύ από το ταλέντο του μπαμπά ιβάν, εξαίρετος κλόουν!

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Τι θέλετε δηλαδή? Να γράψουν τίποτα λεβέντες για τα μαμόθρεφτα και να τρέχει ο άλλος νυχτιάτικα να βρει ανοιχτό ζαχαροπλαστείο για τούρτες?
Εκεί φαίνεται και η διαφορά ήθους του Μαρινάκη και των υπολοίπων. Και όταν λέμε ήθος δεν εννοούμε καλούς τρόπους και ευγένεια. Εννοούμε αρχές και ντομπροσύνη.
Όταν κάποιοι έγραφαν για διάσημο ιδιοκτήτη ΚΑΕ που βρέθηκε με σκόνη μέσα σε μπανιέρα μαζί με ανήλικη λέγοντας "έτσι Σπαρτιάτικα", όταν ένας κοντοστούπας περνάει με αμάξι και συνοδεία μπράβων έξω από το γήπεδο του εχθρού του και βρίζει, βράδυ όμως, μην μας δει και κανείς, ο Μιλτιάδης όρμαγε μόνος του σε 20 Τούρκους σε μαγαζί μέσα χωρίς να τον νοιάζει πόσες θα φάει ή θα δώσει. Αυτός και ο φύλακάς του απέναντι σε 10-15 Τούρκους τραμπούκους. Και από φίλο που έτυχε μπροστά στο περιστατικό, λένε ότι είναι και ζόρικος ο μικρός. Μετά βέβαια μεγαλώσανε οι παρέες και τα μπρατσόνια, και έφυγαν τρέχοντας τα Τουρκάκια για το κότερο.
Πάρε λοιπόν και σύγκρινε, υιούς.