Η ΟΨΙΜΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΟΥ SDNA



Όπως όλοι θα γνωρίζετε, στα τέλη του περασμένου Ιουλίου ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε με πλειστηριασμό τις εφημερίδες "Έθνος" και "Ημερησία", οι οποίες παλιότερα άνηκαν στο συγκρότημα του Πήγασου(Μπόμπολας).

Τον περασμένο Σεπτέμβριο επανήλθε στην κυκλοφορία η εφημερίδα "Έθνος" υπό την ιδιοκτησία του Σαββίδη, αλλά με το management να ανήκει στην 24Media(ο μιντιακός όμιλος που έχει το Sport24.gr, Contra.gr, News247.gr, Oneman.gr κλπ.) του Δημήτρη Μάρη. Με απλά λόγια, ο Μάρης τρέχει την εφημερίδα του Σαββίδη.

Και εδώ μπαίνει το sdna. Με ανυπόγραφο (βεβαίως-βεβαίως) άρθρο αναφέρεται στους 3 απολυμένους ΑΡΔ του ΔΟΛ, τον Νίκο Τζιανίδη, τον βάζελο ΑΡΔ Γιάννη Σκόκα και τον κιτρινόμαυρο ΑΡΔ Βαγγέλη Αρναούτογλου.
Η ειρωνεία είναι ότι ζητούν παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις στον ΔΟΛ. Αλήθεια, γιατί ρε χρηματοδοτούμενοι τσάτσοι ΑΡΔ του Σαββίδη έφυγε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος απ' το sdna? Μήπως επειδή το παραμύθι που θέλατε να περάσετε για το Noor 1 δεν είχε δράκο και δεν σας βόλευαν τα άρθρα του Λαμπρόπουλου?

Τι μαθαίνουμε όμως σε ποστ του μπασκετικού δημοσιογράφου Άρη Λαούδη στο facebook? Ότι οι 3 απολυμένοι απ' τον ΔΟΛ δουλεύουν στην εφημερίδα του Ιβάν Σαββίδη, το "Έθνος".

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΑΝΙΔΗΣ, ΣΚΟΚΑΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΑΡΗ, ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΡΔ ΤΟΥ SDNA. ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΓΡΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ, ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.

Ξέχασαν επίσης και κάτι άλλο. Την απόλυση 6 δημοσιογράφων από την DPG Media, μιντιακό όμιλο του αφεντικού της ΚΑΕ ΠΑΟ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Προφανώς εκείνοι δεν είναι δημοσιογράφοι, φαίνεται.

Γι' αυτές τις απολύσεις το SDNA δεν είπε κουβέντα. Οπότε η δημοσιογραφική "συναδελφική" τους ευαισθησία είναι προφανώς όψιμη.

ΥΓ.1: Ίσως βέβαια ο λόγος που δεν είπε τίποτα το SDNA για τις 6 απολύσεις είναι αυτός εδώ: ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέκτησε ποσοστό του SDNA και ποσοστό του Eurohoops. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ταυτόχρονα με την Πράσινη, γράφει και στο SDNA ο μπασκετικός βάζελος ΑΡΔ και "His master's voice" υπάλληλος του Γιαννακόπουλου, ο Δημήτρης Κοντός.

Επίσης, έχει αλλάξει η συμπεριφορά του site προς τον Γιαννακόπουλο όταν τα βρήκαν ο Βασιλάκης Παπαθεοδώρου με τον ίδιο τον Τράκη.
Δείτε για παράδειγμα το άρθρο του βάζελου ΑΡΔ Νικόλα Βαζελαρά εεε Βασιλαρά.


Επιστρέφουμε όμως στο θέμα μας. Προχθές ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Κολοσσό στη Ρόδο για το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ, ματς το οποίο δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη(όπως και το ΓΣΛ Φάρος-Ολυμπιακός και το ΑΕΚ-Ρέθυμνο). Όμως το SDNA έδειξε μόνο τον αγώνα του ΠΑΟ σε Live Streaming(και όχι το ματς του Θρύλου ή της ΑΕΚ).

Επίσης, το Eurohoops έδειξε το ματς του ΠΑΟ μέσω Live Streaming από το SDNA!!

Δείτε επίσης την αρχική σελίδα του Eurohoops, με πρώτο θέμα τον Νικ Καλάθη, παίκτη των σούπερφουντς.

Και χθες, με τον Τσάβι Πασκουάλ, προπονητή του ΠΑΟ.

Πολλές συμπτώσεις...

ΥΓ.2: Η Stoiximan του Δημήτρη Μάρη είναι απ' τον περασμένο Ιούνιο μέγας χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Τροφή για σκέψη...

Σχόλια

Εικόνα mixalis7

Δυνατό άρθρο μπράβο ρε σύναυρε μια παρατήρηση-απορία έχω, υπάρχει site δικό μας?

Εικόνα Γιάννης ο Red

Φυσικά βέβαια τα παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι η ευαισθησία του sdna είναι όψιμη είναι πάρα πολλά.
Δείτε εδώ:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161029/paoktsis-ard-kostas-k...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/170123/apolyseis-stin-dpg-media

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150912/klama-toy-sdnagr-gia-...

Εικόνα matrasimca

Ο γνωστος σε ολους Βλακοθεοδωρου του SHIT DO NOT ATTACH on us εγραψε παλι ενα κοπρο ευωδιαστο αρθρο μπλεκοντας ΝΔ Κυριακο, Αλαφουζο και Μαρινακη με τα χαλια του Παναθηναικου και πως ο κοσμος του Παναθηναικου θα τιμωρηση για αυτο την ΝΔ.
Ηλιου φαεινοτερο συγγαυροι πως αυτος ο βλακας παιρνει εντολες απο τον Σαββιδη και εκτελει πολιτικα συμβολαια προπαγανδας υπερ του Τσιπρα ο οποιος εχει ανοιξει τα ποδια για να μπορει να κανει οτι θελει η Ρωσικη μαφια των μαυρων κεφαλαιων και των λαθροτσιγαρων στην Ελλαδα.
Το αρθρο υπαρχει σημερα στην σκατοσελιδα τους "μαχαιραν εδωκες πολιτικο κοστος θα λαβεις"
Η αληθεια βεβαια ειναι πως ο Αλ ειδε και απο την αναποδη την εννοια της συμμαχιας στην σφαγη της Τουμπας.
Ο Βλακοθεοδωρου πρωην πρασινοφρουρος γλυφει οπου μπορει για το ξεροκοματο αλλα του χρονου αυτος οπως και τοσοι αλλοι υπηρετες θα βρεθουν ανεργοι στυμμενες λεμονοκουπες εκτος συστηματος.
Ο Αλαφουζος τους ξεπαστρεψε πρωτος και παιρνει σειρα ο Σαββιδης.

Εικόνα koropi48

Κάποτε όλες οι κουράδες των ΜΜΕ αρθρογραφούσαν κατά της ρύθμισης των χρεών του ΘΡΥΛΟΥ της εποχής Κοσκωτά και επιχειρηματολογούσαν για το ότι ο σωματείο έπρεπε ή να τα δώσει όλα μετρητοίς ή να διαλυθεί. Τα χρέη ρθμίστηκαν σύμφωνα με την τότε νοοθεσία (όχι με τροπολογίες της νύχτας) και εξοφλήθηκαν μέχρι δεκάρας από τον σώκρατες. Και τότε οι ίδιες κουράδες επέμεναν να γράφουν ότι στο ΘΡΥΛΟ χαρίστηκαν λεφτά, αν και είχαν δημοσιευτεί ισολογισμοί, αποδείξεις καταβολής, ακόμη και έγγραφα του υπουργείου που το βεβαίωναν. Τώρα που πραγματικά χαρίστηκαν δισεκατομμύρια σε άλλους, όταν ακόμη και κυριακή μεσημέρι εξαναγκάστηκε να ανοίξει η εθνική Τράπεζα από τον τσοχατζόπουλο για να εκδόσει εγγυητική στο παοκ, δεν τρέχει τίποτα.
Κάποτε ο Θρύλος έψαχνε να φτιάξει γήπεδο κοντά στον ελαιώνα και στου ρέντη και ο σωκράτης πέταξε με ελικόπτερο μαζί με το λαλιώτη πάνω από την περιοχή, για να δουν αν υπήρχε κανένα κομμάτι γης να κολλήσει στην ιδιοκτησία του και να στήσει το γήπεδο. Ακόμη θυμάμαι τις ειρωνείες του τύπου: πάλι τζάμπα γήπεδο στο γαύρο, ομάδα του δημοσίου και τέτοια.
Τώρα, που ο βενιζέλος χάρισε στο παοκ το κλειστό, που δίδονται λεφτά της περιφέρειας σε ποα και αεκ, που παρεμβαίνουν θεοί και δαίμονες για να στηθεί ο παράνομος "χώρος μουνήμης" στον ποδονίφτη, ανακηρύσσεται ως ώρα δικαίωσης των κατατρεγμένων. Κανένα ψεγάδι.
Κάποτε παραχωρήθηκε το καραϊσκάκης για 50 χρόνια στο ΘΡΥΛΟ και έχτισε γήπεδο χωρίς να πάρει δεκάρα από το δημόσιο (3 εκατομμύρια νομίζω μόνο για τη διαμόρφωση των πάρκιγκ που απαιτούσαν οι προδιαγραφές της ΕΟΑ για το Αθήνα 2004), με δάνεια ιδιωτικών τραπεζών, που εξοφλήθηκαν επίσης, και με την υποχρέωση στο γήπεδο που έφτιαξε ο ίδιος να αγωνίζονται, αν επιθυμούν και άλλα πειραϊκά σωματεία! Ακόμη θυμάμαι όλες τις κουράδες να βγάζουν λίβελλους κατά της παραχώρησης. Ο σιρίγος πέθανε και δεν μπορεί να απαντήσει. Ο χελάκης όμως, πώς σχολιάζει τις τζάμπα αβάντες προς το αεκ από όλο το δημόσιο, να πάρει δημόσιο χρήμα, να χτίσει παρανόμως σε δημόσιο χώρο να κόψει μέρος του άλσους και να το χρησιμοποιεί αποκλειστικά; Ήρθε η ώρα της δικαίωσης του προσφυγικού στοιχείου χελάκη; Η πετραλιά, που είχε αντιρρήσεις στη βουλή επειδή το νέο γήπεδο δεν θα έχει στίβο και κολουάρ, αυτό στον ποδονίφτη θα έχει;
Κάποτε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έχοντας ιδιοκτησία έκτασης και δικά του χρήματα, επιχείρησε να φτιάξει κολυμβητήριο στο ΘΡΥΛΟ εις μνήμη του πατέρα του, αλλά δεν έδωσαν άδεια, με τη δικαιολογία ότι το έργο θα ακουμπούσε τα τείχη του πειραιά. Γιατί τότε δεν πρότειναν άλλη έκταση του δημοσίου; Ρε κουράδες, γιατί δεν πιέσατε τότε να φτιαχτεί αυτός ο σπουδαίος χώρος για τον υγρό στίβο; Δεν θα ήταν δικαίωση για το μόνιμο πρωταθλητή των υδάτινων σπορ; Όχι ε;
Ατέλειωτη είναι η λίστα. Τότε το πράσινο κύκλωμα των ΜΜΕ κατεύθυνε τις αντιδράσεις. Τώρα το πολιτικό καθεστώς με τα λαθροολιγαρχικά και ελεγχόμενα από οφσόρ εταιρείες ΜΜΕ ασκούν αυτό τον ρόλο. Δεν μας παραξενεύει τίποτα. Απλά παλέεύουμε με τη δράση και την ψήφο μας να τους τιμωρήσουμε όπως τους αξίζει.

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Ίσως θα έπρεπε να σου δωθεί στήλη σε κάποιο από τα δικά μας σάιτ. Αυτά που γράφεις να τα δημοσιεύεις σε ότι Ολυμπιακό σάιτ κυκλοφορεί. Ξέρεις πολλά, που θα έπρεπε να διαβάσουν πολλοί!
Εύγε φίλε μου!

Εικόνα holland74

Εύγε αδερφέ για την ανάρτηση..

Εικόνα pkladisios

Να γράφεις συχνότερα!

Εικόνα Chief Bromden

Στον όμιλο του Πήγασου ανήκει και η αθλητική εφημερίδα GOAL. Ο Σαββίδης ήθελε να προχωρήσει στην επανέκδοση της αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τους Μακεδονομάχους ΑΡΔ που επιθυμούσαν να στηριχθεί η δική τους παοκτσίδικη φυλλάδα, η FORZA...
Στην FORZA αρθρογραφούν μεταξύ άλλων οι Κόλκας, Τζαντζάρας, Βασιλόπουλος και Μήλιος. Και οι τέσσερις αρθρογραφούν παράλληλα και στο SDNA!!!
Τελικά ο Σαββίδης έκανε το χατίρι των Μακεδονομάχων και η GOAL δεν θα λειτουργήσει προς το παρών. Για τα μάτια του Κόλκα θα συνεχιστεί η χρηματοδότηση σε μια εφημερίδα με αστεία κυκλοφορία που κυκλοφορεί σε ορισμένα μόνο μέρη της Ελλάδας και θα παραμείνει με λουκέτο η GOAL. Οι πρώην εργαζόμενοι στην GOAL που ήλπιζαν στο άνοιγμα της εφημερίδας θα μείνουν με το πουλί στο χέρι και την συνδρομή τους στην ΕΣΗΕΑ γιατί έτσι ήθελα κάποιοι πολυθεσίτες συνάδελφοι τους...

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&u...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επίσης, το inpaok του Κώστα Βασιλόπουλου έχει ξεκάθαρη διαφήμιση-λινκ για το SDNA και το paok24 του Κόλκα έχει το widget του SDNA για τα πρωτοσέλιδα, καθως και αναδημοσιεύσεις άρθρων του. Επίσης, η Stoiximan διαφημίζεται τώρα πια και στο SDNA(εκτός απ' τον ΟΠΑΠ). Κατά τα άλλα, πολύ εύστοχος, Τσιφ.

Εικόνα el trick

Όμως την ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ έχουμε και εμείς χορηγό.

Εικόνα Arxidakos

Οι στοιχηματικές πλέον παίζουν δυνατά σαν χορηγοί παγκοσμίως. Εμείς ποιον να βάζαμε? Τον ΟΠΑΠ του φρισκυς?

Από τα 2 κακά το λιγότερο κακό...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Έχεις δίκιο στο ότι τη Stoiximan την έχει χορηγό κι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όμως δεν προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, με το να τρέχει ο Μάρης την (φιλο-ΣΥΡΙΖΑ) εφημερίδα του Σαββίδη.

Εικόνα George_Str

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΑΙ ΔΕΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ.

Εικόνα tennessis

Γειά σας κ από μένα πολύ διαφωτιστικό το άρθρο κ μπράβο. Όσον αφορά το θέμα παγκοσμιοποίησης, ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κ εγώ. Αν διαβάσετε κ τα άρθρα που έχουν οι ιστοσελίδες - παρακλάδια της 24MEDIA (ONEMAN-η ελληνική έκδοση της χαφιεδοπόστ - HUFFINGTON POST κλπ.) θα δείτε ότι υποστηρίζουν απροκάλυπτα την νεοταξική ατζέντα.

Εικόνα Mark Roussos

Συγχαρητήρια για το κείμενο Γιάννη!
Καιρός ήταν να γίνει μια εκτενέστατη αναφορά στο μπάσιμο Σαββίδη-Τράκη αλλά και στα μεταξύ τους συγκοινωνούντα δοχεία.
Well done!!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Μάρκο, είναι πολλές οι συμπτώσεις οι οποίες δεν μπορούν να αγνοηθούν. Όπως είπα και στο σύγαυρο el trick, τη Stoiximan την έχει χορηγό κι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όμως δεν προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, με το να τρέχει ο Μάρης την (φιλο-ΣΥΡΙΖΑ) εφημερίδα του Σαββίδη.

Εικόνα Mark Roussos

Για να νεκρανασταίνεται μια πάλαι-ποτέ κραταιά "σοσιαλιστική" εφημερίδα εν μέσω κρίσης και μνημονιακής κατοχής, σημαίνει ότι τα συμφέροντα που διακυβεύονται είναι τεράστια, προς όφελος -φυσικά- του κρατικού μηχανισμού.