Ο ΣΥΝΕΠΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΟΥ GAZZETTA



Ο γνωστός κιτρινόμαυρος σουβλακοφάγος(κατά τον Τιμούρ Κετσπάγια) ΑΡΔ Γιώργος Τσακίρης του Gazzetta(και του ΣΠΟΡ FM) ανέβασε χθες άρθρο στο Gazzetta με τίτλο "Να καταγγείλουν Ντέμη, Τάκη και Κωστή!", αναφερόμενος στον Ολυμπιακό.

Βέβαια στις 18 Απριλίου, μετά τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλουο ίδιος έγραψε άρθρο στο Gazzetta με τίτλο "Καταγγελία για Σεμπά η ΑΕΚ!"

Όταν καταγγέλλει η ΑΕΚ είναι όλα καλά για τον Τσακίρη. Όταν καταγγέλλει ο Ολυμπιακός, ειρωνείες και αστειάκια από την ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ. Πάνω απ' όλα συνεπής και λεβέντης ο Γιώργος ο Τσακίρης...

ΥΓ.: Επίσης, ο Τσακίρης αναμασά συχνά-πυκνά το γνωστό κιτρινόμαυρο σανό για τον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων, τα Φιλαδέλφεια και για το "χαρισμένο Καραϊσκάκη".

Ο Σάββας έχει απαντήσει και στα δυο με άρθρα του:
-Για το Καραϊσκάκη:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120809/stadio-karaiskaki-xarismeno-apo-kratos

-Για τα Φιλαδέλφεια:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150118/paramythi-gia-fakelo-ton-olympiakon-agonon-kai-ta-filadelfeia

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Προκαλούν γιατί οι προσάτες ελέγχουν τα περάσματα το χρονικό αυτό σημείο. Δεν καταλαβαίνουν τί χώρα δημιουργούν για τα παιδιά τους, όταν, αυτός που διαφωνεί, τυλίγεται σε μια κόλλα χαρτί ή γίνεται παραπολιτικό στα ΜΜΕ ή τουλουμιάζεται στο ξύλο ή εξοντώνεται επαγγελματικά. Μιλάμε σοβιετία του '30 και κολομβία. Χτίζουν μια λατινοαμερικάνικη μαρξιστοδεξιά μπανανία, όπως ομολογούν ότι την ονειρεύονται. Όσοι συναινούν, να τη χαίρονται. Εμείς δεν θα πάρουμε.

Εικόνα Romain

Άλλο ένα σουβλάκι.