ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΚΟΡΟΙΔΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ...



Απόφαση λέει του υφυπουργού Αθλητισμού, ΔΕΝ θα βρεθούν ΑΕΚτζήδες στο Αγρίνιο. Πριν από 2 μέρες ελήφθη αυτή η απόφαση
 
 
 
Τι έγινε τελικά; Στο παιχνίδι που διεξάγεται αυτήν την ώρα που συντασσεται το παρόν άρθρο, δείτε την εικόνα μετά το 0-1 του Μπακασέτα της ΑΕΚ. Ποιοι είναι αυτοί που πανηγυρίζουν; ΑΕΚτζήδες, τους οποίους απαγόρευσε να βρεθούν στο γήπεδο ο Βασιλειάδης.
 
 
 
Η απαγόρευση μετακινήσεων ισχύει ΜΟΝΟ για γαύρους. Αυτό ίσχυε στις 20 Δεκεμβρίου 2017, που γράψαμε το σχετικό άρθρο, αυτό ισχύει και με το νέο έτος. Κι αν εμείς τώρα βρίσουμε αυτήν τη ΡΟΜΠΑ που λέγεται Βασιλειάδης, θα εμφανιστούν κάποιοι ''περίεργοι'' Ολυμπιακοί ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ να μας πουν ότι ''ο υφυπουργός είναι Ολυμπιακός, μας ντροπιάζετε με αυτά που λέτε'', επειδή αυτοί οι συγκεκριμενοι είναι πρώτα Συριζαίοι και μετά Ολυμπιακοί. 
 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΨΕΥΤΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ...
 
Υ.Γ. ''Ωραίο'' φιλικό βλέπουμε στο Αγρίνιο. Μπράβο στον Κωστούλα, τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναιτωλικός, που τον είχαμε και για ''καθαρό''. Είναι τελικά ΤΡΥΠΑΣ κι αυτός, που προσδοκά σε ''εξυγιαντικά'' ρούβλια και χορηγίες του ΟΠΑΠ.

Σχόλια

Εικόνα holland74

Καλημέρα σε όλους, δεν ξέρω αν ήταν ιδέα μου. αλλά χθες στη Λάρισα πριονοκορδέλα, μας τσάκισε στις κάρτες, είχαμε διπλάσια κατοχή αλλά και διπλάσια φάουλ, αντιστρόφως ανάλογη μεταβλητή...Κουφάλες....

Εικόνα Aprosarmostos17

Ευτυχώς είχε φύγει σουκού ο Υπουργός Απαγορεύσεων και δεν πρόλαβε να απαγορεύσει τις μετακινήσεις των Ολυμπιακών προς το αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τον "καλύτερο για μας".

Εικόνα takis xwsiar

3-0.ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ.Διαμαντοπουλε ,δεν σου ευχομαι περαστικα!!Κανε κουραγιο,εχει κι'αλλο!Κηδεια στην Κουμουνδουρου,σημερα!

Εικόνα griondim1

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αγρίνιο, όπου κατοικούν, η μητέρα κι ο αδελφός μου, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση η εικόνα του Παναιτωλικού. Αυτή ήταν πάντοτε, κι αυτούς τους φιλάθλους είχε στην εξέδρα του. Να βρίζουμε τον Ολυμπιακό, να πανηγυρίζουμε όταν τρώει γκολ και να περνάνε περίπατο οι άλλοι. Αυτά τα λίγα για τον Παναιτωλικό κι ας μη σχολιάσουμε τον πρόεδρο του. Το φαινόμενο είναι διαχρονικό. Οι ΓΑΥΡΟΙ του ΑΓΡΙΝΙΟΥ απέχουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ από την εξέδρα του Παναιτωλικού.

Από την άλλη τι να σχολιάσω μ' αυτή την ομάδα του basket? Είναι εικόνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αυτό που παρακολουθήσαμε μόλις με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη; Κανέναν δεν προβληματίζει αυτό το χάλι; Τρεις ήττες ήδη στο πρωτάθλημα Ελλάδος; Τόσο σίγουροι είναι ότι θα καταλάβουν έστω τη 2η θέση στην τελική κατάταξη; Αλλά και σίγουροι να είναι ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Διοίκηση, προπονητής, βοηθοί και παίκτες? Κι αν δεν ντρέπονται αυτοί, εμάς δεν μας υπολογίζουν που έχουμε τρελαθεί μ' αυτά που βλέπουμε? Κρίμα. Ζητάνε να έχουν στήριξη συνεχή στους αγώνες τους. Με τι κουράγιο; Πάμε στο ΣΕΦ και είτε παίζουμε με τον Κόροιβο, είτε με την ΤΣΚΑ ξέρουμε ότι θα κυνηγάμε για τριανταπέντε λεπτά. Σταθερότητα καμμία.

Εικόνα matrasimca

Δινουμε βαση στην Ευρωλιγκα αδελφε.
Η χαλαρωτικη προπονηση μας ειναι αδιαφορη σε ενα πρωταθλημα του σωληνα.
Στο τελος που θα πρεπει οι τελικοι θα ειναι με Παο.

Εικόνα Romain

ΜΑΥΡΟ στους ψεύτες που και φασίστες που κυνερνούν. Ο Βασιλειάδης στον Πειραιά θα πάρει αυτό που του χρειάζεται.

Εικόνα savvas gridlock

Γιατί, νομίζεις μπορεί να έρθει στον Πειραιά;

Εικόνα Harry red logic

Φαντάσου τι έχει να γίνει όταν η περιστερα πάρει την εξουσία!

Εικόνα savvas gridlock

Α, εγώ φίλε που διαβάζω σκληρά κάθε μέρα ''Εφημερίδα των Συντακτών'', την χάρηκα τη συνέντευξη της Μπέτυς. Τα είπε ωραία και κυρίως ''αριστερά''. Αφού στο σημείο που είπε ''τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή'', δάκρυσα κι εγώ.

https://www.newsbeast.gr/files/1/2018/01/Untitled6.jpg

Εικόνα dimitrov7

Κι ο Αλέξης της Περιστέρας μετά τα προχθεσινά καραγκιοζιλίκια σε Τούμπα κι Αγρίνιο, τη μπόμπα - προχθές και χθες - του γαμιά και την 3άρα στο "Εγκαταλειμένο Χωράφι Αρένα" έχει δακρύσει από τα γέλια. Έχει φτιάξει συκώτι με τα κορόιδα τους εξυγιαντές που τους έχει τάξει και πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα. Και στους 2.

Εικόνα Harry red logic

Ομολογώ οτι έχει βελτιώσει τις ενδυματολογικές της εμφανίσεις,π.χ δίπλα στον Πρόεδρο της Κίνας http://www.iefimerida.gr/news/337553/me-oskariko-forema-i-peristera-sto-...

και στον Λευκό Οίκο όπου ο αριστερός σύντροφος της απόλαυσε την συνάντηση με τον ομοιδεάτη του Τράμπ!
Δεν έχω βέβαια δεί τι φοράει στα μυστικά ραντεβού με τους Ρότσιλντ όπου αναλύουν τον Μάρξ!

Εικόνα el trick

Θα πρέπει από οποιονσήποτε είναι σε ΜΜΕ είτε ως δημοσιογράφος είτε ως καλεσμένος να απευθύνει συνεχώς (μέχρι να λάβει ικανοποιητική απάντηση φυσικά) την ερώτηση τι γίνεται όταν μία ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ απόφαση (= νόμος) Καταπατείται συνεχώς από συγκεκριμένη μερίδα ατόμων, εμώ επιβαλλεται η πιστή εφαρμογή της σε μία άλλη μερίδα ατόμων. Πως ονομάζεται αυτό το φαινόμενο και γιατί το παρατηρούμε ΣΥΝΕΧΩΣ τελευταία, αλλά μέτρα δεν λαμβάνονται.

Εικόνα savvas gridlock

Το φαινόμενο ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ. Πώς έγινε διεθνής ο όρος kolotoumpa για ό,τι έκανε η Αλεξάρα μας στην ''ηρωική'' διαπραγμάτευση του 2015; Ε πλέον θα λέμε ΣΥΡΙΖΑ και θα εννοούμε αυτό το τρυπημένο, ''αριστερό'' υποτίθεται σκουπιδαριό, που έχει μίσος με τον Ολυμπιακό.

Εικόνα REDHERAKLIO

Συσπείρωση και λύσσα γιά το πρωτάθλημα και θα τους σαρώσουμε όλους μαζί

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ακριβώς.

Εικόνα takis xwsiar

Θα δουν τι "απαγορευση" θα κανουμε εμεις στις εκλογες,οι βρωμοφασιστες!

Εικόνα savvas gridlock

Θα τους μπανάρουμε εννοείς. Τις τρύπες.

Εικόνα Red Captain

Savvas.....Καλή Χρονιά με Υγεία σ' σένα και Όλους τους Ολυμπιακούς και τις Οικογένειες τους..... Οι ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ μπήκαν με τον νέο προπονητή.... η κίνηση ΜΑΤ έγινε..... Καλή μας κλήρωση στους ομίλους του τσου-λου από τώρα..... και τότε θα αρχίσουν τα ΓΛΕΝΤΙΑ με τους ΠΙΣΩ-ΓΛΕΝΤΗΔΕΣ που νομίζουν οτι κυβερνούν!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Xρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία σε όλους και κούπες στον Θρύλο, καπετάνιε.