ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ-ΡΟΜΠΙΚΩΝΕΣ, ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Χθες ήταν μία μέρα με αρκετές πολιτικές ειδήσεις. Ο ''ΠΑΟΚάρχης'' βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης των ΑΝ.ΕΛ., Γιώργος Λαζαρίδης, που έλεγε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ μέσα στη Βουλή κατά του Ολυμπιακού, μετά το φετινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το οποίο δεν ξεκίνησε, λόγω της γνωστής ιστορίας με το ρολό ταμειακής μηχανής που εκτόξευσε ένας οπαδός του αΠΑΟΚ και το οποίο χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, ανεξαρτητοποιήθηκε, αποχωρώντας από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Αιτία της αποχώρησης, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Λαζαρίδης, είναι η στάση που κράτησε ο Πάνος Καμμένος στη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ να ονομαστεί το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων ''Βόρεια Μακεδονία'' και να του αναγνωριστεί ''μακεδονική γλώσσα και εθνότητα''. Ο Πάνος Καμμένος δεν αποχώρησε από την κυβέρνηση, όπως έλεγε παλαιότερα ότι θα κάνει αν ερχόταν συμφφωνία που θα περιείχε το όρο ή παράγωγο του όρου ''Μακεδονία'' στην ονομασία του γειτονικού κράτους των Σκοπίων και ο Λαζαρίδης ακολούθησε τα δεκάδες στελέχη ανά την Ελλάδα, τα οποία έχουν ''χαιρετήσει'' εσχάτως τον αλκοολικό μιζαδόρο ''Πανάρα''. Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτήν την στιγμή έχει 145 βουλευτές στο Κοινοβούλιο και οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν 7, όπως βλέπουμε εδώ, άρα θεωρητικά αν αποχωρήσουν 2 ακόμη βουλευτές από την κυβερνητική πλειοψηφία, χάνεται η δεδηλωμένη και πέφτει η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (τουλάχιστον 151 βουλευτές στο σύνολο των 300 της Βουλής πρέπει να την στηρίζουν). Θεωρητικά ισχύουν όλα αυτά, βεβαίως, καθώς ήδη τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα Kontra News των Κουρήδων, δημοσιεύουν σενάρια στήριξης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σε ενδεχόμενη κατάθεση πρότασης μομφής εκ μέρους κόμματος ή κομμάτων της Αντιπολίτευσης, από ανεξάρτητους βουλευτές ή/και βουλευτές του ''Ποταμιού'' και ενδεχομένως της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, ώστε να μην χάσουν τις καρέκλες τους και τα υπουργικά τους έδρανα οι ''αγαπημένοι'' (στο ''Κουρέικο'' της παλιάς ''Αυριανής''...) ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Παρόλα αυτά, τα σενάρια και οι φήμες για αποσκίρτηση ενός ή και περισσοτέρων βουλευτών των ΑΝΕΛ από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, δίνουν και παίρνουν. Ο αλκοολικός αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. με ανάρτησή του στο twitter υποδεικνύει το Βαγγέλη Μαρινάκη ως τον ενορχηστρωτή αυτής της προσπάθειας.
 
O ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ''ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΕ'' ΤΟΝ...ΠΑΟΚΑΡΧΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΤΟΣΟ ΚΩΘΩΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.
 
Γιατί δεν υποδεικνύει ο Καμμένος την πλευρά του φίλου του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' ως αυτόν τον πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος ''λαδώνει'' τους ''τίμιους'' βουλευτές των ΑΝΕΛ, επειδή θέλει να ρίει την ''υπερ-τίμια'' συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Ο ίδιος έλεγε πως είναι φίλοι οι 2 τους. Δεν θέλει να θίξει το φίλο του και επιμένει να στοχοποιεί το Μαρινάκη; Γι'αυτό άραγε κάνει αναπαραγωγή των tweets που ανεβάζουν έμμισθα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή η ρόμπα the roof is on fire, με τον οποίο έχουμε σκοτωθεί εμείς ως site δεκάδες φορές, αφού κάθε τρεις και λίγο χαρακτηρίζει ''πρεζέμπορα'' το Βαγγέλη Μαρινάκη και όταν του ζητάμε στοιχεία, να αποδείξει όσα λέει, κάνει κο-κο-κο (όπως ακριβώς κάνει πάντοτε στο συγκεκριμένο θέμα, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, η κότα που λέγεται Πάνος Καμμένος);
 
 
Στα σενάρια περί ''νέου 1965'' με τα ''Ιουλιανά'' και την ''Αποστασία'', θέμα για το οποίο όσοι δεν γνωρίζουν, μπορούν να πάρουν μία ''τζούρα'' εδώ (αν κι εγώ διαφωνώ με πολλά από όσα αναφέρονται στο λήμμα αυτό, κυρίως όμως δεν καταλαβαίνω το πώς δεν αναφέρονται κάποια άλλα, πολύ κρίσιμα γεγονότα, τα οποία θα επέτρεπαν στον αναγνώστη να καταλάβει τα κίνητρα όλων των εμπλεκομένων μερών, απλώς δεν είναι ο χώρος εδώ κατάλληλος για τέτοιες συζητήσεις...), πρωτοστατούν οι έμμισθοι λογαριασμοί του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter αλλά και οι δημοσιογράφοι που εμμέσως ή άμεσα σιτίζονται από το ΣΥΡΙΖΑ, όπως η επίσημη φυλλάδα του Κόμματος, η ''ΑΥΓΗ'' του ΣΥΡΙΖΑ, ο κρατικοδίαιτος Βαξεβάνης-Μπαξεβάνης του koutipandoras.gr και της εφημερίδας ''DOCUMENTO'', αλλά βεβαίως και το ανεπίσημο Γραφείο Τύπου της κυβέρνησης, η ''Εφημερίδα των Συντακτών'', μετεξέλιξη της παλιάς κακής, πολύ κακής ''Ελευθεροτυπίας''.
 
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναφοράς λοιπόν και σε ένα κλίμα αρκετά πολωμένο, σήμερα το πρωί μαθαίνουμε πως έγινε επίθεση στα γραφεία του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, στο Κέντρο της Αθήνας, από 3 κουκουλοφόρους που επιχείρησαν να εισβάλουν στο χώρο του βουλευτή, τα κατάφεραν, εκτόξευσαν απειλές κι αποχώρησαν. Το βούρλο που λέγεται Πάνος Καμμένος, αυτό το αλκοολικό παχύδερμο με τις μίζες που εξελέγη με τις ψήφους του πιο ηλίθιου κομματιού της γελοίας ελληνικής κοινωνίας, πρόλαβε και ''τιτίβισε'' την παρακάτω μπούρδα, πρωί πρωί, αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει λεπτό της ημέρας στο οποίο να κυκλοφορεί νηφάλιος, δίχως ''ζάλη από το ποτό'' στο κεφάλι του...
 
 
Κι ενώ έχουν ξαμοληθεί στα social media όλα τα έμμισθα πουτανάκια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ (τα οποία ως συνήθως κάνουν πάρτυ, αφού την πέφτουν μαζικά σε όποιον διαφωνεί μαζί τους, τον στοχοποιούν και προσπαθούν να τον βγάλουν ''φασίστα'' και...''υπάλληλο'', με θράσος χιλίων πιθήκων και καρδιναλίων ταυτόχρονα, μιλώντας αυτοί οι ΑΡΧΙ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ, για...άλλους υπαλλήλους...) και πετούν μπηχτές ''ο Μαρινάκης έστειλε κουκουλοφόρους στα γραφεία του Κατσίκη, γιατί περίμενε να ανεξαρτητοποιηθεί σήμερα και ο έντιμος βουλευτής δεν του έκανε τα κέφια'', έρχεται ο γνωστός ''Ρουβίκωνας'' κι αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση, με ανάρτησή του στον αντιεξουσιαστικό χώρο του indymedia. Aς δούμε συγκεκριμένα το κίνητρο για τη σημερινή επίθεση των μελών του ''Ρουβίκωνα'' στον Κατσίκη, όπως τουλάχιστον μας το προσδιορίζουν οι ίδιοι.
 
Ασφαλώς ο Κατσίκης δεν είναι Χίτλερ. Δεν είναι όμως και μόνο για γέλια.
Όταν ταυτίζει την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία δεν είναι καθόλου γραφικός. Αναζητεί και κατασκευάζει ομοϊδεάτες να στοιχηθούν πίσω του. Αυτοί οι ομοϊδεάτες θα κρατήσουν τη φλόγα της ομοφοβίας αναμμένη, θα συντηρήσουν διακρίσεις και επιθέσεις ώσπου να γυρίσει ο τροχός και ο καθαρός φασισμός να μπορέσει να γράψει νέους νόμους.
Όταν ζητάει να ανταλλαγούν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με τους 2 Έλληνες δεν θέλει φυσικά να έρθει σε κόντρα με τον αστικό κόσμο που τόσο τους υπεράσπισε. Ετοιμάζει όμως το έδαφος για να ανταλλαγούν Τούρκοι επαναστάτες με τους 2 Έλληνες αξιωματικούς και αυτό το βλέπουμε τώρα με την επαπειλούμενη έκδοση του δημοσιογράφου Τουργκούτ Καγιά από τον Άρειο Πάγο και τον Σύριζα.
Όταν ζητάει να μας πυροβολήσουν στο κεφάλι πρέπει να αντισταθούμε στον πειρασμό να πούμε "σιγά τα αίματα". Γιατί άνθρωποι που αγωνίζονται έχουν πολλές φορές πυροβοληθεί στο κεφάλι, και θα συνεχίσουν να πυροβολούνται. Γιατί όλοι αυτοί που θέλουν να μας κλείσουν στα μπουντρούμια ασφαλώς και χρειάζονται έναν γραφικό καραγκιόζη για να δείξουν, σε σύγκριση με εκείνον, πόσο δημοκράτες και λελογισμένοι οπαδοί της καταστολής είναι.
 
Πότε ταύτισε την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία ο Κατσίκης; Στις 8 Μαΐου.
 
 
Πότε πρότεινε ο Κατσίκης ανταλλαγή των 2 στελεχών του Ελληνικού Στρατού, που κρατούνται από το καθεστώς Ερντογάν στην Τουρκία, με τους 8 Τούρκους που δραπέτευσαν από τη γειτονική χώρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν το καλοκαίρι του 2016 και αιτήθηκαν άσυλο στη χώρα μας; Στις 28 Μαρτίου.
 
 
Πότε ζήτησε ο Κατσίκης από τους Αστυνομικούς να κάνουν χρήση όπλων εις βάρος μελών του Ρουβίκωνα; Στις 23 Μαΐου.
 
 
28 Μαρτίου, 8 Μαΐου και 23 Μαΐου. Σήμερα έχουμε 27 Ιουνίου.
 
ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ 1, 1,5 ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ''ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ'' ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΣΗΜΕΡΑ. ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΦΥΛΛΟΡΡΟΕΙ.
 
Φανταζόμαστε ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω που να αμφιβάλλει ότι οι φερόμενοι ως αντιεξουσιαστές αυτοί, τα γελοία μέλη του γελοίου ''Ρουβίκωνα'', είναι ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται όποτε ζορίζεται η κυβέρνηση από κάποιον, το Συμβούλιο της Επικρατείας παλαιότερα, τώρα τα μέλη των ΑΝΕΛ που ετοιμάζονται να ''λακίσουν'' και να ρίξουν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τα υπουργικά έδρανα κι από το Μέγαρο Μαξίμου, να επεμβαίνει αυτή η πουτανο-ομάδα, εξυπηρετώντας αυτό που υποτίθεται αντιμάχεται ιδεολογικά, δηλαδή το...Κράτος.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ''ΤΡΑΒΕΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ...ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΔΙΕΜΦΥΛΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟΙ, ''ΤΡΑΒΕΣΤΙ'' ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ...) ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.
 
Η γελοιότητα όμως δεν σταματάει εδώ. Σε σύγκρουση με την επίσημη γραμμή του κόμματός του, ο Κώστας Κατσίκης αμφισβητεί το γεγονός ότι μέλη του ''Ρουβίκωνα'' ήταν αυτά που επετέθησαν στα γραφεία του. Αν κι ο Κατσίκης δηλώνει πιστός στο Κόμμα του και διακηρύσσει την πρόθεσή του να παραμείνει στους κόλπους του και να μην ανεξαρτητοποιηθεί, δεν καταφέρνουν τα δύο αυτά μέρη, Κατσίκης και επίσημη ηγεσία των ΑΝΕΛ, να συνεννοηθούν ώστε να τηρήσουν μία ενιαία γραμμή στις δηλώσεις τους για το τι τελικά συνέβη σήμερα, κατά την άποψή τους πάντοτε.
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΤΣΙΡΚΟ.
 
Ειλικρινά απορούμε για το τι άλλο θα σκαρφιστούν τα κυβερνητικά ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ με το παρακράτος τους σε ΜΜΕ, Δικαιοσύνη και δυνάμεις καταστολής, ώστε να στοχοποιήσουν το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι δυνατόν να είναι τόσο βλαμμένοι και να πιστεύουν όσα λένε; Ποια άλλη συνωμοσιολογική μπούρδα θα βγάλουν προς τα έξω, για να πείσουν κάποιους χαχόλους ότι ''ο Μαρινάκης πληρώνει για να μας ρίξει, ξαναζούμε μέρες του '65, τότε που ο μπαμπάς Μητσοτάκης έφαγε το γέρο Παπανδρέου κι έφερε τη Χούντα, ενώ τώρα ο γιος Μητσοτάκης πάει να φάει την Αλεξάρα μας, φέρνοντας νέα Χούντα'', σε μία προσπάθεια να ενεργοποιήσουν τα αδρανοποιημένα ''αντιδεξιά'' αντανακλαστικά μερίδας του εκλογικού σώματος; Είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα να επιμένουν κάποιοι ''υπερήφανοι'' Έλληνες πως αξίζει αυτό το μόρφωμα να ψηφιστεί; Κι όμως, τμήμα του ελληνικού λαού είναι τόσο γελοίο, τόσο αποβλακωμένο, τόσο κατσαπλιάδικο, που θα ξαναψηφίσει τους ΑΝΕΛ...
 
Υ.Γ. Φανταστείτε μόνο το σενάριο γαύροι οπαδοί να ''μπουκάρανε'' στο ΣτΕ και να σπάγανε, να ρημάζανε, να κάνανε ζημιές γενικότερα και τώρα που κινδυνεύει με πτώση η κυβέρνηση να επιχειρούσαν να ''μπουκάρουν'' σε γραφείο κυβερνητικού βουλευτή. Σκεφτείτε το πού θα ήμασταν εμείς που σας γράφουμε τώρα και το τι θα ακούγαμε όλοι οι φίλαθλοι/οπαδοί του Θρύλου για τον ''κακό, φασίστα Μαρινάκη'' και τους ''υπαλλήλους'' του από ΟΛΑ τα γελοία ελληνικά ΜΜΕ. Τώρα γιατί κανείς δεν μιλάει για τις αντιεξουσιαστικές ΡΟΜΠΕΣ και ΠΟΥΤΑΝΕΣ του ''Ρουβίκωνα'' με τέτοιον τρόπο; Γιατί ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα, τους θεωρούν ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ, ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ και ΠΙΑΝΟΛΕΣ, αλλά οι περισσότεροι τους σέβονται, επειδή είναι ''αγωνιστές'' των Εξαρχείων;

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Ρε σεις, σας ξέφυγε ένα βασικό. Έγραψαν τα λαμόγια ότι οι τούρκοι καταδρομείς αξιωματικοί ήταν επαναστάτες!!! Αυτοί που αιματοκυλίζουν το κουρδιστάν τόσα χρόνια, οι οπαδοί του κεμαλικού φασισμού και αναθεωρητισμού, οι πραξικοπηματίες, είναι λέει επαναστάτες! Θεός φυλάξοι.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Ρουβίκωνας!!!!Αυτούς παλιά τους λέγαμε παρακράτος.

Εικόνα ThomasK

Απλώς τα πρόσωπα και τα προσωπεία άλλαξαν.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Έχεις απόλυτο δίκιο για τα πουτανάκια του ρουμπίκουνα.Πάντως είναι γεγονός ότι πολλοί δημοσιογράφοι,αντικυβερνητικοί κατά κύριο λόγο, έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι παίζει ακριβώς με αυτούς.Όσον αφορά τον Τζούλη έχω την εντύπωση ότι τις τελευταίες βδομάδες έχει ξεφύγει τελείως με αυτά που παίρνει.Από την δίχως αρχή και τέλος ομιλία (ο θεός να την κάνει) μέχρι τις δηλώσεις του, φαίνεται ότι ο μπουχέσας έχει ξεφύγει τελείως...