ΣΙΣΕ: ''ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ''



Είχαμε δει το θέμα πριν από 3 χρόνια, όταν η δεσποινίς Τζιμπρίλ Σισέ δήλωσε στη βελγική ιστοσελίδα sportmagazine.knack.be ότι τελικά δεν έφυγε από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ το 2011 επειδή τον έδιωξε ο ''κακός'' Μαρινάκης με την ''παράγκα'' του, όπως δήλωνε ο ίδιος και όλοι σχεδόν οι βάζελοι μετά το περιβόητο ντέρμπι ''του Καλόπουλου και του Τρύφωνα'', αλλά επειδή οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟ ''το καλοκαίρι του 2011 μου ζήτησαν να φύγω, γιατί δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους στο οικονομικό''. Προχθές παραχώρησε συνέντευξη στο sdna.gr και στο Βασίλη Παπαθεοδώρου, όπου όταν ρωτήθηκε σχετικά, δήλωσε τα παρακάτω.
 
 
Ήταν λάθος που έφυγες από τον Παναθηναϊκό; Ήταν δική σου επιλογή ή σε ώθησαν στη Λάτσιο;
«Όχι δεν ήταν λάθος που έφυγα. Δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν η κατάσταση που με οδήγησε στο να αποχωρήσω. Η κρίση είχε έρθει στην Ελλάδα και είχαν αρχίσει τα προβλήματα στα οικονομικά. Η μεταγραφή μου στη Λάτσιο μπορούσε να φέρει χρήματα στην ομάδα. Δεν ήταν ούτε δική μου επιλογή ούτε της ομάδας».
 
Οριστικά τέλος το παραμύθι λοιπόν των βάζελων, ΑΛΛΟ ΕΝΑ βαζελο-παραμύθι. Τα υπόλοιπα που λέει στη συνέντευξή του στο sdna ο Σισέ για Πατέρα, Μαρινάκη και Ολυμπιακό, είναι ανάξια λόγου...

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Σάββα, λίγο εκτός θέματος ανάρτησης αυτό, αλλά από καθαρά επαγγελματική / οπαδική διαστροφή πάτησα στο λινκ που με οδήγησε στον βουλωμένο ηλεκτρονικό καμπινέ του σδνα.

Αυτούσιο:

"...πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετά από 6 χρόνια λειψανδρίας."

Δεν κατάφερα να συνεχίσω παρακάτω γιατί ήθελα να το μοιραστώ πρώτα εδώ μαζί σας. Το θεώρησα πολύ εγωιστικό να γελάω μόνο εγώ.

Και αστοιχείωτος ο λαλάκης; Ή απλά γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει κλπ;
Μάλλον λειψυδρία θέλει να πει ο κατεστραμμένος εγκεφαλικά αρδ, εκτός αν εννοεί ότι δεν βρεθήκανε να τον κανονίσουνε αυτόν, ή τον Σισέ, αρκετοί άντρες.
Άβυσσος η ψυχή κι ο πρωκτός ορισμένων...

Εγώ πάντως θυμάμαι με τις πιο όμορφες αναμνήσεις εκείνο τον αγώνα μεταξύ μας. Ειδικά την λήξη του, όπου ακούστηκε το - με σαφείς αιχμές προφανώς - "Η νύχτα κατεβαίνει με μαύρο φερετζέ... βάλε το κόκκινο φουστάνι..."
Αν και γενικά προτιμώ ac/dc κλπ από τα ηχεία του Ναού, εκείνο το βράδυ δεν μπορούσε να γίνει καλύτερη μουσική επιλογή.
- Άγνωστε dj της βραδιάς εκείνης σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που ένα απλό, συνηθισμένο ξεβράκωμα στη ζέλα, το έκανες, με μια απλή πινελιά, ένα έργο Ολυμπιακής τέχνης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ακόμα και τώρα που το γράφω και το θυμάμαι, κλαίω από τα γέλια...!

Εικόνα ThomasK

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

:-) :-) :-) :-)