ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...



Σε συνέχεια του χθεσινού μας άρθρου, εκεί που γράφαμε για τη διαφορά στη σύνθεση του ΟΦΗ μέσα σε 8 μέρες, όταν με τον ΠΑΟΚ όλη η ποιότητα του ρόστερ της ομάδας του Ηρακλείου βρισκόταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας, ας δούμε κι άλλη μία σημαντική παράμετρο του θέματος ''δανεικοί''. Έχουμε δει εδώ ότι φέτος ο ΠΑΟΚ έχει παραχωρήσει ως δανεικούς στον ΟΦΗ τους Δεληγιαννίδη-Μιχόγεβιτς. Κανείς εκ των δύο δεν βρισκόταν στη 18άδα του ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο, στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3.
 
 
Σήμερα ως γνωστόν στις 19:30 αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος το καλοκαίρι πήρε 2 παίκτες από τον Ολυμπιακό ως δανεικούς, το Μπανανά και το Μανθάτη. Και οι 2 βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας της Νέας Σμύρνης για το αποψινό ματς.
 
 
Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του Θρύλου από τους αντιπάλους του στη χώρα. Όλα τα παινίδια του ο Ολυμπιακός τα προσεγγίζει με τη νοοτροπία ''ας κατέβουν οι αντίπαλοί μας με όλα τους τα όπλα στα μεταξύ μας, να δούμε το ποιος είναι ο καλύτερος''. Ο Θρύλος δεν φοβάται και μάλιστα έχει χάσει παχνίδια από δικούς του δανεικούς, όπως αυτό του 2014 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, με γκολ ενός παίκτη που έπαιζε τότε ως δανεικός από τον Θρύλο στην ομάδα του Σπανού, τον Καραμάνο...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ο Μπανανά έπαιξε σ' όλο το παιχνίδι και ο Μανθάτης μπήκε αλλαγή
στο 80'. Και ο εντελώς μεταμορφωμένος σε σχέση με την ΑΕΚ Πανιώνιος
παραλίγο να μας αναγκάσει και σε ήττα.
Δεν θέλουμε χάρη από κανέναν, απλώς επισημαίνω οτι με τον Ολυμπιακό
οι λεγόμενοι μικροί σκίζονται λες και δίνουν αγώνα ζωής ή θανάτου, ενώ
με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανοίγουν τα πόδια τους σαν τις πιο φτηνές πόρνες.