1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ



Είχαμε μείνει στα 9 εκ. ευρώ ως συνολικό ποσό, το οποίο έχει τοποθετηθεί από τις περιουσίες των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ στα ταμεία της εταιρείας από το 2014 που συστάθηκε η ΠΑΕ μέχρι σήμερα, μέσω αυξήσεων κεφαλαίου. Ας δούμε τη νέα σχετική καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο.
 
 
Στις 12 Σεπτεμβρίου, πριν από 2 εβδομάδες δηλαδή, πιστοποιήθηκε η καταβολή 1 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Έτσι, το συνολικό ποσό από το 2014 μέχρι σήμερα που έχει μπει από τις προσωπικές περιουσίες των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ στα ταμεία της εταιρείας, ανέρχεται στα 10 εκ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί μία κακουργηματική δίωξη εναντίον των μελών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, επειδή...λείπουν περίπου 11 εκ. ευρώ από τα ταμεία της...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Έχει τσεπώσει 11 εκ. από την γάμα εθνική, συν άλλα που θα είναι μαύρα και δεν φαίνονται. Και έρχονται και 35 εκ. από το ΤσουΛου. Άλλα 20+ εκ. από την Ρένα Αρένα για τη τζαμπασοφιά.

Αυτά με μία μόνο μεταγραφή, τον Λιβάγια, οι άλλοι είναι δανεικοί. Αντίθετα πήρε λεφτά από τον Βράνιες και έχασε Χριστοδουλοπουλο, Κονέ, τον Σουηδό τον Γιόχανσον και τον βασικο του τερματοφυλακα, γιατί δεν ήθελε να πληρώσει. Προς την έξοδο οδεύει και ο Σιμόες γιατί δεν δέχεται τα ψίχουλα που του προσφέρει ο Τζάμπας.

Ξεχάσαμε βέβαια μια "σπουδαία" μεταγραφή που έγινε με καποιο Βραζιλιανάκι με μισθό Κειπερς. Τον θυμάστε απο τον Εργοτέλη? 25 χιλιάρικα τον χρόνο παίρνει το νέο αστέρι για 6 χρόνια στην Αεξάρα.

Φαίνεται ότι η υποθέσεις με το χρηματιστήριο στην Νέα Υόρκη τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

Δεν το σκέφτεται όμως γιατί έχει τους υμνιστές, Χέσε, Μιαούλη, Βέργη, Ασβεστάδες για τα πρόβατα και την Νότια ΕΠΟ με το Θωμά και τον Γιαννάκη για τη διαιτησία.

Με όλα αυτά όμως, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν στο 6.0 την κουλα για πρωτάθλημα.

Εικόνα ThomasK

Καταξοδεύτηκε πάλι ο γατούλης. 'Εχει και καβάτζα. Αυτά τα
χουβαρνταλίκια έχει η...σωστή διαχείριση ειδικά χρημάτων
άλλων.

Σε σχέση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ η νέα ΑΕΚ είναι ένα
συνοικιακό μαγαζάκι με μαγαζάτορα λαθρέμπορο και
καλό δημοσιοσχετίστα με κάθε καρυδιάς καρύδι, από
τον υπόκοσμο μέχρι το Φανάρι και το Μαξίμου.

Τελευταίος ισολογισμός της ως ΠΑΕ υπάρχει; Να δούμε και
λογιστικά τα δούναι και λαβείν της, έστω και μαγειρεμένα.

Το από 1 εκ. € μετοχικό κεφάλαιο της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 24 αυξήθηκε,
πόσο και πώς για τη διάθεση 32,1 εκ. € προς αποπεράτωση της
Αγια-Σοφιάς; Για πείτε μας...ηθικοί κανονιέρηδες και τσαμπατζήδες
και κατά τα άλλα λαλίστατοι...πρόσφυγες και εκ Μικράς Ασίας;