ΜΙΓΚΙΕΝ ΜΠΑΣΑ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ



Το καλοκαίρι ο Άρης απέκτησε έναν Αλβανό αμυντικό χαφ, το Μιγκιέν Μπάσα, ο οποίος είχε μια καριέρα...γυρολόγου σε μικρές ιταλικές ομάδες (οι παίκτες του στοιχήματος γνωρίζουν το τι εστί...Ιταλία, ειδικά στις μικρές κατηγορίες της), περνώντας μέσω των sites και των δημοσιογράφων που ελέγχει ότι ''μπορεί να μας βγει νέος Λεκμπέλο'', με την αναφορά να γίνεται στον Αλβανό μέσο των καλών ομάδων του Άρη στις αρχές της δεκαετίας του '90. Πάμε να δούμε το ''νέο Λεκμπέλο'' σε στιγμές...δόξας στο ΟΑΚΑ πριν από λίγο, στο ματς ΑΕΚ-Άρης 4-0.
 
Αυτό είναι το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο παιχνίδι.
 
 
Δείτε το τι κάνει ο Μπάσα του Άρη, με το νούμερο ''6'' στην πλάτη, για να ''ελευθερωθεί'' ο σκόρερ της ΑΕΚ Μπογέ και να βγει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το κάναμε gif.
 
 
Αυτό είναι το 2-0 της ΑΕΚ, με κεφαλιά του Πόνσε έπειτα από κόρνερ του Γκάλο.
 
 
Δείτε το τι κάνει ο Μπάσα με το νούμερο ''6'', το πότε και κυρίως το..πού πηδάει, και καλά για να πάρει..κεφαλιά. Το κάναμε κι αυτό gif.
 
 
Εδώ και περίπου 3 χρόνια έχουμε γεμίσει με αρκετούς Μιγκιέν Μπάσα στην Ελλάδα. Στα περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΚ, είτε στο ΟΑΚΑ είτε εκτός έδρας, ακόμη και σε ντέρμπι, βλέπουμε κάποιους παίκτες της εκάστοτε αντίπαλης ομάδας των πρωταθλητών Ελλάδας να συμπεριφέρονται αγωνιστικά όπως ο Αλβανός μέσος του Άρη. Και βέβαια ένας άνθρωπος σαν τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, που εμφανίζεται να χρωστάει περίπου...150 εκ. ευρώ σε Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, ιδιώτες προμηθευτές κι εργαζομένους κι αντιμετωπίζει προβλήματα από την ΑΑΔΕ, δεν θα γινόταν να μην φτιάξει ένα ρόστερ στην ομάδα του με παίκτες σαν τον Μπάσα. Σε καλή ''εξυγιαντική'' μεριά να ευχηθούμε, έτσι γενικώς πάντοτε.
 
Υ.Γ. 1 Πνίγεται η ποδοσφαιρική Ελλάδα στο ΒΟΘΡΟ της ''εξυγίανσης'' των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της UEFA του ''Τεό'' Θεοδωρίδη...
 
Υ.Γ. 2 Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροκύτταρος

Εξαιρετική δουλειά Σάββα!Στοίχημα κ ντόπα με αμπαλους που τρέχουν σαν άλογα σε επιλεγμένα παιχνίδια με μια διαιτησία να καθορίζει τον ρυθμό κ την ανοχή στο σκληρό παιχνίδι.Ετσι έχει το παιχνίδι.

Εικόνα vagio

Αυτο που κανει στο πρωτο γκολ ο Μπασα, το ειχα κανει στο γιο μου οταν ηταν 5 για να μου βαλει γκολ και ο μικρος αντεδρασε. Ελα μπαμπα το εκανες επιτηδες, μου ελεγε.