Το ΨΕΜΑ, δίνει στην ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και...




Πριν πάμε στο κυρίως θέμα, και αφού δούμε το απόκομμα απ την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ (τόσο, όσο είμαι βάζελος και γω δηλαδή..) φυλλάδα GOAL News

και δραττόμενοι απ την χωρίς περιστροφές ερώτηση του κ. Β. Βεργή προς τον κ. Δούρο, ρωτάμε κι εμείς:

κ. Β. Βεργή, ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ αλλα και Διευθυντή (η εκδότης; ό,τι εισαι τέλος πάντων) της καθημερινής και βαζελοπρόβλητης εφημερίδας GOAL News:

ΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ, ΕΣΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ;

Τι γράφει με πράσινα γράμματα στην παραπάνω φωτογραφία; ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΤΣΕ;;;;

Μα τόση βαζελολαγνεία πια; Τόση ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ; Δεν κρατάτε ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ;
ΠΟΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ;;; Είναι το ίδιο πράγμα το ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ (ναι, συμφωνούμε) ΤΟΝ ΤΟΤΣΕ, με το ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ;;;
ΠΩΣ είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκόλ;;; Πότε μπήκε ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκόλ, όταν η φάση έχει σταματήσει, μαζί κι ο τερματοφύλακας ΠΡΙΝ ο Τοτσές πετάξει τη μπάλα προς το τέρμα, ως αντανακλαστική και από κεκτημένη ταχύτητα κίνηση, όπως συμβαίνει σε ολες αυτές τις περιπτώσεις, ενώ όμως έχει σφυρίξει ο διαιτητής;
Καταλαβαίνουμε τις αγωνίες σας, καταλαβαίνουμε και τον πόνο σας. Αλλά δε θα μας μουρλάνετε κιόλας.

Όπως οι ζελέδες έκαναν μήνυση στον διαιτητή (εμπνεύστηκαν αυτή την κίνηση υποθέτω απ την αντίστοιχη των οπαδών της Μαριμπορ για το πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής υπέρ του Βιτόλο) του αγώνα με τον Πλατανιά, έτσι κι εμείς, οι οπαδοί της αλήθειας, σκεφτόμαστε σοβαρά να κάνουμε μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
 
Εγώ το μάτς δεν το είδα, άκουσα μόνο κάποια στιγμή ότι ο ζελές χάνει 2-0. «Ζέλα, γερά, η τριάρα είναι κοντά» σκέφτηκα μόνο και συνέχισα να σκέφτομαι ποσο να παίξω στο στοίχημα τον αγωνα του Θρύλου με τη ΔΕΚΟ του Βορρα: 0-3, η 1-4;;;
 
Βλέποντας τις φάσεις, έχω να πώ πως όντως ο διαιτητής τα κάνε μαντάρα.
Δίνει δυο ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ πέναλτυ, ένα σε κάθε ομάδα (και μην ακούσω παπαργιές του στυλ «το ένα, εις βάρος του ζελέ, ήταν πιο ανύπαρκτο απ το άλλο: ολίγον έγκυος, δεν υπάρχει. Η είναι πέναλτυ, ή δεν είναι. Τελεία –καλά, τι βούτα πήρε αυτος ο Μαυρίας…είχε δάσκαλο καλό, τον ανυπέρβλητο Καραβούτα. Και μετά τους Σισοκό και Βιτόλο).
Τώρα, όλος αυτός ο ντόρος δικαιολογείται για μια λάθος υπόδειξη οφσάιντ; Ναι, δικαιολογείται άμα είσαι βάζελος, ή αντικειμενικός δημοσιογράφος στην υπηρεσία του βάζελου (κι έχεις χασει τη δυνατότητα να αποθεώσεις για τρίτη συνεχόμενη φορά, το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, και να συνθέσεις εσύ την πραγματικότητα όπως γουστάρει η βαζελοκαμένη ψυχή σου.
Σχ. http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121123/gia-gaidaro-kabala)
 
Εγω πάντως, αυτό που είδα σαν ανεξάρτητος παρατηρητής που είμαι, βλέποντας το βιντεάκι με τα γκολ και τα highlights, είναι ότι ο Πλατανιάς τον ξεπάτωσε το μπεθαμένο. Στα σχοινιά τον είχε ρίξει.

Σχόλια

Εικόνα thatman

Ε όχι και ανεξάρτητος παρατηρητης μεγάλε ¨))))) βρωμάμε γαυριλα από ένα χιλιόμετρο ¨¨)

Εικόνα Gavrontas

Kοίτα να δείς σύγγαυρε. Η αντικειμενικότητα, ειναι ευθέως ανάλογη της γαυρίλας σε συνάρτηση με την απόσταση.
Οσο μεγαλύτερη ειναι η απόσταση που μυρίζει κανείς γαυρίλα, τοσο περισσοτερο οπαδός της αλήθειας είναι.
Πάντως, το κρίσιμο σημείο, είναι το χιλιόμετρο. Αν εκεί γύρω μυρίζει βαζελίνη, μια μυρωδια που μοιάζει σαν της χεσμένης κάλτσας, τότε, αναλογως την απόσταση πάντα, ειναι από αντικειμενικός δημοσιογράφος μέχρι βάζελος (αν και συνηθως ειναι δυσκολο να τα ξεχωρίσεις αυτά. Οπως και τις ανάλογες μυρωδιες)

Εικόνα ΔΙΑΣ

οταν ο ΘΡΥΛΟΣ αναδεικνυεται πρωταθλητης απο τα μεσα νοεμβριου...
οταν οι κυκλοφοριες βουλιαζουν...
οταν ο ΟΑΕΔ ειναι κοντα...
οταν οι ο john twitty βγαζει ανακοινωσεις και κανει μηνυσεις...
οταν η λεωφορος φανταζει μαρακανα (σε χορητικοτητα) για τους τεθλημενους ζελεδες..
οταν..
οταν...
Τοτε οι "αντικειμενικοι" ΑΡΔ κανουν παρτι!
η νυχτα γινεται μερα , το ασπρο μαυρο , ο ζελες οπαδος και ο ΠΟΑ αδικημενη πλην τιμια ομας...

Εικόνα GPan

Xalasane ton kosmo pali..alla apo makria to niw8oun na'rxetai, se 15 meres 8a exoume epeisodia, antieksousiastes kai Tsetsenous autonomistes sto OAKA.

Asxeto mphka sth selida ths super league kai exei lezanta me slogkan "Autes tis giortes mazeuoume mpales apo olh thn Ellada!" sth mpana8a anaferetai?

Εικόνα Gavrontas

χαχα...ωραίος ΓΙΩΡΓΟ

Εικόνα ΔΙΑΣ

τα επεισοδια θαναι για την επετειο του αλεξη!
αν εισαι ζελες ξερεις...

Εικόνα savvas gridlock

Tην αλήθεια για το τι έγινε γενικά στο Πλατανιάς-ΠΑΟ χθες, την απέδωσε το ΦΩΣ

http://api.ning.com/files/8QUxg6XLmSXnE2ul7FFXOHnKissMVd*y4rtTrGyzgAK3DX...

Ο,τιδήποτε πέραν αυτού, είναι καραγκιοζιλίκι από καμιά πατσαβούρα ΑΡΔ, που πουλάει αντιολυμπιακή προπαγάνδα μπας και γίνει αρεστός στους παπάρες τους στερημένους.