14 Φεβρουαρίου του 2003. Όταν ο Σωκράτης έβλεπε το μέλλον…



14 Φεβρουαρίου του 2003. Ο Μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ, ο άρρωστος γαύρος Σωκράτης Κόκκαλης, έκανε πράξη μια ιδέα που ίσως σήμερα το Φεβρουάριο 2013, στην Ελλάδα των τριών μνημονίων και κάτω από τη δεσποτεία (μη πω τίποτα χειρότερο) της τρόικας εξωτερικού αλλά και εσωτερικού,  είναι η ΜΟΝΗ λύση για να υπάρχει ζωντανός, υγιής αλλά πάνω από όλα ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Κυρίαρχος στον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό και ανταγωνιστικός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αρχή ήταν καταπληκτική. Τα δύο τρία πρώτα χρόνια του εγχειρήματος ο ερασιτέχνης έφτασε να διαθέτει σχεδόν 90.000 ενεργά μέλη! Νούμερο απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα. Όλα έδειχναν ότι  «η μάνα του λόχου», ή ψυχή και η καρδιά του συλλόγου θα ήταν μακράν από τα υπόλοιπα ελληνικά σωματεία. Εκλέξαμε με μεγάλη συμμετοχή το ΔΣ μας. Οι τίτλοι στα περισσότερα αθλήματα  πανηγυρίζονταν κάθε άνοιξη και καλοκαίρι. Από το 2003 ο απολογισμός για τον ερασιτέχνη σε τίτλους ήταν

-       Βόλεϊ ανδρών.1 ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ τίτλος  Top Teams Cup Ανδρών (2005), 4 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα, 1 σούπερ καπ
-       Βόλεϊ γυναικών : 2 Κύπελλα
-       Πόλο ανδρών : 8 Πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα
-       Πόλο Γυναικών : 2 Πρωταθλήματα
-       Κολύμβηση : 10 Πρωταθλήματα
-       Στίβος : 7 πρωταθλήματα ανδρών, 1 πρωτάθλημα γυναικών, 4 πρωταθλήματα κλειστού στίβου ανδρών, 7 πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου
-       Πίγκ πόγκ : Άνδρες  2 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, Γυναίκες 4 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα
-       Πάλη : 1 πρωτάθλημα, 1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο Cela Cup Ανδρών ( 2006)
-       Πυγμαχία : 1 πρωτάθλημα γυναικών

Αυτή την προσπάθεια του Σωκράτη Κόκκαλη τη χτύπησαν με λύσσα τα γνωστά ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΑ ΜΜΕ με τους έμμισθους οπισθοκίνητους ΑΡΔ. Κατάφεραν να βάλουν στο μυαλό και το στόμα γαύρων (που εμείς εδώ ονομάζουμε νεόγαυρους), φράσεις όπως «πάλι θα παντελονιάσει ο Κόκκαλης» και άλλες παπαριές που δεν θέλω να θυμάμαι γιατί η υπέρταση είναι κοντά…

Δυστυχώς τα  κατάφεραν. Ο αριθμός των μελών συρρικνώθηκε. Νομίζω ότι σήμερα δεν πρέπει να είναι πάνω από 15.000. Ταυτόχρονα η διοίκηση πέρασε στα χέρια ανθρώπων που εξέθεσαν οικονομικά το σύλλογο (θέλω να είμαι επιεικής). Ο Ερασιτέχνης έφθασε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Της διάλυσης. 

Εδώ θα πρέπει να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. «Τρανταχτά» ολυμπιακά ονόματα με γερά πορτοφόλια εξαφανίστηκαν. Οι εφημερίδες μας λούφαξαν. Ο κόσμος, οι οπαδοί, οι άρρωστοι γαύροι , ΟΛΟΙ μας σαν να μη νοιαζόμαστε. Μοναδική ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ η ΘΥΡΑ 7. Το κατασυκοφαντημένο από τα μολοχοειδή, πισωγλέντικα κανάλια, ραδιόφωνα, φυλλάδες,  κομμάτι των οργανωμένων γαύρων, έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν. Ουσιαστικά διαχειρίζεται μόνη της ολόκληρο τον ερασιτέχνη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που αρκετές φορές από δω έχει ακούσει την κριτικής μας είναι αρωγός. Ακολουθεί κι αυτός τα χνάρια του Σωκράτη. Οι κινήσεις του Μιχάλη Κουντούρη (αν και ομολογώ δεν το περίμενα), εξυγίαναν τον Ερασιτέχνη. 

Σήμερα ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ουσιαστικά είναι ο μόνος υγιής αυτοδύναμος αθλητικός οργανισμός της χώρας. Πρωταγωνιστεί στα πιο σημαντικά Σπόρ. Πρώτος στο Βόλεϊ Ανδρών φαβορί για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Πρώτος στο Πόλο ανδρών επίσης το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Θα δοθεί μάχη με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Βόλεϊ γυναικών. Πρέπει να στηριχτούν τα κορίτσια. Επίσης μάχη θα δοθεί για τον τίτλο στο πόλο γυναικών αν και η Βουλιαγμένη έχει τον πρώτο λόγο και το πλεονέκτημα έδρας.

Βλέποντας ρεαλιστικά τη σημερινή τραγική οικονομική πραγματικότητα η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για να συνεχίσει να χτυπά η καρδιά του συλλόγου, για να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι που ο δαφνοστεφανωμένος θα πρωταγωνιστεί παντού και θα εκπροσωπεί τη χώρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι να γίνουμε (όσοι μπορούμε, τα πράγματα είναι δύσκολα) πρωταγωνιστές στη στήριξη του ερασιτέχνη.

Κάνουμε λοιπόν κάποιες προτάσεις . Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες ιδέες. Μπορεί αυτό το μικρό ιντερνετικό χωριό που ξεκίνησε πριν από 8 μήνες να γίνει η αφορμή που θα αφυπνιστούν οι γαύροι? ΜΑΚΑΡΙ…… Σε κάθε περίπτωση προσφέρουμε βήμα και ερεθίσματα για διάλογο , ιδέες και γκρίνια -  γιατί όχι?

-     Συνδρομή μέλους 10 ή 20 (ΔΕΚΑ ή ΕΙΚΟΣΙ!) ευρώ. Στόχος 50.000 μέλη. Έσοδα 500.000 – 1.000.000 ευρώ. Μη τρελαθώ! Δεν υπάρχουμε 50.000 γαύροι να δώσουμε από ένα δεκάρικο τουλάχιστον? Ας το κλείσουμε το μαγαζί. Στις σημερινές οικονομικές συνθήκες ίσως από μόνη της να είναι η λύση που θα διατηρήσει τον ερασιτέχνη πανίσχυρο στην Ελλάδα και με αξιώσεις στην Ευρώπη.

-    Τα έσοδα από ένα ποδοσφαιρικό και ένα ευρωπαϊκό (στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν κατακλύζεται το ΣΕΦ…) μπασκετικό αγώνα υπέρ του ερασιτέχνη.

-    Στη φιέστα του πρωταθλήματος φιλικό αγώνα με γενική είσοδο στα πέταλα 5 ευρώ και στις υπόλοιπες θύρες 10 ευρώ.

-    Αν τα δυο παραπάνω δεν είναι εφικτά , καπέλο στα εισιτήρια των ποδοσφαιρικών και μπασκετικών αγώνων  1  (ΕΝΑ) γαμοευρώ.  Έσοδα για τον ερασιτέχνη πάνω από 40.000 ευρώ το μήνα.

-    Όλες οι εφημερίδες που στηρίζουν το ΘΡΥΛΟ δηλαδή ΦΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και ΓΑΥΡΟΣ να διαθέτουν 10 λεπτά από κάθε φύλλο καθημερινά υπέρ του ερασιτέχνη. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος γι αυτό. ΕΜΠΟΡΟΙ είναι… Πάντως αν δε βγαίνουν ας αυξήσουν τη τιμή τους κατά 10 λεπτά. Οι γαύροι θα τα δώσουν  αν ξέρουν ότι θα πάνε στο ερασιτέχνη.

-    Επαναπροσέγγιση ισχυρών ερυθρόλευκων «πορτοφολιών». Δεν χρειάζονται πολλά από λίγους. Χρειάζονται λίγα από πολλούς. Καλά τα πούρα και οι φωτο στις σουίτες του Ναού… Αλλά οι αθλητές του ΘΡΥΛΟΥ πρέπει να ζουν αξιοπρεπώς. 

Ο Ερασιτέχνης είναι η ΨΥΧΗ μας. Με όποιο τρόπο μπορούμε πρέπει να βοηθήσουμε. Ρίξτε μια ματιά στα χάλια όλων των «απέναντι». Θα μας παρασύρουν στο κατήφορο? Ή θα σηκώσουμε το ΘΡΥΛΟ ψηλότερα?

ΥΓ. Πόσο μπροστά έβλεπες Σωκράτη… Πότε οι γαύροι θα συνειδητοποιήσουν το μέγεθός σου; Οι αντίπαλοι το βιώνουν…

ΥΓ2. Την Κυριακή κατακτήθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών. Το τέταρτο συνεχόμενο.

ΥΓ3. Επειδή τα ομαδικά σπορ είναι πιο δημοφιλή, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους Αθλητές του ΘΡΥΛΟΥ που πρόσφεραν παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο. Αθλητές του στίβου και τις κολύμβησης, της κωπηλασίας και της ιστιοπλοΐας, που σήκωσαν τη ελληνική σημαία ψηλά. Δεν θα αναφερθώ ονομαστικά. Είναι πολλοί και γνωστοί. Και κάποιοι πολύ αδικημένοι…

Σχόλια

Εικόνα red apple

ΠΑΤΕΡ ΤΩΝ ΘΕΩΝΕ, μεγάλο άρθρο.

Πρόσεξε, όμως.

Γράφεις πως τα βαζελολάγνα ΜΜΕ και τα λοιπά... υπονόμευσαν την προσπάθεια και το ενδιαφέρον του κόσμου ατόνησε.
Εγώ λέω το εξής-χωρίς να αγνοώ την αλήθεια που έγραψες.

Πού είναι το ιδεολογικό και πρακτικό μάρκετινγκ της ομάδας; Πού είναι η αντίδρασή της; Να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα της ΜΟΝΗΣ κίνησης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του συλλόγου;
Γνωρίζετε οτι πρώτη, παγκοσμίως, σε αριθμό ενεργών μελών ΔΕΝ είναι η Μπάρτσα, αλλά η ΜΠΕΝΦΙΚΑ;
Η Μπενφίκα... Μιας χώρας με μικρότερο πληθυσμό από την Ελλάδα.

Ήταν εμπροσθοβαρής η πρωτοβουλία του Μεγίστου των προέδρων μας, αλλά αφέθηκε ημιτελής.

Εκεί πάσχουμε, σαν σύλλογος, σαν λαός, σαν χώρα.

Υπάρχουν απίστευτα πράγματα που μπορούν να γίνουν ώστε μια τέτοια κίνηση να ευοδωθεί και να διαρκέσει.
Επομένως, ας μην τα ρίχνουμε όλα στα ΑΡΔΑΚΙΑ -σαν του λόγου μου...

Συμφωνείτε;

Εικόνα indian

Έτσι ακριβώς είναι φίλε κόκκινο μήλο!αυτό είναι το νόημα της φράσης να κρατήσουμε ζωντανό το θέμα και να το προχωρήσουμε...
Στα περί Μπενφίκα, να προσθέσω εδώ ότι σαν σύλλογος παρουσιάζει κάθε χρόνο κέρδη (στην Πορτογαλία της κρίσης)...και οκ μιλάμε για ίδια πληθυσμιακά χώρα με μας αλλά οι Πορτογάλοι με τις αποικίες και τους μετανάστες ειναι πολλοίιιι(Βραζιλία κατά πρώτο λόγο αλλά και Ανγκόλα,Μοζαμβίκη,Πράσινο Ακρωτήριο κ.α.)
Το νόημα όμως είναι ότι με οργάνωση πλάνο και όραμα Μπορούμε και Πρέπει να προχωρήσουμε έτσι...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα dono

Μάνο το ενδιαφέρον με την περίπτωση της Μπενφίκα, είναι να δούμε και κάποια στοιχεία έξω από το τελικό νουμερο των ισολογισμών της, όπως τα έσοδά της και τα έξοδά της, τις αγορές τις και τις πωλήσεις της, τους τίτλους που κατέκτησε τις τελευταίες χρονιές και τέλος το θέαμα που προσέφερε. Το τελευταίο στοιχείο είναι για τους νεόγαυρους...

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα indian

Και μιλάμε για μπάτζετ τριπλάσιο από το δικό μας και πολύ μεγαλύτερη αγορά, με άλλη πρόσβαση σε Βραζιλία-Λατ.Αμερική-Αφρική ,όπου μπορεί να αγοράζει πολύ φθηνά...
Το θέμα είναι πάντως ότι Οφείλουμε να κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση

υγ.ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Τριπλάσιο μπάτζετ μεν, πολύ υψηλό χρέος και αρκετά δάνεια δε. Θέλουν επειγόντως νοικοκύρεμα. Γενικά πάντως, συμφωνούμε απολύτως για τα μέλη και την επικοινωνιακή πολιτική του συγκεκριμένου Συλλόγου γύρω από αυτά.

Εικόνα indian

Έτσι είναι δυστυχώς τα πράγματα μέσα στο μοντέρνο ποδόσφαιρο...δες πρέμιερ λιγκ,δες ρεάλ κτλ...τα χρέη είναι αστρονομικά...μόνο ένα finacial fairplay πανευρωπαικώς και ενα salary cap στα βήματα του nba θα εξομάλυνε την κατάσταση...μονόδρομος το γερμανικό μοντέλο, προσαρμοσμένο στα δεδομένα μας...

υγ.ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα red apple

Το όνομά μου είναι Αδάμ, φίλε Ινδιάνε;
Εσένα;

Καθιστός Κόκκινος Οπαδός;

Εικόνα indian

Καθιστό η αλήθεια είναι δε με λες φίλε,αν και τα γόνατα και η μέση δε βοηθάνε πλέον!...
Μάνος είναι το όνομα μου,Ηράκλειο Κρήτης

Εικόνα red apple

Μην τυχόν και γνωρίζεις τον Άκη Ιατρίδη, ταξιτζή στο επάγγελμα, κουνιάδο του Μιχάλη Τζιράκη, Μάνο;

Εικόνα indian

Αδάμ πάρε το μέηλ μου από τους διαχειριστές και τα λέμε από 'κει για άλλα πρόσωπα κτλ

Εικόνα clark gheibol

Γιατί, σου χρωστάει φράγκα κι εσένα;

Εικόνα savvas gridlock

Μη γκοοιδέβεις τον άθρωπα μωρέ μαάκα...

Εικόνα canio

Ο καθένας παίζει τον ρόλο του!Διαλέγει προς τα που θα κινηθεί... και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ,τα ΑΡΔοειδή επέλεξαν τον δρόμο της ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ και της ΚΑΤΙΝΙΑΣ!Εξαιρέσεις μπορεί να υπάρχουν,αλλά ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ τον κανόνα!

Εικόνα clark gheibol

Μη μου πειράζετε το Γκάνιο και τον Εν Αθήναις. Θα μας φύγουν και δε θά 'χουμε πρόχειρο μέτρο γαυροσύνης και βαζελοσύνης αντίστοιχα

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα δεν υπαρχεις λεμε!
Ενας μικρος θεουλης!
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα κλαιω απο τα γελια παπαρα

Εικόνα Hank

Καλημέρα μάγκες.

ΔΙΑ, αργηχε των θεών και Προστάτη του Ερασιτέχνη, πολυ καλο το άρθρο σου.
Ηταν καιρός να ανοιξουμε τη συζήτηση για το θέμα.

Εμενα κατ' αρχας μου αρκεί που ζωντανεψε η κουβέντα ξανά. Δεν ξερω ποση ισχύ εχει μια συζητηση εδω μέσα, ευχομαι να έχει οση της αξίζει.

Κι ο Ινδιανος κι ο Σποκ, τα λενε ωραία, και προβληματίζονται προς ενδιαφέρουσες κατευθύνσεις.
Ειδικά αυτές προς το κοινωνικό η και ανθρωπιστικό πρόσωπο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Πάντως, οσον αφορά τα μέλη και τις εγγραφές, τάσσομαι και γω υπερ της άποψης να μειωθεί το ποσό της συνδρομής.

Γιατί, ναι μεν τώρα μπορεί να υπάρχει ενα στανταρ ας πουμε εσοδο απο εναν αριθμό μελών γυρω στις 10 χιλιάδες που φαίνεται να έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια (τόσα νομίζω είναι, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος), αλλά τα 60 ευρω ειναι πολλά πια.
Και πιστευω πως με λιγότερη συνδρομή, ισως πολλοι περισσότεροι να το σκέφτονταν λιγότερο να τα δώσουν, γιατι κακά τα ψέμματα, πια, τα 60 δεν το σκέφτονται καθόλου να τα δώσουν οι περισσότεροι: δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να το σκεφτούν.
Οπότε, λεω, η χασούρα λόγω της μειωσης της συνδρομής, θα ισοσκελίζονταν απ τα περισσότερα μέλη. Και πιθανώς, στην χειρότερη να έρχονταν "μια η άλλη".
Ομως, σε αυτη την περίπτωση, ακόμα κι αν "ερχονταν μια η άλλη", θα χαμε ενα πολυ σημαντικό κερδος: Περισσότερο κόσμο της ομαδας εγγεγραμμένους ως Μέλη στα Μητρώα του Συλλόγου.
Και το όλο θέμα θα επαιρνε αλλη διασταση στη συνειδηση του κόσμου (χωρις αν συνυπολογιζω και το πρεστιζ για το συλλογο σαν οφελος).
Ενω τώρα, ειναι κάπως "νεκρο" καπως "ανενεργό" στη συνειδηση του κοσμου. Εχει συρικνωθει τοσο πολύ, που πολλοι δεν ξερουν καν αν υφισταται ακόμα η ιστορία με τα μέλη.

Πρωτευον για μενα ειναι να "ζωντανέψει" ξανα το θεμα.
Και μετά, να επενδυσουν οσοι ασχολούνται και σε διάφορες άλλες πτυχες του θεματος, που μεχρι τωρα δεν ειχε γινει οσο θα έπρεπε. Δηλ, την Τιμη, τη χαρά, τη μοναδικοτητα, και το προνόμιο να ειναι κανεις Μελος του Θρυλου.
Γι αυτο όμως, προαπαιτειται να προσδωσουμε Αιγλη και στον Ερασιτέχνη και στο Εγχείρημα.
(ο Ερασιτέχνης, για να ειμαι ακριβης, εχει αυτονόητα Αιγλη, ομως πρεπει να την κοινωνησουμε και στον κοσμο, γιατι αυτος δεν την αναγνωριζει αυτονοητα)

Αμα ειδατε χτες ενα θεμα που ειχε στην εκπομπη της ΝΕΤ για το Τσαμπιονς Λιγκ και τη βραβευση του Πικε (του ποδοσφαιριστή) για τα 25 χρόνια που ειναι μελος της Μπαρτσα (τον ειχε γραψει πιτσιρικά ο παππούς του), και η οποια τελετη ειναι η ιδια για κάθε μελος, διασημο η ασημο, εκτος του οτι θα ζηλέψατε, καταλαβαινετε τι θελω να πω.

Εικόνα TARZANIARHS

ΑΣ ΔΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΛΗ ΜΕ 60 ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΙΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΛΗ
ΜΕ 30 ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΣΟΛΟ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗΣ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ
ΟΙ ΜΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΧΡΟΝΟ ΣΚΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΒΙΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΟΙ
ΑΡΓΥΡΟΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΠΣΟΛΟ.
Η ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΖΕΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ.

Εικόνα indian

Να 'σαι καλά ρε Hank, τη μεγαλυτερη κουβέντα είπες
"Πρωτεύον για μένα ειναι να "ζωντανέψει" ξανα το θέμα."

Ας το κρατήσουμε ζωντανό και ας το προχωρήσουμε...πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να σφαζόμαστε για να γίνουμε μέλη του ΘΡΎΛΟΥ και ό,τι Αυτός αντιπροσωπεύει

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα canio

Πολύ ωραία τα λές,έχει απόλυτο δίκιο... αλλά,ο Μαρινάκης δεν ήταν που παράτησε το τμήμα βόλλεϋ και άρχισε η κατρακύλα από 'κει και πέρα με τα χρέη?
Επειδή είπες και για τις εφημερίδες.Μην περιμένεις να ευαισθητοποιηθουν,όταν ενώ ο Θρύλος ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ την Βουλιαγμένη σε άνδρες και γυναίκες,καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση,αυτές ΟΥΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
Θεωρώ,μεγάλη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να το παιξουν πονεμενοι που ταχα μου ενδιαφερονται για τον συλλογο!

Εικόνα savvas gridlock

Η κατρακύλα, όπως λες, στο τμήμα βόλλευ, εννοώντας αυστηρά τα οικονομικά, αφού σε επίπεδο τίτλων το ανάποδο συνέβαινε, άρχισε ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ απ'όταν έφυγε ο Μαρινάκης. Τα έχεις μπερδέψει σε σημείο να λες άλλα αντ'άλλων. Το ότι σε άρθρο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό πετάγεσαι και αφήνεις μπηχτές για το Μαρινάκη, σε κάνει τουλάχιστον ΕΜΠΑΘΗ απέναντί του. Το γιατί είσαι εμπαθής, το ξέρεις εσύ, πάντως σίγουρα αυτό δεν προκύπτει από το ποδόσφαιρο, όπου είναι απολύτως πετυχημένος. Προκύπτει από αλλού και δεν θα κάτσω να ψειρίζω τη μαιμού. Μην βαφτίζεις την εμπάθειά σου ''κριτική''. Κριτική θα ήταν να πω κι εγώ ότι το 1974 ο Γουλανδρής σταμάτησε να πληρώνει το ερασιτεχνικό, τότε, τμήμα μπάσκετ και γεμίσαμε χρέη, αλλά είναι ΑΣΧΕΤΟ με το θέμα. Το θέμα είναι να γεμίσει με έσοδα ο Ερασιτέχνης τώρα, εν έτει 2013. Και εν έτει 2013 Μαρινάκης και Ερασιτέχνης είναι δύο ξεχωριστά πράγματα.

Εικόνα Mr. Spock

Εσυ προφανως, ακομα και αν το θεμα ειναι "Ασθενειες των εσπεριδοειδων και τροποι ψεκασματος με ψυτοφαρμακα", θα βγεις να γραψεις κατι για τον Μαρινακη, ετσι?

Εικόνα canio

Αντιθέτως εσύ,θα μπεις μπροστά σε περίπτωση που κάποιος του κάνει ΚΡΙΤΙΚΗ!Θέλει η...

Εικόνα Hank

Φιλε canio, Σκυλι του Πολέμου της Γαυροσύνης (μην το πάρεις υποτιμητικά αυτό), έχει ανοίξει μια ωραία, και ενδιαφέρουσα, και ελπίζω να χει κάποιο αποτέλεσμα, συζήτηση για το Θρύλο.
Καλό είναι να μην τη γαμήσουμε.

Δεν παίρνω το μερος το Mr.Spock τωρα, και ισως ειναι λάθος που εμεμβαίνω, όμως την ιδια παραίνεση θα έκανα και σε αυτόν. Αλλά πρέπει να παραδεχτείς οτι ενω σου την "είπε" με κάπως εύσχημο τρόπο, εσύ απαντας τελειως αναρμοστα.
Θες να συνεχισεις την αντιπαράθεση με τον κυριο με τα μυτερα αυτιά; Καντο, αλλά μέσα σε ένα πλαίσιο που να μην ξεφευγει απο κάποια όρια. Νομιζω τα καταλαβαινεις απο μονος σου ποια ειναι αυτα.

Εικόνα Mr. Spock

Με βλεπεις να μπαινω μπροστα?
Με βλεπεις να γραφω κατι για τον Μαρινακη?
Με βλεπεις να τον υποστηριζω?

Εικόνα canio

Μα τέτοια καούρα από πλευράς σου σε ΚΡΙΤΙΚΗ που του έκανα,πώς λέγεται?

Εικόνα Mr. Spock

Ξαναδιαβασε το αρθρο, ξαναδιαβασε ολα τα υπολοιπα σχολια, ξαναδιαβασε και το δικο σου σχολιο και ισως τοτε καταλαβεις ποιος απ'ολους εδω μεσα εχει καουρες με τον Μαρινακη!

Εικόνα canio

Απαγορεύεται μήπως η ΚΡΙΤΙΚΗ?Θεωρείς δλδ ότι το καλό είναι να ευλογάμε τα παπάγια του Βαγγέλα?Θα αντιδρούσες άραγε σε μια τέτοια περίπτωση?Δε νομίζω!

Εικόνα Mr. Spock

Φυσικα και δεν απαγορευεται η κριτικη. Απλα να ειμαστε εντος θεματος!
Το ιδιο θα αντιδρουσα αν στο ιδιο αρθρο, με τα ιδια σχολια που εχουν γραψει ολοι (εκτος απο σενα) εμπαινε καποιος και ευλογουσε τα παπαγια του Βαγγελα!

Εικόνα canio

Δεν είναι εντός θέματος το ότι έφυγε ο Μαρινάκης και ΠΑΡΑΤΗΣΕ το τμήμα βόλλεϋ?

Εικόνα Mr. Spock

ΟΚ οτι πεις!
Αυτο ειναι το θεμα!
Ποιος παρατησε το τμημα βολλευ!

Εικόνα canio

Οκ,από μόνο του έφτασε το τμήμα να χρωστάει σε όλους!
Σιγά,ποιός είμαι εγώ να σας αμφισβητήσω,έτσι?

Εικόνα dono

Canio καλημέρα αγόρι μου.
Ο τροφαντός πριν φύγει διαμόρφωσε από την τσέπη του το κλειστό στο Ρέντη. Φέτος σου χαρίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, πληρώνοντας πάλι από την τσέπη του, χωρίς να έχι την παραμικρή υποχρέωση, τον καλύτερό σου πάικτη και αυτόν που κάνει την διαφορά, Ιορντάνοφ. Αυτά τα λίγα που αναφέρω είναι εκτός των χρημάτων που έσπρωξε για την ομάδα, όσο είχε τα ηνία της. Αν ήταν τόσο εύκολο να συντηρήσεις το τμήμα βόλλευ, αν δεχτώ καλόπιστα το επιχείρημα σου ότι το τμήμα χρωστάει μόνο εξαιτίας του Βαγγέλα, τότε γιατί δεν το αναλαμβάνει ένας με λεφτά και νοικοκύρης??? Είδες κανέναν να ενδιαφέρεται? Η άποψή μου είναι ότι κανένα τμήμα του ερασιτέχνη (πολύ περισσότερο τα αμιγώς επαγγελματικά τμήματα) δεν μπορούν να συντηρηθούν αν δεν βρεθεί ένας Μαρινάκης, ή κάποιος ανάλογος. Πρόσεξε, μιλάω για την υπάρχουσα κατάσταση του ερασιτέχνη και όχι με μια μελόντική κατάσταση όπως περιγράφετραι στο παραπάνω άρθρο, που θεωρώ εξαιρετικό.

Εικόνα ASTERIX

Συνεχίστε το διαλογο αλλού αρχίζει και στενεύει το πράγμα.

Εικόνα indian

Φίλε canio,
o Μαρινάκης στήριξε το βολεϊ και το στηρίζει σε ανύποπτες στιγμές...
Όσο για τις εφημερίδες,ας κάνουμε πρώτα εμείς την αυτοκριτική μας...πόσοι από μας ασχολούμαστε και στηρίζουμε τα τμήματα που μας κάνουν υπερήφανους;...οι εφημερίδες στην τελική από συμφέρον και μόνο θα έπρεπε να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.Ίσως να γλίτωναν και το κλείσιμο...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα canio

Ο Μαρινάκης ήταν που πήδηξε πρώτος από το καράβι!Δεν απαιτώ από κανέναν,είτε λέγεται Μαρινάκης,είτε λέγονται Αγγελόπουλοι,να δίνουν από την τσέπη τους λεφτά για τον σύλλογο.Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Ας είχαν οι εφημερίδες την ευθιξία να ασχοληθούν με τα ερασιτεχνικά τμήματα και θα σου λεγα τι θα γινόταν σε κάθε παιχνίδι των τμημάτων μας!Πήγαινε ρώτα ένα γαύρο να σου πει τι έκανε για παράδειγμα η ομάδα του βόλλεϋ τη προηγούμενη αγωνιστική.Μερικοί,ενημερώνονται μόνο από την εφημερίδα.Αν η εφημερίδα,λοιπόν,δεν έχει στο πρωτοσέλιδό της τα νέα-και πολύ περισσότερο εννοείται τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ-πώς θα ξέρει ο καθένας τι συμβαίνει στον ερασιτέχνη?
Αν τώρα ένα πρωτοσέλιδο που θα έχει πρώτο θέμα τη ΝΙΚΗ των κοριτσιών του πόλο κόντρα στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Βουλιαγμένη το θεωρούν αντιεμπορικό,ε τι να πώ?Ο καθένας,όπως στρώνει κοιμάται!

Εικόνα indian

Αδερφέ,
1)εγώ θεωρώ αυτονόητο η κάθε παε ,καε κτλ (και όχι πρόεδροι)να καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της λειτουργίας του ερασιτέχνη...και δεν είναι σχέση εξάρτησης αλλά η ουσία της Ολυμπιακής ιδέας...
2)δυστυχώς το θέμα των εφημερίδων στην Ελλάδα είναι ένας τεράστιος φαύλος κύκλος...αρχικά εφημερίδες εμφανίζονται απευθυνόμενες σε συγκεκριμένο κοινό για να πουλήσουν αυτό που το κοινό τους θέλει.Μετά για να διατηρήσουν,μεγαλώσουν το κοινό τους κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και έτσι δημιουργούν και παράγουν και θέσεις...είναι ένα φίδι που τρώει την ουρά του...
3)δυστυχώς ο όρος νεόγαυρος κρύβει μεγάλες αλήθειες μέσα του και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...
4)είμαι ο τελευταίος που θα δεις να υπερασπίζεται τον κάθε πρόεδρο...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα indian

φίλε Μr. Spock, live long and prosper!
Eίναι δεδομένο ότι αυτήν τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός οργανισμός στη χώρα,σε όλα τα επίπεδα, που λειτουργεί ορθολογικά. Στόχος μας πρέπει να είναι να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αθλητική επιτυχία, χωρίς να δημιουργούμε ούτε ένα ευρώ χρέους, όσο μη-ελληνικό κι αν φαίνεται αυτο!...
Είναι όμως και δεδομένο ότι τα πάντα είναι συνάρτηση και των συνθηκών που δραστηριοποιείσαι. Το ποδόσφαιρο εν προκειμένω, γιατί μπορεί ο ερασιτέχνης μας να είναι η μάνα και ο πατέρας της οικογένειας μαζί, αλλά ειδικά σήμερα που οι γονείς αρκετών απο εμάς είναι χωρίς σύνταξη ή περιμένουν μήνες για να περάσουν από μια επιτροπή, η ΠΑΕ είναι το μεγάλο παιδί που πρέπει να εργαστεί για να θρέψει όλη την οικογένεια...Το ποδόσφαιρο λοιπόν πρέπει να μπει σε έναν ενδυναμωτικό κύκλο όπου το καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος φέρνει υψηλότερα τηλεοπτικά συμβόλαια,χορηγίες κτλ, τα οποία με τη σειρά τους χρηματοδοτούν την ανάπτυξη των ακαδημιών...Πώς θα γίνει αυτό;μόνο με εξορθολογισμό στην οικονομική διαχείριση.Σαν αυτό που κάνει η ΠΑΕ.Αυτή η διαδικασία επιβάλλεται να γίνει από όλους.Και πρέπει κυρίως ΕΜΕΙΣ να την στηρίξουμε.Γιατί πέρα από λόγους ρομαντικούς,ιδεολογικούς κτλ, στην τελική υγιής-κερδοφόρα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνεπάγεται και υγιής ερασιτέχνης Ολυμπιακός...
Το θέμα των μελών και της ετήσιας συνδρομής έχει δεχτεί πολύ βρώμικο πόλεμο χρόνια τώρα.Λένε ότι ο Σωκράτης έκανε ένα λάθος... Ήταν πολύ Ολυμπιακός και είχε θέσει τον πήχη πολύ ψηλά για τα ελληνικά δεδομένα...Εγώ λέω ότι με μια οργανωμένη κίνηση απο την 7 την παε και την καε,συντονισμένοι όλοι μαζί,με πλάνο και όραμα,στο πλαίσιο της εποχής,σήμερα κιόλας,θα αποδεικνύαμε στο Σωκράτη και στους φωστήρες ότι ναι έκανε λάθος, έπρεπε να θέσει τον πήχη ψηλότερα...
Ο Ολυμπιακός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα στη χώρα κι εμείς είμαστε η γραμμή κρούσης.

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα Mr. Spock

Να προσθεσω και εγω τα δικα μου:

α)τωρα η συνδρομη για τον ερασιτεχνη ειναι 60 ευρω, και με 15.000 μελη τα οποια προερχονται σχεδον αποκλειστικα απο τα εισιτηρια διαρκειας, τοτε εχουμε 900.000 ευρω για τον ερασιτεχνη.
Αν παμε λοιπον σε μια τοσο χαμηλη λυση των 10 ή 20 ευρω, τοτε τα εσοδα για τον ερασιτεχνη πιθανoν να ειναι λιγοτερα αποτι τωρα. Θα πρεπει να μαζευτουν παρα πολλα μελη για να υπαρχει καλυτερο αποτελεσμα για τον ερασιτεχνη.
Θα προτεινα κατι αναμεσα, με ολιγη απο Μπαρτσα...συνδρομη μελους λιγο χαμηλοτερη στα 40-45 ευρα (παντα συνδεδεμενη με τα διαρκειας), η οποια συνδρομη να δινει φθηνοτερα μεμονωμενα εισιτηρια στα μελη, π.χ. θελεις να πας να δεις Θρυλος-Πανιωνιος και το εισιτηριο κανει 15 ευρω? Αν εισαι μελος να δωσεις 12 ή 13 κ.ο.κ.

β)παιδες, βαση νομου το 10% των εισιτηριων των εντος εδρας αγωνων παει στον ερασιτεχνη. Δηλαδη οταν το πιο φθηνο εισιτηριο κανει 10 ευρω, τοτε το 1 ευρω απο αυτα παει στον ερασιτεχνη...στα 20 ευρω, τα 2 πανε ερασιτεχνη, και παει λεγοντας.
Και επειδη αποτι καταλαβα δεν ειναι και πολυ διαδεδομενο, να γινει μια "εκστρατεια ενημερωσης" πανω σε αυτο.....ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΧΟΝΤΡΟ"!!!! Μαγκες, απο ολες τις "επιθεσεις" που δεχτηκε η ομαδα μας στα προηγουμενα χρονια, αυτη ειναι η πιο επικινδυνη.

γ) τα εσοδα απο τα παιχνιδια της U18 και ειδικοτερα αυτα του NEXT GEN να πανε στον ερασιτεχνη.

δ) οταν ληγει το πρωταθλημα και οι αλλοι οι κακομοιρηδες παιζουν πλευ-ωχ, να διοργανωνονται 2-3 φιλικα στο Καραισκακη και τα εσοδα να πανε στον ερασιτεχνη. Ετσι και αλλιως αυτα τα φιλικα φαινονται χρησιμα γιατι η πολυμηνη απραξια μας βγαινει στον ρημαδοσεπτεμβριο...και απο το να τρεχουμε σε Αυστραλιες καλυτερα εδω!

ε) ενα απο τα φιλικα του καλοκαιριου να πηγαινει στον ερασιτεχνη.

Και κατι ασχετο με τον ερασιτεχνη αλλα μεσα στο κλιμα των "προτασεων". Μεχρι τωρα εχουμε δωσει δυο εκτος εδρας ευρωπαικους αγωνες (Μονπελιε-Λεβαντε) χωρις χορηγο στην φανελα. Γιατι δεν κανονιζουν σε τετοιους αγωνες να βαζουν στην φανελα το σημα ή το λογοτυπο απο καποιον οργανισμο οπως π.χ. χωριο SOS ή χαμογελο του παιδιου ή UNICEF κ.ο.κ. χωρις εννοειται κανενα κερδος. Νομιζω οτι θα ηταν μια πολυ καλη κινηση!

Εικόνα savvas gridlock

Το β) ισχύει 100%. Είναι στα πάγια έσοδα του Ερασιτέχνη, μαζί με το νοίκι από του Ρέντη -25.000 ευρώ το μήνα- και τις συνδρομές μελών. Για τα υπόλοιπα, υπομονή. Μόνο να καθαρίσουμε από τα χρέη και θα γίνουν πολλά. Το ότι και εσύ έχεις καλές ιδέες βέβαια, εννοείται...

Εικόνα ΔΙΑΣ

φιλε Spock δεν ειμαι σιγουρος αν το 2012 βρεθηκαν 15000 να δωσουν απο 60 ευρω. το 2011 ειμασταν σιγουρα 15000. Αλλα νομιζω οτι για τον ερασιτεχνη και ειδικα για τα σημερινα ελληνικα οικονομικα δεδομενα αυτο που μπορει να δουλεψει είναι το "Λιγα απο πολλούς"
Παντως ηδη και εσυ και ο indian εχετε ριξει ωραιες ιδεες. Αλλα δεν ειμαστε εμεις που αποφασιζουμε. Μακαρι να μας διαβαζουν αδελφε

Εικόνα indian

εκπληκτικό άρθρο.Αυτό που θέτεις εδώ είναι το σημαντικότερο ζήτημα κατά τη γνώμη μου...σου παραθέτω και κάποιες επιπλέον προτάσεις:
1)σε κάθε εντός έδρα ποδοσφαιρικό αγώνα, ποσοστό από τα έσοδα της τάξης του 3% να πηγαίνει στον ερασιτέχνη...
2)συμβόλαια ποδοσφαιριστών/καλαθοσφαιριστών.Σε κάθε συμβόλαιο να υπάρχει όρος στο καθαρό ποσό που εισπράτουν και που είναι και πολύ μεγάλο, ένα ποσοστό της τάξης του 2 ή 3% να πηγαίνει στον ερασιτέχνη...
3)ποσοστό επί των εσόδων από τσαμπιονςλιγκ και γιούρολιγκ, της τάξης του 2% ή 3% να πηγαίνει στον ερασιτέχνη...

τις παραπάνω προτάσεις όπως και αρκετές από τις δικές σου έχω κάτσει κι εγώ και τις έχω σκεφτεί μόνος μου μέσα στην τρέλα μου, στο πλαίσιο μιας ιδέας-φαντασίωσης μου που την ονομάζω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ...στη θέση του ερασιτέχνη μπορούμε αρκετές φορές να βάλουμε και μορφές κοινωνικής προσφοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, με τη σφραγίδα-σημαία-εγίδα του Ολυμπιακού...κοινωνική προσφορά όπως φαρμακευτικό υλικό,τροφή και ένδυση ή δημιουργία σχολείων ή χώρων άθλησης καθώς επίσης και ακαδημιών σε περιοχές των Βαλκανίων, της Αφρικής, της Αμερικής. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεις ΚΑΙ ενδυναμώνεις το Ολυμπιακό κίνημα βασιζόμενος σε ιδανικά και αξίες, λέγοντας όχι στην εμπορευματοποίηση και το μοντέρνο ποδόσφαιρο αλλά και εναρμονισμένος στα σημεία των καιρών, δημιουργείς οπαδούς και πιθανούς αθλητές σου...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Να ξέρεις ότι πολλά από αυτά που λες είναι ήδη δρομολογημένα, αρκεί να ξεχρεώσουμε οριστικά. Και δεν αργεί καθόλου η μέρα.

Εικόνα indian

Πού είναι σήμερα όλοι αυτοί οι "αντικειμενικοί" δικαστές και "αγνοί" φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα...πού είναι να μας πουν για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τη διαχείριση των "κωλόπαιδων", "άρρωστων", κατεστραμμένων", "υπαλλήλων" της Θύρας 7...είναι για γέλια και για κλάμματα όλοι τους...και θα είμαστε κι εμείς αν δεν στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια...το μέλλον είναι τώρα και είμαστε εμείς...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα ΔΙΑΣ

φιλε ινδιανε εισαι συγκινιτικα αρρωστος και καυλωμενος γαυρος...

Εικόνα savvas gridlock

Ήταν ποτέ δυνατό να μπει ο ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ μπροστά και να μην έχει επιτυχία η προσπάθεια? Για τις προτάσεις, η χαμηλή συνδρομή δυστυχώς δεν εξασφαλίζει τίποτε. Εδώ sms δεν στέλνανε, θα δώσουνε λεφτά? Οι φυλλάδες μας είναι όλες για κλείσιμο, οπόταν το ξεχνάμε κι αυτό. Τα άλλα από ποδόσφαιρο-μπάσκετ είναι πολύ σωστές ιδέες για εμένα. Το σίγουρο είναι πως σε πολύ λίγο καιρό, σχεδόν όλα τα βάρη του παρελθόντος θα φύγουνε και θα ξεχρεώσουμε οριστικά. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να απογειωθεί ΚΑΙ στα ερασιτεχνικά του τμήματα. Κάποιοι μιλούσαν για κονόμες των οργανωμένων. Κονόμες έχουν άλλοι οργανωμένοι, σε κότερα και σε ταξιδιωτικά γραφεία. Εμείς είμαστε θύρα 7. Δεν ξέρω πόσοι το συνειδητοποιούν, αλλά με Μαρινάκη-Αγγελόπουλους-Θύρα 7 μπροστάρηδες, όταν όλα γύρω μας καταρρέουν, ο Θρύλος όχι απλώς ευημερεί, αλλά είναι ίσως στην καλύτερη στιγμή της ιστορίας του ΠΑΝΤΟΥ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

σαββα 10 ευρω ρε πουστη μου! μια γαμοεφημεριδα κυριακατικη με τα μπουρδελα τα dvd τους κανει 4 ευρω.
δηλαδη πρεπει να βαλουμε ημιγυμνα κοριτσια να μοιραζουν συνδρομες τις κυριακες στο ναο? ειμαστε για το @ουτσο τοτε...

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, χώσε εσύ τα τουμπανιασμένα νιαμού στις συνδρομάς, να χορτάσει ο γκοζμάκης του Θρύλατσου μάτι και σε κόβω σε κάνα μήνα να αγοράζεις τη μισή Εθνική Βραζιλίας στο βόλλευ και τη μισή Εθνική Ιταλίας στο πόλο.

Εικόνα Mhtsaras

Εεεεεετσαααααα............
Μαρέσουνε τα τουμπανιάρεκα μουτζα ρε !
Εφτούνες μποράνε να φέρωνε χρήμα στον Ερασιτέχνη !Βίζιτα και δίφραγκο !Να της γενεί ο πάτος κι ο μούνος σα; σεφόνι και να δεις κονόμες εμείς στον Ερασιτέχνη !
Πολύ σας πάω ρε μαλάκες !ΠΑΝΤΑ μες το μνυαλό μου είσαστε !Να δγιαβάζουμε ΦΩΣ να φωνάζουμε για το Γάβρατσο και να πετάκσουμε στο δρόμο τα θεληκά με σύνθεμα...ΦΩΣ ΦΩΝΗ Μ@ΥΝΙ !!!!
Γουστάρω !!!
Και από την άλληνε μεργιά να ακούεται η πονεμένη φωνή της Βούλα Πάλλα ''Μη ντο σκίζεις το μιμί μου να μου πάρεςις τη δραχμή μου !!!
Σάλος λέμε !!!!

Εικόνα indian

Mhtsara βατεύεις και ραπίζεις ρε φίλε!