Βόλεϊ : Πρωταθλήτριες Ελλάδος οι Γαυρίνες μας!



Είναι το πιο «φτωχό» σε τίτλους ομαδικό τμήμα του Ερασιτέχνη. Είναι παρεξηγημένο, παραμελημένο (ακόμα και από τον κόσμο μας..) και παραδομένο μέχρι χθες στη χλεύη των αντιπάλων, πράσινων και κίτρινων και στην ειρωνεία των «ειδικών» ΑΡΔ. Μέχρι χθες όμως...

Από σήμερα αυτές οι κοπέλες που το απόγευμα εμφανίστηκαν στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος, μπήκαν στις χρυσές σελίδες της ιστορίας του ΘΡΥΛΟΥ. Όχι γιατί είναι το πρώτο πρωτάθλημα  του τμήματος. Όχι γιατί τον κατέκτησαν στο «σπίτι» του αντιπάλου. Όχι γιατί τον κατέκτησαν με μειονέκτημα έδρας, αφού από την κανονική περίοδο μεταφέρθηκαν οι δύο νίκες της ΑΕΚ. Όχι γιατί έκαναν ΤΡΕΙΣ συνεχόμενες νίκες επί της περσινής πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Τα κορίτσια που ξεκίνησαν σήμερα για τη Νέα Φιλαδέλφεια κατανόησαν πλήρως, τι φανέλα φορούν. Κατανόησαν ότι φορώντας την δε καταλαβαίνεις από «έδρες», από τρομοκρατία, από άνανδρα χτυπήματα, από ομοσπονδία που κάνει ότι μπορεί να τις εμποδίσει  και από αθλητική δικαιοσύνη εποχής Δέδε και Ρουμπή.

Εμείς οι Γαύροι είμαστε περίεργη ράτσα. Και βέβαια δε θα φωταγωγήσουμε τον Πειραιά. Ούτε θα βγούμε στους δρόμους. Ούτε θα μιλάμε για «κορίτσαρους» και «αμαζόνες» όπως οι απέναντι. Είμαι σίγουρος όμως ότι όσοι είδαν τον αγώνα συγκινήθηκαν γιατί ένιωσαν ολυμπιακή ψυχή να τυλίγει το γήπεδο.

Τις τεχνικές αναλύσεις θα τις αφήσουμε για τους «ειδικούς» ΑΡΔ που μέχρι χθες λοιδορούσαν τις «γκόμενες», αλλά αύριο θα τις αποθεώνουν με βαριά καρδιά, μπας και τσιμπήσουν φύλλα «κλίκ» και ακροαματικότητα.


 

Θα αναφέρουμε απλά τα ονόματα των κοριτσιών και του εξαιρετικού προπονητή μας:

Προπονητής : Σωτήρχος.
Αθλήτριες του Ολυμπιακού:  Γιακουμή, Καβαθά , Κονόμι, Κοσμά, Κωνσταντίνου,  Λούκοβιτς,  Τέζα, Τένεβα, Τρατς, Χριστοδούλου .
 

Χίλια Μπράβο στις Γαυρίνες μας.
 
ΥΓ1. Αν το τμήμα ήταν αντρικό και εμείς ΑΡΔ, θα μιλούσαμε για πολλά κιλά «κοχόνες»…

ΥΓ2. Τελικά ποιος είναι ο παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ?

ΥΓ3. Συγχαρητήρια στο Μιχάλη Κουντούρη και τη Θύρα 7 που στηρίζει τον ερασιτέχνη.

ΥΓ4. Αν πάνε όλα καλά θα έχουμε φέτος 4 ομαδικούς τίτλους στα ανδρικά ομαδικά και ένα γυναικείο ομαδικό. Θα είναι ένα απίστευτο ρεκόρ!  Αν δε , κάνουν την έκπληξη και τα κορίτσια του πόλο? Εφιάλτης για τους άτιτλους…. 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Μπράβο σε όλους σε αυτό το τμήμα, μπράβο στο ΜΙΧΑΛΗ και στη θύρα 7, μπράβο σε εμάς που το στηρίζουμε με τις οικονομικές μας θυσίες, αλλά αυτό εδώ

http://www.redplanet.gr/volley/a1_gynaikon_volley/egine-ths-apothewshs.2...

είναι αλλού γι'αλλού, μην πω και τίποτε χειρότερο...

Εικόνα dono

Sex στο παρκέ, sex και στις δηλώσεις μετά http://www.sport-fm.gr/article/swtirxos-den-asxoloumai-me-gkomenes/668111

Εικόνα lemmy

Αυτό το Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-ΑΚΟΣ που ακούστηκε στο τέλος από τα κορίτσια την ώρα που οι πουστροχάνουμοι βγάζανε τα κόμπλεξ που τους έχει δημιουργήσει ο αιώνιος επιβήτοράς τους,μας φτάνει για 100 κούπες...Η μαγκιά αυτών των κοριτσιών που δείξανε τι σημαίνει να φοράς τον δαφνοστεφανωμένο στην καρδιά...Μπράβο σε όλους