Εχουν πλάκα!


Tags: -

Τελικά αυτοί οι τύποι έχουν πλάκα! Ή μάλλον έχουν πάθει πλάκα από τις αμέτρητες φάπες (αγωνιστικές πάντα, μη πάει αλλού το πονηρό μυαλό σας…) και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ του ΘΡΥΛΟΥ σε ΟΛΑ τα αθλήματα.

Τι διαβάζω ρε «λάτρεις» των «καθαρών» εντός των αγωνιστικών χώρων αγώνων?


 

http://www.gazzetta.gr/bolei-a1-andron/article/391615-dikastiko-ntermpi-panathinaikoy-irakli


 

« Μπορεί τα πλέι άουτ να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά οι... μάχες του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή συνεχίζονται και εκτός γηπέδου. Εντός ο «γηραιός» νίκησε τους «πράσινους» και τους έριξε για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α2, ωστόσο εκτός ακόμα κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη.

Σήμερα Πέμπτη εκδικάστηκε στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ηρακλή κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για υποβιβασμό της ομάδας από το νέο πρωτάθλημα, επειδή σύμφωνα με την εισήγηση της ΕΕΑ δεν προσκόμισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Στην αίθουσα βρέθηκε και άνθρωπος του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να τονίζουν πως θα πρέπει το ΑΣΕΑΔ να βγάλει άμεσα την απόφαση, ελπίζοντας πως θα είναι σύμφωνη με αυτή του αθλητικού δικαστή.

Στο «τριφύλλι» επισήμαναν πως έχουν έννομο συμφέρων, μιας και ενδεχόμενος υποβιβασμός του Ηρακλή, θα κρατήσει την ομάδα στην Α1. Από την πλευρά του ο «γηραιός» ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει έννομο συμφέρων, μιας και υποβιβάστηκε αγωνιστικά, ενώ επίσης δεν είχε βρεθεί και στην πρώτη εκδίκαση του αθλητικού δικαστή.»


 

Εσείς δεν είσαστε που δεν κάνετε ενστάσεις? Εσείς και το συνεταιράκι σας που με πρόσχημα την προσφυγιά προσπαθεί να αποφύγει τη ελεύθερη πτώση προς «ξερά» των περιφερειακών πρωταθλημάτων? Και καλά άντε να δεχτώ ότι ο Ηρακλής δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα… εσείς θα προσκομίσετε? Που θα τη βρείτε ρε ξετσίπωτοι? Ποιος έφορος θα σας την εκδώσει? Τι ρωτάω ο αδαής… ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός για σας δουλεύει. Ότι θέλει το αγαπημένο σωματείο της τέως βασιλικής οικογένειας, της χούντας και της μεταπολίτευσης… τώρα και της τρόικας (εξωτερικού και εωτερικού)! 


 

Άντε  λοιπόν ΑΡΔ-άκια μου… στηρίξτε και αυτό το «δίκαιο» αίτημα του ζελέ.. Εμείς τον θέλουμε στη κατηγορία. Μας @αυλώνει να βλέπουμε σκυμμένα πράσινα κεφάλια…

ΥΓ. Αν δεν «δικαιωθείτε» από το ΑΣΕΑΔ (γελάει ο κοσμάκης!) θα προσφύγετε στο CAS?

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμείς τον θέλουμε παιδιά τον "βασιλιά", εμείς τον θέλουμε παιδιά τον "βασιλιά"...

Εικόνα Mhtsaras

Έχω κι εγώ μνια ένστασις !Τι θα γενεί με τα παιδγιά από τα Κάτω Πετράλωνα ; α ;
Γιατί τα παιδγιά από τα ΚΠ δεν είναι ό,τι κι ό,τι...είναι τα παιδγιά του....Παναγιώτη !
Γιατί αν ήκσερε ο πατέρας τους ο Γάβρος ότι πάνε στα γέπεδα και τα σπάνε για το....ζέλα θα τους μαμούσε τη μαμά !
Κσέρετε πγοια λαλώ μωρέ...εκειά τα παιδάκια που παίρνουνε τελέφωνα και απειλάνε και το παίζουνε μπράβοι λουμίδηδες και τατοιάφτα...και παίρνουνε τελέφωνο τον εκάστοτες και τον απειλάνε...Κολλητάργια του Θαμνάκια και του Θυμαράκια...Έτσα λαλούνε δελαδίς...και τώρα που τους πήρανε χαμπέρι το παίζουνε αδγιάφοροι και δε γκζέρω τίποτες μάστορα για το φόνο...Πρώτες κότες !Πετραλωνίτικες...Τιτίκες του κιαρατά !Μόνο όντα παίζανε με τις δικές μας μπουκάρανε και βαράγανε....γεναίκες ρε !Αλλά θα μου πείτε δε βαργιέσαι ρε Μήτσο...Δε ντρέχει κάτιτις...γεναίκες βαράγανε γεναίκες...ούλα τα θεληκά σε μνια σεσκεβασία...γιατί μόνο άμα είσαι θεληκός βαράς γεναίκες ρε παλιόπουστα !Στα δύσκολα ματαγίγνεσαι λαγός ή κούνελος και τρέχεις γρηγορότερα κι από τον ίσκιο σου...Σκατοσαβούρα....

Εικόνα red apple

Κυρ Δια, ΈΝΣΤΑΣΗ.... Μην μου τα κακοκαρδίζεις τα παιδιά... Έχουν ντέρτια -από τα...ντόρτια!

Εικόνα Hank

Της "ηθικής που κερδίζει μόνο στους αγωνιστικούς χωρους και ΟΧΙ στα χαρτιά" ομάδας, και των επισης Υπέρμαχων της Ηθικης και του Δικαίου Υπερασπιστών τους ΑΡΔικειμενικών κοντυλοφόρων το κάγκελο.

Της ΠΟΥΤΑΝΑΣ δηλαδή...