ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?



Μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, οι ΑΡΔικειμενικοί έχουν υιοθετήσει το γνωστό τροπάριό τους, κάθε φορά που αναμετρώνται Ολυμπιακός-Παναθηναικός. ''Μην καταστρέφετε το άθλημα με τη διαιτητολογία σας, η διαιτησία δεν έπαιξε κανένα ρόλο''. Το αντεπιχείρημα αρκετών γαύρων, όπως ακούω στα ραδιόφωνα, είναι το ''ναι, αλλά εσείς οι ίδιοι άλλα μας λέγατε μετά τον τελικό Κυπέλλου ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα φέτος''. Κατά την γνώμη μου, με αυτόν τον τρόπο πέφτει κανείς στη λούμπα των ''έγκριτων'', αφού είναι σαν να παραδέχεται πως ο Αστέρας Τρίπολης αδικήθηκε από τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ. Από τη διαιτησία του τελικού Κυπέλλου ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όποιος διαφωνεί, μπορεί να εξετάσει το παρακάτω βίντεο.
 

 
Κάτι ''αποδυτηριάκηδες'' και κάτι Χελάκηδες, έχουν πάρει ήδη τις απαντήσεις τους επί του θέματος.
 
Ας γυρίσουμε 1,5 μήνα πίσω στον χρόνο κι ας εξετάσουμε το πώς προσέγγισαν τον αποκλεισμό του μπασκετικού Παναθηναικού από την Μπαρτσελόνα, στα προημιτελικά της Euroleague, οι εφημερίδες που θεωρούνται ''αμερόληπτες''. Μιλούσαν εκεί για διαιτησία? Έτσι θα μπορούμε να κάνουμε και τη σύγκριση με όσα έγραψαν χθες.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 26-4-2013 και 10-6-2013
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 26-4-2013 και 10-6-2013
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 26-4-2013 και 10-6-2013
 

 

 
Από κοντά και μία ακόμη εφημερίδα, που θέλει να λέγεται ''του Ολυμπιακού''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-6-2013
 

 
Στην κριτική του αγώνα, διαβάζουμε τα παρακάτω, από τον κύριο Παντελή Διαμαντόπουλο
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-6-2013 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
 

 
Δύο καθοριστικές φάσεις είδε ο Παντελής. Εδώ εμείς βλέπουμε πολλές περισσότερες και σε λίγες μέρες που θα φτιάξουμε το δικό μας βιντεάκι, θα βάλουμε ακόμη πιο πολλές. Φαίνεται πως του διέφυγαν του Παντελή. Μιλάμε για την ίδια εφημερίδα που μετά το φετινό τελικό Κυπέλλου μπάσκετ στο Ελληνικό, μας ενημέρωσε πως ο ΠΑΟ το πήρε...δίκαια, με αποτέλεσμα να γελάει μαζί τους μέχρι και ο Νικολάκης ο ''Πρασινοφρουρός''. Ξαναλέμε, η εφημερίδα ''του Ολυμπιακού'' τα γράφει αυτά, έτσι?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 11-2-2013
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 12-2-2013
 

 
Δεν νομίζουμε πως χρειάζεται να αναλύσουμε το σκηνικό. Όποιος έχει μάτια βλέπει για το αν και πότε επιλέγουν κάποιοι να μιλήσουν για διαιτησία. Μπορούμε βέβαια, για κάθε ενδεχόμενο, να ρωτήσουμε και την άποψη του κυρίου Συρίγου. Τι λέτε, μιλάει αυτός για διαιτησία?
 

 
Από την άλλη, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί εύλογα το αν είναι δυνατόν οι μπασκετικοί δημοσιογράφοι που πανηγύριζαν με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναικός το πρωτάθλημα του 2011, να τηρήσουν τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
 

 
Μήπως μπορεί να τηρήσει τη δεοντολογία ο κύριος Παπαθεοδώρου, ο διευθυντής του gazzetta.gr, που έγραφε παλιότερα την στήλη ''Πρασινοφρουρός'' στην εφημερίδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' και τον βλέπουμε εδώ να πανηγυρίζει το πέμπτο Ευρωπαικό του μπασκετικού ΠΑΟ στο Βερολίνο το 2009, το οποίο για να το κατακτήσει, κέρδισε...τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό?
 

 
Θα περίμενε κανείς από τον κύριο Χελάκη να μας εξηγήσει το αν δικαίως πανηγυρίζουν οι φίλοι του ΠΑΟ για το 2-0 στους τελικούς και το αν είναι αλητεία το ντου του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου στους διαιτητές και στον κομισάριο της αναμέτρησης κατά το ημίχρονο. Τον θυμόμαστε λαλίστατο εις βάρος του Αμπντούν, που τόλμησε να πανηγυρίσει το τρίτο γκολ του Θρύλου που έβαλε ο ίδιος με πέναλτυ κόντρα στον Αστέρα. Ομοίως για τον κύριο Βέργη, τους δεκάδες ΑΡΔικειμενικούς δημοσιογράφους της ΛΕΡΑ ΣΠΟΡ και και και. Τελειωμό δεν έχει ο κατάλογος. Θα περίμενε κανείς όλοι αυτοί να μας εξηγήσουν το πώς η τρίχα γίνεται τριχιά εις βάρος του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και χθες πέρασε στα ψιλά το ντου με 3 οπαδούς του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου. Θα περιμέναμε να ευαισθητοποιηθεί κάποιος αστυνομικός και να τον συλλάβει, έστω για τα μάτια του κόσμου και επειδή ξάπλωσε τον κομισάριο της αναμέτρησης χάμω, αλλά οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν ΜΟΝΟ οπαδούς του Ολυμπιακού, ακόμη κι αυτούς που πάνε να συνοδεύσουν την αποστολή της ομάδος από το Ledra Marriott της Συγγρού προς το ΟΑΚΑ. Φαίνεται πως αν κάποιος χαρίζει μοτοσυκλέτες, έχει ασυλία, ενώ άλλοι πρέπει να κυνηγηθούν όπως και να'χει. Αντί όμως να καθόμαστε και να περιμένουμε το πότε όλοι αυτοί οι ΑΡΔ θα αλλάξουν τις πάνες τους και θα φορέσουν κάνα παντελόνι, θα πούμε κάτι άλλο προς όλους τους γαύρους.
 
Μην τους κάνετε μάγκες. Το να βρει κάποιος γαύρος έναν από τους παραπάνω και να τον κοπανήσει, θα έχει τα ανάποδα αποτελέσματα από αυτά που θα ήθελε και ο ίδιος. Δεν είναι η λύση το ξύλο και κανείς δεν πρέπει να κοπανήσει κανέναν. Μην τους διαβάζετε, μην τους χαρίζετε κλικ -καλά, για ευρώ ούτε αστείο- και γράψτε τους εκεί που ξέρετε. Όσον αφορά για το αυριανό ματς στο ΣΕΦ, σταματήστε τα ''θα θα θα''. ''Θα τα σπάσουμε'', ''δεν θα φύγει κανείς ζωντανός'' κτλπ.. Δεν θέλει κονιορδιλίκια από το σύρμα και ιντερνετικό-ραδιοφωνικό κόπο το έργο. Τρόπο θέλει. Το να βγεις να τα κάνεις όλα πουταναριό, είναι το μόνο εύκολο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η Οδηγήτρια και ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας. Η ομάδα πρέπει να προστατευθεί και ταυτόχρονα κάποιοι να πάρουν το μήνυμα που πρέπει. Πώς γίνεται αυτά τα δύο να συμπέσουν?
 
ΠΕΡΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ

Σχόλια

Εικόνα vagio

Για τους δημοσιογραφους και τις εφημεριδες τα εχουμε πει.
Οποιος γαυρος αγοραζει το GOAL κατα κυριο λογο, αλλα και ολες ΟΛΕΣ τις αθλητικες εφημεριδες, ειναι κοπανος.
Ο Παντελης ειναι μεγαλος μαλακας και εχει φαει Χ.
Αλλα οι υπολοιποι ειναι αληταραδες και σε αντιθεση με αυτο που λες, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.
Κατι Παπαδογιαννηδες, Χελακηδες και τετοιυς που θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε πως ειμαστε ηλιθιοι.
ΡΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ! Να πεινασουνε οι τσογλαναραδες, να βλεπω τις κωλοφυλλαδες να κλεινουν μια μια.
Οσο για το μπασκετ, πλεον το ζητημα δεν ειναι το πρωταθλημα. Αυτο -τουλαχιστον για μενα- εχει περασει σε δευτερη μοιρα. Αυτο που με με εχει αρρωστησει και μου εχει χαλασει τη διαθεση αυτες τις μερες, ειναι τα υπολοιπα. Ευχομαι οι παικτες μας να το δουν αλλιως μπας και γινει τιποτα, δεν το αποκλειω παντως. Αρκει ενα μετριο ματς στο ΟΑΚΑ, αρκει να συγκεντρωθουν.
Οσο για τα επεισοδια που φοβαστε, αρχιδια τσιτωμενος ειναι ο κοσμος με το συμπαθειο. Οι οργανωμενοι ισως, αν κανεις μια βολτα στο διαδυκτιο και δεις ποση ανωτεροτητα μας διεπει, θα φριξεις περισσοτερο.
Δυστυχως, συνηθισαμε στη καρπαζια και δεν αντιδραμε πια. Σε λιγο θα κραξουΝΕ το Σπανουλη που δεν υπαρχει ευρωπαικη ομαδα να μην τον γουσταρει με 1000.
Επομενως αυτο που βλεπω ειναι ημιεπεισοδια απο τα πεταλα που ΚΑΙ θα μας εκθεσουν, ΚΑΙ δεν θα πιασουν τοπο.
ΕΛπιζω αν γινει κατι, τουλαχιστον να μπουκαρουν μαζικα και να πεσει ξυλο.

Εικόνα savvas gridlock

Κοίταξε, για τα πιο πολλά που λες, τα έχουμε ξαναπεί, διαφωνούμε. Με ξύλο σε ΑΡΔ και βαζέλια, παίκτες-παράγοντες, τους κάνεις ήρωες και μάγκες. Η κατάσταση θέλει τρόπο, όχι να μπουκάρεις και να τα κάνεις όλα λίμπα. Δες τον Τομαρά του βαζελέττα, που από το πουθενά έγινε διάσημος και σύμβολο εναντίον ''της βίας των γαύρων'', που άντε μην γαμήσω τίπτε βραδιάτικο. Φυσικά την άποψή μου σου λέω, ο καθένας κοζάρει αλλιώς την φτιάξη, σεβαστό αυτό, αλλά το ξύλο δεν είναι λύση ποτέ. Στο άλλο όμως που λες, αντικειμενικά δεν έχεις δίκιο. Ο κόσμος και δη στους συνδέσμοι βράζει. Όχι βράζει απλώς, αλλά βγαίνουνε ατμοί από τα ρουθούνια όλωνε. Να δούμε πώς θα καταφέρουμε αύριο να μην παραξεφύγει η δουλειά, γιατί καλό το ''όχι ξύλο και βία'', αλλά άντε κάν'το πράξη, την στιγμή που σχεδόν όλο το ΣΕΦ θα είναι στα κάγκελα.

Εικόνα vagio

για τους οργανωμενους συμφωνω, για τους αλλους μιλαω, τους πολιτισμενους και καλα..

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ελπίζω να το λες ειρωνικά για τον Παντελή ότι είναι Πειραιώτης και δεν είναι βάζελος. Οι πρακτικές του άλλα δείχνουν. Μέχρι πριν από κάποια χρόνια τον διάβαζα κι' εγώ πιστά. Πλέον τον έχω σιχαθεί όπως έχω σιχαθεί και την ασυλία που τυγχάνει στο "ΦΩΣ". Μετά τους τελικούς θα σταλεί επιστολή υπογεγραμμένη από πολλά άτομα στο "ΦΩΣ" με στόχο τον Παντελή. Δεν αντέχεται άλλο αυτό. Κάποτε μάλωσα μαζί του διαδικτυακά και πρόσφατα τον στοχοποίησα ξανά. Όλοι κλαίγαμε μετά τον αποκλεισμό από την Μέταλιστ και αυτός μία ώρα μετά το παιχνίδι μου πόσταρε στο fb για την ομαδάρα της Ρόμα. Τα άκουσε και ησύχασε. Θα έρθει όλων η σειρά. Δυστυχώς μου είναι δύσκολο να ξανακατέβω Αθήνα για αύριο, αλλά ελπίζω να κάνετε το καθήκον σας όπως φαντάζομαι...
Υ.Γ. Και κάτι τελευταίο να πω που με πείραξε στο ΣΕΦ την Παρασκευή. Είναι δυνατόν παλικάρια 20-30 χρονών να έχουν στη μέση έναν 50άρη και να του δίνουν μάπες για μισή ώρα; Ό,τι και να τους είπε δεν δικαιολογείται αυτό. Είναι κρίμα πραγματικά...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν το λέω ειρωνικά. Γαύρος Πειραιώτης είναι ο Παντελής. Τώρα από εκεί και πέρα, ο καθένας κρίνεται από όσα γράφει και λέει και προφανώς κι εγώ τις περισσότερες φορές όχι απλώς διαφωνώ με όσα διαβάζω να γράφει, αλλά μου έρχεται να σκίσω το ΦΩΣ και να το κάνω κωλόχαρτο. Τις προάλλες έψαχνα κάτι σε παλιά φύλλα του ΦΩΤΟΣ από το 1991 και τον πέτυχα να γράφει ρεπορτάζ μπάσκετ...Πειραικού. Το 1991, έτσι? Πόσα χρόνια γράφει εκεί μέσα ρε...

Ειλικρινά, για το αύριο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ο κόσμος βράζει και είμαστε σε πολύ χειρότερη φάση από τον τέταρτο τελικό του 2010. Έτσι τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ, μιλώντας με δικούς μας, δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος. Πάμε για καταστάσεις από τη δεκαετία του `90.

Κι εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε την Παρασκευή στο ΣΕΦ, μετά το έμαθα. Σε πρώτη φάση τα ίδια με εσένα είπα, αλλά μετά άλλαξα γνώμη. Όχι πως γουστάρω οι πολλοί νέοι να κοπανάνε μαζικά έναν μονάχο του μεγαλύτερο, αλλά ο μεγαλύτερος πρέπει να καταλαβαίνει πότε πρέπει να τουμπεκιάζεται και το πώς μιλάει, ειδικά στο γήπεδο, που τα νεύρα όλων είναι στην τσίτα. Δεν τους δικαιολογώ, αλλά δεν θα τους βρίσω κιόλας.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κοίταξε, πιστεύω κι' εγώ ότι ο Παντελής και γαύρος είναι και την πονάει την ομάδα. Πρέπει να διαλέξει στρατόπεδο όμως. Είναι στη μέση ενός πολέμου και προσπαθεί να ζήσει. Γράφει στο "ΦΩΣ", γράφει στο "sport24", γράφει στο "superbasket" και δεν ξέρω κι' εγώ που αλλού. Όλη αυτή η αντικειμενικότητα του έχει κάνει κακό. Ειδικά φέτος πάντως δείχνει να πολεμάει την ομάδα ώρες ώρες. Μου δίνει την εντύπωση πως δεν συμπαθεί τον Μπαρτζώκα, ίσως και για προσωπικούς λόγους. Ωστόσο θα είναι μεγάλο λάθος να βάζει τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα.
Η γνώμη μου είναι πως ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση, να έβρισε δηλαδή τη μάνα κάποιου, τον παίρνει ένας πάνε έξω και πλακώνονται στο ξύλο. Είχε ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και όλοι κοιτούσαν το ξύλο. Δεν ήταν κατάσταση αυτή. Τέλος πάντων να μη λέμε πολλά, ας τους γαμήσουμε αύριο όπως στον τρίτο τελικό του 2011 (και τότε στο 0-2 η ομάδα), όπου έζησα την καλύτερη ατμόσφαιρα σε γήπεδο και πάμε την Κυριακή προετοιμασμένοι για πόλεμο ή και για αποχώρηση με την πρώτη στραβή από τους ζελέδες. Η αφορμή για να αποχωρήσουμε θα παρουσιαστεί σίγουρα. Δεν θα με χαλάσει καθόλου αν αποχωρήσουν οι παίχτες όταν κρίνουν πως συμβεί κάτι άνομο ή επικίνδυνο.

Εικόνα savvas gridlock

Εντάξει τώρα, να μιλάμε ρεαλιστικά. Ξέρεις ότι σε τέτοια σκηνικά στα γήπεδα, κανείς δεν θα πει ''πάμε έξω''. Όλοι θα κοιτάξουν να εκτονωθούν εκεί, επί τόπου, από την πίεση και την τσίτα της αναμονής για το αποτέλεσμα τέτοιων παιχνιδιών. Δεν υπάρχει καθαρό μυαλό. Εδώ στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ, μπουκάρανε μετά το τέλος του ματς κάποιοι μέσα, φώναξε ένας από πάνω σε κάποιον από τους μπουκαδόροι ''βγες όξω ρε γύφτε'' και για το ''γύφτε'' αυτό, τραβολογιόσαντο κάνα μισάωρο, με τη μισή θύρα να τους κοιτάζει και να μπαίνει στη μέση να τους χωρίσει.

Εικόνα redmafia

Να βάλεις όοοολες τις φάσεις στο βίντεο φίλε. Και τα σκριν.

Εικόνα savvas gridlock

Α καλά, εσύ θες να βγάλουμε ταινία τότες. Περάσανε και οι Κάννες, πάμε για Βενετία. Εμπάση περιπτώσει, θα δούμε τι θα κάνουμε. Αφού θες και τα σκριν, θα σου βάλουμε τη γκωλάρα του Λάζμε πολλές φορές.

Εικόνα redmafia

Φέτος είχε και γόνατα το μενού.. Και όχι μόνο στα σκριν αλλά σε κάθε μπάσιμο. Γάμησέ τα...

Εικόνα red devil 7

Κατ'αρχας ο ολυμπιακος ηταν τραγικος και η διατησια τον αποτελειωσε.Οσον αφορα το σεφ την τεταρτη ειδαμε που καταληξαμε με τα fair play και τις οδηγιες του μικροφωνακια.Στο ματς με την εφες δεν μας αφησαν να μπουμε μεσα στο τελος ενω οι απεναντι ειχαν 25.000 κοσμο με την ανοχη της διοιηκησης.Αυτο παντως με ενοχλει ειναι αυτοι που λενε ''ελα τρακη και θα δεις''..Θα ειναι μαγκια του αν ξαναερθει την στιγμη που οι δικοι μας 8 χρονια δεν τους θυμαμαι ποτε οακα!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Στον περίφημο πια τρίτο τελικό του 2010 ο Παναθηναϊκός ήταν καλός; Εγώ θυμάμαι τον Σπανούλη να χάνει λέι-απ μόνος του. Θυμάμαι έναν Παναθηναϊκό χεσμένο και έναν Ομπράντοβιτς ανίκανο να αντιδράσει. Στο ημίχρονο προηγούμασταν με 5 πόντους και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πήγαμε στους 15. Ή μήπως μετά αυτοί παίξανε μπασκετάρα; Υπάρχει ποτέ περίπτωση να γύριζαν εκείνο το ματς χωρίς τη διαιτησία; Ακόμα κι' όταν τελείωνε το τρίτο δεκάλεπτο θα πηγαίναμε με αέρα 11 πόντων στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά ο Αναστόπουλος, ο Τανατζής και ο Χριστοδούλου μέτρησαν το καλάθι του πουτάνας γιου, πλην παιχταρά, Γιασικεβίτσιους που είχε κάνει 6!!! βήματα! Για να μην μακρηγορώ, ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος και νίκησε. Γιατί; Γιατί να μην νικήσω κι' εγώ την Παρασκευή και την Κυριακή; Στην τελική δεν ζητάω να βάζουμε καλάθια που δεν πρέπει να μετράνε. Να μην μας γαμάνε ζητάω. Να μην υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας ζητάω. Είναι πισωγλέντηδες και ψεύτες οι βαζέλες. Είναι πούστηδες και υποκριτές. Θα γαμούσανε και τη μάνα τους για ένα κυπελλάκι. Δεν ζητάω να γίνουμε κι' εμείς σαν κι' αυτούς. Να μην γαμάνε εμάς θέλω. Τράκη πουστράκη αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε αύριο εύχομαι να μείνεις στο ΣΕΦ μέχρι να σε πάρει το ασθενοφόρο. Πούστη και πρεζάκια Γιαννακό-πουλέ!

Εικόνα savvas gridlock

Ρε φίλε, εντάξει, ήμασταν κακοί εμείς. Τα βαζελάκια τι ήταν? Καλά? Το θέμα είναι ποιος ήταν καλύτερος μεταξύ δύο κακών ομάδων. Αυτός κερδάει τα ματς, ο καλύτερος εκ των δύο, όχι ο γενικά κι αφηρημένα καλός. Εσύ πως την έκοψες την φτιάξη, αν δεν υπήρχαν τα όργια από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά, θα κερδάγαμε, ναι ή όχι? Εγώ είδα ότι προηγήθηκαν πρώτη φορά μετά από την αρχή και το 15-14 νομίζω, στο 45-43 με δύο βολές του Κάρη. Μέχρι τότε αλλάζανε πάνες και από την εξέδρα δεν ακουγόταν κιχ. Μέσα στα κλειστά μεγαλώσαμε και ξέρουμε να κοζάρουμε πέντε πράγματα, μην παραγινόμαστε αβέρτοι με τα πουσταριά. Ναι, αυτοκριτική, ναι, να βελτιωθούμε, αλλά νισάφι ρε πούστη. Το Λάζμε και το Μασιούλη έχουμε απέναντι.

Εικόνα mike the red

Μεγαλύτερο σίχαμα από τον Παντελή τον Διαμαντόπουλο δεν υπάρχει.Είχε βγει ο κωλοβάζελος μετά τον τρίτο τελικό του 10 και έλεγε ότι δεν είδε κάτι επιλήψιμο,σε άρθρο του στο ίντερνετ.Από το κράξιμο όμως που έφαγε,το κατέβασε και ανέβασε άλλο μετά που έλεγε ότι είδε ξανά το ματς με κάποιον καθηγητή διαιτησίας και κατάλαβε πλέον το μέγεθος της σφαγής.
Να πάει να γ@μηθεί λοιπόν και αυτός αλλά και το Φως που τον κρατάει ακόμα.

Εικόνα savvas gridlock

Το θυμάμαι αυτό που λες. Πειραιώτης γαύρος είναι πάντως ο Παντελής, δεν είναι βάζελος...

Εικόνα Εν Αθήναις

«Με 53 πόντους δεν κερδίζεις ούτε γυναικεία ομάδα». Τάδε έφη Στηβ Γιατζόγλου...

Με 51 και 52;

Εικόνα savvas gridlock

http://www.youtube.com/watch?v=b2NzxY03mTA

Για πες μας εσύ λοιπόν, κερδίζεις με 52 πόντους?

Εικόνα Tyxarpastos

Το σχέδιό τους είναι να διαλυθεί η ομάδα. Να μην γίνουμε συνένοχοι σ'αυτό !
Προσεύχονται να γίνει το ΣΕΦ γης μαδιάμ μήπως και διαλύσουν την πιο λεβέντικη ομάδα που είχε ποτέ η Ελλάδα.
Να μην αφήσουμε την αλητεία να νικήσει. Να συγκρατήσουμε όλοι τα νεύρα μας. Να χειροκροτήσουμε
την ομάδα ακόμα και αν δεν τα καταφέρει -που δεν το πιστεύω με τίποτα- στο ΣΕΦ αύριο !
Τόσο μάγκικες κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων ούτε έχουν ούτε πρόκειται ποτέ να καταφέρουν οι πεντάστεροι.
Η καραμέλα της ευρώπης έχει λιώσει πολύ για τις αλογοτροφές και ειδικά μετά τις δύο δικές μας back-to-back κατακτήσεις.
Το -19 της Πόλης και το -17 του Λονδίνου ας αποτελέσει τον οδηγό για άλλη μια αποστολή. Εκείνη της ανατροπής του 2-0 της σειράς των τελικών που ο θρύλος ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ για να κάνει ακόμα πιο μάγκικη, ακόμα πιο Ολυμπιακή την κατάκτηση ΚΑΙ του φετινού πρωταθλήματος !!!
Γι'αυτό κοντά στην ομάδα όσο κι αν η οργή και ο θυμός ξεχειλίζουν. Για να τους πονέσει περισσότερο !

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε, με επιδοτούμενους του τριορόφου να είναι υπεύθυνοι ασφαλείας στο ΟΑΚΑ και να σουλατσάρουν με πυροσβεστήρες στο παρκέ και με το Γιαννακόπουλο να μπουκάρει όποτε γουστάρει μαζί τους στα αποδυτήρια διαιτητών, κοπανώντας όποιον βρει μπροστά του δίχως να αναγραφεί αυτό στο φύλλο αγώνος, πιστεύεις πως έχουμε ελπίδες για την ανατροπή? Δεν μιλάω για αύριο. Για την Κυριακή μιλάω, αν πάμε.

Εικόνα Tyxarpastos

Με τον Ολυμπιακό του -19 και του -17, ΝΑΙ, το πιστεύω, αδερφέ, και ας φαντάζει δύσκολο !!!!
Το μόνο που ζητώ είναι να μην ξαναδώ τον Πρίντεζη -και τον κάθε Πρίντεζη για να μην στοχοποιήσω το παλικάρι που τόσες χαρές μας έχει δώσει και δεν πρόκειται ποτέ μου να ξεχάσω γιατί αγνώμων δεν υπήρξα ποτέ μου- να κάνει μπάσιμο σαν κορίτσι που τώρα μαθαίνει μπάσκετ.
Κλείστε τ'αυτιά και πατήστε τους στο ΟΑΚΑ, γιατί αύριο το θεωρώ δεδομένο ότι ο Θρύλος θα ξυπνήσει !!!