ΚΑΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ! (για μπουγάτσα…)


Tags: ΑΡΔ

Δεν ξέρω αν έχει σημασία πια το να ασχολείται ένας οπαδός του ΘΡΥΛΟΥ, πολύ περισσότερο ένα γαύρικο site,  με τις λεγόμενες «αντικειμενικές» εφημερίδες και ΜΜΕ γενικότερα. Στο βαθμό όμως που ασχολούνται με την ομάδα μας και μάλιστα όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα από το πουθενά και αμφιβολία στον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ, είμαστε αναγκασμένοι να ασχοληθούμε.

Διαβάζουμε σήμερα στο πρωτοσέλιδο του GOAL (που τον τελευταίο καιρό τα πράσινα πρωτοσέλιδα του είναι πιο πολλά από της ΜΟΛΟΧΑΣ…) ότι ο ΠΑΟΚ του νέου  τσάρου της σαλόνικας  Ιβάν Σαββίδη «ΤΗΝ ΕΨΑΞΕ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ»! και παρά τις διαψεύσεις «ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ»!!!!!!

Δηλαδή ρε σεις «έγκυροι» ΠΩΣ την έψαξε ο ΠΑΟΚ? Είναι γνωστό ότι ο Τζιμπούρ έχει συμβόλαιο με το ΘΡΥΛΟ. Φήμες ακούγονται ότι κάποιες ομάδες του εξωτερικού είναι πιθανό να καταθέσουν προτάσεις στη διοίκηση. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ρε! Δίνουμε ΤΟΣΑ!

Ο ΠΑΟΚ πως την έψαξε? Επικοινώνησε με τη διοίκηση του ΘΡΥΛΟΥ και ρώτησε ας πούμε αν πωλείται ο ποδοσφαιριστής? Προχώρησαν σε οικονομικά θέματα? Πρότειναν κάποιο ποσό και τους απάντησαν «ευχαριστούμε δεν πωλείται»?  Ή  «τα χρήματα είναι λίγα. Έχουμε καλύτερες προτάσεις»?  Μόνο στα όνειρα του Ιβάν! ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!

Άλλο ένα ευφάνταστο μεταγραφικό σενάριο του καλοκαιριού από μια βαζελολάγνα φυλλάδα, με στόχο να δημιουργηθεί αναστάτωση στο ΘΡΥΛΟ. Ο κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ δεν πρέπει να τσιμπάει. Αύριο μπορεί να διαβάσουμε ότι ο τίγρης θέλει πίσω το Μανωλά για να φτιάξει τη μεγάλη ΑΕΚ! Ή ότι ο τουίτης χτυπάει τον Αβραάμ τώρα που δε τα βρήκαν με Γιούρκα. Θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα. Συνεχίστε ΑΡΔακια… θα μας βγάλετε με φέτες κοιλιακούς στην παραλία… από τα γέλια…

Σχόλια

Εικόνα red apple

ΟΤΑΝ Ο ΖΕΥ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ....

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίο μάνατζερ έχει ο Τζιμπούρ.

Εικόνα V0R4D0R

Ο Τουήτυ χτυπάει Κίβου τώρα, δε μπορεί να ασχολείται με Αβράμηδες (μην κοιτάτε που δε μπορεί να πάρει Καραγκούνη και Φάλκενμπεργκ, φταίει ο Μαρινάκης που είχε φάει γίγαντες και δε βλέπουν οι παίκτες να υπογράψουν λόγω νέφους αερίων). Όσο για τον Τζεμπούρ, θυμάμαι εκείνο το τάκλιν που είχε κάνει στον αγαπημένο Χατζηαβάτη της μπουγατσοκερκίδας, τον Γκαρσία και για το οποίο ακόμα διαμαρτύρονται οι αδικημένοι της μαλαματίνας. Έτσι θέλουν τα σαπάκια.

Εικόνα clark gheibol

http://www.transfermarkt.co.uk/en/rafik-djebbour/profil/spieler_20903.html
Να, μόλις την έψαξα κι εγώ για Τζεμπούρ

Εικόνα ΔΙΑΣ

οι αρδ δεν εχουν αναγκη ουτε αυτο το ψαξιμο...χαχαχαχαχα γενικα μονο λιγο κατω απο τη μεση και οπισθεν ψαχνονται...