Λείπουν ΠΑΟ και ΑΕΚ. Και γέλασαν και οι καταθλιπτικοί…


Tags: -

Καλημέρα σύγαυροι.  Όταν είσαι διακοπές τριγυρισμένος από  θάλασσα (όχι μόνο τη γνωστή υγρή και αλμυρή με το γαλάζιο χρώμα…) λογικό είναι να είσαι χαλαρός και με καλή διάθεση . Όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να στη χαλάσουν, το καλύτερο που καταφέρνουν είναι να σε κάνουν για άλλη μια φορά να χαμογελάσεις με κατανόηση για την κατάσταση (ψυχολογική, επαγγελματική) στην οποία ο ΘΡΥΛΟΣ τους έχει αναγκάσει να βρίσκονται. Θα πει κάποιος..  ρε φίλε Σάββατο πρωί , μέσα στον Αύγουστο τι μπορεί να σε χαλάσει? Αν είσαι ΓΑΥΡΟΣ τίποτα! Για τους υπόλοιπους δεν είμαι σίγουρος.

Πίνοντας το πρωινό μου καφεδάκι με θέα στον Κορινθιακό, κοιτάζω τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Δεν υπάρχει κάποια συνταρακτική είδηση και έτσι το μάτι μου έπεσε στο σε μπλε φόντο πρωτοσέλιδο της GOAL, με μια κούπα CL στο προσκήνιο.


Ανάλυση του διευθυντή της φυλλάδας για τα μαύρα μαντάτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αιτία η μικρή συγκομιδή μέχρι στιγμής των ελληνικών ομάδων στις Ευρωπαικές διοργανώσεις. Αρχικά μου έρχονται στο μυαλό οι προσδοκίες που δημιούργησε το ΑΡΔίτικο σινάφι για την υπερομάδα του Ιβάν  και της σφολιάτας και θέλω να χαμογελάσω, αλλά!
Τι έγραψες ρε Τρισμέγιστε? «Λείπουν ΠΑΟ και ΑΕΚ»? από τα γέλια μου πρέπει να ξύπνησε ένα οικοδομικό τετράγωνο. Ποιος Πάο ρε και ποια ΑΕΚ? Τι έχουν προσφέρει αυτά τα ποδοσφαιρικά απολιθώματα τα τελευταία χρόνια?  Ο «πρέσβης» σας έχει καταντήσει  η χαρά κάθε μπυραρίας την τελευταία διετία, ενώ η κούλα πρόσφερε το συγκλονιστικό μέγεθος των …. 0,88 βαθμών τη σεζόν 2012-2013. Ουτε κάν ΕΝΑ βαθμό ρε! 0,88! Καλά τη σεζόν 2012-2012 έκανε την υπέρβαση. Τρεις Βαθμούς! Για την ακρίβεια 3,52!  Στην τελευταία πεντετία? 16,8 ολόκληρους βαθμούς και καταλαμβάνει την 112η θέση στη κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Τα φύλλα κρούστας του βορρά? Την 73η θέση με 28,8 βαθμούς. Ο πρέσβης της φάπας? Την 54η θέση κι αυτό γιατί τον σώζουν δυο καλές χρονιές, ή 08/09 και η 09/10.  Τις χρονιές 11/12 και 12/13 τρόμαξε την Ευρώπη μαζεύοντας αντίστοιχα 3 και 4.88 ολόκληρους βαθμούς! Τρέμω….. Φέτος είναι εκτός Ευρώπης. Μπορείτε να μαντέψετε που θα κατρακυλήσει?

Ο ΘΡΥΛΟΣ προσφέρει βαθμούς στην Ελλάδα και σας πονάει ρε τελειωμένοι. Στην 38η θέση κι αυτό λόγω της κακής χρονιάς  10/11 που μαζέψαμε 2,52 βαθμούς. Γιατί στις υπόλοιπες τέσσερις έχουμε προσφέρει στη χώρα 9,3 το 08/09, 17,58 το 09/10, 17,52 το 11/12 και 10,88 το 12/13. Ποιος είναι ο Ευρωπαίος  λοιπόν ρε ξεφτίλες?  Λόγω του ΘΡΥΛΟΥ υπάρχετε ακόμα. Γεμίστε λοιπόν τα μελανοδοχεία σας με χολή και συνεχίστε να γράφετε. Εμείς διασκεδάζουμε.

Για του λόγου το αληθές η βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2013.html

ΥΓ. Καλά η ΜΟΛΟΧΑ το έριξε στη στατιστική. Μετράει τους πόντους που έβαλαν οι εξασφίριχτοι στο φιλικό της εθνικής με τη Κροατία. Σε αγώνα που δεν έπαιξε ο Σπανούλης. Και που κορυφαίος ήταν ο Πρίντεζης! Αν μας έλεγε και τη μέση φορολογία της τελευταίας πενταετίας καθώς και την τυπική της απόκλιση θα είχαμε και άλλα γέλια.
 
ΥΓ.2. Προς ανυπόμονους σύγαυρους και κακοήθεις ΑΡΔ. Με τη Βαλένθια παίζει απόψε ο ΘΡΥΛΟΣ.  

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Το κακό είναι, φίλοι και σύγγαυροι, ότι ο Θρύλος πρέπει να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μόνος του και για την... υπόλοιπη Ελλάδα. Όλοι οι άλλοι δεν υπάρχουν στον ευρωπαϊκό χάρτη του 21ου αιώνα - ούτε επιπέδου Νταγκεστάν και Οσετίας δεν είναι πλέον. Δεν φτάνει όμως που τις ΑΡΔίτικες μπουρδολογίες περί πρέσβεων και λοιπών αναξιοπαθουσών διπλωματικών δυνάμεων τις αφήνει αναπάντητες (... δεκαετίες τώρα...) ο επίσημος Ολυμπιακός, έρχονται και τις σιγοντάρουν και κάτι γαυροδημοσιοκάφροι με τις εμβριθείς (... μη χέσω!...) analύσεις τους στους ποικιλώνυμους ιστότοπους της φαιδρότητας και στα αθλητικά πρωκτόφυλλα.

Πάντως απαιτείται να διαθέτεις θράσος τριών μεραρχιών μπαμπουίνων για να γράφεις σοβαρά (και να τρέμεις κιόλας, όπως μας λέει ο ρέκτης ΑΡΔ) περί απουσίας του ΠΑΟ και της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που συνεπάγεται την... καταστροφή του ποδοσφαίρου "μας".

Εικόνα red apple

To σωστό θα ήταν να γράψεις: "Τριών Μαουνών μπαμπουίνους"!!!
χιιχιι

Δυστυχώς, στην διοίκησή μας, χρόνια τώρα, το κομμάτι των δημοσίων σχέσεων -που περιλαμβάνει και την αντιπροπαγάνδα- το έχουν ρίψει στον κάλαθο.

Κάτι πάει να κάνει η νέα διοίκηση, αλλά έχουμε μείνει πίσω και έτσι, οι... Nowheres (ήγουν, οι Πουθενάδες) βρίσκουν ΚΑι εργασία ΚΑΙ κοινό!

Εικόνα μαουνιέρης

Ναι,κάτι πάει να γίνει, μα δεν καλογίνεται και το ξεχνάμε συνέχεια. Γι' αυτό το RATM είναι νησίδα (και) ερυθρόλευκης αγωνιστικής ιστορίας.

Εικόνα red apple

Συγνώμη κύριε συντάκτα... Το φιλικό της Κούλας όπου έριξε τέσσερα στην Μακριά Γαιδούρα Παραμυθιάς δεν μετράει; Δεν κερδάει βαθμουλάκια στην ειδική βαθμολογία της Γιουέφας;

Είστε κομματάκι πικρόχολος και είρων!

Εικόνα dono

Αφού είναι Ευρωπαίοι όλοι τους, δεν είναι? Μην τους χαλάς το όνειρο θερινής νυχτός που ζουν χρόνια τώρα.