Πέναλτυ και αποβολή….



Ξεκίνησε λοιπόν το πρωτάθλημα. Ξέρετε τώρα. Αυτό το «απαξιωμένο», «υποβαθμισμένο», «βρώμικο», «στημένο» και όποιον άλλο ακόμα χαρακτηρισμό έχει εφεύρει  ή θα επινοήσει η ΑΡΔικειμενική συμμορία. Αυτά ισχύουν όσο το κατακτά ο ΘΡΥΛΟΣ. Για τους «άλλους»  όσο είναι στη διεκδίκηση μόνο ύμνοι!

Αυτό που έγινε σαφές από τις πρώτες κιόλας στιγμές του νέου πρωταθλήματος, είναι αυτό που περιμέναμε κάποιοι ή υποπτευόμασταν κάποιοι άλλοι. Ο ΠΑΟΚ θα ΣΠΡΩΧΤΕΙ ξεδιάντροπα και προκλητικά για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κολοσωματείο της μολόχας θα ΣΠΡΩΧΤΕΙ πρόστυχα ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή. ΠΕΝΑΛΤΥ και αποβολή από τα πρώτα λεπτά ρε τρύπιοι?

Και τι «όμορφη» αντιμετώπιση από τις πατσαβούρες τις Καλλιθέας και του εργολάβου ε? ούτε μαϊμούδες, ούτε ειρωνείες, ούτε αμφισβήτηση , ούτε αηδία ούτε ντροπή! Αλήθεια καμιά «μπουγάτσα» ξεροψήθηκε από ΝΤΡΟΠΗ? Για τους οπαδούς των συμπαθητικών τετράποδων με το λευκό απαλό τρίχωμα δε αναρωτιέμαι. Είναι συνηθισμένοι στη βρωμιά.


Ελπίζω και οι υπόλοιποι σύγαυροι που εξακολουθούν ακόμα να στηρίζουν τις κολοφυλλάδες τους με τα πολύτιμα ευρώ τους, κάποια στιγμή να βοηθήσουν κι αυτοί, ώστε ο ΟΑΕΔ να μεριμνήσει για τα λαμόγια που φιλοδοξούν να κατευθύνουν τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Μη μου πείτε σύγαυροι ότι σ’ αυτούς βρίσκετε αντικειμενική ενημέρωση? Μη μου πείτε ότι οι αναλύσεις τους σας κάνουν σοφότερους? Οι περισσότεροι τη «στρογγυλή πόρνη» την ανακάλυψαν όταν οι κοιλιές τους είχαν φτάσει στα γόνατα..

Κατά άλλα αυτό που φάνηκε από τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ότι φέτος θα έχουμε ένα πολύ δυνατό και σκληρό πρωτάθλημα με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Οι 17 ομάδες φαντάζουν ισοδύναμες (γιατί ο ΘΡΥΛΟΣ είναι μακράν) και  οι μάχες θα είναι συναρπαστικές. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΣ και ο Εργοτέλης. Ιδιαίτερη μνεία στο ΠΑΙΧΤΑΡΑ Λούτσο Γκαλέτι.  Όταν το ξέρεις το μαμημένο τόπι…. Παρεμπιπτόντως …. Οι λατρεμένες των ΑΡΔ  ΔΕΚΟ,  Γκαλέτι έχουν? Για τις ομάδες του Ιβάν και του Τζόνυ CAS λέω….
 

ΥΓ. Θα γίνω κουραστικός. ΟΛΟΙ την κάρτα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ». Κόψτε τις κολοφυλλάδες και προμηθευτείτε την.

 

ΥΓ2. Τις ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΡΙΕΣ της Ξάνθης και του προπονητή του Παναιτωλικού, με μικρά γραμματάκια, και με στυλ : «έλα μωρέ τώρα…. 3 φάγατε….». Ξεφτιλισμένοι!

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Μην ανησυχείς και θα ξαναγίνει "απαξιωμένο" και"βρώμικο" το πρωτάθλημα. Μόλις αρχίσουν οι φάπες σε μπουγάτσα και ζελέ από Βέροιες και Καλλονές και καταλάβουν ότι τίτλος και Ευρώπη (αντίστοιχα) θα είναι όνειρα θερινής νυκτός, τότε θα ξαναγίνει το πρωτάθλημα ανάξιο λόγου. Όπως είχε πει κάποτε ο Πανούτσος: "δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται κανείς, αλλά σήμερα πήρε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός". Για να απαντήσω στους ΑΡΔ με όρους λαικής σοφίας: της κοντής, της φταίνε οι τρίχες.

ΥΓ: Προσωπικά τις έχω κόψει όλες τις φυλλάδες (και τις "δικές μας").

Εικόνα μαουνιέρης

Όλα σωστά, Δία. Και για την αναφορά στον Λουσιάνο ένα μπράβο από την καρδιά μου.