Ένα ΔΙΕΓΡΑΜΕΝΟ Πρόστιμο και μια φούστα αγορασμένη με κλεμμένα



Έγινε θέμα σε ένα τουλάχιστον τηλεοπτικό σταθμό, η ΔΙΑΓΡΑΦΗ προστίμου ΜΑΜΟΥΘ σε γνωστή πετρελαϊκή εταιρία. Ας δούμε το θέμα λίγο πιο αναλυτικά και ας εκφράσουμε κι εμείς κάποιες σκέψεις και απορίες….

http://www.lykavitos.gr/archives/46451

Σε κόκκινο συναγερμό βρισκόταν για μέρες το Υπουργείο  Οικονομικών και ειδικά ο διαλυμένος στην κυριολεξία μηχανισμός του κ.Θεοχάρη.

Τι έγινε ρε κλεφτόπουλα? Θα βάλουμε στο χέρι κανα μεγαλόσχημο λαμόγιο?

Αιτία ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων.
 
Α! μάλιστα τώρα καταλάβαμε γιατί μύριζε τσίσα γύρω από το γραφείο του Θεοχάρη και στου Μαξίμου…. Αντωνάκη όλα καλά?
 
Το πρόστιμο κινητοποίησε άμεσα τον κορυφαίο επιχειρηματικό παράγοντα της  χώρας Βαρδή Βαρδινογιάννη ο οποίος άστραψε και βρόντηξε υποστηρίζοντας ότι το πρόστιμο ήταν παράνομο.
Τελικά οι υπηρεσίες  του κ. Θεοχάρη διαπίστωσαν ότι το πρόστιμο επεβλήθη με βάση νόμο που δεν ισχύει και για αυτό προχώρησαν στην ακύρωσή του.

 
Καλά οι υπηρεσίες κατάλαβαν ότι ο νόμος δεν ισχύει μόλις «άστραψε και βρόντηξε» ο Βαρδής;  Όταν ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ το πρόστιμο δεν βρέθηκε ένας νομομαθής σε ολόκληρο Υπουργείο να τους πει «μάγκες τι κάνουμε; Ο νόμος δεν ισχύει». Μας δουλεύετε έτσι? Οι νόμοι που έχουν ξεσκίσει μισθωτούς συνταξιούχους και συνεπείς ελεύθερους επαγγελματίες ισχύουν? Αν «αστράψουμε και βροντήξουμε» κι εμείς παίζει να πετύχουμε τίποτα?
 
Ο κόκκινος συναγερμός έληξε αλλά, η ΕΠΙΒΟΛΗ και μετά από λίγες μέρες η ΑΚΥΡΩΣΗ του προστίμου εκθέτει την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αλλά και γενικότερα την κυβέρνηση .
 
Αυτή η οικογένεια είναι τόσο δυνατή? Τελικά ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα; Το ίδιο είχε αναρωτηθεί και πριν καμιά πενηνταριά χρόνια ο «εθνάρχης». Ξέρετε.. ο θείος του κουρασμένου πρωθυπουργού Κωστάκη. Και καλά οι δικοί μας οι εσωτερικοί λακέδες. Είναι γνωστές λινάτσες. Η τρόικα? Το ΔΝΤ? Η Μέρκελ? Ο Σόιμπλε? Που όταν πρόκειται  συνταξιούχους, να τους κόψουν φάρμακα και συντάξεις ή να βάλουν χαράτσια στο κοσμάκη,  κουνάνε το δάχτυλο όπως η μαμά μας, επειδή σηκώσαμε τη φουστίτσα της Μαριγούλας να δούμε βρακάκι της; Σούζα κι αυτοί στο Βαρδή;
 
Γιατί αν το πρόστιμο είχε επιβληθεί σε κανένα ταλαίπωρο επιχειρηματία τότε θα τον έστελναν αμέσως στον Κορυδαλλό χωρίς να κάνουν τον κόπο να εντοπίσουν τα κενά της νομοθεσίας. Όταν όμως πρόκειται για παράγοντες της διαπλοκής οι υπηρεσίες του υπουργείου και οι νομικοί σύμβουλοι κινητοποιούνται και δούλευουν μέρα νύχτα να λύσουν το πρόβλημα γιατί τρέμουν τις συνέπειες.
 
Αυτά διαβάζουμε και ακούμε σε τηλεοπτικούς σταθμούς (ΑΛΦΑ) για το νέο δωράκι σε μια μεγάλη Παναθηναϊκή οικογένεια. Φυσικά δεν τα διαβάσαμε σε καμία ΑΡΔικειμενική αθλητική φυλλάδα. Μόνο με το Σωκράτη ασχολούνταν αυτοί. Και πάλι ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον τεράστιο Σωκράταρο που τους έκανε παναθηναικάκι. Και στο Βαγγέλα που συνεχίζει το έργο του μεγαλώνοντας το ΘΡΥΛΟ
 
Νομίζετε ότι τα παναθηναϊκά σκάνδαλα έχουν τελειωμό? Γελιέστε! Τι βλέπουμε στο blog του Νίκου Χατζηνικολάου?

http://www.enikos.gr/sports/169447,O_SDOE_gia_Leto_kai_Sise.html


O ΣΔΟΕ για Λέτο και Σισέ
Στο... μάτι του ΣΔΟΕ έχουν μπει οι Σεμπάστιαν Λέτο και Τζιμπρίλ Σισέ για χρηματικά ποσά που έλαβαν από εταιρείες αθλητικού υλικού δίχως να τα δηλώσουν. Στη λίστα και οι Κλέιτον, Σιμάο. Στη λίστα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος βρίσκονται πολλοί πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού για χρηματικά ποσά που έλαβαν από εταιρείες αθλητικού υλικού και δεν τα δήλωσαν ποτέ. Πρόκειται για τους Σεμπάστιαν Λέτο, Τζιμπρίλ Σισέ, Σίλβα Κλέιτον και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ εστιάζουν περισσότερο στον πρώτο, καθώς σε έλεγχό τους διαπίστωσαν ότι δεν έχει δηλώσει το ποσό των 80.000 ευρώ.

Όλα τα καμάρια της πράσινης εξέδρας και οι λατρεμένοι των ΑΡΔ στη ΣΕΝΤΡΑ! Ρε σεις? Υπάρχει κάτι νόμιμο σε σας? Πάντα στη πουστιά και στην ΑΠΑΤΗ? Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε? Όποιος σας αγγίζει λερώνεται ρε τρύπιοι? Που ήταν το ΣΔΟΕ επί Κωστάκη  και Βουλγαράκη? Δεν τα γνώριζαν τα χαΐρια των πράσινων ειδώλων? Μωρή λουλού Λέτα με τη μοδάτη φιλενάδα σου τη Γαβριέλα με τη κλαρωτή φούστα τζαμπατζήδες παντού? Ρε μέχρι και ο Σιμάο κατάφερε να κλέψει το αστείο αυτό κράτος? Μπόχα – βρώμα του ΠΟΑ η ιστορία … πουστιά και κλεψιά ……

Σχόλια

Εικόνα GPan

Exoun tsakw8ei me thn eforia autoi oute ap'eksw den pernane.

Alla 'ntaks na sas pw kati...einai tetoio to 8eama pou prosferei o vazelos ston Ellhna fila8lo, einai tetoio to megaleio pou den mporeis na to akoumphseis auto to swmateio.

Ama tolmhsei kaneis na tous kanei elegxo ksepetagwntai apo pantou prasines kardoules (px eksw apo ta grafeia ths epitrophs adeiodothsewn)kai ton arxizoun sta mpounidia...sorry ennow moirazoun agaph aploxera.

-Klepse kiallo prin peseis sth gamma e8nikh vazele!Ki otan peseis ase aplhrwtous kai tous ergazomenous!...a kai meta to glenti me ta lefta twn allwn kane kai metagrafes kai zhta kai neo gypedo opws h aekara pou th xrhmatodotei twra o OPAP pou ton dwsame gia plaka ston etsi..thn pio kerdofora kratikh epixeirhsh..kai lene gia paraskhnio oi alloi..STADIAGLA.

Εικόνα savvas gridlock

Κάποτε ΠΑΣΟΚάρχης, μετέπειτα αγαπητικός του παχύδερμου Κωστάκη, τώρα Τσιπρολάγνος. Όποιος γουστάρει ο Βαρδής, κυβερνάει τον τόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ, ΣΙΧΑΜΕΝΕ.