Τι συμβαίνει με τον Αβραάμ?


Tags: -

Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, σε εφημερίδες και σάιτ, ότι ο Αβραάμ ανεβάζει ρυθμούς. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αβραάμ  τραυματίστηκε πέρσι το καλοκαίρι στο Γιούρο. Επανήλθε τις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν που έληξε και όλοι περιμέναμε, ότι με τη καλοκαιρινή προετοιμασία θα ήταν ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ να πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνάς μας.

Αντ' αυτού διαπιστώνουμε ότι δυσκολεύτηκε πολύ στην προετοιμασία, έπαιξε ελάχιστα στα φιλικά, αποκτήθηκε ένας ακόμα κεντρικός  αμυντικός (Μεντζανί) και είναι άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να δώσει το 100%.
 

Επειδή υπάρχουν και διαρρέονται κάποιες φήμες, καλό θα ήταν ξεκαθαριστεί το θέμα του ΑΡΧΗΓΟΥ μας. Καταρχήν έχουμε διασταυρώσει ότι η εγχείρηση πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Αυτά που διαρρέονται όμως από ιατρικές πηγές  αφορούν το στάδιο της αποθεραπείας. Ειδικά αυτό που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική. Πήγαν όλα καλά εκεί? Ή μήπως ο παίχτης επέστρεψε με πρόβλημα, πού δεν έχει άμεση σχέση με τον σύνδεσμο, αλλά εν γένει με το γόνατο? Αν είναι αλήθεια αυτό, πως αντιμετωπίζεται το πρόβλημα?  μήπως χρειάζεται η όποια απόφαση να ληφθεί το δυνατόν συντομότερο ώστε να επιστρέψει τα ταχύτερο δυνατό ο παίχτης σε αγωνιστική δράση?

Ο Αβραάμ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ κεφάλαιο για το ΘΡΥΛΟ.  Πάρτε την απόφαση γρήγορα. Θέλουμε να τον βλέπουμε να τα δίνει όλα στο χορτάρι. Τον χρειαζόμαστε.

 

Σχόλια

Εικόνα mike the red

Φταιω εγω μετα που βριζω τον καρπουζα και την εθνικη;Ειχε τραυματιστει και οι απιθανοι τον αφησαν κανα 10λεπτο μεσα.Μακαρι να γυρισει δυνατος ο παιχταρας.

Εικόνα μαουνιέρης

Γιατί, επί πλέον, είναι από παιδάκι ορκισμένος ολυμπιακός!