ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ


Tags: -

Σήμερα, η ομάδα πάει στο κλουβί με τις τρελές (θα μαζευτουν καμια εικοσαρια χιλιάδες, εχουν φαει τοση φαπα που εχουν εναποθέσει ολες τις ελπιδες τους στο συνοθύλευμα του μποχου) να παιξει αγωνα νοκ αουτ για το κυπελλο. Ετσι το θελανε οι ξεφτλισμενοι, ετσι εγινε.

Ειδαμε χτες

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131222/o-tritos-telikos-mpasket-toy-2010-video

πόσο ξεφτιλισμένοι, ξεδιάντροποι και αδιστακτοι ειναι: βαζελοι, διαιτητες, δημοσιογράφοι, ολοι οι πυλώνες της μασονίας.

Βλέποντας το βίντεο, σε όλους μας ξαναανεβηκε το αιμα στο κεφάλι: αναλογο αισχος δεν έχει υπάρξει ποτε στα παγκοσμια αθλητικά χρονικά, ενω κατα τη διαρκεια της σφαγης, και την επομενη μερα, το απαραίτητο δεκανίκι της υπο του σωληνος μασονίας, ειτε αποθεωνε ειτε εκανε πως δεν ειδε τιποτα. Πουλητάρια κανονικά. Ταγμένοι να υπηρετούν και να διαιωνίζουν τη βρωμιά και τη μπόχα του πιο βρωμιάρικου σωματείου στο σύμπαν.
Γιατι εδω, δε θα μασάμε τα λόγια μας: Απ τη στιγμή που αποθεώνεις, απ τη στιγμή που το βρωμόστομά σου το χεις βουλωμένο όταν βλέπεις να γίνονται αυτά, είσαι ο Τανατζής, ο Αναστόπουλος κι ο Χριστοδούλου, αλλά υπηρετείς την πουστιά από άλλο πόστο: ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ. Ξεκάθαρα πράματα.

Ας ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ εδω, κάποια πρωτοσέλιδα της επόμενης μέρας, προς επίρρωσιν των παραπάνω, αλλα και να εμπεδώσουν κάποιοι απ τους γαύρους που δυστυχώς πιστεύουν ακόμα πως υπάρχει αντικειμενική δημοσιογραφία (και ειναι πολλοι αυτοι οι γαύροι ακομα, δυστυχώς) οτι πάντα είμασταν ολοι τους ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Εδω πραγματικά ισχύει το ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ...τι να πείς, πόσο να βρίσεις, πόσο να εξοργιστείς.

Μονο που εχω την εντυπωση σύγγαυροι πως η οργή γι αυτό το μάτς (που είναι το αποκορύφωμα σε μια σειρά αμέτρητων σφαγιαστικών διαιτησιών για το Θρύλο, ειτε αυτές προηγήθηκαν του συγκεκριμένου αγώνα είτε ακολούθησαν), δεν είναι το αποκορύφωμα της οργής που θα μπορούσαμε να νιώσουμε μ΄ αυτο το θέμα.

Σήμερα, θα δουμε πράματα που δεν μπορούμε να τα φανταστούμε ούτε εμείς.
Αυτό το ματς, η ζελα πρέπει να το πάρει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, και όποιος νομίζει οτι η ομάδα σήμερα θα πάει και θα πάρει το ματς περίπατο (οπως προκύπτει απ την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητά μας σαν ομάδα αυτη τη στιγμή), λυπάμαι που το λέω, αλλα απλα βαυκαλίζεται.

Τα προεόρτια, τα βιώσαμε όλες τις προηγούμενες μέρες.
Οι πουθενάδες, η χαρά του κάθε ανύπρκτου στην Ευρωλίγκα, το ρίξανε πάλι στις..ντόπες. Ποιοι; αυτοι που οι παιχτες τους ξερνοβολάνε στον πάγκο, που αφήνουν το ματς και πάνε τρέχοντας στο γκαμπινέ, που έχουν όλο ίωση (ουτε βρέφη να ήταν..) και είναι ολο τραυματισμένοι.

Στην κλήρωση των διαιτητών, συνέβησαν ΤΑ όργια για να προκύψει η τριάδα: Τανατζής, Αναστόπουλος, Σχινάς. Τι εστί η συγκεκριμένη τριάδα; Σημαίνει "κρύφτε τα γυναικόπαιδα, αλλά δε θα γλυτώσουν ούτε αυτά".

Ο Τανατζής ήταν πρώτος διαιτητής στον θρυλικό τρίτο τελικό του 2010.

Ο Αναστόπουλος ήταν επίσης διαιτητής στον τρίτο τελικό του 2010, αλλά ήταν διαιτητής και στον περυσινό τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό, 10/2/2013. Μετά το τέλος του ματς, με το που πήρε την κούπα η ζελα, είπε τα παρακάτω στους ανθρώπους του Ολυμπιακού:

Ο Σχινάς, είναι ο ...γνωστός.

Ο βάζελος, σα σωματείο τα τελευταία χρόνια ειναι απο φάπα σε φάπα: στο ποδόσφαιρο ειναι στο έλεος ενος Τσάκα περιωπής, και συμμετέχει σκανδαλωδώς στο πρωτάθλημα, που αν υπήρχαν νόμοι θα έπρεπε κανονικά να δινει ντερμπυ με την Κουλα. Στον Ερασιτέχνη, ακόμα χειρότερα, και κει σε κάποια αθλήματα με το ζόρι και παράνομα τους κρατάνε στην κατηγορία (πχ βόλλευ)

Στο μπάσκετ, το πτώμα του Μελχιάδες Εστράντα κακοφόρμισε, και παρά τις εντυπωσιακές όντως προσπάθειες της επιστήμης, δε γίνεται να το περιφέρουν άλλο πανω στο άλογο προσπαθώντας να πεισουν τα μυρηκαστικά οτι ο Μελχιάδες είναι ζωντανός.

Μεσα σε όλη αυτη την τραγικότητα που βιώνουν οι ζελέδες, συν την εντυπωσιακή παρουσια μέχρι τωρα του BAKC TO BACK ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ, συν καποιες προοπτικές (φρούδες ελπίδες, αλλο σκοπό εξυπητετούν αυτες οι κινήσεις) που εντέχνως δημιούργησε ο μπασκετικός βάζελος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, και έχοντας την ιδια στιγμή απέναντι τον Αιώνιο που, ενάντια σε κάθε λογική, σφύζει απο ζωη, υγεία και ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ σε κάθε επίπεδο, καθίσταται η σημερινή ανευ προηγουμένου σφαγή, κατά την άποψη μου, αναπόφευκτη:
ο άλλος, πρέπει να έρθει πανω σε πράσινο τρεκλίζον άλογο, ως ό μόνος τιμητης και θεματοφύλακας της βαζελοσυνης.
Και για να υποστηρίξει την προοπτική αυτή, το ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ σύστημα θα ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Το θέμα όμως που προκύπτει, είναι το αν ειμαστε εμείς διατεθειμένοι να γινουμε θεατές καταστάσεων που μπροστά τους ο 3ος τελικός του 2010 θα φαντάζει μια ευχάριστη ανάμνηση.

Ξερω πως εμεις, ο κόσμος του Ολυμπιακού, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, εις βάρος κιόλας αυτής της ΜΥΘΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Αλλά εμείς, προς το παρον, δεν μπορουμε να κάνουμε πολλά γι να το αποτρέψουμε αυτό.

Ισχύει όμως, και λυπάμαι που το λέω, πως όποιος ΜΠΟΡΕΙ, αλλα για οποιουσδήποτε λόγους ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ, ειναι υπόλογος πριν από όλα ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ειναι βαρύ αυτό, αλλα ετσι ειναι. Και ειναι κατι που δεν παιρνει στρογγυλοποιήσεις.

Γι αυτό, μια παράκληση, σε διοίκηση, παίχτες, προπονητές:

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.
Τι φοβάστε; ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

 

Σχόλια

Εικόνα Fuck_them_all

Η λύση είναι μία.Με το δεύτερο λάθος σφύριγμα απο τους κόρακες παρ'τε την ομάδα και φύγετε.Αυτή είνα λύση να ξεφτιλίσουμε και άλλο τους ήδη ξεφτιλισμένους θεσμούς.Στο πρωτάθλημα να κάνουμε το ίδιο το ίδιο.Να τα παίρνουν στα χαρτιά.Ας παίζουμε μονο στην ευρωλίγκα.Στα playoff στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο να φεύγει η ομάδα.Να μάθουν να μας σέβονται.

Εικόνα Count Cagliostro

Συμφωνώ πλήρως. Ούτως ή άλλως έχει υποβαθμιστεί πολύ ο θεσμός (εκτός από τις περιπτώσεις βέβαια που το κερδίζει ο βάζελος).

Κάτι άσχετο: Τι θα γίνει επιτέλους με τους Αεκτζήδες? Πολλή μαγκιά έχουν αρχίσει να πουλάνε. Κάτι λένε για πεσίματα προχτές στη Ριζούπολη(?!). Επίσης, πολύ με εκνεύρισε η ανακοίνωση για εκείνους τους τρόμπες που πήγαν τα ξημερώματα στο μνημείο της Θύρας 7. Πέρα από κότες ολκής που δήλωσαν Ολυμπιακοί μετά τη σύλληψη, με τσάντισε το υφάκι των Χατζημούσιαδων που έλεγε πάνω-κάτω πως και καλά εμείς λύνουμε τις διαφορές μας εκτός γηπέδων όπως και καλα;το ξέρουν όλοι. Φυσικά, από κοντά και η υπόσχεση πως "θα απομονώσουν" τα ζώα που την είδαν χουλιγκάνοι.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είναι Αεκτζήδες, φίλε, οι κότες με το ντου ξημερώματα στο μνημείο της θύρας 7. Βαζελάκια από Νέα Ιωνία και λοιπά ΒΠ.

Εικόνα μαουνιέρης

Νίκη και μόνο νίκη!
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

στο πρωτοσελιδο της εφημεριδας των πισοκινητων εργολαβιων (την κολοφυλλαδα του μπομπολα εννοώ μη ψαχνεστε..), διαβάζω "Τον διέλυσε 79-70" και μου ήρθε στο μυαλό μια πράσινη κουνέλα με απαλό ροζ τρίχωμα που μας έκανε υποδείξεις για ένα κόκκινο πρωτοσέλιδο με ξέσκισμα στο ζελέ. Πως τη λένε μωρέ? "Εν κολο-νακι", "Εν κολο-νο", "Εν κολο-κυνθου". ολο μπερεδευω τις συνοικίες του Δήμου που έχει αναλογία μπουρδέλων ανα τετραγωνικό χιλιόμετρο ανάλογη της Μανίλα... Και το συνθετικό "κολο" κυρίαρχο παντού...
Φαντάζομαι το παραπάνω πρωτοσέλιδο θα τό έβαλε στο άλμπουμ με τα εξώφυλα από ΜΑΝΙΝΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ...

Εικόνα savvas gridlock

Aπλά πράγματα. Σας προσκάλεσε ο κύριος Δημήτριος? Σας πέταξε το γάντι? Το σηκώνετε επί τόπου. Πας εκεί, περνώντας σε όλους το μήνυμα ''είμαστε μαζί σας, δεν φοβόμαστε κανέναν και μην φοβάστε κι εσείς τίποτε, καθαρίζουμε εμείς για όλα''. Εποπτεύεις εσύ ως ΚΑΕ τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινωθεί και αν δεν τηρηθεί το παραμικρό, τα κάνεις πουτάνα και ΦΕΥΓΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ''ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ''. ΦΕΥΓΕΙΣ. Αν πάλι δεις τα γνωστά Τανατζο-Σχινο-Αναστοπουλο-όργια, ΦΕΥΓΕΙΣ. ΟΧΙ ''ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ''. ΦΕΥΓΕΙΣ. Στο επιχείρημα των ντροπιασμένων ''εμείς δεν πέφτουμε κάτω, παλεύουμε και κερδίζουμε στα γήπεδα'', απαντούν όλα τα ματς ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΟΑΚΑ από το 2004 που ξανα-άνοιξε μετά τους Ολυμπιακούς. Δεν κερδίζεις ΠΟΤΕ αν δεν θέλουν οι διαιτητές στο μπάσκετ. ΠΟΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ ΑΝ ΟΙ ΓΚΡΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. Το ότι κάποιοι μπασκετικοί οπαδοί της Εθνικής ΒΑΖελλάδος ξέρουν τόσο μπάσκετ που δεν καταλαβαίνουν ούτε αυτό που γνωρίζει ένα πιτσιρίκι που γράφεται στα παιδικά τμήματα μιας μπασκετικής ομάδας, δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμε την Α-Β. ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. Ο,τιδήποτε άλλο, δεν είναι ανεκτό.

Εικόνα red apple

Θα είμαστε 100% μαζί τους αν πάρουν την ομάδα και φύγουν!

Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και δεν ανεχόμαστε να μας έχουν για πατσαβούρια. Στο χθεσινό βίντεο που κόντεψε, όπως είπε και ο παρασκευαστής του, όπως και ο Γάβρων να μας στείλει με εγκεφαλικό πρόσεξα πως -όσο άντεξα να το ξαναδώ- μόνο ο Κλέιζα αντέδρασε σε ένα ανύπαρκτο φάουλ που του σφύριξαν στον...Βαφτιστή όλων των ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΚΡΙΝ ... Οι υπόλοιποι έτρωγαν τις φτυσιές και τις προκλήσεις και κάθονταν φρόνιμα για να μην τους πάρουν παραμάζωμα σε ένα γήπεδο όπου ήσαν εντελώς μόνοι τους, δίχως καμμιά προστασία

Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ο άρχων της Ευρωλίγκας και δεν ανεχόμαστε να μας μεταχειρίζονται σαν σφάγιο για να μην διαλυθούν οι ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ σ' όλα τα σπορ οι παντοτινοί!

Εικόνα savvas gridlock

Μα όποιος παίκτης βγαίνει ρε Αδάμ και λέει αυτά που πιστεύει για τις αβάντες του μπασκετικού ΠΑΟ, υποχρεώνεται να βγει να το παίξει τρελός μετά, '''άλλα εννοούσα, παρεξηγήθηκαν τα λόγια μου''. Επεμβαίνουν κάποιοι από την ΚΑΕ και τον μαζεύουν, ''για να μην προκαλέσουμε''. Σε εμάς, στον κόσμο έρχονται και λένε αλήθειες οι κατά καιρούς μπασκετμπολίστες μας. Πού να τις πούνε, σε κάποια βαζελάκια που δουλεύουν στην ΚΑΕ και τους ανέχονται οι κύριοι Αγγελόπουλοι?