Αμα είναι έτσι οι παράγκες….



Στις 3 Φεβρουαρίου 2008 , ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδισε τον Ολυμπιακό με 1-0. Στον αγώνα αυτό είναι γνωστό ότι η Καλαμαριά χρησιμοποίησε κακώς τον ποδοσφαιριστή Βάλνερ. Ο κανονισμός προέβλεπε κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού και αυτό τελικά έγινε. Δυστυχώς δεν προέβλεπε επανάληψη του αγώνα. Το τι ακούσαμε , το τι γράφτηκε από του γνωστούς πισωκίνητους, βαζελολάγνους ΑΡΔ και τα ΜΜΕ που υπηρετούν με συνέπεια τη βαζελολαγνεία, τα ηθικοπλαστικά κηρύγματα, τις ειρωνείες και τις λοιδορίες τις θυμόμαστε όλοι. Βασικό επιχείρημα των τρύπιων αντιολυμπιακών: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Επειδή όμως ο θεός «αγαπάει το νοικοκύρη», από τότε, ΟΛΕΣ οι Αθλητικές ΔΕΚΟ, τις οποίες έχουμε βαφτίσει «ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ» έχουν ξεσκιστεί να κάνουν ενστάσεις.
Τελευταία περίπτωση, ο αγώνας βόλεϊ  γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στις  21/12/2013. Ο Ολυμπιακός προηγείτο 2-1 σετ και στο τέταρτο σετ , ενώ το σκορ ήταν 13-8 υπέρ  του Ολυμπιακού και η ΑΕΚ έτοιμη να καταρρεύσει, από ΛΑΘΟΣ της σημειώτριας και των διαιτητών, σε αλλαγή της ΑΕΚ, αφαιρέθηκαν 3 πόντοι από την ΑΕΚ και το σκορ έγινε 13-5. Τελικά ο Ολυμπιακός νίκησε 3-1, αλλά θα νικούσε έτσι κι αλλιώς. Αγωνιστικά είναι καλύτερη ομάδα και η ΑΕΚ με παίχτριες που δεν μπορούσαν να σταθούν στο τάραφλεξ από την κούραση.

Σήμερα η  Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έκανε αποδεκτή την ένσταση της ΑΕΚ, αποδεχόμενη ουσιαστικά το λάθος των διαιτητών. Ο αγώνας θα επαναληφθεί σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Τελικά ρε κουφάλες οι αγώνες που κερδίζονται? Όσες ενστάσεις και να κάνετε εμπόδιο στο ΘΡΥΛΟ δε μπορείτε να βάλετε. Πάλι θα χάστε και μάλιστα άνετα. Μη μας ξανακάνετε κηρύγματα ρε ξεφτιλισμένοι. Ούτε εσείς ούτε τα γαμοΑΡΔΑκια σας.  Πάρτε τη γνωστή σας θέση στα τέσσερα, (γκολ εννοούμε μη πάει αλλού το πονηρό μυαλό σας ) και περιμένετε το ΘΡΥΛΟ…..

ΥΓ. Κάντε ενστάσεις να σας κερδίζουμε  διπλές φορές. @αυλώνουμε να σας φαπώνουμε (αθλητικά πάντα, μέσα στα γήπεδα…). 

Σχόλια

Εικόνα el trick

ΘΡΥΛΟΣ παντού και πάντα.
Σκορπάει ΤΡΟΜΟ.
Πως να μην κάνουν ενστάσεις τα χανουμάκια;;;; ΜΟΝΟ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμένα μου άρεσε αυτό το σενάριο...