Η Αγιασ-Τεσσούρα του ΘΡΥΛΟΥ και το ξεβράκωμα των καλικάτζαρων….



Χτες  5 Ιανουαρίου 2014 , την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της  super league, ξεβρακώθηκαν για μια ακόμα φορά, όλοι αυτοί που το κάνουν από χόμπι, πριν πέσουν στα τέσσερα , τη θέση που λατρεύουν να καταλαμβάνουν ενώπιον του ΘΡΥΛΟΥ.

Εντάξει είναι λογικό, λόγω της ημέρας οι καλικάτζαροι να κάνουν πάρτι. Είχαμε ταυτόχρονη παρέλαση καλικατζάρων σε Αιγάλεω και Αγρίνιο. Ας τα δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά.

Νωρίς το μεσημέρι στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, είχαμε ντέρμπι στο Αιγάλεω, με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει την αδικημένη προσφυγοπούλα του τίγρη των φρίσκις, που «παλεύει μόνη τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου», δεν κάνει ενστάσεις, και ο αγνός της κόσμος τη στηρίζει με το ήθος του όπου αγωνίζεται.
Το ήθος που μεταδίδει ο τιγρούλης και ο αγνός κόσμος της κούλας το είδε όλη η Ελλαδα:

http://www.youtube.com/watch?v=o1-8TJ71rds

Αλλά δεν τελειώνουμε εδώ. Οι κιτρινόμαυροι καλικάτζαροι με τη βοήθεια του κόρακα, πήραν περήφανη νίκη με ένα πέναλτι  που γελάνε ακόμα τα εναπομείναντα τσιμέντα του γηπέδου. Δεν άκουσα καμία δήλωση ΝΤΡΟΠΗΣ από οπαδούς της κούλας.  Αντίθετα οι γνωστές πατσαβούρες εκθειάζουν την ΟΡΘΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗ κούλα.

Σχεδόν ταυτόχρονα στο Αγρίνιο οι θηλυπρεπείς πράσινοι καλικάτζαροι γλίτωσαν τον διασυρμό με τη βοήθεια του Τασούλη του Κάκου, που «κατάπιε» μια  πεναλτάρα, που έκανε η λουλού που το παίζει αντράκι και έχει επώνυμο, συνώνυμο του κολοσωματείου στο οποίο αγωνίζεται, και ένα οφσάιντ που ανακάλυψε ο «πλαινός» … ήταν εκτεθειμένη μια πέστροφα στα ιχθυοτροφεία του Μεσολογγίου… Αλλά αυτά τα είδαμε αναλυτικά εδώ 

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140105/i-diaitisia-sto-agrinio-kai-ta-antikeimenika-sites

Ούτε εδώ ΝΤΡΟΠΑΛΟΙ ζελέδες. Οι δε βαζελολάγνες στα πρωτοσέλιδα? Νομίζει κανείς ότι χτες δεν έγινε αγώνας στο Αγρίνιο. Σχεδόν αποκρύβεται το γεγονός.



Η αγαπημένη μου ΜΟΛΟΧΑ? Για κάποιον «θαρραλέο»  Αναστασίου μιλάει και στην τελευταία ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ γραμμή του πρωτοσέλιδου μας πληροφορεί το σκορ, με την επεξήγηση ότι τη νίκη τη χάρισε το συνονθύλευμα των παρταλιών με την πράσινη κουρελού! Είναι να μην είσαι πισωκίνητος….

 
Το σόου των Καλικάτζαρων  ολοκληρώθηκε το βράδυ στη Ξάνθη. Επική νίκη του ΠΑΟΚ! Με ανατροπή!  Ότι και τα  δύο γκολ είναι για γέλια ποιος να το πει? Ο Κόλλλλλλκας?


Και καλά άντε το πρώτο να το κάνουμε γαργάρα…. Αλλά τις δυο μπουγάτσες οφσάιντ στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ δεν το είδε κανείς? Ε Σταύρο και κυρ Σταύρο? Γέλασες χτες? Διασκέδασες? Πήραν φωτιά οι Μαλαματίνες? Όλα καλά?

Αυτοί οι τύποι εδώ και χρόνια κουνάνε το δάχτυλο στο κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ! Είναι βουτηγμένοι μέσα στα ΣΚΑΤΑ , είναι συνεχώς στα ΤΕΣΣΕΡΑ (γκολ μη πάει αλλού το μυαλό σας….) και έχουν το θράσος να μιλάνε και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ενοχές στο κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχουν βρει και κάποιους «ντροπαλούς» που δηλώνουν ολυμπιακοί (κυρίως επώνυμες πατόσουφρες..). Από σήμερα όμως όλα ξαναπαίρνουν το ρυθμό τους. Από τη μια η μεγάλη γιορτή των Θεοφανείων, όπου και οι τυφλοί βλέπουν και από την άλλη ο ΘΡΥΛΟΣ που κρατά σταθερά την Αγιασ-Τεσσούρα του, εξαφανίζουν  τα καλικατζαράκια. Τις παγωμένες φωνούλες τους ακούμε μόνο…  Τώρα περιμένουν κάποιον Πέτριτς οι πρασινούλες, και το καλοκαίρι  μια βελγίδα οι μπουγάτσες….

 Όλους αυτούς τους αφήνουμε στο δράμα τους, στη κακομοιριά τους, και στη μπόχα τους. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ και να πάρουμε άλλο ένα ντάμπλ σπάζοντας όλα τα ρεκόρ…..

ΥΓ. Ο sloggi έβλεπε «γοργονες και μάγκες» χτες….  Μετά γονάτισε στην "αγιαστεσσούρα" του ΘΡΥΛΟΥ…

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Το ότι τα αντιολυμπιακά μπουρδέλα βγάζουν τη μάνα τους στη βίζιτα, είναι γνωστό. Το ότι όμως εμείς θα γεμίζαμε ντροπιασμένους ψευτο-Ολυμπιακούς, σαν την Τζενάρα την Μπαλατσινού, στο πρώτο πέναλτυ που θα παίρναμε κάθε χρονιά, δεν το φανταζόμουν πριν λίγα χρόνια. Δηλαδή σκέφτομαι το πώς ήμασταν στους συνδέσμοι ξέρω'γω τη δεκαετία του '90 και σκέφτομαι κάνα τέτοιο πουσταριό του fb, απ'τα σημερινά, να ερχόταν και να μας έλεγε ''παιδιά, ας δούμε την αλήθεια. Παίρνουμε σφυρίγματα, είναι ντροπή, αλλιώς μάθαμε τον Ολυμπιακό''. Μετά πόσο καιρό λες να έκανε να καθίσει σε καρέκλα;

Εικόνα nikos michalopoylos

Γαμησε τα φιλε! Εχουμε γεμισει μαλακες και μεις! Μου φαινεται πως θα ρχισουν τιποτα κεφαλιες για να στανιαρουν ορισμενα πουστρακια!

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλα η τζεναρα εχει ενα ελαφρυντικο... κανει τσισα της καθιστη... ο μαριος ο αθανασιου και ο δημητρης καμπουρακης? ολοι στελεχη του mega.....τυχαίο....

Εικόνα savvas gridlock

Μήπως της φεύγουν και τα τσίσα της Τζενάρας, επειδή ας πούμε η χρόνια χρήση...καλλυντικών έχει τέτοιες παρενέργειες; Ρωτάω, δεν ξέρω, ακούω διάφορα και το μυαλό μου πάει αλλού. Πάντως θα ήθελα να την δω κάποια στιγμή να κατακεραυνώνει τα μοντέλα που κάνουν βίζιτες και πέφτουν στα δίχτυα των σκληρών ναρκωτικών. Πληροφοριακά, να μάθω τι πιστεύει, μην παρεξηγηθώ, έτσι;