Η αποθέωση του τέταρτου



Θα αφήσουμε για λίγο τους στερημένους  να χαρούν μια νίκη ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ τμήμα του ανυπόληπτου κολοσωματείου τους, ότι τους έχει από μείνει δηλαδή για να μη πέσουν στα «βαριά»  και θα πάμε μια μέρα πίσω στο χρόνο. Στα χτεσινά πρωτοσέλιδα των ξεφτιλισμένων «αντικειμενικών» αθλητικών φυλλάδων.

Εμείς εδώ δε νιώθουμε καμιά έκπληξη. Από ανθρώπους που για 50 ευρώ πουλάνε και τη μάνα τους περιμένουμε τα πάντα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντίστοιχη περίπτωση, όχι σε ευρωπαϊκό, αλλά ούτε στο αφρικανικό αθλητικό γίγνεσθαι, τα αθλητικά ΜΜΕ να μην ασχολούνται με τον ΠΡΩΤΟ που του έχει όλους στα τέσσερα, να μη ασχολούνται  με τα τεράστια προβλήματα του δεύτερου που κρατιέται ζωντανός με τεχνητά μέσα, να μην ασχολούνται με τη συμπαθή και νοικοκυρεμένη τρίτη ομάδα του Περιστερίου, αλλά να αποθεώνουν τον  καταϊδρωμένο οίκο ανοχής που προσπαθεί με πρωτοφανή διαιτητική και εξωαγωνιστική εύνοια να μπει στη τελική πεντάδα μαχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό! Φυσικά η αποθέωση είναι βδομάδα παρά βδομάδα γιατί ενδιάμεσα όλο και κάποιος του έχει γλεντήσει.

Η μια κολοφυλλάδα του εργολάβου βρήκε τον νέο Σισέ! Ώρα είναι να δούμε επιτέλους και τη σουηδέζα με φούστα. Και ο Πέτριτς όλο ενθουσιασμό τους παροτρύνει να «πάνε». Που να πάτε ρε λάτρη της τεκίλας? Μη βιάζεστε πολύ. Θα έρθετε στο Καραϊσκάκη. Αν βρείτε το δρόμο….

Ο βόθρος της Καλλιθέας βρήκε τον «ηγέτη» στα άγρια νιάτα! Τα νιάτα του Μέντεζ? Του Πράνιτς? Του Πέτριτς? Καλά τον ογκόλιθο Σίντεφελντ τον τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτός ο παιχταράς σβήστηκε σε μια νύχτα από τη συλλογική πράσινη μνήμη.

Η Τρίτη η καλύτερη και πιο ξεφωνημένη του vergis, τον έκανε Ζλαταν ! Μιλάμε ότι αν τα διαβάσει αυτά ο Ζλάταν πρέπει να τους κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου.

Εμείς σα γαύροι είμαστε μεγαλόψυχοι. Κατανοούμε τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις. Αλλά ρε κουφάλες ΤΣΙΠΑ δεν έχετε? Και τουλάχιστον κρατάτε κάποια προσχήματα. Όλοι μαζί τα ίδια την ίδια μέρα? Ούτε κατ εντολή να γράφατε. Αλλά εσείς είστε δημοσιογραφάρες. Δε παίρνετε γραμμή….

Για το τέλος αφήνουμε το συγκινητικό σημερινό πρωτοσέλιδο της φυλλάδας του εργολάβου, που ο σύζυγος κάποιας Νατάσας χαρακτήρισε νταβατζή. Με αφορμή την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών του μπουρδέλου με τη μολόχα χτες στο ΟΑΚΑ .

«ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ». Καλά από τέτοιους βαζέλικους μικρομεγαλισμούς μας έχετε χορτάσει τα τελευταία χρόνια που ο σφικτήρας σας χάσκει. Αλλά για ποια χαρά μιλάτε ρε σεις? Στο ποδόσφαιρο ακόμα δεν «το έλιωσαν το γλειφιτζούρι» του Μήτρογλου οι θεατές του ΟΑΚΑ. Στο βόλεϊ ΦΑΠΕΣ. Στο πόλο βυθομέτρηση. Στο βόλεϊ γυναικών ΦΑΠΑ. Και έρχονται και τα καλύτερα. Θα ψάχνετε εννιάμερα και δε θα σας περνάει φέτος….

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Η μεγάλη πλάκα, ω Ζευ, είναι ότι όλα τούτα τα ΑΡΔάκια νομίζουνε (στ' όνειρό τους, βέβαια) ότι δημοσιογραφούν στη Gazzetta dello Sporτ!

Εικόνα figurered

Ρε του Ζλάταν τι του μελλε να πάθει...

Αν δεν το γυρίσει τώρα σε αδέρφω δεν θα το γυρίσει ποτέ.

Εικόνα kg

Ο ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΣΙΣΕ........

Ο ΑΛΛΟΣ .......Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Ο ΒΕΡΓΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΖΛΑΤΑΝ (ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!)

Η ΜΟΝΗ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.....

ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....(6.000 ΦΥΛΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ 3.500 ΦΥΛΛΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΒΕΡΓΗΣ)!

Εικόνα apostolos gaganis

Φιλε μου΄φτιαξες το μεσημερι....Δικαιως εισαι ο πατερας των Θεων!

Εικόνα red apple

Κανονικά, θα έπρεπε να φοράμε αντιασφυγιογόνες μάσκες όταν διαβάζουμε τα πρωτοσέλιδά τους... Τόσος υπόνομος δεν αντέχεται..

Μ' έφτιαξες Ζευ μου!