International Champions Cup 2014.


Tags: -

Ο Ολυμπιακός θα είναι μεταξύ των οκτώ ευρωπαϊκών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο «International Champions Cup», το καλοκαίρι του 2014. Διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.  
 
 
 
Αν η είδηση αφορούσε το κολοσωματείο με το λάπατο για σήμα,  οι πισωκίνητοι ΑΡΔ που για ένα 20ευρω πουλάνε και τη μάνα τους, θα έγραφαν για μια βδομάδα. Για κάντε μια γύρα στα γαμοsite τους. Ειδήσεις θα βρείτε για τα «παλικάρια» που έχασαν χτες από τη Μπάρτσα, και για το καταπληκτικό ρόστερ που  «ψήνουν»  στη σαλόνικα. Που και που οι υπάλληλοι των μεγαλολαμόγιων έχουν και ειρωνιούλες του στυλ «χυλόπιτα του Νάτχο σε Ολυμπιακό».  
 
Βαγγέλη μη μικραίνεις άλλο το ΘΡΥΛΟ ρε συ. Φιλικά με τα καφενεία της Ευρώπης Ρεάλ, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Ρόμα, Ιντερ,  Μίλαν, Σίτι, καλοκαιριάτικα? Και που πας χωρίς Βαις και το σκυλάκι του? Κάτσε Ελλάδα και κάνε φιλικά με Ηρακλή Ψαχνών και Μανδραικό.  Έλεος πια!
 
ΥΓ. «Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»!

Σχόλια

Εικόνα jimakos

Να λέμε όμως όλη την αλήθεια. Γιατί,πανμεγιστε ΔΙΑ,δεν γράφεις ότι εκείνες τις ημερομηνίες προσπαθήσαμε να κλείσουμε φιλικά με τις συμπαθείς ομάδες του Μανδραικου και του Ηρακλή Ψαχνών αλλά είχαν προλάβει ο ΠΟΑ καιη ΚΛΑΨΑ ( λογικό αφού του χρόνου,αν εφαρμοστούν οι νόμοι, θα παίζουν στην ίδια κατηγορία) και έτσι θα αναγκαστούμε να πάρουμε να πάμε σ' αυτή τη διοργάνωση της πλάκας;

Εικόνα nmavronas

έχουμε αλλάξει επίπεδο διεθνώς και το Καραϊσκάκη δεν γεμίζει και οι μισοί γκρινιάζουν. Τι να πει κανείς;

Εικόνα red apple

Η είδηση αποτελεί βλήμα που καρφώνεται στους πισισνούς τους με 1500 ατμόσφαιρες πίεση. Πού να την αντέξουν τα παιδιά

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, και για τους νεκρούς σου