Στo Απήλιον οι νέοι του ΘΡΥΛΟΥ κάνουν πάρτι



Όταν η βαζελολαγνεία πρέπει να εκτονωθεί...

Όταν η «αντρική» ομάδα του ζελέ δίνει μάχη στη supeleague με τα μεγαθήρια του Ατρόμητου και του Αστέρα Τρίπολης...

Όταν με το πρώην παράρτημά σου στην Κρήτη δεν περνάς τη σέντρα.... και σκούζεις σα τανα-που ότι αδικήθηκες...

Όταν και φέτος δεν αναμένεται αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ....

Όταν οι «ευρωπαίοι» φίλοι του ΠΟΑ πρέπει να ταιστούν σανό...

Έρχεται το δημοσιογραφικό - αθλητικό όργανο του εργολάβου να συνεισφέρει στη αποχαύνωση των αμνών. Και προσφέρει ελπίδα στους πονεμένους και γέλιο σε μας.

Το GOAL πήγε στο Απήλιον και μας παρουσιάζει το σχέδιο του ζελέ για το «ΑΥΡΙΟ». Ποιό σχέδιο? Μα πάλι τις χρυσές ακαδημίες του ζελέ! «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ»!

Για να δούμε όμως πως τα αλάνια από το λιμάνι συμπεριφέρονται  στο «ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΟΑ»..

http://www.redplanet.gr/podosfairo/k20-panathhnaikos-olympiakos-0-1.2619381.html

 

«Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου  2014, ο  Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο εξ αναβολής ντέρμπι των Νέων. Έπειτα από αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με 40 βαθμούς σε 19 παιχνίδια».

Τα νεαρά παλιόπαιδα λοιπόν, ξεκίνησαν από το λιμάνι για το Απήλιον, τους έκαναν πλάκα, γλέντησαν το «μέλλον του ΠΟΑ», και τελικά άφησαν σημαντική ποσότητα γενετικού υλικού στις εγκαταστάσεις του Απήλιον.

Την Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 ειχαμε ματς Παναθηναικού - Ολυμπιακού στους παίδες Κ15. Για να δούμε τι έγινε κι εκεί...

http://www.football-academies.gr/k17k20/6164-15-0-4.html

 

«Μετά τη νίκη τους με 5-0 στον 1ο γύρο, οι Παίδες Κ15 του Ολυμπιακού, εντυπωσίασαν και πάλι, αυτή τη φορά μέσα στις προπονητικές εγκαταστάσεις των πρασίνων στο Κορωπί, καθώς επικράτησαν την Κυριακή το μεσημέρι, για δεύτερη συνεχόμενη φορά με το ευρύ 4-0, για την 5η αγωνιστική του 2ου γύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.»

Τι έγινε ρε βαζελολαγνοι? 5 τεμάχια στο πρώτο γύρο σαν γηπεδούχοι οι παίδες μας, 4 τεμάχια σαν φιλοξενούμενοι στο Κορωπί.

Ποιό «ΜΕΛΛΟΝ είναι εδώ» ρε ξεφτιλισμένοι? Συνηθίζουν ήδη στη φάπα και στη στάση που σας έγινε λατρεία: ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!


Το μόνο παρήγορο ότι τους έχουν ψυχολόγο....

Σχόλια

Εικόνα V0R4D0R

Το μέλλον του βάζελου είναι εδώ: http://www.flickr.com/photos/mrjennings/62664199/.

Εικόνα savvas gridlock

Ο φαλλός λατρευόταν σε όλη την αρχαιότητα. Σε λάθος εποχή ζούνε τα βαζέλια οι κίναιδοι-ευρύπρωκτοι-πεοεπαίτες. Τους λείπει ο φαλλός. Τον έχουν ανάγκη πολύ. Τυρρανιόνται.

http://e-psychotherapia.blogspot.gr/2010/09/blog-post_8648.html

Εικόνα apostolos gaganis

Άκουσον άκουσον πεζοδρομιακή έκφρασις ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ! Πω, πω, πω, πω! Ή ακριβεστέρα και επιστημονικώς ορθωτέρα έκφρασις αγαπητοί μου, ως αποδίδουσα πιστότερον την πραγματικότητα, είναι: ΕΙΣ ΓΟΝΑΤΑΓΚΩΝΙΑΙΑΝ ΘΕΣΙΝ! Διότι π.χ. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, στηρίζονται και οι δρομείς του στίβου κατά την εκκίνησιν...Αντιθέτως με τον όρον ΓΟΝΑΤΑΓΚΩΝΙΑΙΑ, αποδίδεται εναργέστερον η θέσις του σώματος: Μέτωπον προς το έδαφος, στήριξις του κορμού εις τους αγκώνας και τα γόνατα, προπέτεια ( κοινώς ΤΟΥΡΛΩΜΑ ) των γλουτών προς τα οπίσω και άνω, εν άλλαις λέξεσιν ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ( ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΑ ) ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ...

Άκου ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...Αίσχος, Αίσχος...

Εικόνα μαουνιέρης

Doggy style στην... καθαρεύουσα.

Εικόνα Count Cagliostro

Έεεεεεεετσι....

Βασικά για αυτή την παιδολαγνεία φταίει ο βόθρος της Δαβάκη που μοιράζει σε και καλά ψαγμένους ακροατές την ταυτότητα του Ευρωπαίου φιλάθλου. Έτσι ο κάθε μπουνταλάς έμαθε για τις ακαδημίες και την πιπίλα των θαυμάτων που εκ-ΚΩΛ-λάπτονται στην Ευρώπη και ειδικά στη Λα Μασία της Ουεφαλώνα. Δε διαφωνώ με το ρόλο τους αλλά με εκνευρίζει η υπερβολή και φυσικά τα πρωτοσέλιδα που πουλάνε ελπίδα.

Το μέλλον είναι εδώ κι όλο έρχεται...

Εικόνα figurered

Ρε παιδιά αυτό ήθελα να ρωτήσω.

Η goal άτυπα γνωρίζαμε ότι υποστηρίζει το βάζελο.

Έγινε και επίσημα φυλλάδα του πλέον; Δλδ πήρε τη θέση της ηχούς ένα πράγμα.