Αλητείες εσείς? Μιλάνο εμείς..



Αν και σας έχουμε συνηθίσει στα ιστορικά αφιερώματα και την περιπλάνηση στις ένδοξες δεκαετίες του ΘΡΥΛΟΥ μας, σήμερα θα σας γυρίσουμε το μυαλό ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΙΣΩ.

Για να θυμηθούμε ένδοξες στιγμές …. των βαζελολάγνων ΑΡΔ.  Ένα περίεργο πράγμα με τη φάρα αυτή. Έχει τόση λαγνεία για το πιο σιχαμένο κατασκεύασμα του παγκόσμιου αθλητισμού, τον μπασκετικό ζελέ, που τις νίκες του τις μεγεθύνει σε θριάμβους, και τις ήττες ακόμα και τις ποιό οδυνηρές σε προβληματάκια, που ο «εξασφύριχτος» θα ξεπεράσει ανώδυνα.

Δε θα σας κουράσουμε με πολλά λόγια. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους.

Τα γαμοΑΡΔακια , έστειλαν το κολοσωματείο στο Μιλάνο από την Τρίτη αγωνιστική του TOP-16, ενώ στο ΘΡΥΛΟ «έβλεπαν» προβλήματα. Τώρα μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου του TOP-16, μασάνε δαφνόφυλλα για να δουν το μέλλον, και το περνάνε στα ψηλά το γεγονός ότι ο ΘΡΥΛΟΣ πάτησε στη δεύτερη θέση, ενώ το μασονικό κατασκεύασμα, κατρακύλησε στη τέταρτη θέση.

Για να ξαναθυμηθούμε λοιπόν…..

Δεύτερη αγωνιστική TOP-16

Ο ΘΡΥΛΟΣ έπαθε πανωλεθρία στην Ιταλία από την Αρμάνι και το κολοσωματείο κέρδισε την Κούτσα στην Ισπανία…

Ο ΑΡΔακος του σωλήνα Παπαδογιάννης στην «αριστερή» πατσαβούρα μιλάει για «Βασιλιά με κουρέλια» αναφερόμενος στο ΘΡΥΛΟ.

Η πατσαβούρα του εργολάβου μας λέει ότι ο ζελές πάει τρένο για Μιλάνο!

Η «αριστερή» πατσαβούρα της Καλλιθέας τον έβαλε και στον «ΘΡΟΝΟ» από τις 11 Γενάρη!

Η Τρίτη και χειρότερη του Vergis διαπιστώνει ότι Μπάρτσα και κολάδικο απολαμβάνουν τη θέα από τη κορυφή!

Τρίτη αγωνιστική TOP-16

Ο ΘΡΥΛΟΣ χάνει από τη Μπάρτσα στο ΣΕΦ ενώ το κολοσωματείο κερδίζει την Εφες στο ΟΑΚΑ….

Η πατσαβούρα του εργολάβου  διαπιστώνει «ΖΟΡΙΑ» στο ΘΡΥΛΟ, ενώ ο «ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ»!

Η «αριστερή» πατσαβούρα της Καλλιθέας, ψάχνει τον «ΕΠΟΜΕΝΟ» που θα νικήσει ο εξασφύριχτρος. Τώρα το ότι οι  τρεις επόμενοι @αμησαν το παναθηναικάκι δεν έχει και τόση σημασία….

Η Τρίτη και χειρότερη του Vergis τον βλέπει «ΚΑΒΑΛΑΡΗ» και  ήδη τον βάφτισε «ΕΠΤΑΣΤΕΡΟ»!
 

Ξαναθυμίζω είμαστε 18 Γενάρη, τρίτη αγωνιστική TOP-16.

Σήμερα λοιπόν «ημέρα των ερωτευμένων», ήτοι 14 Φεβρουαρίου 2014, ούτε ένας μήνας δηλαδή, που «καβαλούσε ο επτάστερος», το παναθηναικάκι το έχουν γλεντήσει στη σειρά η Μπάρτσα, η Εφές και η Μάλαγα, ο ΘΡΥΛΟΣ έκανε τρεις νίκες με  Κούτσα, Μάλαγα, Εφές, είναι δεύτερος, άφησε τον προϊόν βαζελολαγνείας τέταρτο, και ετοιμαζόμαστε να πάμε ΟΑΚΑ. Για να δούμε τι μας λένε σήμερα οι «ειδικοί»….

Η πατσαβούρα του εργολάβου μας λέει ότι το παναθηναικάκι αν και ήταν ικανό να κερδίσει τη Μάλαγα τελικά πνίγηκε στην Ανδαλουσία. Με τι υγρά δεν διευκρινίζει….

Η «αριστερή» πατσαβούρα της Καλλιθέας μιλάει κάπου χαμηλά (εκεί που «καίγονται» πολύ και τους «σβήνει» ο ΘΡΥΛΟΣ…) γι α ΝΑΥΑΓΙΟ και ο ΑΡΔΑΚΟΣ Παπαδογιάννης που είδε του ΘΡΥΛΟ με κουρέλια ένα μήνα πριν, τώρα ψάχνει το «γρανάζι που έλλειπε» στο ζελέ…


Η Τρίτη και χειρότερη του Vergis  κάπου χαμηλά κι’ αυτή μιλάει για «κατάρρευση».

Η ΜΟΛΟΧΑ? Καλά σ’ αυτή με το ζόρι ανακαλύπτει κανείς πόσο ήρθε χτες ο ζελές. Και ζητάει «μόνο ΕΝΑ». Ένας δε φτάνει. ΤΡΕΙΣ χρειάζονται άλλα την άλλη βδομάδα δεν θα τους έχει…..
 

Τα συμπεράσματα δικάσας. Αν και νομίζω θα συμφωνήσετε με το δικό μου.

ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ο ΘΡΥΛΟΣ @ΑΜΑΕΙ!
 
ΥΓ. Το ΦΩΣ μάλλον δεν έμαθε πόσο ήρθε χτες ο ζελές με τη μάλαγα….

 

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

PISCEM NATARE DOCES ( Λατινικο γνωμικο ).

Εικόνα Νίκος Γόδας

Επειδή έχει παρερμηνευτεί η έννοια του αντικειμενικού θα πω το εξής. Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα στην ουδετερότητα. Υπάρχει αντικειμενικότητα στον οπαδισμό. Αντικειμενικός δεν είναι αυτός που δεν είναι με καμία ομάδα. Αντικειμενικός είναι αυτός που λέει τα πράγματα ως έχουν με επιχειρήματα, εμπεριστατωμένα γεγονότα, αποδείξεις, διασταυρώσεις. Άλλωστε, δεν υπάρχει αθλητικός δημοσιογράφος που να μην υποστηρίζει κάποια ομάδα. Αν μου κάποιος ότι δεν υποστηρίζει καμία ομάδα θα του ζητήσω να μου εξηγήσει ποιο ήταν το έρεισμα που τον έκανε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή με ότι ασχολείται. Αντικειμενικά είναι τα παιδιά του RATM επειδή λένε αλήθειες, παρουσιάζοντας μάλιστα στοιχεία.

Εικόνα red apple

Λοιπόν, Θωμά μου, για να τελειώνει η υπόθεση, ο εν λόγω όχι δεν είναι αντικειμενικός, αλλά ούτε Ολυμπιακός δεν είναι. Το αποδεικνύει κάθε φράση που σχηματίζει στο πληκτρολόγιό του. Πολύ καλά τα λες...

Εικόνα didier thee

Σχόλιό σου στο άρθρο πάνω στο ΟΦΗ-ΠΑΟ :

"Ξέρω ένα σοβαρό site ό,τι πρέπει για σένα, το gazzetta. Μπες εκεί να ξεστραβωθείς γιατί εδώ απ' ότι φαίνεται τα παιδιά δεν είναι αντικειμενικοί"

Τι κολοτούμπες είναι αυτές ;

Εικόνα Νίκος Γόδας

"Ξέρω ένα σοβαρό site ό,τι πρέπει για σένα, το gazzetta. Μπες εκεί να ξεστραβωθείς γιατί εδώ απ' ότι φαίνεται τα παιδιά δεν είναι αντικειμενικοί. Πολύ Ολυμπιακοί ρε παιδί μου, μυρίζει γαυρίλα εδώ. Εσύ μάλλον δεν την αντέχεις τη γαυρίλα. Κι' επειδή απ' ότι βλέπω είσαι και σωστός χριστιανός (όταν σε χτυπάνε στο ένα μάγουλο γυρίζεις και το άλλο - και όταν έχεις 42 πρωταθλήματα δίνεις τα μισά από ελεημοσύνη "ο έχων δύο χιτώνες...") κάνε καμιά προσευχή μπας και φύγει ο τύρρανος των απανταχού γαύρων Μαρινάκης, που όπως πάει το πράγμα θα μας καταστρέψει (αφού κατέστρεψε πρώτα το ελληνικό ποδόσφαιρο)". Αυτή ήταν ολόκληρη η φράση μου.

Δε θέλω να προσβάλλω τη νοημοσύνη σου... αλλά θα την προσβάλλω. Θέλει τόσο μεγάλο IQ για να καταλάβεις ότι το σχόλιο ήταν ειρωνικό; Και επειδή μετά από αυτό που έγραψες κατάλαβα ότι εκτός από βάζελος είσαι και κουτός, δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Ελπιζω σ αυτην την καραφλη βρωμοπουσταρα τον Παναγιωταρα οι αφοι να φερθουν οπως της ταιριαζει...Τη πατησε η πουτανιτσα

Εικόνα vagio

Ρε Didie, κανε μια μαγκια.. Αλλαξε τη φωτογραφια σου να χαρεις ρε φιλε, θα ξερασω..

Εικόνα apostolos gaganis

Monsieur didier επειδη με κουρασες με τα πολλα μπλα- μπλα και για να κλεισουμε το θεμα, θα σου πω 3 πραγματακια:

1. Ο Ολυμπιακος εχει στον ημερησιο τυπο 3 οπαδικες εφημεριδες και ο Βαζελος μια, με χαμηλη κυκλοφορια. Αρα υπαρχουν μπολικοι πρασινοι οπαδοι << αστεγοι >>. ΑΥΤΟΥΣ ακριβως ψαρευουν με διαφορετικη ενταση οι τρεις << αντικειμενικες >>, GOAL, Sport Day και LIVE SPORT.

2. Το προηγουμενο εχει ως συνεπεια ΚΑΙ η θεση της ειδησης που αφορα τον Βαζελο στην πρωτη σελιδα ΚΑΙ το μεγεθος των χρησιμοποιουμενων γραμματων ΚΑΙ κυριως η φρασεολογια που σχετιζεται με την ειδηση να << πρασινιζουν >> περισσοτερο σ΄αυτες τις εφημεριδες, απ΄οτι << κοκκινιζει >> μια αντιστοιχη, ισοβαρης ας πουμε, ειδηση που αφορα τον Ολυμπιακο. Οι υπολοιπες πουστιες τους στον σχολιασμο κ.λ.π. απλα συναδουν με οσα γραφω αμεσως πριν.

3. Δεν χρειαζονται ουτε υποδεκαμετρα για να μετραμε μεγεθη τιτλων, ουτε << βαθυστοχαστες >> αναλυσεις με γεωγραφικους προσδιορισμους, ουτε τιποτα! Ενα στοιχειωδες IQ γυρω στο 100 ( και πολυ ειναι ) χρειαζεται, γιατι ολ΄αυτα τα βλεπουμε καθημερινα και τα ζουμε χρονια...

Και τελειωνω, μιας και θελω να δω το μπασκετακι...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ << ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ >> ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ν΄ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΟΤΙΜΩ 100 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ << ΠΡΑΣΙΝΗ >>, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΠΑΔΙΚΗ ( ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΚΡΥΨΕ ΠΟΤΕ!

Εικόνα didier thee

Monsieur gaganis, σόρυ που σας κούρασα, αλλά αντί να πέτατε όλες τις θεωρίες σας γιατί δεν απαντάτε στα συγκεκριμένα πράγματα που γράφω ;

Τη Live Sport δεν τη ξέρω και η Goal είναι πιο πράσινη από "αντικιμενική". Μένει η Sportday, που σε όλα τα αφιερώματα που έχει στο site για να τους βγάλουν βάζελους δεν έχω διαβάσει τίποτα για το τη ομάδα είναι ο μεγαλομέτοχος τους, Δήμας.

Κι αν όλοι αυτοί οι "άστεγοι" που δεν τους πάει η Πράσινη είναι τόσο πολλοί κι έχουν πρόθεση να αγοράσουν εφημερίδες, γιατί δεν έχει ανοίξει κάποια καινούργια επίσημη πράσινη φυλλάδα ; Γιατί οι τρεις που λες πως διαβάζουν σήμερα έχουν τουλάχιστον μια μέρα στις δύο τον Ολυμπιακό ως 1ο θέμα. Περίεργο...

Εικόνα savvas gridlock

O συλλογισμός ''την ομάδα που υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης ενός μέσου, αυτήν αβαντάρει και το μέσο'' είναι για τα πανηγύρια. Μπορεί κάποιος να είναι βάζελος και να αβαντάρει γαύρους, πασόκος και να αβαντάρει νεοδημοκράτες κ.ο.κ., αναλόγως του τι βλέπει να έχει ανάγκη η αγορά εκείνη την στιγμή που προχωρά στην εκδοτική κίνηση. Εμείς εδώ δεν κρίνουμε τα οπαδικά φρονήματα του χ,ψ μεγαλομετόχου της Sportday. Κρίνουμε τα πονήματα των συντακτών τους. Κρίνουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα, που τα βλέπεις μπροστά σου. Αυτό είναι το ''συγκεκριμένο'' που θα έπρεπε να λες και όχι να αερολογείς, ''πες μου τι ομάδα είναι ο Δήμας''. Στην Sportday γράφει φερ'ειπείν αυτός εδώ.

http://www.sport-fm.gr/article/282609

Στην Sportday γράφει αυτή εδώ

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131108/oracle-niki-mpakoyli

Στον Sport FM, τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα τις κάνει ο Δημήτρης Κοντός από την ΠΡΑΣΙΝΗ.

http://www.onsports.gr/Opinion/D-Kontos/item/368080-Oyte-tora-oyte-ayrio...

Πρέπει να είσαι τεράστιο αντιολυμπιακό μπουρδέλο για να βγάλεις Σκρουτζ το Σωκράτη Κόκκαλη, μετά το 1-4 από τη Λιόν. Μέχρι και ο Πατέρας του βάζελου έλεγε δημοσίως πως ''ο Κόκκαλης έβαλε πολλά λεφτά στον Ολυμπιακό''.

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Πρέπει να είσαι τεράστιο αντιολυμπιακό μπουρδέλο για να δημοσιεύεις στο χώρο σου κείμενα σαν κι αυτό.

http://www.sport-fm.gr/article/281693

Πρέπει να είσαι τεράστιο παναθηναϊκό μπουρδέλο για να περιγράφεις με αυτόν τον τρόπο στο site σου ματς της Superleague.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130309/penalty-me-tin-kerkyr...

Πρέπει να είσαι τεράστιο αντιολυμπιακό μπουρδέλο για να γράφεις όλα αυτά εδώ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120914/oi-antikeimenikoi-tis...

Συγκεκριμένα πράγματα δεν ήθελες; Αν γουστάρεις, έχω καμιά 200αριά ακόμη να σου βάλω. Μόνο γραπτά. Πού να πιάσουμε τα ηχητικά, με τον υπόνομο στο ραδιόφωνο κάθε μέρα...

Εικόνα didier thee

Ναι γράφουν πολλοί βάζελοι που λένε τις μαλακίες τους, αλλά γράφουν και πολλοί γαύροι. Μπορεί να νε πιο light απο τους βάζελους, αλλά είναι γαύροι.

Ναι φαίνεται να είχαν τα προβληματάκια τους με τον Κοκκαλή αλλά εσύ δεν έχεις γράψει και για παλαιότερες "αντιολυμπιακές" συμπεριφορές των 3 ολυμπιακών εφημερίδων ;

Αυτό δεν αλλάζει ότι, συνήθως, είναι αρκετά τίμιοι. Βάζουν τον νικητή της ημέρας 1ο θέμα, ανεξαρτήτως χρώματος.

Δηλαδή τι αντι ολυμπιακή φυλλάδα θα έβγαζε το πρωτοσέλιδο απόλυτης υπόκλισης στον Μαρινάκη ; Γιατί ένα "τεράστιο παναθηναϊκό μπουρδέλο" να γλύφει έτσι τον Μαρινάκη ; Και σύγκρινε τα πρωτοσέλιδα Goal, LiveSport kai Sportday σήμερα. Αφού είναι κι αυτοί "τεράστιο παναθηναϊκό μπουρδέλο" γιατί δεν έχουν τους βάζελους 1ο και μεγάλο θέμα αλλά με μικρά γραμματάκια κάτω ;

Τέλος, κανείς δεν αμφισβητεί τα πόσα έχει βάλει ο Κόκκαλης στη ΠΑΕ, αλλά ας κοιτάξουμε ακριβώς πόσα έβαλε για μεταγραφές τα 3 καλοκαίρια πριν την σεζόν με τη Λιών :

καλοκαίρι του 2003 : 2,1εκ (http://www.transfermarkt.de/en/olympiakos-piraeus/transfers/verein_683_2...)
καλοκαίρι του 2004 : 1,5εκ (http://www.transfermarkt.de/en/olympiakos-piraeus/transfers/verein_683_2...)
καλοκαίρι του 2005 : 3,4εκ (http://www.transfermarkt.de/en/olympiakos-piraeus/transfers/verein_683_2...)

Είναι αρκετά αυτά για μια ομάδα εάν θέλει να κάνει κάτι στη Ευρώπη ; Όχι. Τον κάνει σκρουτζ αυτό ; Ούτε, αλλά ένα πρωτοσέλιδο με έναν τεράστιο σκρούτζ θα πουλήσει περισσότερο από ένα απλό "βάλε λεφτά".

Αυτά.

Εικόνα red apple

Μπα, μην σκοτίζεσαι Αποστόλη... Ο φίλος έχει φάει το αγκίστρι με την "αντικειμενικότητα" και δεν λέει να το φτύσει (εκτός κι αν συντρέχουν... άλλοι λόγοι για το σθένος με το οποίο υποστηρίζει τις κωλοφυλλάδες τους)

Εικόνα red apple

Κι αν πρόσεξες, στο αμέσως πιο κάτω σχόλιό του γράφει "για τις φάπες μας απο κάτι ιταλίδες"...

Είναι λόγια Ολυμπιακού, αυτά;

Ασε μα ρε, κάνε μια βόλτα παρά πέρα

Εικόνα didier thee

αν 30 πόντοι στη μάπα του πρωταθλητή ευρώπης δεν είναι φάπα τι να σου κάνω...

Εικόνα red apple

Όχι ρε Ντιντιέ, το θέμα δεν είναι οι 30 πόντοι και το πώς τους χαρακτηρίζει κανείς -συντριβή, φυσικά- αλλά το αν είσαι "Ολυμπιακός" και το πώς σκέφτεσαι -όχι εσύ βέβαια, καθότι μόνο Ολυμπιακός ΔΕΝ μπορεί να είσαι. Ηλίου φαεινώτερο είναι...Δεν μιλά έτσι ένας Γαύρος. Δεν πάει να βγάλει "καθαρούς" τους βρωμιάρηδες των ΜΜΕ

Εικόνα didier thee

Δηλαδή τι σε σοκάρει στη SportDay ; Το ίδιο παραθυράκι κάνανε για τις ήττες από Μιλάνο (ΟΣΦΠ) και Μάλαγα (ΠΑΟ). Το ότι μας βάλαν ψηλά στο πρωτοσέλιδο κι αυτούς κάτω είναι που σ ενοχλεί ; Ε αυτά φέρνουν οι ευρωπαικοί τίτλοι. Οι φάπες σου από κάτι ιταλίδες μπαίνουν πιο ψιλά απο τις ήττες κάποιων που δεν μπήκαν καν στο Final Four πέρσι.

Στο κάτω κάτω, ο στόχος τους είναι να χουν πάντα δίκιο. Έτσι αν μπει ο Ολυμπιακός στο Φ4 θα λένε πως το λέγανε από πριν ("βλέπει Μιλάνο") κι αν δεν μπει, θα πούνε πως το λέγανε ακόμα πιο πριν ("κουρέλια"). Αλλά αν θες να βλέπεις φαντάσματα παντού, δικαίωμα σου

ΥΓ. Ζέλες που διαβάζει ΦΩΣ είσαι και θέλεις αντί για θέματα του Ολυμπιακού να βάλουν το σκορ της ομαδούλας σου στο πρωτοσέλιδο ;

Εικόνα ΔΙΑΣ

να με εκπλησει? οταν εχω να κανω με μουνοπανα δε με εκπλησει τιποτα. Μαλλον εισαι αναγνωστης αυτων των εφημεριδων και θιχτηκες. εμεις τους θεωρουμε εχθρους του ΘΡΥΛΟΥ. κιας παριστανουν καποιοι τους ολυμπιακαρες. Απο το ΦΩΣ περιμενα να παρουσιασει τον χτεσινο αγωνα του ζελε πρωτοσελιδα (εστω το σκορ),οπως παρουσιασε το αποτελεσμα του ζελε με με τον παοκ τη κυριακη που περασε... "με πιανεις"?

ΥΓ. αν εισαι "εργαζομενος" σαυτες ... καλο ΟΑΕΔ!

Εικόνα didier thee

Συγκρίνετε το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στη μπάλα με το χθεσινό Μάλαγα-ΠΑΟ ;

Εικόνα ΔΙΑΣ

ΑΡΔακο, η νικη του ζελε επι του ΠΑΟΚ τι σημαντικο προσεφερε? τιποτα απολυτως. καμια αλλαγη στη βαθμολογια. Σημερα το αγαπητο σου ΦΩΣ ειχε τη νικη του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, τη νικη του ΟΦΗ στη νεα σμυρνη και την προκριση των κοριτσιων του ΘΡΥΛΟΥ στο βολει. Αυτα αξιολογουνται απο σενα σημαντικοτερα απο τη φαπα του ζελε στη μαλαγα που τον γκρεμισε τεταρτο? τη δευτερα ηξεραν να μας γραψουν ο βογλης και ο σινανογλου τα βαζελακια για τον καλυτερο φετινο ποα και 2-1 αντι 6-1. σημερα ειχε αγκιλωση το χερακι τους?

Εικόνα didier thee

Το ΦΩΣ, μετά τον Ολυμπιακό, μιλάει για μπάλα. Κι αν δεν υπάρχει κανένα μεγάλο ολυμπιακό θέμα, θα γράψει και για τον μπασκετικό βάζελο (ειδικά εαν οι καρπαζιες που έφαγε προέρχοντε απο παλιούς γαύρους στυλ Κλέιζα, Παπ) αλλά κάτω κάτω, μετά την μπάλα. Σήμερα είχε και μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και μπάλα (με αποτελέσματα της ακαδημίας μας - Πανιώνιος - και του ΚΑΠΙ μας - ΟΦΗ) και κανέναν γαύρο να καρπάζει τον βάζελο στη Μάλαγα. Τόσο απλό

Εικόνα savvas gridlock

Tώρα γιατί ξύνεσαι να φας τη λειτουργία σου, μπορείς να μου πεις; Τι μαλακία είναι αυτή που έγραψες στο υστερόγραφό σου;

Εικόνα didier thee

Εγώ φταίω που το site σου μ έχει κάνει να βλέπω βαζέλες παντού ;

Εικόνα clark gheibol

μήπως είναι τα παιδιά από το σύνδεζμό σου;

Εικόνα red apple

Και πάλι...
Αν δεν καταλαβαινεις τη σημειολογία του να βάζουν πρωτοσέλιδο -ΕΠΕΙΔΗ και μόνο, ΣΥΝΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ- τον Ολυμπιακό και για τον ΠΟΑ να αφιερώνουν δυό-τρεις πόντους κάτω κάτω, με κάτι γραμματάκια τόσα δα, τί να σου πω;
Πόσες φορές δεν έχεις δει αναρτημένο το ανάποδο. Δηλαδή, να έχει νικήσει ο ΠΟΑ και ο Ολυμπιακός να έχει χάσει... Την ίδια "εξωφυλλική" αντιμετώπιση έχουν, ή για τον Ολυμπιακό θα κοιτάνε να γράφουν για τραγωδίες, προβλήματα και τα ρέστα...
Κάτσε να δεις πώς θα παρουσιάσουν το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ...

Εικόνα didier thee

Την ήττα στο Μιλάνο και η Sportday κι ακόμα περισσότερο η Goal την είχαν σε τόσο δα γραμματάκια. Βέβαια ήταν τόσο μικρά γραμματάκια στη Goal που φυσικά δεν έβαλε φώτο.

Και το "πόσες φορές δεν έχεις δει αναρτημένο το ανάποδο" τι σχέση έχει με τα πρωτοσέλιδα του άρθρου ; Όταν αναρτήσουν το ανάποδο, ας κάνει άρθρο που θα τα συγκρίνει και τότε το κράξιμο θα είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Ώς τότε όμως αφήστε το κλάμα.

Και θες να σου πω πως θα παρουσιάσουν το ντέρμπυ ; Σαν μια μεγάλη μάχη με καμια φάτσα Διαμαντίδη απ τη μια και Σπανούλη απ την άλλη και θα βγάλουν ένα κατακόκκινο πρωτοσέλιδο εάν κερδίσουμε ή ένα καταπράσινο εάν χάσουμε. Τόσο απλά

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμένα με έπεισες, είναι αντικειμενικοί και αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό μας επί ίσοις όροις με τον Παναθηναϊκό. Θα το γράψω και εκατό φορές πριν κοιμηθώ για να το εμπεδώσω.

Εικόνα clark gheibol

η ζέλα με τη δεύτερη θέση τη δεύτερη αγωνιστική είχε πάει Μιλάνο, ο Θρύλος με τη δεύτερη θέση τη μπέμπτη αγωνιστική, απλά το βλέπει

Εικόνα didier thee

Άλλο Goal κι άλλο SportDay

Εικόνα clark gheibol

φίλε, άμα μπορείς να ξεχωρίζεις τις αρδικειμενικές εφημερίδες μεταξύ τους, σου αξίζουν συγχαρητήρια. Για μένα έχουν συγχωνευτεί όλες, ταγμένες στο ενιαίο φιλοβαζέλικο μέτωπο

Εικόνα didier thee

η Goal (που σαφώς κι είναι πιο πράσινη απο "αντικειμενικη") έλεγε για "τρένο για Μιλάνο". Η Sportday έγραφε "φέρνει το Φ4 πιο κοντά" για βάζελο και "βλέπει Μιλάνο" για μας.

Εικόνα clark gheibol

έλα, εντάξει, δε χρειάζεται να κάνεις το παγώνι, σου είπα μπράβο που τις ξεχωρίζεις καθώς για τον απλό φίλαθλο του Ολυμπιακού όλα τα γουρούνια το ίδιο σούρλο έχουν

Εικόνα jimakos

Είναι γιατί το Μιλάνο, στο μυαλό τους ,δεν είναι σταθερό αλλά μετακινείται όσο κερδίζει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Τώρα είναι έξω απ΄ το Παρίσι. Την άλλη αγωνιστική ,αν χάσουμε, θα ξαναρθεί στη θέση του

Εικόνα ΔΙΑΣ

και τωρα μπορει να πανε Μιλάνο... για Haute couture.....

Εικόνα red apple

χιιχιιχιιχιι

Εικόνα red apple

http://euroleague.sport24.gr/article/2643266/o_olympiakos_trexei_h_eyrwl...

Μια χαρά τα λες Ζευ μας, αλλά το παραμύθι έχει, ακόμα, πολλούς δράκους... Για δέτε με τί ασχολείται ο κυρ Μίχαλος την επομένη της τσαπούς του Ζελέ... Με τα οικονομικά της Χαλυβουργικής... Βρε τί να χτυπιόμαστε εμείς και η ΚΑΕ για να ερευνηθούν τα οικονομικά τους, βρε τί τούτο, τί τ' άλλο...Όχι...Τώρα βρήκαν την Χαλυβουργική και το τί προβλήματα να αντιμετωπίσει, ενδεχομένως, ο Ολυμπιακός

Δεν υπάρχει σωτηρία ει μη μόνο αν η διοίκηση της ΚΑΕ αποκτήσει χαρακτηριστικά ΜαρινακοΚόκκαλη!

Εικόνα didier thee

"Τώρα, θα μου πεις, γιατί τα μπλέκω εγώ αυτά σε ένα κείμενο. Αρχικά γιατί δημοσιογραφικά και μόνο, έχει ενδιαφέρον η ανακοίνωση για τη Χαλυβουργική, ενώ σε επίπεδο timing η συζήτηση για την πτώση του χάλυβα, έρχεται και πέφτει πάνω στον Ολυμπιακό που εδώ και ένα μήνα χαλυβδώνεται όλο και περισσότερο μέσα στο γήπεδο"

Ηρεμήστε

Εικόνα red apple

Φίλε ήρεμοι είμαστε... Αν δεν αντιλαμβάνεσαι οτι πρόκειται περί πουστιάς, δεν φταίω. Έχεις δει πουθενά να συνδέουν τα προβλήματα του ΠΑΟ, συνολικά, με την οικονομική κατάσταση των διοικούντων του;
Δεν νομίζω...

Επομένως...πουστιάς ανάγνωσμα

Εικόνα didier thee

Ο Ολυμπιακός είναι μια τίμια επιχείρηση κάτι που σημαίνει πως εάν αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα αλλού οι Αγγελόπουλοι ε τότε παίζει να έχουμε πρόβλημα. Και γι αυτό ανησυχεί ο Μίχαλος.

Μετά θα θελες να γράφει και για τους Γιαννακόπουλους. Για να πει τι ; Ότι είναι φανερό ότι φοροδιαφεύγουν ; Το οποίο αλλάζει τι για τον μπασκετικό ΠΑΟ ; Τίποτα.

Εικόνα savvas gridlock

Κατάλαβες ότι η πρώτη παράγραφός σου παίζει μπουνιές με τη δεύτερη;

Εικόνα didier thee

Η χαλιβουργική παίζει μπουνιές με τους φοροφυγάδες Γιαννακόπουλους; Μάλιστα

Εικόνα savvas gridlock

Δεν καταλαβαίνεις πως αν συλληφθεί ο φοροφυγάς ή του κοπεί μαχαίρι η δυνατότητα φοροδιαφυγής, θα έχει πρόβλημα η ΚΑΕ ΠΑΟ;

Εικόνα didier thee

Απολύτως. Αλλά που κολλάει αυτό με το άρθρο του Μίχαλου για τη Χαλυβουργική και τους Αγγελόπουλους ; Ή με το ότι οι δυο παραγράφους μου "παίζουν μπουνιές" ;

Εικόνα savvas gridlock

Aν το γεγονός ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν πρόβλημα με τη Χαλυβουργική μπορεί να μεταφραστεί ως πρόβλημα για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, πώς δεν γίνεται το ίδιο με την ΚΑΕ ΠΑΟ και τους Γιαννακόπουλους, στους οποίους θα κοπεί (ή πρέπει να κοπεί) μαχαίρι η φοροδιαφυγή; Δεν θα παρατήσουν το βάζελο σε μια τέτοια περίπτωση;

Εικόνα red apple

Σαν το χέλι ξεγλυστράς..Δεν πιάνεσαι πουθενά...Ελέγξου, καλού κακού γιατί σαν πολύ αντικειμενικά μας τα λες κι όπου πίπτει πολύ αντικειμενικότητα καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι