Η παρέλαση των ΣΟΥΦΡΑζέτων...



Λοιπόν μάγκες ξυπνήστε! Τσιμπηθείτε! Δεν ζείτε στο Μάρτιο του 2014. Ο ΘΡΥΛΟΣ δεν έχει 40 πρωταθλήματα. Δεν είναι πρώτος με 19 βαθμούς διαφορά από τους δευτερότριτους Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Ούτε έχει 24 βαθμούς διαφορά από τον ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ  και  ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ ΤΕΤΑΡΤΟ βάζελο. Δεν προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ευρωπαικές ομάδες ,αφήνοντας έξω την Μπενφικα και την Αντερλεχτ, ούτε πέτυχε τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν 8 μερούλες.

Λοιπόν Γαύροι μου ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Όλα αυτά είναι μια ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ! ΝΑΙ! Δε σας κάνω πλάκα! Από την ομαδική αυτή γαύρικη ψευδαίσθηση – παραίσθηση, ποιός μας γκρέμισε νομίζετε? Ο Παναθηναικούλης βρε κουτά! Πώς? Μα φυσικά με τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΛΗΞΗ της 25ετιας! Είχε να χαρεί διπλό με σκορ από το 1987 με χατ τρικ του Καζιμιέρσκι τότε….

Αυτές τις παπαριές γαύροι μου μπορείτε να τις διαβάζετε από τη μεγάλη δημοσιογραφάρα που ακούει στο όνομα Κώστας Κεφαλογιάννης. Στο «αντικειμενικό» Contra. Το οποίο αυτοδιαφημίζεται «Άποψη Ανάλυση Αξιοπιστία» στον λογότυπό του.

Η πράσινη αυτή λουλού (ο κωστάκης ντε…) που το παίζει αναλυτής και αποψιάτορας, γράφει κι άλλα ωραία!

«Οι Ερυθρόλευκοι δεν πλήρωσαν μόνο την κούραση από την  υπερπροσπάθεια της Τρίτης, όπως φυσικά θα προσπαθήσουν να μας πείσουν οι άνθρωποι και οι δημοσιογράφοι τους. Πλήρωσαν κυρίως την ψευδαίσθηση που τους έχουν δημιουργήσει οι φιλικοί περίπατοι στα περισσότερα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας.»

Λέγοντας «φιλικούς περιπάτους», εννοείς το διπλό στη λαγοφλώρο μωρή ΣΟΥΦΡΑ-ζετα? Ή μήπως την τεσσάρα στον ΠΑΟΚ?
Συνεχίζει η λουλού….
 
«Είναι όμως άραγε τόσο καλός ώστε να κερδίζει μέσα – έξω,  με τους βασικούς, με τους αναπληρωματικούς, με τα τρίτα,  παίζοντας ωραία,  παίζοντας μέτρια, παίζοντας άσχημα; Αντί απάντησης, σκεφτείτε το εξής. Μέσα στο 2014, οι καλύτερες ομάδες στη χώρα πίσω από τον Ολυμπιακό είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος (για τον ΠΑΟΚ ας μη μιλήσουμε...). Οι Πειραιώτες τις αντιμετώπισαν τέσσερις φορές και δεν νίκησαν καμία.  Αν αυτό ψιθυρίζει κάτι, η τριάρα από τον Παναθηναϊκό το βροντοφωνάζει! Ο μύθος της «Μπάγερν της Ελλάδας»  κατέρρευσε με πάταγο, χάρη στην εξαιρετική δουλειά του Αναστασίου και το ασταμάτητο  τρέξιμο από τα πιτσιρίκια του.»
 
Καλά δεν περιμέναμε να μας πεις εσύ αν είναι καλός ο ΘΡΥΛΟΣ. Την απάντηση την έδωσαν ήδη, η Μπενφίκα, η Αντερλεχτ και η Μάντσεστερ γονατίζοντας… Ζήλεψαν τη στάση που έχει η ομαδούλα σου σχεδόν 90 χρόνια τώρα…Ώστε μεσα στο 2014 δεν έχουμε κερδίσει Παναθηναικό και Ατρόμητο έτσι? Καλά τον Ιανουάριο άρχισε το πρωτάθλημα? Ούτε τον Αρη έχουμε κερδίσει μεσα στο 2014. Μάλλον πρέπει να υποβιβαστούμε….

«Μπάγερν της Ελλάδας» δεν είμαστε ούτε θέλουμε να γίνουμε. Είμαστε ο ΘΡΥΛΟΣ της Ελλάδας, βαζελάκο. Είμαστε αυτοί με τα 4 αστέρια στη φανέλα. Που εσύ δε θα τα δεις ΠΟΤΕ. Σιγουρα όμως θα δεις μαζί μας το ΠΕΜΠΤΟ στη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ.
Άφησε όμως τα καλυτερα για το τέλος....
 
“Η ευρωπαϊκή διαδρομή και η εμφάνιση απέναντι στη Γιουνάιτεντ αρκούν έτσι κι αλλιώς για να περάσει ο φετινός Ολυμπιακός στο ερυθρόλευκο πάνθεον ως ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Ενώ το πρωτάθλημα - κόκκινο χαλί στο οποίο οι Πειραιώτες βαδίζουν δεχόμενοι επαίνους και συγχαρητήρια, πλεόν δεν θα το θυμάται ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αν το έπαιρνε αήττητος θα το θυμόταν. Ατύχησε...”

Μεγάλε τώρα μας πίκαρες.... Δεν θα το θυμόμαστε το φετινό πρωτάθλημα, επειδή μας κέδισε ο Παναθηναικούλης σου? Πέρσι μας κέρδισε και ο Ατρομητούλης στο Καραισκάκη. Μας στέρησε κι αυτός ένα αήττητο πρωτάθλημα (στο οποίο κατάφερες να τερματήσεις 38 βαθμούς πίσω από το ΘΡΥΛΟ...). Μήπως δε ράψαμε το τέταρτο αστέρι ξαιτίας μιας ήττας? Μήπως καταρεύσαμε από στεναχώρια? Τα αποτελέσματα τα βλέπεις φέτος. Με τις εμφανίσεις του ΘΡΥΛΟΥ στα ευρωπαικά γήπεδα. Εμφανίσεις που η ομάδα σου δεν έχει κάνει ΠΟΤΕ! Μια ζωή κρεμασμένοι απο τα δοκάρια οι πράσινοι τσουρουκάδες, να προσπαθούν με τρίσποντα να κλέψουν κανα αποτέλεσμα. Όπως έγινε και την Κυριακή. Με μιάμιση ευκαρία κάνατε τρία γκολ. Λογικό... ο Θεός έφυγε από το ΝΑΟ. Είχε να προσέξει ένα παιδί στο Μετροπόλιταν...

Αλλά έχω μια απορία μωρή ΣΟΥΦΡΑζετα... Το πρωτάθλημα  της «ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ» που πήρατε το 2010, το θυμάσαι? Δεν μπορεί θα το θυμάσαι... δεν έχετε και πολά άλλωστε να θυμάστε... Αυτό που στη φιέστα βγήκε η πριγγίπισσα ΣΙΣΣΥ με τα ψιλοτάκουνα ντε.... Πόσες φορές νικήσατε το ΘΡΥΛΟ μπορείς να μας θυμίσεις? Μήπως σας ξεπάτωσε ο ΘΡΥΛΟΣ «από πίσω και από μπρός»? (δηλαδή εντός κι εκτός... μη πάει αλλού το μυαλό σας....). Μήπως αν ψάξετε τις οπές σας θα βρείτε DNA του Μήτρογλου και του Ντάρμπισαιρ?

“Υ.Γ.  Όλα τα υπόλοιπα, το ποτήρι στα μούτρα του Αναστασίου και η εκρηκτική ατμόσφαιρα μετά το 3-0, απλώς γκρέμισαν ακόμη μια ψευδαίσθηση. Την ψευδαίσθηση της «άψογης φιλοξενίας στο Καραϊσκάκη». Όχι ότι υπήρχε και κάποιος, πλην του Σάββα Θεοδωρίδη, που την  πίστευε βέβαια. Ίσως ούτε καν αυτός...”

Επειδή έχεις επιλεκτικά βαζέλικη μνήμη θα σε βοηθήσουμε να θυμηθείς τι σημαίνει φιλοξενία όταν γηπεδούχος είναι το κολοσωματείο σου....
 
Τον καφέ στον Μαυρογενίδη τον ξέχασες?

Τα κομένα δάχτυλα στη κοπέλα security τα ξέχασες?

τους καφέδες φέτος στον Μιτσελ και στον Μήτρογλου τους ξέχασες?


Τις φωτοβολίδες που έκαψαν τον Μάνταλο και τον Πράνιτς (ευτυχώς γλίτωσε ο Σάμαρης...) τις ξέχασες?

και για το τέλος θυμίσου με ποιον πανηγύρισες το 2010...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Αυτό που έγραψε ο Νίκος...

Για τον Μίτσελ που ΔΕΝ σωριάστηκε σαν τον Χατζηαβάτη των πάγκων

και μου τους κάλεσε ο υφυπουργαράς αθλητισμού για να τους συγχαρεί;

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΊ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, Ο ΜΙΤΣΕΛ

Εικόνα yiage

Δια συγγαυρε, εχει παραγινει με δαυτους το κακο.
Μαλλον πως χρειαζεται να επανδρωθει στο τμημα τυπου και επικοινωνιας του Ολυμπιακου η ομαδα του R.A.T.M. για να υπαρξει επιτελους η δεουσα προστασια απο την ανεξελεγκτη αντι-Ολυμπιακη προπαγανδα.
Φαινεται απο το υφος στις χθεσινες ανακοινωσεις οτι πλεον εχουν "μπαρουτιαστει" ολοι στην παε, απο τα χαμηλοβαθμα στελεχη μεχρι και τον Βαγγελα.

Ο Διογενης ελεγε:
<< Απο τα αγρια θηρια το μεγαλυτερο δαγκωμα το κανει ο συκοφαντης και απο τα ημερα ο κολακας>>

Υπηρχαν κι αλλοι βεβαια που ελεγαν <<Ασε τους να λενε μα η αληθεια εχει κοντα ποδαρια>> η πως <<Οποιος σκαβει το λακκο του αλλου πεφτει ο ιδιος μεσα>>.

Εχουμε δει ολοι οτι βαδιζοντας με την λογικη του Καρμα και της "θεικης" τιμωριας των συκοφαντων με την αδυσωπητη αντικειμενικη Αληθεια που επιβαλλεται συν τω χρονω και με την "βια" την οποια ενεχει, θα φτασουμε να εχουμε πιεση 300 μεχρι να πεθανουμε με τους συγκεκριμμενους πρασινους (και οχι μονο αυτους) συκοφαντες.

Ο λογος ειναι οτι οι πηγες απο τις οποιες η συκοφαντια και η διαβολη της πραγματικοτητας διαπραττονται ειναι πολυπροσωπες(αλασκουζειο ραδιο/τηλ/τυπος,παρομοιο μπομπολοτρακειο συστημα,κουλες και μπουγατσιδειο επισης) και αστειρευτες πηγες με συννεχη ροη λασπης και απατεωνιας.

Χρειαζεται πολυκερατη συκοφαντια την τιμωρια της ΑΜΕΣΑ.

Εκτος των δικαστικων και οικονομικων ελεγκτικων μηχανισμων που πρεπει να "αφυπνισουμε" για να λειτουργησουν στην ευνομουμενη -αν θελουμε να την λεμε ετσι- κοινωνια μας πρεπει και εμεις με την σειρα μας να εχουμε την δυνατοτητα να καταπολεμουμε την συκοφαντια και την διαβολη εν τη γενεσει της μεσω ενος Ολυμπιακου τηλεοπτικου και ραδιοφωνικου σταθμου με χαρακτηρα επισημου εκφραστη των θεσεων ολων των τμηματων επαγγελματικων και Ερασιτεχνη Ολυμπιακου.

Για παραδειγμα ενα OLYMPIAKOS T.V. οπως εχουν και αλλες ευρωπαικες ομαδες (Cheslea TV,MUTV,Barcelona TV κ.α.) μεσω του οποιου θα μπορουν να ακουγονται και οι δικες μας θεσεις και αποψεις απροσκοπτα, σε δεοντολογικα ραδιοτηλεοπτικα πλαισια παντα και με σοβαροτητα και με οπαδικη ευσυνειδηση και εχοντας στοχο την διαδοση του Ολυμπιακου Ιδεωδους και οχι μονο.

Ρε Δια δεν νομιζω πως ειναι δυσκολο καθολου. Πρεπει να σπρωξουμε τον Βαγγελα και Αγγελοπουλους να δημιουργησουν ενα ραδιοτηλεοπτικο σταθμο. Δεν παει αλλο με αυτους τους βαζελομπουγατσοκουλομπινεδες.

Δικαιοσυνη και Οικονομικοι ελεγχοι να βαλουν ΜΠΡΟΣΤΑ και να καθαρισουν ολο το τοπιο στον αθλητικο χωρο και τις διαπλεκομενες διοικησεις που το παιζουν παρθενες την ιδια ωρα που απομυζουν το συναλλασσομενο "κρατος" τους και επωφελουνται οικονομικα φτιαχνοντας κιολας το κοινωνικο image τους.

Την ιδια ωρα ομως να φτιαξουμε εναν πυλωνα προστασιας και διαδοσης του Ολυμπιακου Ιδεωδους κανοντας ενα ραδιοτηλεοπτικο σταθμο ΟLYMPIAKOS TV.

Ειναι απαραιτητο πλεον.

Ευτυχως που εχουμε εσας εδω το R.A.T.M. και κατεβαινει η πιεση σε κανονικα επιπεδα παλι διαβαζοντας σας.
Ελπιζω να μην κουρασα κανεναν.

Εικόνα xristoforas

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΡΔ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ LIVESPORT?
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
http://www.olympiacos24.gr/photos/w_800px/newspapers/2014/03/05/6067.jpg
ΠΟΙΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΕΚ?
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ!!!!
ΑΛΛΗ ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η LIVESPORT?
ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ 0-3?
ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ...!
ΠΟΙΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ? Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ 6 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΟΣ!

Εικόνα ΔΙΑΣ

εκει βγαζει το ψωμακι του ο περιφημος vergis.. μεγαλη δημοσιογραφρα! του 20αρικου...αλλα πονεμενη ψυχη κιαυτη....

Εικόνα savvas gridlock

Δημοσιογράφοι ''Φιλάθλου''-''Ελευθεροτυπίας'' και vazeletta στελεχώνουν τη Live Sport, Φόρη. Καταλαβαίνεις τι αντιολυμπιακό μπουρδέλο έχει στηθεί.

http://www.onsports.gr/OnMedia/item/202816-Sta-periptera-i-Live-Sport

http://www.soccerplus.gr/article/live-sport-poioi-stelexonoyn-ti-nea-ath...

Εικόνα xristoforas

αντικειμενικη*

Εικόνα nikos michalopoylos

Ωραιος ρε φιλε μπραβο!Ο μιτσελ γιατι δεν ξαπλωθηκε κατω σαν την αλλη την ρομπα?

Εικόνα jimakos

Γι΄ αυτό ΔΙΑ τους γαμάς τη μάνα όταν είναι ΟΛΑ υπέρ σου και τους βουλώνεις τα στόματα και όλες τις τρύπες.
Γι΄ αυτό δεν μπορώ να τους συγχωρήσω την Κυριακή.

Εικόνα vagio

Αυτο ακριβως γαμω την πουτανα μου.. Αυτο ακριβως.. Τους κραταμε στη ζωη με τις μαλακιες μας.