ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ



Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2003. Στη Βουλή έρχεται η τροπολογία για το Νέο Καραϊσκάκη και υπερψηφίζεται με τεράστια πλειοψηφία, από τους βουλευτές των δύο μεγάλων -τότε- κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ που ήταν στην κυβέρνηση και της ΝΔ που ήταν αξιωματική αντιπολίτευση. Στην τετρακομματική Βουλή, υπήρχαν δύο ακόμη κόμματα, ΚΚΕ και ΣΥΝ. Οι βουλευτές τους καταψήφισαν την τροπολογία.
 

 

 

 
Από τη μία μεριά οι σταλινικοί του Περισσού κι από την άλλη οι πεταχτούληδες, ροζ αριστεροί της Εκάλης και των ΒΠ. Ένας από τους μεγαλύτερους τενεκέδες του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο κύριος Λαφαζάνης (τον ξεπερνάνε σε εγκεφαλικό στόκο μόνο τα Χρυσαύγουλα, που είναι μία κατηγορία μόνοι τους) χαρακτήρισε σκανδαλώδη την παραχώρηση ''στον Κόκκαλη'' του Καραϊσκάκη, ενώ οι απολογητές του Στάλιν, αφού πήραν άδεια από τον Περισσό για να πάνε στην τουαλέτα, μας είπαν ότι ''αν πούμε ναι, θα ανοίξουμε τον ασκό του Αιόλου για παρόμοιες ρυθμίσεις σε επιχειρηματίες, οι οποίοι θα εκμεταλλεύονται τη λαϊκή απήχηση που έχουν οι σύλλογοι και συγκεκριμένα οι ΠΑΕ στις οποίες είναι μεγαλομέτοχοι''. Κι εντάξει το ΚΚΕ, πες ΟΚ, διακόσια χρόνια πίσω από τον ήλιο είναι και πιστεύουν ότι υπερασπίζονται το λαό με την Γκουλάγκ. Εδώ έκανε παρέμβαση ο ΑΡΧΙ-τσάτσος του Βαρδινογιάννη κύριος Κωνσταντόπουλος, που η κύρια δραστηριότητά του ως πρόεδρος του ΣΥΝ ήταν να πετάει λάσπη μέσα από την ''Καθημερινή'' του Αλαφούζου στο ΣΩΚΡΑΤΗ. Σταλινικοί και ροζ ψευτοαριστεροί ενωμένοι κατά του Θρύλου, πήραν μεγάλη φόρα και μας έκαναν αέρα...
 
Φυσικά, όπως έχουμε δει, το κράτος όχι μόνο δεν ζημιώθηκε, αλλά ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ με το λαό του Θρύλου έχτισαν γήπεδο που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Από το 2019 τμήμα των εισπράξεων θα πηγαίνει στο κράτος, ενώ δεν μπορούμε να το πουλήσουμε ή να το ανταλλάξουμε, αφού δεν είναι Λεωφόρος για να στήνονται αναπλάσεις επάνω του. Αυτά ας τα δουν οι ψευτοαριστεροί, σταλινικοί και πεταχτοί και ειδικά οι ροζ ΤΣΑΤΣΟΙ του Βαρδινογιάννη, που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν με μπροστάρη τον Alexis, τον οποίον λιβανίζει ολημερίς το STAR CHANNEL. Αυτοί δεν λένε πως υπερασπίζονται ''τα συμφέροντα του λαού''; Ο λαός λοιπόν κέρδισε γήπεδο που έχτισε ένας ιδιώτης, δίχως να επιβαρύνει με ένα σεντ του ευρώ τα κρατικά ταμεία. Λέμε και κάνα αστείο βέβαια με το ''ας τα δουν αυτά'', γιατί τα ξέρουν, αλλά επιλέγουν να χορεύουν σε άλλον σκοπό.
 
Εμείς εδώ είμαστε πάντως και δεν ξεχνάμε την στάση του κάθε πολιτικάντη της δεκάρας. Ούτε το ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ΚΚΕ ξεχνάμε, ούτε το ποιος διεγράφη από το Συνασπισμό, επειδή διαφώνησε με τις παρόλες των ροζ αριστερών στο θέμα της οριστικής ρύθμισης χρεών του 1993 για τον Θρύλο.
 
Υ.Γ. 1 Την τροπολογία δεν ψήφισε και ο κύριος Μητσοτάκης της ΝΔ. Μπρρρρ...
 
Υ.Γ. 2 Πραγματικά, μεγαλύτερη απόδειξη για την κατάντια του ελληνικού εκλογικού σώματος από τις συνεχείς επανεκλογές αυτού του τενεκέ που ονομάζεται Λαφαζάνης αμφιβάλλω αν υπάρχει.

Σχόλια

Εικόνα yiage

Σαββα συνεχισε να τα χωνεις οπως πολυ ΣΩΣΤΑ και ΕΥΣΤΟΧΑ κανεις για ολους αυτους που εχουν βλαψει και κυνηγησει τον Ολυμπιακο εντος κοινοβουλιου απο οποιο πουστροκομμα κι αν προερχονται.
Ειτε ειναι ΚΚΕδες ειτε ειναι θασοκοι ειτε ειναι ΝεοΔημοπρασιες ειτε ειναι Χρυσαυγουλα. Μα ολα αυτα τα μπουρδελα εχουν χρησιμοποιησει το ποδοσφαιρο με τον ενα η τον αλλο τροπο για να ψηφοθηρισουν. Και αν ενα απο αυτα το εχει κανει λιγοτερο δεν το απενοχοποιει καθολου.
Και καθε Λαμιωτης εδω να καταλαβαινει οτι εδω χαρακτηριζονται τα λαθη και οι βρωμιες των πολιτικων προσωπων.

Εικόνα red apple

Αλήθεια μπρε Σάββα, για θύμισέ μου...Αντέδρασαν όλοι αυτοί νγια τη "δωρεά", στον Τιγράκο, για την Αγιά Σοφιά (θα πέσει φωτιά να μας κάψει);

Εικόνα yiage

Συγγαυρε Ανταμ ειχαν καποιες αντιρρησεις η ενδοιασμους στο κομματι οσον αφορα το εργατικο δυναμικο και απο που αυτο θα προερχεται δηλ. να εξασφαλιστει οτι θα ειναι απο την γυρω περιοχη οι εργατες αν θυμαμαι καλα.
Οπως επισης και ερωτησεις σχετικα με το θεμα της ιδιοκτησιας του ποιος δηλαδη θα ειναι τελικα ο ιδιοκτητης του. Αλλα δεν φαινεται να ρωτουν επιμονα. Ισως κανω λαθος αλλα εχω αυτη την εντυπωση. Οποιος γνωριζει περισσοτερα ας μας φωτισει.

Σιγουρα ομως καμμια σχεση με αντιδρασεις οπως αυτες για τον Κοκκαλη και το Καραισκακης.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κι' εγώ κομμουνιστής είμαι αλλά δεν έβγαλα αυτό το συμπέρασμα που έβγαλε ο Λαμιώτης. Καταλαβαίνω, σαν φυσιολογικός άνθρωπος, ότι ο Σάββας ήθελε να θίξει την καταψήφιση της τροπολογίας και μένω εκεί.

Αυτό είναι μία φιλική προτροπή προς τον Σάββα. Βλέπεις ότι τα πολιτικά σχόλια, ακόμα κι αν πρόκειται για μία απλή λέξη, μπορεί να προκαλέσουν θύελλα στο λαό του RATM. Κι' επειδή έχω καταλάβει ότι δε θέλετε (καλώς) να ανοιχτεί εδώ μέσα πολιτική κουβέντα και να ξεφύγει από τα αμιγώς Ολυμπιακά, καλό θα ήταν τέτοια άρθρα να μένουν στα απολύτως απαραίτητα. Π.χ. "το Κ.Κ.Ε. και ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν την τροπολογία τάδε κ.ο.κ.". Παράθεση των στοιχείων της υπόθεσης και μέχρις εκεί. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τα άρθρα που αφορούν τα άλλα κόμματα.

Για το παιδί από τη Λαμία θα πω κάτι που είχα πει και σε παλαιότερο άρθρο: στο κόμμα δεν σηκώνω κουβέντα για τον Ολυμπιακό και στον Ολυμπιακό δεν σηκώνω κουβέντα για το κόμμα.

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Ναι αλλά θα ήταν υποκριτικό να κατακεραυνώνουμε το Σαμαρά φερ'ειπείν για τις αβάντες του στον μπασκετικό ΠΑΟ και στον Αλαφούζο και όταν έρχεται η ώρα να πούμε για το πολύ σοβαρό θέμα της καταψήφισης της τροπολογίας για το γήπεδό μας από τα δύο κόμματα της αριστεράς, να περιοριστούμε σε ένα απλό ''ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν''. Πιστοποιητικό φρονημάτων δεν ζητάμε εδώ. Διαβάζει όποιος θέλει, ανεξαρτήτως του τι ψηφίζει. Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι, αν έχουν το δικό σου κανόνα και όταν μιλούν για Ολυμπιακό, δεν βάζουν τίποτε πάνω από τον Θρύλο. Ξαναγράφω, ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όχι γενικά. Στην εκτός του Θρύλου ζωή τους, ας κάνουν ό,τι θέλουν και ας έχουν τις προτεραιότητες που αυτοί θα καθορίσουν, αλλά στα του Ολυμπιακού, κρίνονται τα πάντα με βάση το καλό του Ολυμπιακού. Όποιος είναι πρώτα πασόκος-δεξιός-ακροδεξιός-χρυσαυγίτης-αριστερός-κομμουνιστής-αναρχικός-φιλελεύθερος ή δεν ξέρω'γω τι άλλο υπάρχει και μετά Ολυμπιακός, εδώ ΔΕΝ είναι ευπρόσδεκτος.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Π.χ. "το Κ.Κ.Ε. και ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν την τροπολογία τάδε κ.ο.κ.". Παράθεση των στοιχείων της υπόθεσης και μέχρις εκεί. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τα άρθρα που αφορούν τα άλλα κόμματα.

Τα ίδια λέμε. Η φιλική προτροπή που σου έκανα αφορά όλα τα κόμματα και όχι μόνο το Κ.Κ.Ε. ή το ΣΥΡΙΖΑ. Η παραπάνω μου φράση το λέει ξεκάθαρα. Και το λέω μόνο και μόνο για να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις. Είμαι σίγουρος ότι με καταλαβαίνεις.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, σε καταλαβαίνω και δεν σου καταλογίζω επιλεκτική ευαισθησία λόγω της ιδεολογίας σου. Κάθε άλλο. Απλώς δεν μπορώ να υποσχεθώ πως στο μέλλον θα αρκεστώ σε ξερή παράθεση γεγονότων αν κάποιος πολιτικάντης της δεκάρας πάει να βλάψει τον Θρύλο. Και για να το δει και ο άλλος ο τενεκές από κάτω, που με έβγαλε Χρυσαυγίτη και για να μην σαλτάρω κι άλλο και πηδάει μάντρες για να γλυτώσει, ας διαβάσει τι είχα γράψει για τον ΣΤΟ-Κ-Ο ''Στόχο'' της Χρυσής Αυγής, όταν έκραξε το Μήτρογλου του Ολυμπιακού.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131118/o-prasinofroyros-kai-...

Εικόνα clark gheibol

καλά, μην τολμήσεις να σταματήσεις να τους ξεκοιλιάζεις και να κάνεις τα έντερά τους γιρλάντες μόνο και μόνο επειδής ο Νίκος ο Γόδας είναι ευαίσθητος πολιτικά. Έκλαβε το σχόλιό του ως εικαστική παρέμβασις και δώσε την απάντηση με ύφος δημοσίου υπαλλήλου: "εντάξει, θα τό 'χω υπόψη μου"

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ρε Clark θες να μας τρελάνεις και 'συ τώρα; Από πού κατάλαβες ότι είμαι πολιτικά ευαίσθητος και ζητάω διακρίσεις ή απραξία από τον Σάββα. Αυτό που είπα είναι ότι για να αποφεύγονται οι αποκλίσεις από τα αμιγώς Ολυμπιακά καλό θα ήταν σε παρεμφερή άρθρα με το παραπάνω να αποφεύγονται περαιτέρω πολιτικά σχόλια πέραν του θέματος που αφορά τον Ολυμπιακό. Και αυτό ισχύει ακόμα κι' αν αναφέρεται σε όλα τα κόμματα. Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΣΥΡΙΖΑ, Κ.Κ.Ε. κ.λπ. Και αυτό δε θα έπαιρνα το θάρρος να το πω, αν δεν ήξερα τις θέσεις σας γύρω από το θέμα. Ότι δε γουστάρετε να δώσετε πολιτική χροιά στο site. Με βάση αυτό, λοιπόν, πήρα το θάρρος και έκανα αυτήν την φιλική προτροπή προς τον Σάββα. Εξάλλου, αν είδες δεν τάχθηκα καθόλου στο πλευρό του σχολιαστή από τη Λαμία που επιτέθηκε για μεροληψία στον Σάββα. Να είσαι προσεκτικός στα λόγια σου και να διαβάζεις προσεκτικά τα λόγια των σχολιαστών πριν πεις κάτι σχετικό. Και να σου πω και κάτι; Ένα τίποτα είμαι εγώ για να κάνω παρατηρήσεις στον Σάββα όσον αφορά τι θα γράφει και πώς θα το γράφει. Έκανα μία προτροπή-συμβουλή μόνο και μόνο για να μη δίνεται πάτημα στον κάθε "Λαμιώτη" να πετάει τη μαλακία του. Φυσικά, ό,τι θέλει ο καθένας σας θα γράφει.

Υ.Γ. Και για να ξεκαθαρίσω και κάτι τελευταίο. Το "Νίκος Γόδας" δεν το έγραψα για να τιμήσω τον κομμουνιστή Νίκο Γόδα, αλλά για να τιμήσω τον μεγαλύτερο Ολυμπιακό που πάτησε στη γη, όπως πολύ σωστά είπε και ο Σάββας σε παλαιότερη ανάρτηση. Από σήμερα, όμως, το προσωνύμιο "Νίκος Γόδας" πάει περίπατο για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Από σήμερα θα γράφεται το όνομά μου, Θωμάς.

Εικόνα clark gheibol

ξεκόλα ρε, τώρα θα σε μάθουμε; Πλάκα κάνουμε, μη στραβώνεις. Δε χρειάζεται μήτε να εξηγείσαι μήτε τίποτα. Βλέπουμε πόσο "δικός" μας είσαι.
Και για το "Νίκος" πάλι πλάκα κάνω, αφού θυμάμαι τουλάχιστον 3 φορές χρήστες εδώ μέσα (και έναν author επίσης) να κάνουν το ίδιο λάθος, το οποίο για μένα είναι πάντα γουστόζικο. Εδώ μέσα είσαι ο Νίκος ο Γόδας, όπως εγώ είμαι ο Κλαρκ ο Γκέιμπολ. Αν δε σου αρέσει τώρα να σε προσφωνούν με το άβαταρ (φαντάσου ότι εμείς μεταξύ μας αποκαλούμαστε με τα άβαταρ και τα υποκοριστικά τους εδώ και πέντε χρόνια και βάλε), εντάξει τότε, θα το γράψουμε κι αυτό στο φάκελο.
Προσωπικά, είμαι και διαχειριστής στο φου μπου, οπότε διαβάζω κι εκεί τα σχόλιά σου, να ξέρεις ότι είσαι φακελωμένος από την ΚΥΠ του σάιτ ως "εντάξει τύπος". Αυτοί οι φάκελοι είναι κάτω κάτω, δεν τους πολυανοίγουμε, έχουμε εμπιστοσύνη. Τώρα θα προσθέσουμε στο δικό σου και μία ελαφρά έλλειψη χιούμορ, αλλά μη σε ανησυχεί, αυτή εξιχνούται από τη σκόνη του χρόνου.
Γι' αυτό σου λέω, Νίκο, αν έχεις αμφιβολία για το αν κάποιος εδώ μέσα μιλάει σοβαρά ή κάνει πλάκα, τότε να ξέρεις ότι μάλλον πλάκα κάνει

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πώς την πάτησα έτσι γαμώ το κέρατό μου, γαμώ; Εντάξει ρε παιδιά, είμαι βλάκας το παραδέχομαι. Χάλασα όλο μου το απόγευμα τσάμπα. Πήγα στο πανεπιστήμιο και δε μιλούσα σε κανέναν... Τέλος πάντων, γράψε έλλειψη χιούμορ. Πάντως για τα ΚΝΑΤ δεν τη γλιτώνει ο Σάββας, θα παλέψουμε όταν βρεθούμε!

Εικόνα savvas gridlock

Πλάκα κάνει ρε Θωμά. Για χαβαλέ το είπε...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

ας αρχίσουμε πρώτα το ξεσκαρτάρισμα των αντι-Ολυμπιακών σε ΟΛΑ τα κόμματα (και είναι αρκετοί)για να καταλάβουν τη δύναμή μας.Στη Θεσσαλονίκη οι βουλευτές όλων των κομμάτων έχουν κάνει όργια επί δεκαετίες για τις ομάδες τους,κυρίως για τις μπουγάτσες φυσικά και εδώ όχι μόνο δεν βοηθούν αλλά μένουν προσεκτικά "ουδέτεροι".Ε λοιπόν αυτοί οι "ουδέτεροι" πρέπει να πάνε σπίτι τους και ανεξάρτητα από ποιό κόμμα ψηφίζει ο καθένας μας να επιλέγει να σταυρώνει υποψήφιους που τουλάχιστον δεν μας πολεμούν.

Εικόνα savvas gridlock

O καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει, αλλά το παραμύθι του να χρεώνονται παρατάξεις στον Θρύλο, το ΠΑΣΟΚ παλιότερα, η Νέα Δημοκρατία επί Μητσοτάκη με τη ρύθμιση χρεών κ.ο.κ., θα σταματήσει. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν δεν σταματήσει εκεί έξω, από εδώ μέσα δεν θα διακινείται. Αν τώρα είμαστε καλοί για κάποιους όταν τα βάζουμε με το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, τη Χούντα και την Χρυσή Αυγή, αλλά όταν αγγίζουμε την ιερή αγελάδα της αριστεράς και τους σταλινικούς του Περισσού γινόμαστε φασίστες-χρυσαυγίτες-ου ου ου, περαστικά σε αυτούς τους ''κάποιους''. Αν δεν καταλαβαίνουν ότι τα βάζουμε με όποιον τα βάζει με τον Θρύλο, από όπου κι αν προέρχεται, ξανά μανά περαστικά τους. Κι αν σε μια τελική περιμένουν να κάνουμε κο-κο-κο όταν τα κόμματά τους πάνε κόντρα στον Θρύλο κι αν περνούσε από το χέρι τους θα ήμασταν ακόμη άστεγοι, στον πάτο τους, που Θα μας κάνουν μαθήματα δημοκρατίας και τα ΚΝΑΤ...

Εικόνα jimakos

τα ΚΝΑΤ; Ωρέ Σάββα πόσο είσαι; Εσύ πρέπει να πρόλαβες και τον Βάζο.

Εικόνα lamia7

και με αυτο το αρθρο τι θες να πεις ? να μην ψηφισουμε KKΕ Η συριζα για τον λογο οτι καταψηφιστηκε ? αφου η θεση της 7 ειναι no politica εσυ γιατι σχετιζεις την ομαδα με της πολιτικες σου και χρυσαυγιτικες αποψεις ?
εγω μια ζωη κομμουνιστης ειμουνα και το ιδιο θα συνεχιζω να πιστευω αυτα τα αρθρα μονο κακο κανουνε και σπερνουν την δυχονοια

Εικόνα savvas gridlock

Tσαπρρρρ...

Εικόνα lamia7

ετσι να κανεις στα προβατα που απευθυνεσαι γιδοβοσκε

Εικόνα clark gheibol

ήρθε η ώρα να μάθεις οριζμένα πράγματα. Πρώτον, οι γιδοβοσκοί δε βόσκουν πρόβατα. Ούτε γελάδια. Ούτε γρούνια. Δεύτερον, άμα θέλουμε να βγάλουμε συμπεράζματα, εμείς τα λέμε, δεν περιμένουμε να τα καταλάβετε μόνοι σας, γιατί άμα περιμέναμε να φτάσετε μόνοι σας στο συμπέραζμα θα έβγαιναν τόσα συμπεράζματα όσοι οι αναγνώστες. Τρίτον, ακριβώς στην έννοια "νο πολίτικα" αναφέρουμε κάθε τόσο επίσημες θέσεις όλων των παρατάξεων εναντίον του γαύρου. Σκοπός μας είναι να δείξουμε ότι πρέπει ν' αρχίσουν να εκλείπουν από την εξέδρα άτομα σαν κι εσένα που βάζουν τα πολιτικά πάνω από το Θρύλο. Σ' αυτό εδώ το σάιτ δεν υπάρχει παράταξη που να μην έχει στιγματιστεί αρνητικά. Αντίθετα, δε θα δεις κανέναν πολιτικό να εξαίρεται για τη συμπεριφορά του. Όταν όμως είσαι προκατειλημμένος, έτσι θα σχολιάζεις σε ένα οπαδικό σάιτ. Μιλήσαμε μήπως για πολιτική; Όχι βέβαια, αυτό το νομίζεις εσύ. Όταν λοιπόν βγάλεις το πολιτικό σου ένδυμα και φορέσεις τα ερυθρόλευκα του γαύρου, ξανακάνε μια βόλτα από το σάιτ μας

Εικόνα savvas gridlock

Σε εσένα το κάνω καθυστερημένε, που με έβγαλες χρυσαυγίτη. Και μάθε να μιλάς και να σέβεσαι, για να μην μάθεις να τρέχεις...

Εικόνα xristoforas

φιλε Σαββα συνΟλυμπιακε...πως ειναι δυνατον να οδηγηθηκε στο συμπερασμα οτι εισαι χρυσαυγιτης απο τη στιγμη που στο ιδιο το αρθρο γραφεις τη λεξη χρυσαυγουλα (που ειναι υποτιμητικος χαρακτηρισμος για τους ψηφοφορους της χρυσης αυγης) ?
ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ Ο-Λ-Α ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΠΡΑΞΕΣ ΟΡΘΟΤΑΤΑ!)
ΟΤΑΝ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ,ΔΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑ
!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΗΠΕΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΑΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ,ΑΘΛΗΤΙΚΑ,ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ !!! )

Εικόνα ΔΙΑΣ

η κορουλα του ομως η Ντοραρα πρωτοστατησε για το ΒΟΤΑΝΟΠΕΔΙΟ... ευτυχως εκει εισακουσθησαν οι κορμορανοι...

Εικόνα yiage

Σαββα για καλο ηταν ρε φιλε. Τετοια γκαντεμια καλως που ελειψε.