ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Tags: -

Υπάρχει έμφυτη η τάση στην ανθρώπινη φύση, ένα χάρισμα που μας δόθηκε από το ΘΕΟ, να προσπαθεί με την λογική, τη γνώση και την εμπειρία να ερμηνεύει φαινόμενα που τον αφορούν. Ομολογώ ότι υπάρχει κάτι που σχεδόν 50 χρόνια τώρα αδυνατώ καν να το προσεγγίσω, και όταν νομίζω ότι πλησιάζω, συμβαίνει «κάτι» που με γυρίζει στην αφετηρία.

Αναφέρομαι (και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε πολλοί μαζί μου), στο σύλλογο, στην ιδέα, στο όνειρο που ουσιαστικά αποτελεί την ομαδική κοινή   λατρεία – τρέλα – παραφροσύνη, που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά στο σύμπαν. Μας έχουν χαρακτηρίσει οι αντίπαλοι (αλλά και κάποιοι «ουδέτεροι παρατηρητές»), φανατικούς, τρελούς, άρρωστους, αλήτες, πωρωμένους, πρόβατα, κάφρους, «επιστήμονες», «στρατό». ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

Σήμερα ο ΘΡΥΛΟΣ σηκώνει το 41ο Πρωτάθλημα Ελλάδος. Και τι έγινε θα μου πει κάποιος? Και πέρσι και πρόπερσι κούπες σηκώναμε.

Σε τέσσερις μέρες ή ίδια ομάδα καλείται να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση που έχει πετύχει ποτέ ελληνικός σύλλογος αποκλείοντας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, και να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης.

Σήμερα στην Καλαμάτα, η αντρική ομάδα βόλεϊ παίζει στον ημιτελικό του final four του κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ. Είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αύριο, και είναι στην πρώτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος.

http://www.olympiacos.org/article/35681/etoimos-gia-tin-koypa

Σήμερα η αντρική ομάδα πόλο αγωνίζεται με την ουγγρική Εγκερ για το CHAMPIONS LEAGUE και με νίκη αυξάνει τις πιθανότητες συμμετοχής της στις καλύτερες 6 της διοργάνωσης απ όπου θα αναδειχτεί και ο πρωταθλητής Ευρώπης. Ταυτόχρονα οδεύει για την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ.

http://www.olympiacos.org/article/35682/naymaxia-me-egker

Η γυναικεία ομάδα πόλο προκρίθηκε στο final four του Len Trophy (της δεύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης), αποκλειόμενη από το φαβορί για πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανική Σαμπαντέλ.

http://www.olympiacos.org/article/35663/me-kirisi-ston-imiteliko-toy-len-trophy

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ έχει προκριθεί για το final four του κυπέλλου Ελλάδος (με ΠΟΑ στον ημιτελικό ), ενώ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα χάσει το πλεονέκτημα της έδρας.

Στο πινγκ πονγκ κατακτήσαμε ήδη το πρωτάθλημα ανδρών.

http://www.olympiacos.org/article/34977/protathlima-ksana
 
Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες μας όλων των ηλικιών, όπου πετύχουν τις πολυδιαφημισμένες  του ζελέ τις έχουν τρελάνει στη τριάρα, τη τεσσάρα και τη πεντάρα!

http://www.gavros.gr/article/70670/h-koryfaia-akadhmia/

Άφησα τελευταία τον ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΘΡΥΛΟ. Τον ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ. Δίνει τη μάχη για πρόκριση στην TOP-8  πληγωμένος. Χωρίς τον καλύτερο ευρωπαίο μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη. Χωρίς τον παικταρά Λο που τραυματίστηκε.  

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντίστοιχο φαινόμενο συλλόγου, που σε ΟΛΑ του τα τμήμα να πρωταγωνιστεί σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δεν είμαστε υπερβολικοί όταν λέμε ότι αυτός ο σύλλογος είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο δίνει μάχες σε όλη την Ευρώπη.

ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
 
ΥΓ. και τίποτα από τα παραπάνω να μην γίνει «στα φρύδια μας τα δυο ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»….
 
ΥΓ2. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για το ΘΡΥΛΟ μας … τον ενισχύουμε ….

http://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2002017

Σχόλια

Εικόνα yiage

ΜΑΓΚΑΣ , ΕΝΤΙΜΟΣ , ΕΝΑΡΕΤΟΣ , ΟΡΜΗΤΙΚΟΣ , ΤΟΛΜΗΡΟΣ , ΗΓΕΤΙΚΟΣ , ΕΥΘΥΣ , ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ , ΚΑΘΑΡΙΟΣ , ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ , ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ, ΖΕΙΔΩΡΟΣ, . . . .

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς είναι ένας και ενιαίος. Και είναι ΜΕΓΑΣ.

Εικόνα nikos michalopoylos

MΕΓΑΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΛΑΜΠ! ΘΡΥΛΟΣ ΘΕΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
MAD AND ETERNALLY FAITHFULL!

Εικόνα red apple

Κάθε τμήμα αυξάνει την ανατριχίλα μας για τον ΘΡΥΛΟ, τον παγκόσμιο!

Εικόνα Chief Bromden

Πραγματικά μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, πηγή υπερηφάνειας και ευθύνης για όλους μας.
Αθλητικός οργανισμός πανίσχυρος, ενιαίος και πρωταγωνιστής σε όλα τα σπορ, στις κορυφαίες κατηγορίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, Όλα αυτά τα ζούμε και τα χαιρόμαστε ζωντανά σε κάθε χορτάρι,σε κάθε παρκέ, ταρτάν και πισίνα και όχι μέσα από σφυριχτούς ύμνους του περασμένου αιώνα.
Η ιστορία γράφεται στα γήπεδα
Πρωταθλητής παντοτινός σε όλα σπορ ήσουν και θα είσαι μόνο εσύ ΘΡΥΛΕ!

Εικόνα apostolos gaganis

Στη << Φωλια του κουκου >>, βλεπω να υπαρχουν γαυροι με σωστη σκεψη και στερεη γραφη. Ευχαριστο και καλοδεχουμενο...

Εικόνα Chief Bromden

Να είσαι καλά, συμμετέχω γιατί αξίζει πολλά η προσπάθεια που γίνεται μέσα από εδώ από όλους εσάς, έψαξα, διάβασα και με εκφράζει απόλυτα.
Ακόμα και από τη <<Φωλιά του κούκου>> αλλά και από τη κάθε <<Φωλιά>> αν δεν καταπίνεις αυτά που σου σερβίρουν μπορείς να βγεις με σκέψη πεντακάθαρη και προπαντός όρθιος. Χαίρομαι που γίνεται εδώ αυτό, συνεχίστε να γκρεμίζετε τα αντιολυμπιακά παραμύθια και ίσως βρείτε και τη <<Φωλιά του Δράκου>> γιατί καλά τα παραμύθια τους αλλά χωρίς Δράκο...
Πάμε γιατί αρχίζει η στέψη σε λίγο