"ΩΡΑ των Troll" : O Βαγγέλης και δυο βάζελοι υπονομεύουν την ΔΕΚΟ Ποδονίφτη



Τα έχει φέρει έτσι επικαιρότητα των τελευταίων ημερών ώστε έχουμε αναγκαστεί να αφιερώσουμε κάποια πολύτιμα δευτερόλεπτα του προσωπικού μας χρόνου με τη ΔΕΚΟ Ποδονίφτη που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενώ ακόμα είναι ΠΑΕ.

Αλλά είναι πλέον τόσες οι αβάντες του ξευτιλισμένου ΕΛ-ληνικού κράτους προς τη ΔΕΚΟ 44,88,99, που πλέον τα άρθρα των νόμων που της χαρίζουν χρέη, αποτελούν άπειρους όρους αρμονικής αριθμητικής  προόδου…

Στην εφημερίδα  ΓΑΤΑ στις 14 Μαρτίου 2014, υπάρχουν πληροφορίες  για το υπόμνημα ΠΕΝΤΕ (5) μελών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που εστάλη στο Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ πρώην ΠΕΧΩΔΕ), στο οποία διατυπώνονται επιφυλάξεις έως φόβοι και υπόνοιες ότι με το νομοσχέδιο που προβλέπει τις διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου γηπέδου της κούλας στα Νέα Φιλαδέλφεια, ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ που σήμερα ανήκει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, όπως επίσης θα καταργηθεί το έσοδο 15% υπέρ της ερασιτεχνικής από τις εισπράξεις, διαφημίσεις και λοιπά έσοδα του Γηπέδου, με αποτέλεσμα τη διάλυση του σωματείου (όχι πως έχει και καμιά σοβαρή αθλητική παρουσία πια η ερασιτεχνική κούλα , για να λέμε και του στραβού το δίκιο). Και ποιός θα είναι ωφελημένος από αυτές τις διαδικασίες? Μα φυσικά ο επενδυτής των φρίσκις γνωστός και ως «τριγρούλης».

Αυτά στις 14 Μαρτίου. Σήμερα διαβάζουμε στο site SENTRAGOAL, ότι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ (δηλαδή οι τσάτσοι του τριγρούλη) ζητάει τη διαγραφή των «ΠΕΝΤΕ», που τόλμησαν να προβάλουν αντιρρήσεις στα σχέδια του «επενδυτή» και συνεργάτη του Τσάκα της Στέπας και του Τουίτι, τριάς ομοούσιος (αφού ΔΕΚΟ είναι και οι τρεις) που θα γκρεμίσει το «σάπιο καθεστώς του Μαρινάκη».

Για να κάνουμε τώρα ένα συνειρμό. Στις 16 Μαρτίου, δύο μόλις μερούλες μετά το δημοσίευμα της ΓΑΤΑΣ, το Αεκτζίδικο site AEKARENA (όχι κάνα γαυροσαιτ έτσι?) δημοσιεύει την «είδηση-ΒΟΜΒΑ» ότι ο δικηγόρος Γιάννης Οικονομόπουλος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον εκδότη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιάννη Κουρτάκη. Ποιος είναι ο Δικηγόρος Οικονομόπουλός? Μα είναι ο νομικός σύμβουλος της Κούλας, στον οποίο ανέθεσε ο ντεμούλης τη δικαστική διαμάχη με τον Μάκαρο τον Ψωμιάδη. Ο Οικονομόπουλος είχε κάνει πριν λίγες μέρες το «αδιανόητο» για όλους αυτούς που κόπτονται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπλόκαρε λέει την εκκαθάριση της ΠΑΕ για να προλάβει πρώτα να εκδικαστεί η υπόθεση του Ψωμιάδη.

Την επόμενη 17 Μαρτίου στην «ΩΡΑ» κάποιος ΑΡΔάκος ονόματι Τάσος Τσατάλης αναφέρει ότι είναι δικό του το ρεπορτάζ στο ΑΕΚARENA. Δηλαδή ο ίδιος ΑΡΔακος είναι αυτός που το ίδιο γεγονός το προβάλλει σε δυο αεκτζίδικα μέσα προκειμένου να γίνει ο σχετικός ντόρος, να το αναπαράγουν και τα ΑΡΔικειμενικά site και φυλλάδες, ώστε να βγει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο Οικονομόπουλος μπλοκάρει την εκκαθάριση της ΠΑΕ, αφού πλέον έχει γίνει πιόνι του Μαρινάκη!  Απόδειξη? Συναντιέται με ανθρώπους του Μαρινάκη κρυφά στο γραφείο του!

 

Από την άλλη την ίδια μέρα 17 Μαρτίου, ο Αποδυτηριάκιας, που μόνο γαύρο και άνθρωπο του Βαγγέλη δεν τον λες κάνει κάτι ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις.

Καταρχήν συνδέει τον Τσάκα της Στέπας με τον τιγρούλη των φρίσκις σε κοινό μέτωπο κατά του Μαρινάκη. Αλλά έχει και ενδιαφέρουσα συνέχεια. Μαθαίνουμε ότι ο δικηγόρος Οικονομόπουλος που μπλοκάρει την εκκαθάριση της κούλας και είναι «πιόνι» του Βαγγέλα, είναι ….. βάζελος! Αλλά και ο Κουρτάκης ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ είναι κι’ αυτός βάζελος! Πιθανότατα και τα ΠΕΝΤΕ μέλη της ερασιτεχνικής να είναι "βαλτοί" από το Βαγγέλη!

Καλά ρε Βαγγέλη… πας καλά? Χρησιμοποιείς δυο βαζελάκια για να χτυπήσεις την κούλα? Εσύ έχεις καταργήσει όλους τους νόμους της μαφίας και της συνωμοτικότητας. Δεν έχεις μάθει ότι αυτά μένουν μέσα στην «οικογένεια»?  Δεν σου ’μαθε τίποτα ο Σωκράτης? Τι? Και το Σωκράτη τον κατηγορούσαν για σχέσεις με τον παοκτζή Γκαγκάτση και το βάζελο Βίκτωρα Μητρόπουλο ΠΕΚ-πρασινοκαρδούλα? Δηλαδή στήνουμε τις παράγκες μας και τις «κόκκινες» ΕΠΟ με βάζελους και παοκτζήδες? Ντρέπομαι….. Τζενάρα Μπαλατσινού πόσο δίκιο είχες….

ΥΓ. πόσο ρδελαμπου έχετε καταντήσει ρε αντιολυμπιακοί…. Ο φώσκολος μπροστά σας ήταν μαθητούδι

 

Σχόλια

Εικόνα vagio

Μπαινω το πρωι με το καφεδακι μου στο ιντερνετ να χαζεψω λιγο, και τι διαβαζω ο μαυρος..
Λειπει λεει ο μπεργκ και χορευει ο καρελης, ο σουηδος κλεινει τα αυτια του στις σειρηνες της ευρωπης, επιστρεφει κι ο χουχουμης, και η μεταμορφωση του ντινα.
Πραγματικα προσφερονται οι φυλλαδες για να χαζεψει καινεις. Να γινει χαζος δηλαδη.
Ξυνω τα αρχιδια μου μια, και κλεινω το μηχανημα. Παω να δουλεψω καλυτερα.