Αδειοδότηση παναθηναικούλη. Σκανδάλου διαρκείας συνέχεια…



Τις  τελευταίες μέρες όλες οι πληροφορίες οδηγούσαν στο αβίαστο συμπέρασμα ότι φέτος ο Παναθηναικούλης θα λάβει την πολυπόθητη άδεια. Σήμερα λοιπόν,  είχαμε και τη θετική εισήγηση  της Επιτροπής,  χωρίς την παρέμβαση των «αντιεξουσιαστών».
 
Φυσικά διαβάζουμε τις γνωστές ΑΡΔίτικες βαζελιές περί «πλήρους φακέλου»  κλπ κλπ. Αλλά και πέρσι για «πλήρη φάκελο» μας μίλαγαν και τελικά η ΟΥΕΦΑ τον πέταξε στον κάλαθο.

Έχουμε δει ότι φέτος δούλεψαν καλά και στην Ευρώπη τις «υπόγειες διαδρομές» τις οποίες γνωρίζουν πολύ καλά στη ΔΕΚΟ με τη μολόχα.
Τα ερωτήματα όμως παραμένουν....

-          Θα μάθουμε αν ολοκληρώθηκε η Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου?
-          Θα μάθουμε ποιος έβαλε τα χρήματα?

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Αλλά υπάρχουν κι’ άλλα…

-          Θα μάθουμε τα σχετικά με το γήπεδο και το Απήλιον?
-          Θα μάθουμε τι είδους διακανονισμούς έκαναν με τα χρέη?
-          Οι υπόλοιπες ΠΑΕ πως δέχονται αυτή την ευνοϊκή μεταχείριση του παναθηναικούλη?

ΘΑ περιμένουμε να δούμε την τελική απόφαση αλλα ένα  σίγουρο. Παρακολουθούμε πολύ στενά ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΕΚΟ με τη μολόχα, το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ, με την ΑΒΑΝΤΑ του ξευτιλισμένου ελληνικού κράτους των «αγορών» και  των κασετών …

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αν στη θέση του ΠΑΟ ήταν ο Ολυμπιακός, φαντάζεστε πόσο μίσος θα έβγαζε ο Άρης που του απαγορεύτηκε η είσοδος στο μεταγραφικό παζάρι; Τι διαφορά είχε ο φάκελος του Άρη από τον φάκελο του ζελέ που η μία ΠΑΕ τιμωρήθηκε και η άλλη όχι; Φανταστείτε τώρα, στη θέση του Άρη να ήταν ο ΠΑΟΚ και στη θέση του ζελέ ο Ολυμπιακός. Εμφύλιος θα γινόταν.