Ποιος Πρωθυπουργός ρε ?


Tags: ΑΡΔ

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της κολοφυλλαδας GOAL (του μεγαλοεργολάβου που ο σύζυγος  της Νατάσας «βάφτισε» νταβατζή, αλλά είσαντε τακίμια…) είναι ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ και ΠΟΥΣΤΙΑΣ.

Ξαφνικά τα ΑΡΔακια νοιάζονται για το καλό του ποδοσφαίρου, που οι ίδιοι δηλητηρίασαν με τα γραπτά τους, με τα λόγια τους και με τη συμπεριφορά τους. Άνθρωποι που επειδή γράφτηκαν σε μια συνδικαλιστική οργάνωση λαμόγιων, την ΕΣΗΕΑ, νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι, αλλά για ένα 20ευρω πουλάνε μάνα κι αδελφή μαζί.

«ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟ» διαβάζω στην κορυφή της σελίδας. Από μέσα μου σκέφτομαι μπας και γκρεμίστηκε κανας φούρνος και ο Πρωθυπουργός της χώρας αποφάσισε να ασχοληθεί με τα γεγονότα που έγιναν προχτές στη πρωτεύουσα της Μακεδονίας (εμείς Μακεδονία την ξέρουμε και τη θέλουμε, όσο κι αν κάποιοι εκεί αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται βούλγαροι, κι εμείς, αυτούς τους συγκεκριμένους, τους κάνουμε τη χάρη να το αποδεχόμαστε, αλλά καλά θα κάνουν να μετακινηθούν μερικά χιλιόμετρα βορειότερα αφού τους αρέσει τόσο…).

Η προσγείωση θα ήταν ανώμαλη αν δεν ήμουν σίγουρος σε ποιον «πρωθυπουργό» αναφέρεται. Η «ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ» λοιπόν στον Ανδριανό (ΟΟΟΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!)  είναι να γίνει μια ακόμα «σύσκεψη κορυφής»! Να γελάσει κανείς? Να θυμώσει? Να οργιστεί?

Το γκρι πρωτοσέλιδο με τη Θάτσερ δεν είναι τυχαίο! Η Θάτσερ αποφάσισε τη ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ για να χτυπήσει το χουλιγκανισμό.  Οι ΑΡΔ  και τα αφεντικά τους, ΘΕΛΟΥΝ μια ανάλογη απόφαση. Γιατί? Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου? Γραμμένο το έχουν!  ΟΧΙ! Θέλουν να τραβήξουν το ΘΡΥΛΟ στον ΠΑΤΟ που βρίσκονται τα  μπουρδέλα τους!

Αλήθεια υπάρχει πρωθυπουργός στη κατακαημένη Ελλάδα? Για το τον συγκεκριμένο μπούλη, ο καλύτερος τίτλος και πιο επιεικής είναι «Έπαρχος» της Μέρκελ! Άλλα ούτε αυτό το ρόλο μπορεί να παίξει καλά.

Είναι δυνατόν μετά τα προχτεσινά, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης ή Βορείου Ελλάδος ή όποιο τίτλο φέρει, να είναι ακόμα στη θέση του? Είναι δυνατό αξιωματικοί και ένστολοι που βρίσκονταν στο γήπεδο, να φέρουν ακόμη το εθνόσημο? Και μάλιστα όταν υπάρχουν καταγγελίες ότι συμμετείχαν σε επιθέσεις εναντίον ποδοσφαιριστών?

Ποιος «πρωθυπουργός» ρε σεις? Μας δουλεύεται? Ποιοι «υπουργοί» και ποια «κυβέρνηση»?

- Αυτοί που μόλις τους είπε ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ «ο Τσάκας της Στέπας» «Αυτά τα χρήματα υπάρχουν κι αν τα θέλετε» έτρεχαν για πάνες ακράτειας? Αντί να το στείλουν από εκεί που ήρθε και να τον ξετινάξουν τον «επενδυτή»,  μόνο που δεν έπεσαν στα τέσσερα!
- Αυτοί που με τον Σγουρό είναι έτοιμοι να ΧΑΡΙΣΟΥΝ γήπεδα σε ΑΕΚ και παναθηναικούλη, εξυπηρετώντας τον τιγρούλη των φρίσκις και τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ και οι δυο από την Ελληνική δικαιοσύνη?
- Που χάρισαν τον ΟΠΑΠ στον τιγρούλη?
- Ποιος Σαμαράς ρε? Μόλις προχτές για να καλοπιάσει τον Ιβάν και τους «μακεδονομάχους» έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο του ξεφτιλισμένου κόμματός του, τον Θοδωρή τον Λίλη, την «απόλυτη γεννήτρια τεστοστερόνης».
- Να πιάσουμε το παχύδερμο τον «Αντιπρόεδρον της Κυβερνήσεως»? που τυγχάνει και συμπολίτης της προχτεσινής ΑΛΗΤΕΙΑΣ? Μαγκιές μόνο στο γιωργάκη και το γεροντάκι τον Κακλαμάνη, αλλά για τους γυναικωτούς  που τον ψηφίζουν ΤΟΥΜΠΕΚΙ.
- Καλά … από τη Ροζ Αριστερά μην έχτε και πολλές απαιτήσεις… Ο Τσίπρας μαλώνει το Λαφαζάνη για τη δραχμή. Που να ασχολείται τώρα με τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της Τούμπας.
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ. Μήπως κινδύνεψε καμιά από τις αγαπημένες τους ΔΕΚΟ? Εντάξει μωρέ… Αλήτες  Ολυμπιακοί ήταν… Καλά να πάθουν…

ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! Μη τους βλέπετε που κάνουν τους προβληματισμένους. Μη τους πιστεύετε. ΧΑΡΗΚΑΝ! Είναι πολύς ο πόνος που τους προσφέρει ο ΘΡΥΛΟΣ σχεδόν 90 χρόνια τώρα. ΞΕΣΚΙΖΕΙ τις ΔΕΚΟ τους από πίσω κι από μπρος (δηλαδή εντός κι εκτός μη πάει αλλού το πονηρό μυαλό σας…). Σε όλα τα αθλήματα σε όλα τα γήπεδα.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ. Δεν θα καταλάβουν ποτέ ΓΙΑΤΙ αυτή η φανέλα είναι  ερυθρόλευκη. Δεν είναι μόνο από επιλογή των ιδρυτών του. ΕΧΕΙ ΠΟΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ σε όλα τα σπορ. Αθλητές που αγωνίζονται κόντρα σε όλους. Κόντρα σε ψευτομαγκιές, σε βροχή από πέτρες και κάθε είδους ιπτάμενο ή εύφλεκτο αντικείμενο, κόντρα σε αντιπάλους που προσπαθούν να τους οριζοντιώσουν, υγιείς ή τραυματίες, ματωμένοι αλλά ΟΡΘΙΟΙ!

Με μοναδικό ΣΤΗΡΙΓΜΑ και ΔΥΝΑΜΗ ένα απίστευτο ΛΑΟ!. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια μας «κοίμισαν».  Μας κοίμισαν οι αμέτρητοι τίτλοι,  το Ευρωπαϊκό μεγάλωμα και η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. Μας «κοίμισαν» με λόγια οι σειρήνες της «αντικειμενικότητας» και της «ντροπής». Αντί να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ αυτοί για τα μπουρδέλα που στηρίζουν προσπάθησαν να διχάσουν το κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ.

 Έκαναν το λάθος όμως! Μας κάνουν πάλι μια γροθιά. Θα είμαστε ΟΛΟΙ κοντά στο σύλλογο πλέον. Κόντρα σε μια τριάδα ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ «ΕΠΕΝΔΗΤΩΝ», η οποία στηρίζετε στην ΑΦΑΝΤΑΣΤΗ ΑΒΑΝΤΑ ενός ξεφτιλισμένου κυβερνητικού συστήματος.

Το ΘΗΡΙΟ ΞΥΠΝΗΣΕ! Και όπως έγραψε κάπου ο ΑΡΔακος Καρπετόπουλος… «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΜΑΖΙ».  Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ, τα ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ και ναι, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ είναι ΜΑΖΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Με όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ….
 
ΥΓ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΥΡΟΣΥΝΗ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ!

ΥΓ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στους ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. Να είναι καλά να μας βλέπουν ΠΡΩΤΟΥΣ…

 

Σχόλια

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ ο Τσακνάκης.

Από πού κατάγεται;Από τα Γρεβενά.

Ποιά ήταν η προηγούμενη θέση του;Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος.

Χαίρεται.

Εικόνα Chief Bromden

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της GOAL έχει θέμα για τη μη προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα... μόλις λίγες μέρες από τα αίσχη στην Τούμπα είναι εμφανής η προσπάθεια που γίνεται να γενικευτεί η αιτία του προβλήματος και να παρουσιαστεί ως αίτιο για τον αγώνα της ντροπής η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, πάνω από μια μέρα δεν ασχολήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ για τους αλήτες του Βορρά και τους ηθικούς αυτουργούς, μετά από άλλα περιστατικά που είχαν σχέση με τον Ολυμπιακό και σαφώς ελαφρύτερης μορφής αιτία ήταν ο Μαρινάκης και ο κακός κόσμος της ομάδας, που είναι τώρα ο σαββίδης κύριε Δημάτε; έφτασε τίποτα στα αυτιά σας; το σκατό έφτασε στην κάλτσα;

Όσο για τους πολιτικάντηδες Ολυμπιακούς θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους πως λογοδοτούν και σε εμάς πλέον, να σταματήσει να είναι το Καραΐσκάκη μέσο προβολής και ψηφοθηρίας, θα κρίνονται όλοι και όποιος δεν προασπίζει τα "δίκαια" του ΘΡΥΛΟΥ να μην περνάει ούτε από έξω, στα δύσκολα φαίνεστε κύριοι, όχι στα μνημόσυνα και στις φιέστες...

το ΘΗΡΙΟ ΞΥΠΝΗΣΕ! πολύ σωστά...
Και δυστυχώς για αυτούς το συγκεκριμένο θηρίο γιγαντώνεται μέσα από τον πόλεμο, το φαΐ μας είναι αυτό ρε! πότε θα το καταλάβετε ρε τελειωμένοι;

Ο βρομιάρης ο κλάους δεν βάζει γλώσσα μέσα, πολύ άντρας... υπομονή ρε πούστη μου,υπομονή, για όλους τους θα έρθει η στιγμή...

Εικόνα vagio

Εχεις δίκιο που λες πως χάρηκαν όλοι. Το είπε και ο Κλάους πριν λίγο, συν το ότι φανηκαν λέει πιο άντρες. Αυτοί που στο Καραϊσκάκη κάνουν τις πουτανες και ζητάνε τις φανέλες μας, ήταν άντρες στο κοτέτσι τους με ολο το κράτος συντροφια.
Α, και κάτι άλλο. Οποίος γαύρος υποστηριξει ξανά εθνική, να πάει να γαμηθει για να μην πω τίποτα άλλο.

Εικόνα Son of Hoof

Συμφωνώ 99,9%. Τα λες τέλεια.

Μας μισούν τόσο πολύ που προκειμένου να μην μας δουν να ανοίγουμε κι άλλο τη ψαλίδα από δαύτους είναι πρόθυμοι να διαλύσουν τα πάντα και να καταστραφούν ακόμα και οι ίδιοι ολοσχερώς. Πόσο νομίζουμε οτι μας φθονούν? Βάλτε επι χίλια τελικά. Τώρα ψιλοαρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε το τερατούργημα που λέγεται αντιολυμπιακός. Πάντα το ξέραμε, αλλά πέσαμε όλοι σχεδόν έξω στο πόσο ζημιά τελικά μπορεί να κάνει.

Το 0,1% που δεν συμφωνώ είναι το τελευταίο ΥΓ. Να μας βλεπουν πρώτους ναι, αλλά ούτε χρόνια πολλά τους εύχομαι, ούτε καλά να είναι με ενδιαφέρει. Το να το παίζουμε υπεράνω πέρασε πια.

Εικόνα ΔΙΑΣ

δεν ειμαστε υπερανω.. ειμαστε καλοι χριστιανοι και ειναι μεγαλη βδομαδα. εξαλου σκεψου το και με λιγη ιδιοτελεια... ποιους θα φαπωνουμε στα σχολεια στη δουλεια στα καφενεια?

Εικόνα Son of Hoof

Έχεις δίκιο τελικά ΔΙΑ, δε το'χα σκεφτεί έτσι. Ας ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους, και τους καλούς και τους κακούς, μέρες που είναι...