Η Ηθική δε «χάνεται» στο ΛΙΜΑΝΙ. Χάνεται στα έδρανα της Βουλής ( και στα πεύκα του άλσους Φιλαδέλφειας)



Άλλη μια «περίεργη» δήλωση χθες, αυτή τη φορά από ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κάποια κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου.  Έστρεψε τα βέλη της κατά της Ρένας Δούρου.

Θα είπε «πολλά και σημαντικά» αυτό το φωτισμένο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εμείς ως γνωστό, ασχολούμαστε μόνο με όποιον αποφασίσει να πιάσει στο στόμα του το ΘΡΥΛΟ.

«Το 2012 είχαμε τον αυθορμητισμό του νέου, τα κινήματα δίπλα μας. Και τώρα το 2014; Χάσαμε την ηθική μας, πήγαμε με τους Μαρινάκηδες… Ας μη χάσουμε την ψυχή μας»

Κατά την Τασία Χριστοδουλοπούλου λοιπόν, η ηθική του ΣΥΡΙΖΑ χάθηκε, επειδή προεκλογικά υπήρξε μια ΤΥΧΑΙΑ συνάντηση της Ρένα Δούρου με τον Πρόεδρο του ΘΡΥΛΟΥ Βαγγέλη Μαρινάκη.  Ο πληθυντικός «Μαρινάκηδες» , θέλουμε να πιστεύουμε δεν έχει κάποια υποτιμητική χροιά για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του, αλλά μάλλον οφείλεται στο δέος που προκαλεί το παρουσιαστικό του Προέδρου μας. Αν και γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι αρκετοί που το παίζουν «πολύ αριστεροί» ενοχλήθηκαν σφόδρα με τη ΝΙΚΗ των ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ.  

Λοιπόν Κα Χριστοδουλοπούλου, για να μην ανησυχείτε, και να συνεχίσετε ατάραχα τον «αριστερό» ύπνο σας, ΔΕΝ πήγατε με τους Μαρινάκηδες. Ο Βαγγέλης και ο Ολυμπιακός δεν χρειάζονται να προσεγγίσουν πολιτικά πρόσωπα για να επιτύχουν κάτι. Ότι θέλουν το κάνουν μόνοι τους με τη δύναμη και τη στήριξη του ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ. Το κάνουν από την τρέλα και τη @αυλα  τους για το ΘΡΥΛΟ. Για τη φανέλα  όνειρο και λατρεία. Για μια ΙΔΕΑ άπιαστη που δε θα κατανοήσετε ΠΟΤΕ.

Εμείς κυρία Χριστοδουλοπούλου θα συνιστούσαμε να αναζητήσετε τη ΧΑΜΕΝΗ ΗΘΙΚΗ του κόμματός σας, στα έδρανα της Βουλής και ανάμεσα στα δέντρα του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας που πρόκειται να κοπούν για να φτιάξει γήπεδο ο Μελισσανίσης. Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ που κάποιοι τον βάφτισαν «τίγρη». Το κόμμα σας ΨΗΦΙΣΕ ένα νόμο, υπό τον τίτλο «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας- Αττικής, Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσσαλονίκης και άλλες διατάξεις». Οι Βουλευτές σας γράψανε κανονικά της αντιδράσεις  για την κατασκευή του Γηπέδου, τόσο της Ρένας Δούρου , όσο και των δημάρχων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Ιωνίας. Αυτά τα γνωρίζετε?

Τα σχολιάσατε στη κεντρική σας επιτροπή ως «συνεπής» αριστερή? Τους τραμπουκισμούς και τις ΧΥΔΑΙΕΣ επιθέσεις  κατά της συντρόφισσάς σας από «αυθόρμητα αγανακτισμένους» οπαδούς της Αεκούλας  τις γνωρίζετε? Τις επιθέσεις κατά πολιτών της Φιλαδέλφειας από τους ίδιους «αυθόρμητα αγανακτισμένους» οπαδούς τις γνωρίζετε? Τις καταδικάσατε? Αμφιβάλουμε….

Η ΗΘΙΚΗ είναι ΖΟΡΙΚΗ Κα Χριστοδουλοπούλου.

ΥΓ.  Τα φίλια πυρά είναι και θανατηφόρα…. Βάστα γερά Ρένα….

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Το συμπέρασμα είναι ένα:

Οι υπουργοί, οι βουλευτές και οι υπόλοιποι αιρετοί άρχοντες πρέπει αυστηρά να προέρχονται από τις εξής ομάδες :
Μεγαλοδικηγόροι των παραδικαστικών και των εμπόρων ναρκωτικών, «φακελωμένοι» μεγαλογιατροί, επαγγελματίες συνδικαλιστές χωρίς λεπτό πραγματικής εργασίας, εργολάβοι φοροφυγάδες, καταθέτες Ελβετικών τραπεζών , πρυτάνεις και καθηγητάδες «μασημένων» προγραμμάτων , αγροτοπατέρες των καγιέν, γνώστες των εξοπλιστικών με νεοκλασικά, νεολαίοι κομματόσκυλα, τηλεπερσόνες, ξεπεσμένοι ηθοποιοί , αθλητές, σχετιζόμενοι εισπρακτικών εταιρειών και φυσικά εν αποστρατεία ΑΡΔ με θητεία δίπλα σε διαπλεκόμενους μιντιάρχες .
Τυχόν παρουσία σε λίστες τύπου Λαγκάρντ πριμοδοτείται extra.

Αποκλείονται αυστηρά οι εφοπλιστές που δεν έχουν παρτίδες με το ελληνικό δημόσιο και επιτελούν φιλανθρωπικό έργο και ειδικά αυτοί που τυγχάνουν και πρόεδροι του Ολυμπιακού (μην μολυνθεί η παραπάνω αφρόκρεμα)…

Νισάφι πια με τον Μαρινάκη!
Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία, και η κουτσή Μαρία με την καραμέλα στο στόμα…

Εικόνα el trick

Γιατί έχω την αίσθηση ότι το άρθρο είναι άκυρο ή δεν μεταφέρει το σωστό μήνυμα;;;;

Εικόνα ΔΙΑΣ

η κυρια θεωρησε οτι χαθηκε η ηθικη του συριζα απο τη συναντηση δουρου μαρινακη. Δεν σχολιασε ομως την ψηφιση νομου καταστροφης ενος αλσους για να κανει γηπεδο ο τιγρουλης. Αρα αυτο το θεωρει ηθικο και πρεπον κοντρα σε δημαρχους του κοματος της, κοντρα στο κοσμο που αντιδρα. Τι δεν ειναι κατανοητο?

Εικόνα el trick

Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι εσωτερικές κόντρες σε κανένα κόμμα.
Όμως από τα λόγια της προαναφερόμενης κυρίας βγαίνει το συμπέρασμα ότι χάθηκε η ηθική γιατί για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ συμμάχησε με τον Μαρινάκη (και κατ΄επέκταση με τον ΘΡΥΛΟ) και άλλους σαν τον Μαρινάκη (δεξιούς, κεφαλαιοκράτες εφοπλιστές, ιμπεριαλιστές μπρρρρ και όχι αγνά παιδιά βιοπαλαιστές).
Άρα η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ οφείλεται στις ψήφους των ΓΑΥΡΩΝ.
Ε για μένα αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ.
Το αν δεν στεναχωρούν την εν λόγω κυρία τα κατορθώματα του ΝΙΑΟΥ και των συν αυτώ, ίσως και να οφείλεται στο ότι ο ΝΙΑΟΥ ΕΧΑΣΕ στις εκλογές ακόμη και εντός έδρας. Πάντως αν γενικότερα στεναχωριέται η κυρία από τους ΓΑΥΡΟΥΣ (κάτι που για μένα ΔΕΝ φαίνεται) τότε ίσως πρέπει να προκληθεί ώστε να το ξεκαθαρίσει.
Το αποτέλεσμα θα το βιώσει στις επόμενες εκλογές.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτή, όταν ήταν μικρή και έκανε μπάνιο, τραγουδούσε τους στίχους του Τζιμάρα του Πανούση "στης Βουλής τα έδρανα αν κι' εγώ να έκλανα"...

Εικόνα ΔΙΑΣ

με την ευκαιρια θωμα... αυτος που εγραψε τους στιχους του τραγουδιου, μεγαλο πουληταρι και μουνοσκυλο..."αριστεροι" του ντα καπο γαμω το στανιο μου...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οξυδερκής, εύστροφος, με φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Προσπαθώ να βρω κι' άλλα προτερήματα, αλλά δυσκολεύομαι... Μου αρέσει πολύ να ακούω τις παραστάσεις του (δεν τον έχω δει εκ του σύνεγγυς), μου αρέσουν πολύ κάποια τραγούδια. Γελάω με το χιούμορ του και τον αντιμετωπίζω ακομπλεξάριστα κι' ας ξέρω το κόμπλεξ που έχει αυτός "μαζί μου"... Συμφωνούμε εν πολλοίς με το "γκρέμισμα", διαφωνούμε επί της ουσίας με την "ανοικοδόμηση". Πιστεύω με κατανοείς.

Ξέρεις κάτι; Οι καλλιτέχνες είναι πολύ περίεργης πάστας άνθρωποι. Από τη στιγμή, μάλιστα, που έχουν μία αναγνωρισιμότητα τους είναι δύσκολο να ενταχθούν κάπου. Είναι δύσκολο να βάλουν το "εγώ" τους κάτω από το "εμείς". Έτσι, εύκολα κατηγορούν κάτι, εξαιρετικά δύσκολα ωστόσο προτείνουν μία λύση ή εντάσσονται σε ένα σύνολο μάζας. Κρατάνε αποστάσεις και κρύβονται πίσω από τη δημοφηλία τους. Είναι χέστες και εγωιστές. Εγώ αυτό δεν το γουστάρω. Ο Τζιμάκος είναι ανένταχτος. Έτσι δεν το χαρακτηρίζουν; Γι' αυτό δεν είναι περήφανος; Ε, εμένα αυτό δε μ' αρέσει και δε με εκφράζει. Και για να δώσω ένα πιο αθλητικό παράδειγμα, ας πάω στα του Ολυμπιακού. Όταν ένας παίχτης του Ολυμπιακού βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, για λόγους εγωισμού ή προσωπικής μισαλλοδοξίας, γίνεται αυτόματα αποδιοπομπαίος τράγος. Στον αθλητισμό πώς είμαστε τόσο αυστηροί και στα υπόλοιπα είμαστε νούλες; Αυστηρά κριτήρια για όλους φίλε μου. Σε κανέναν ασυλία.

Υ.Γ. Πόση αηδία ένιωσα, λόγου χάρη, βλέποντας τον Ξαρχάκο ως υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ....