Σαν Σήμερα 29/6



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια…
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
29/06/1958  ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  35η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Ελλάδος   0-1    19' ΥΦΑΝΤΗΣ
 
 
29/06/1982  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  *** ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΡΑΖ ***  Ανάδειξη Πρωταθλητή Α' Εθνικής  2-1  6' ΕΣΤΑΒΙΓΙΟ, 69' ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, 82' Ζιάκος.
Το ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ενα ματς που ήταν για τέσσερα τεμάχια τουλάχιστον ο παναθηναικούλης, αλλά ο ΚΟΥΕΡΒΟ τον γλίτωσε. Τουλάχιστον οι οπαδοί του ζελέ πήραν δωρεάν μαθήματα κρόουλ πάντα υπό την επίβλεψη των προπονητών κολύμβησης της Θ7.... Λεπτομέρειες και βασικές αρχές κρόουλ, στο κείμενο του Σάββα...
 





Σχόλια

Εικόνα ze ηλιας

Σήμερα για όλους μας είναι δύσκολη μέρα και το κεφάλι έχει γίνει ωρολογιακή μπόμπα.
Χρειάζεται ψυχραιμία και ασχολία με πράγματα που μας κάνουν να ξεχνιόμαστε λίγο.

Έτσι λοιπόν με αφορμή την επέτειο που αναφέρεται στο άρθρο να θυμίσω σε όσους είχαν βρεθεί στα γεγονότα του Βόλου τον καπετάνιο του κώλου ο οποίος μας είχε βγάλει κουμπούρι (σάμπως πρώτη φορά τόκανε?) όταν είχαμε πλησιάσει σε απόσταση βολής στο ξενοδοχείο του κωλοσωματείου του .
Βέβαια αυτό δεν γράφτηκε πουθενά ενώ έγινε παρουσία γραφικών χωροφυλάκων που φοβισμένοι του συνιστούσαν ψυχραιμία.
Μείναμε εμείς οι "γραφικοί" που το ζήσαμε να το λέμε και να μη μας πιστεύει κανείς.
Ας είναι όμως.Πήραν το μάθημά τους εντός και εκτός γηπέδου.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ο ρίνγκο-Θαλής ζητούσε on camera τα στοιχεία του επικεφαλής ασφαλείας με το κουμπούρι ανά χείρας και δεν άνοιξε ρώθων...
εάν το είχε κάνει οιοσδήποτε έχει χρηματίσει πρόεδρος του Ολυμπιακού θα είαν πέσει κυβερνήσεις.

δυστυχώς, όταν ένα θέμα δεν το αναδεικνύουν τα ΜΜΕ είναι ως μη γενόμενο και το επικοινωνιακό κομμάτι ουδέποτε το κατείχε ο Ολυμπιακός, μιας και η Ολυμπιακή λογική και φιλοσοφία είχε ως μετοπίδα «Εμείς μιλάμε στον αγωνιστικό χώρο», έτσι δημιουργήθηκε έλλειμα επικοινωνιακό κι έμειναν να αλωνίζουν οι γλίτσες κι εκεί ακριβώς έγκειται το λειτούργημα του ratm, με την διαχρονκή παραθεση στοιχείων για τα ψεύδη και της βρόμας τους.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

σωτήριον έτος 1982:

«ο πρόεδρος της ΠΑΕ παναθηναϊκός έφθασε στον Βόλο ... τον υποδέχθηκαν περίπου 200 φίλαθλοι του παο, που του ζητούσαν εισητήρια.»

ε, άμα έχεις μάθει από μικρός στο τζάμπα...

σαν να μην πέρασε μια μέρα

Εικόνα ΔΙΑΣ

αραγε τα σημερινα βαζελια ξερουν κροουλ? οι δασκαλοι της Θ7 παντα στη διαθεση τους..

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

από όσο δύναμαι να γνωρίζω, στο μόνο ναυταθλητικό τομέα, σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα της λαχανί, που ρίχνουν βάρος μια και περίεργη εμμονή είναι οι ...καταδύσεις!