Σαν Σήμερα 1/7



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια…
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
01/07/1956  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  20η Αγωνιστική (Τελικοί)  Πρωτάθλημα Ελλάδος    0-0.
 
Ισοπαλία με τον αιώνιο πελάτη παναθηναικούλη η ΟΜΑΔΑΡΑ του ’50  και κατάκτηση του ΤΡΙΤΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!
 
 
Όρθιοι: Ρωσσίδης, Καραπατής, Ξανθόπουλος, Μπέμπης, Κοτρίδης, Σούλης
Καθήμενοι: Δαρίβας, Μουστακλής, Υφαντής, Ιωάννου, Δρόσος

Στο κείμενο του Σάββα και το ρεπορτάζ του ΦΩΤΟΣ
 
 
 
01/07/2020  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ  Superleague 5η αγωνιστική play off   2 – 1  27', 83' Χασάν / 45+1' Σακόρ
Γήπεδο: Γ. Καραϊσκάκης – Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας (46' Βαλμπουενά), Καφού (57' Αραμπί), Γκιλιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης (84' Μπουχαλάκης), Μασούρας (46' Ελαμπντελαουί), Χασάν (83' Λοβέρα).
 
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Βαφέας (89' Νοικοκυράκης), Κοροβέσης (61' Μεγιάδο), Ναμπί, Στάικος (61' Νέιρα), Ζοάο Βίκτορ, Σακόρ (72' Μπράουν), Μάνος (61' Φιγκεϊρέδο).
 
 
 
Ο ΘΡΥΛΟΣ κατακτά το 45ο ΚΑΙ μέσα στο χορτάρι, δηλαδή ακόμα κι αν το CAS επιστρέψει τους βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Στο +22 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και ΑΗΤΤΗΤΟΣ πέντε αγωνιστικές πρίν το τέλος των play off. Πρώτη φιέστα, στο άδειο Καραϊσκάκης, με τους παίχτες να αποθεώνουν τον Μαρτίνς. 
 

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Ορθιοι απο αριστερα: Ρωσιδης, Καραπατής, Κοτριδης, Σούλης, Ξανθοπουλος, ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΜΠΗΣ. Καθιστοι: Δαριβας, Μουστακλης, Υφαντης, Πολυχρονιου, Δροσος.

Ετων 12. Μ΄ΑΥΤΟΥΣ μεγαλωσα...Σας ευχαριστω για τη φωτογραφια...

Εικόνα ΔΙΑΣ

πιτσιρικακι αρχες δεκαετιας 70 ακουγα στο οικογενειακο περιβαλλον αυτα τα ονοματα. Κατι μεταξύ ΗΜΙΘΕΩΝ και ΤΙΤΑΝΩΝ. Η γιαγια μου που σίγουρα ειναι σε καλη μερια, μιλαγε για το μουστακλη και εκλαιγε.. αυτους τους εμαθα πριν τον Ηρακλη και το Θησεα...

Εικόνα apostolos gaganis

Χαθηκε τοσο νωρις απο λευχαιμια...Παληκαρι, ο ορισμος της λεβεντιας. Ζουνε ομως ολοι αυτοι μεσα μας και το ξερουμ΄ολοι...

Εικόνα μαουνιέρης

Και οι εν ζωή και οι εκδημήσαντες ζουν και θα ζουν, γιατί τους θυμόμαστε και θα τους θυμόμαστε πάντα εμείς, τα παιδιά μας, τα παιδιά των παιδιών μας, τα παιδιά των παιδιών των παιδιών μας και ούτω καθ' εξής και εις τους αιώνας των αιώνων (χωρίς αμην).