ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΟ 1991: ''ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ-ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ''



Έχουμε δει σε προηγούμενη ανάρτησή μας την αποθέωση που γνώρισε ο Ανάργυρος Σαλιαρέλης από τα χανούμια μέσα στο Καραϊσκάκη το 1990. Σήμερα θα δούμε αντίστοιχες εκδηλώσεις υπέρ του Ανάργυρου από τα βαζέλια. Αφού θυμηθούμε το σκηνικό που είχε στηθεί το Δεκέμβριο του 1991 εις βάρος του Σαλιαρέλη, το οποίο και τον οδήγησε στην παραίτηση, επιστρέφουμε στο ιστορικό ''Αργύρη καριόλη φέρ'το πορτοφόλι'' με τη Δόξα Δράμας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-12-1991
 

 
Την ίδια μέρα τα βαζέλια αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και τον κερδίζουν με σκορ 5-0. Ας δούμε το τι συνθήματα φώναζαν για το Σαλιαρέλη, που κινδύνευε εκείνη την περίοδο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 9-12-1991
 

Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, η αλήθεια ήταν πως είχαμε καταντήσει περίγελως και μας έπαιρναν στο ψιλό οι απέναντι. Ελπίζω όλοι αυτοί που κραυγάζουν σήμερα ''ας γυρίσουμε στα πέτρινα, και τι έγινε;'', να τα θυμούνται αυτά, όποτε προβαίνουν σε συγκρίσεις της τότε διοίκησης με τους προέδρους που είχαμε έκτοτε, το ΣΩΚΡΑΤΗ και το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ.

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Αξέχαστες εποχές, μπινελίκια οι επιστήμονες, αυγά και γιαούρτια στον αργύρη, κυνηγητά σε δημόπουλο, και εμείς, παιδάκια τότε, είχαμε για είδωλο τον "προσωπάρχη" γιώτη τσαλουχίδη. Με δόξα Δράμας 2-1 αν θυμάμαι καλά, το γκολ τους ο Χιονάς και νομίζω ειχε χιονίσει κιόλας..
Πέρα από την πλάκα, όμως, πιστεύω ότι τα περισσότερα από τα πέτρινα χρόνια, και ομαδάρες είχαμε και παιχταράδες, απλώς ο "βαρδινογιαννισμός" είχε φτάσει σε άλλο επίπεδο.. το στήσιμό μας και, επιπλέον, ήμασταν ανύπαρκτοι διοικητικά. Πέρα από τα γνωστά περιστατικά με "καπνογόνα, φώτα, σκουπόξυλο και μπιστόλια", και (επειδή πολλή κουβέντα γίνεται εις βάρος μας σήμερα), ποιος μπορεί να ξεχάσει τα παραρτήματα Βαρδινογιάννη, ΟΦΗ, Κόρινθο, Απόλλωνα, αθηναϊκό, λειβαδιά, εθνικό και άλλους πολλούς. Συμφωνώ, οι νεώτεροι, και τέλος πάντων όσοι ξεχνούν εύκολα, καλό είναι να ξεστραβώνονται και να μαθαίνουν. Δεν υπάρχει καμμία σύγκριση των εποχών, ουδείς πιο αδικημένος από τον ΘΡΥΛΟ, ιστορικά και σε όλα τα αθλήματα!

Εικόνα nmavronas

H ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ! ΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΟΛΥ...

Εικόνα ALEXIS7GER

οπως συνηθως , ΗΜΟΥΝΑ μέσα στο Καραισκακης σε εκείνον τον ιστορικό αγώνα..Τα μεγάφωνα ανακοινώνουν ότι κάποιος εχασε το πορτοφόλι του και ..ΑΜΕΣΩΣ η θυρα 7....ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ..ΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ εν χορώ...χαχα..ΓΝΗΣΙΑ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΒΑΛΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΠΡΑΚΤΟΡΑ..οπως τα λέω..

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

οι σημερινοί 30ρηδες ήταν πιτσιρίκια και οι 20ρηδες αγέννητοι.Δεν τα έχουν ζήσει δεν τα ξέρουν.Απλό.

Εικόνα μαουνιέρης

Τί έχουμε ζήσει;! Τί εφιάλτες, ρε σύγγαυροι!