ALERT!!!


Tags: -

Το τηλέφωνο στου Μαξίμου χτύπησε μέσα στα άγρια χαράματα. Κάποιος που φαινόταν πολύ ταραγμένος, μιλώντας Αγγλικά, ζήτησε από την σε «εφημερία» Γραμματέα να ξυπνήσει  αμέσως τον  πρωθυπουργό υπηρεσίας.

Το μήνυμα ήταν σαφές!

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ!

Ήδη έχει τεθεί σε επιφυλακή η ΝΤΙΑ, η ΣΙΑ, η  ΕΝ ΕΣ ΕΙ, η ΦΕΜΑ, η ΝΑΣΑ,  η Τριμερής Επιτροπή, το ΕΦ ΜΠΙ ΑΙ, όλα τα ΛΟΚΑΛ ΟΘΟΡΙΤΙΣ, η ΛΙΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ, ο ΝΤΑΟΥ  ΤΖΟΥΝΣ, ο ΤΟΜ ΤΖΟΟΥΝΣ, όλοι οι Σερίφηδες των ΗΠΑ και ενημερώνουν από το πρωί τη Μισέλ Ομπάμα.

Η ανησυχία μεγαλώνει επειδή οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ έχει πάρει στα χέρια της τη κατάσταση. Ήδη εντοπίστηκαν από κάμερες σε γήπεδο του Τορόντο , ο επικίνδυνος Αφρικανός Μαζου-φακ-γιου και ο επικίνδυνος κρητικός Μπουχαλάκης.
 
Η Ελληνική κυβέρνηση εξέφρασε την συμπαράστασή της στη δοκιμαζόμενη Αμερικανική κοινωνία και συνέστησε ψυχραιμία. Ταυτόχρονα έδωσε εντολή σε όλα τα δημόσια κτίρια να ακούγεται  μουσική του Chick Corea (τσικ ΚΟΡΕΑ). Η Πακιστανική κοινότητα της Αθήνας δήλωσε ότι έχει παραδώσει όλα τα καρτοκινητά στα αστυνομικά τμήματα για ευνόητους λόγους.
 
Η δική μας συνεισφορά στο πρόβλημα είναι μια επικοδομητική πρόταση που θα συμβάλει στην επίλυση της κρίσιμης κατάστασης.

Προτείνουμε στην «ελληνική» Κυβέρνηση να υποβάλει πρόταση, για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ , επιδοτούμενου προγράμματος με τίτλο «ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΡΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ».
 
Θα σας χρειαστεί ρε νούμερα γιατί φέτος δε θα προλαβένετε να μαντάρετε δίχτυα και πατόσουφρες….
 
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!
 

ΥΓ. Από τα φιλικά μόνο συμπεράσματα  βγαίνουν και δε χρειάζονται  θριαμβολογίες. Η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά, έχει κενά ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ ….

ΥΓ2. Προχτές  THIS IS PANATHINAIKOS….  Σήμερα THIS IS OLYMPIAKOS…. Poutanes o OAED ine konta…

ΥΓ3. Αφιερωμένο στο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ μας ΜΙΤΣΕΛ... My Spanish Heart


 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Ο ΟΑΕΔ ειναι κοντα αρδακια!!!Πολυ καλο αρθρο!

Εικόνα Bad7

Προσκυναω και'γω τον Μιτσελ με τη σειρα μου του πηρε το σκαλπ του Ιντζαγκι αλλωστε ο Ιντζαγκι δηλωσε οτι αντιγραφει το τροπο που προπονει ο Μιτσελ τον Θρυλο

Εικόνα Bad7

Η ομαδα μας ηταν για φιλημα στο παιχνιδι με την Μιλαν

Εικόνα Bad7

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ

Εικόνα Bad7

ΝΟΜΙΖΩ

Εικόνα Romain

Γεια σου ρε φιλε ΔΙΑ. Εισαι λεβεντης!
Πραγματικα Σπουδαιο αρθρο!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Πληροφορίες που θέλουν ψηλό, ακομπλεξάριστο, φιλοολυμπιακό συνήγορο-συνεργάτη ανεξάρτητης και αστράτευτης εκπομπής του Σκάι να έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά της Μίλαν και του Πίπο Ιντζάκι προσωπικά, για το αδίκημα της "παθητικής" συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση, ελέγχονται ως ανακριβείς..

Εικόνα Ben

Για την απαγωγή και τον ανελέητο βιασμό των μικρών Ιταλίδων ούτε κουβέντα;

Εικόνα ΔΙΑΣ

εχει αποαγορευτει καθε αναφορα ..... οι περιστασεις απαιτουν υπευθυνότητα... στα φιλαδέλφεια ακουγονται νιαουρισματα, στους αμπελοκηπους δεν ακουγονται πια τιτιβισματα και στη συμρωτευουσα ο τζαβελλας βγαζει σελφι στη περαια... δυσκολες στιγμες....