Βαζελολάγνες επί χρήμασι…



Αφού διασκεδάσαμε σε βαθμό κακουργήματος  με τη νέα ευρωπαϊκή παράσταση της πράσινης ΔΕΚΟ, που είναι γνωστή και ως κολοσωματείο Γκύζη – Αμπελοκήπων, και  αφού υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι για μια ακόμη φορά, η τσαπού που φάγανε συνέπεσε με απεργία των δημοσιογράφων, θα κάνουμε κάτι που πολύ το γουστάρουμε τελευταία. Είναι ένα παιχνίδι που διαδίδεται ραγδαία πλέον και λέγεται «ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΟΥΣ». Ο στόχος του παιχνιδιού είναι  απλός. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε στο διαδίκτυο πρωτοσέλιδα εφημερίδων που αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται αντικειμενικές. Ο παίχτης μπορεί να ακολουθήσει οποιαδήποτε μεθοδολογία που να αποδεικνύει ότι το επιτελείο των εν λόγω εκδιδόμενων επί χρήμασι είναι άξιο να τρέφεται από τον ΟΑΕΔ. Οι παίχτες πρέπει να  καταφέρουν να αποδείξουν  τη βαζελολαγνεία με τη συγκριτική μέθοδο. Νικητής  στο τέλος είναι μόνο ΕΝΑΣ. Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΩΤΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ.

Πάμε να συγκρίνουμε πρωτοσέλιδα δύο πρόσφατων ευρωπαϊκών αποτυχιών του ΘΡΥΛΟΥ (αυτές των ετών 2008 και 2010) με τη προχτεσινή «ατυχία» του συλλόγου που βασίζει το μέλλον του για επιβίωση, όχι στην αγωνιστική του ενίσχυση, επενδύοντας σε ποδοσφαιριστές και υποδομή, αλλά προσδοκά σε δικαστικές διώξεις, σε τηλεοπτικές «δίκες» πισωκίνητων  ΑΡΔακίων, με βασικό όπλο «ΥΠΕΡέντομα», «τριτοκοσμικά καρτοκινητά», και φίλους του NicTheDaddy που παριστάνουν τους τυφλούς μπαλατζοκράτορες…..
 
Ξεκινάμε από την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ  (every day) των «αγνών αριστερών» που πουλάγανε ολυμπιακαροσύνη αλλά ξεροκαυλώνανε με τον panathinaikos μέχρι να γίνουν τμήμα  του οίκου ανοχής που εδράζεται  στις εκβολές του Κηφισού.


Το 2008 οι ευθύνες ανήκαν αποκλειστικά στον ΣΩΚΡΑΤΗ και τον ΕΡΝΕΣΤΟ από τους οποίους απαιτούσαν ΣΥΓΝΩΜΗ! Άμα είσαι every day είσαι συνηθισμένος στο ΑΙΜΑ….
Το 2010 ο αποκλεισμός του ΘΡΥΛΟΥ βαφτίστηκε «ιστορικός» και θα έπρεπε να δοθεί ΤΕΛΟΣ στους βασικούς υπεύθυνους που φωτογραφίζονταν και πάλι (προπονητής και κάποιοι παίχτες. Θα είχαν και το ΣΩΚΡΑΤΗ και πάλι άλλα είχε μεσολαβήσει το μπουκάρισμα του ΒΑΓΓΕΛΑ και δεν τους έπαιρνε). Άμα είσαι every day είσαι και προσαρμοστικός…
Το 2014 για τη ΔΕΚΟ αναλύονται απλά οι 5 πληγές, τονίζεται η «ατυχία», τα 3,5 μύρια που έκαναν φτερά είναι μια υποσημείωση, οι «αρθρογράφοι» προσπαθούν να κρατήσουν υψηλό φρόνημα στα βαζελάκια και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Ο Αλαφούζος καμιά ευθύνη. Ο Αναστασίου κανένα λάθος.    Άμα είσαι every day ταιριάζεις στα «κλαμένα» …
 
Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ (carefree) του εργολάβου  είναι λιγότερο εντυπωσιακή αλλά πιο value added και με γραμμή παραγωγής.

Το 2008 αποθεωνόταν ο Κετσπάγια (που ένα χρόνο αργότερα ήταν μυρωδιάς, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο), ο Ερνέστο θύμα, και ο ΘΡΥΛΟΣ έκανε πισωγύρισμα 12 χρόνων ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΣ αγωνιστικά και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!.  Άμα είσαι carefree είσαι ανθεκτική στη συνεχή ροή….
Το 2010 ο προπονητής του ΘΡΥΛΟΥ Λίνεν, ήταν υπεύθυνος για το ΠΙΟ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, του οποίου τα προπονητικά όργια ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ το ΘΡΥΛΟ! Ταυτόχρονα σε Υπέρτιτλο (αυτά τα ΥΠΕΡ,  πολύ αντιολυμπιακά ρε παιδί μου… πλάκα έχει…) τονιζόταν η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του βάζελου. Άμα είσαι carefree η ποσότητα δε σε φοβίζει….
Το 2014 ο αποκλεισμός του ζελέ είναι «ανόητος» , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, και απλά το σωματείο που τους προκαλεί και οργασμούς είναι ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ. Ο Αλαφούζος καμιά ευθύνη. Ο Αναστασίου κανένα λάθος.   Άμα είσαι carefree παρέχεις και αυτοπεποίθηση…
 
Θα παραθέσουμε για την ιστορία και πρωτοσέλιδα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΩΝ (no name σερβιέτες) που δεν υπάρχουν πια, απλά και μόνο για να γίνει κατανοητός ο ΙΣΤΟΣ που είχε δημιουργηθεί από το Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο, με στόχο την κάμψη του ηθικού των ΓΑΥΡΩΝ και την παραγωγή «ντροπιασμένων» ολυμπιακών.


 
Είμαστε σίγουροι ότι από αύριο θα αρχίσει η διασπορά φημών μέσω των βαζελολάγνων.
Πρώτον, φήμες για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της πανάθας. Δεύτερον, φήμες για δικαστικές διώξεις που έρχονται σύντομα. Οι «αξιόπιστες πληροφορίες» από «αξιόπιστες πηγές»  θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Μόνο ωρέ κλεφτόπουλα, δώστε νέα γεωγραφική διάσταση στην αρρωστημένη ψυχοσύνθεσή σας. Μόνο με Κορέα και Πακιστάν δεν βγαίνει η σεζόν.

Εμείς θα ευχηθούμε στο σύλλογο της ΠΛΑΚΑΣ και της ΦΑΠΑΣ,  να καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα. Αφενός θέλουμε οι Πέμπτες μας να είναι διασκεδαστικές, αφετέρου είναι ευκαιρία να θαυμάσει και η Ευρώπη το εξαιρετικό έργο του κόουτς Αναστασίου, που με νεανική ομάδα γεμάτη Ελληνόπουλα  (τρία ολόκληρα ελληνόπουλα ξεκίνησαν προχτές και ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 28 έτη) θα προκαλέσει ακράτεια γέλιου στους  ευρωπαίους φιλάθλους.

Και εις άλλα με υγεία. Και του χρόνου πιο νωρίς εκτός ευρώπης!

Σχόλια

Εικόνα olympiakaraga7te

Γεια σου αδελφε Σαββα, ειχα τεχνικα προβληματα με τον υπολογιστη μου και τωρα ειδα την απαντηση σου. Συγχαρητηρια που τα βρηκες!

Εικόνα olympiakaraga7te

Δυο σημειωσεις θελω να κανω.
Η πρωτη ειναι η δηλωση του Τζορβα που φαινεται στην 1η εικονα της Sport Gay που λεει οτι σε 10 χρονια απο το 2008-09 ο ποα θα παρει ευρωπαϊκο τιτλο. Χαχαχαχα :P
Η δευτερη να βρουμε αν μπορουμε πρωτοσελιδα των <<αντικειμενικων>> εφημεριφων για τα ματς Ποα-Ιντερ 0-2 και ΟΣΦΠ-Βαλενθια 2-4. Πρωτη αγωνιστικη Τσου Λου και το ενα και το αλλο, εντος εδρας ηττα απο μεγαλη ομαδα με 2 γκολ διαφορα και το ενα και το αλλο. Με το Θρυλο να δεχεται 2 γκολ στα τελευταια 5 λεπτα παρεπιμπτοντως.
Αν μπορεσετε να τα βρειτε παιδια θα δειτε πολλα ως προς το τι αντιμετωπιση εχουμε και εχουν απο τους ΑΡΔ!

Εικόνα savvas gridlock

ΠΑΟ-Ίντερ 0-2, 16/9/2008

SPORTDAY ''Μπες ρε γαμώτο''

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/09/17/79_h.jpg

GOAL NEWS ''ΠΑΟ και δεν πάω''

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/09/17/61_h.jpg

Εξέδρα ''ΠΑΟ μπορείς''

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/09/17/118876_h.jpg

Φίλαθλος ''Το πάλεψε ο ΠΑΟ''

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/09/17/31_h.jpg

Ολυμπιακός-Βαλένθια 2-4 12/9/2006

Φίλαθλος ''Ναυάγιο στο Λιμάνι''

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2006/09/13/31_h.jpg

SPORTDAY ''Ό,τι πληρώνεις κι ό,τι διαλέγεις παίρνεις''

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2006/09/13/79_h.jpg

GOAL NEWS ''Νυχτερίδες κι αράχνες''

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2006/09/13/61_h.jpg

Τι να πεις...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ!!!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΩΣ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ!!!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 28!!!!!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ!!!!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΘΑΡΑ ΩΣ ΖΕΛΕΣ!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Εικόνα Ψηλός

Είναι γνωστή και σιχαμερή η αβάντα των ψευτοαντικειμενικών στο βάζελο. Εμένα προσωπικά μου την έδινε πιο πολύ εκείνη η σερβιέττα η χρησιμοποιημένη, ο "Φύλαρχος", με τον αρχιαντιολυμπιακό Καραγιαννίδη και το μισάνθρωπο Γεωργίου που το παίζανε "ξύπνιοι που δε μασάνε κουτόχορτο, άμα λάχει, να 'ούμεεεε...". Κ

Εικόνα Ψηλός

Κι ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς ένας γνήσιος και ντόμπρος Ολυμπιακός, ο συγχωρεμένος ο Ηλίας ο Μπαζίνας, έγραφε σ' αυτό το χαρτί υγείας επί τόσα χρόνια, παρέα με τους πιο φανατικούς εχθρούς του θρύλου...

Εικόνα μαουνιέρης

Άσε, σύγγαυρε... Στη ζωή τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως τα θέλουμε. Μέχρι εκεί μπορώ να πω. Ξέρω τα πάντα, αλλά έχω δώσει τον λόγο της τιμής μου στον αείμνηστο φίλο μου Ηλία να μη μιλήσω ποτέ γι' αυτά.

Εικόνα savvas gridlock

Mια φορά πάντως στο Πολυτεχνείο που'χε έρθει για να μιλήσει τον καιρό που ήμουν φοιτητής, έκραζε πολύ άσχημα τον κύριο Θόδωρο του ΦΩΤΟΣ. Τον εκνεύριζε, έλεγε, ''η επιθυμία του παντοδύναμου εφημεριδάρχη να ελέγξει τα πάντα στον Ολυμπιακό''. Όταν κάποιοι Ολυμπιακοί τον ζόριζαν με ερωτήσεις για το Φαφούτη, έβλεπα ότι δαγκωνότανε. Ήθελε να πει κάποια πράγματα, αλλά επειδή εργάζονταν στον ίδιο χώρο, κολλούσε. Μου'χε κάνει εντύπωση πάντως το πόση απήχηση είχε ακόμη και σε άτομα που είχαν επιδερμική σχέση με την μπάλα. Όλοι τον ήξεραν και είχαν ένα καλό λόγο να πούνε για πάρτη του.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Πραγματικά, για κάτι τέτοια άρθρα, πρέπει όλοι να διαδίδουμε το σάιτ αυτό. Χίλια μπράβο, αυτά που όλοι σκεπτόμαστε και αγανακτούμε!

Εικόνα Romain

Μια παράκληση.

Please ένας από τα παιδιά να να γράψει ένα άρθρο για τον Μαυροκουκουλάκη.

Ευχαριστώ.

Εικόνα savvas gridlock

Tι να πρωτογράψεις γι'αυτόν τον τιτάνα. Sir Manos λέμε και κλαίμε.

Εικόνα Romain

Πολύ καλό.

Εικόνα μαουνιέρης

Βασιλιά των Θεών, σκίζεις!

Εικόνα dono

Το 2010 είχε χαρτζηλίκι από τον ιδιοκτήτη του κότερου, σήμερα γιατί στηρίζουν άραγε λυσσαλέα? Μήπως γιατί άλλαξαν ιδιοκτήτη? Μήπως γιατί πλέον ο βόθρος της Καλλιθέας θα παίξει τον ρόλο του λαγού σε αυτό το σιχαμένο παιχνίδι του αντιολυμπικαού μετώπου ενάντια στον Θρύλο και προσωπικά στον Βαγγέλα?
Μένψ σε αυτό που έγραψες γιατί το θεωρώ ευστοχότατο αλλά και ένας προάγγελος του τι θα δούμε στο άμεσο μέλλον ''Μόνο με Κορέα και Πακιστάν δεν βγαίνει η σεζόν.''

Εικόνα μαουνιέρης

Μ' εκείνη τη Μαλαισία τί έγινε, μιας και βρισκόμαστε στη μεγάλη ασιατική ήπειρο;

Εικόνα el trick

Η άποψή μου είναι ότι ακριβώς η Μαλαισία είναι το θέμα και πως θα το σκεπάσουμε.
Γεγονός είναι ότι ο αγώνας 3-2 της Ξάνθης με τον ποα προκάλεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ στοιχηματισμό. Για αυτό κτύπησε κόκκινο και μας ήρθε το σκονάκι από την FIFA.
Έλα όμως που πρέπει να σκεπάσουμε το ΓΕΓΟΝΟΣ αφού εμπλέκεται και ο γνωστός ¨γόνος¨
Συνυπολογίζοντας τις μπουγάδες του πατρός και τις συνομιλίες μεταξύ του Μάκαρου και του ¨προέδρου Νίκου ¨ΑΚΡΙΒΩΣ περί στησίματος με εμπλοκή και του ¨Ψιλού ΣΙΣΕ¨ που έλαβαν μεγάλη δημοσιότητα, κάτι έπρεπε να γίνει ώστε τα πρόβατα να έχουν να ασχοληθούν με κάτι άλλο. Γι αυτό βγήκαν οι κορέες και τα πακισταν.
Έχω την αίσθηση ότι θα γελάσουμε πολύ . Έχει να πέσει πολύ κωλοτούμπα. Η Κομανέντσι είναι ερασιτέχνης μπροστά τους.