Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟ PART 2



Πριν λίγο καιρό είχαμε δει την ανακοίνωση που είχε βγάλει η ''Πρωτοβουλία Οπαδών του Παναθηναϊκού που συμμετέχουν στην αποχή'', για τα μπραβιλίκια και τα υπαλληλίκια της Μπύρας 13. Με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της Μπύρας 13 εν όψει του ματς ΠΑΟ-Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο για τα προκριματικά του Champions League, την Τρίτη 5 Αυγούστου,
 

 
το γκρουπ του facebook ''Βύρωνας Θύρα 13'' επανήλθε στο θέμα.
 

 

 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΘΥΡΑ 13 ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ,ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΗΝΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΕ ΥΦΟΣ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ''ΕΞ...ΥΠΝΟΙ''(ΟΠΟΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΒΛΕΠΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ)ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΤΕ).ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 13 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ.Η ΘΥΡΑ 13 ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΕ ΤΠΤ ΤΗΝ 13 ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ,ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΛΙΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ Η ΟΞΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΠΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΥΣΗ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ,ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.ΛΥΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΑΛΕΝΤΟ. Υ.Γ.1 ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ.ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ Η ΘΥΡΑ 13 ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡO ΔΑΠΑΝΕΙΡΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ SECYRITY(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ) ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΗΔΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ? ΟΧΙ Ε?
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

 
Υπάλληλοι-νταβατζήδες στην Μπύρα 13, ε; Και γι'αυτό απέχει κόσμος, ε; Μπα, ''γαυρο-προπαγάνδα'' θα'ναι. Το καλύτερο όμως είναι αυτό.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ.ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ Η ΘΥΡΑ 13 ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡO ΔΑΠΑΝΕΙΡΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ SECYRITY(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ) ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΗΔΗ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ? ΟΧΙ Ε?
 
Πω πω ρε φίλε, πέφτουμε από τα σύννεφα.
 
ΔΙΝΕΙ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΑ 13;
 
Αποκλείεται. Αυτά τα λένε μόνο γαύροι. Μιλάμε για έναν επιχειρηματία-πρότυπο συνέπειας στις φορολογικές του υποχρεώσεις.
 

 
''Αγνοί οπαδοί'', που πάνω από όλα βάζουν την ομάδα. Γι'αυτό και επέδειξαν πρωτοφανή παλμό στην κερκίδα που έκαναν την Τρίτη με την Σταντάρ.
 
 
Υ.Γ. 1 Επειδή είναι πιθανό μετά από αυτήν την ανάρτηση να ''την πέσουν'' οι υπάλληλοι της Μπύρας 13 στα παιδιά του Βύρωνα, ώστε να τους αναγκάσουν να αποσύρουν τα όσα έγραψαν, τραβήξαμε και αποκόμματα του τι ανέβηκε στο λογαριασμό τους στο facebook.
 
Υ.Γ. 2 Ωραίο το τμήμα πυγμαχίας του ΠΑΟ...
 
Υ.Γ. 3 Και πού να πιάσουμε το θέμα με τα χρήματα που έχουν εξαφανιστεί ''ως δια μαγείας'' από τα ταμεία αρκετών συνδέσμων της Μπύρας 13.
 
Υ.Γ. 4 Διαβάστε τα παραπάνω και μετά διαβάστε την χθεσινή συνέντευξη του ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ στο ''ΦΩΣ''. Μέρα με τη νύχτα. Έκλασε η ΘΥΡΑ 7 για να βγούνε όλοι οι άλλοι. Γιατί όπως λέει ο ΜΙΧΑΛΗΣ,

 
ΠΡΩΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕΤΑ Η ΘΥΡΑ 7 ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ, ΜΕΤΑ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΙΣΧΥΕ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7. Η ΘΥΡΑ 7 ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΘΥΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ; KAΜΙΑ ΦΥΣΙΚΑ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Παο μπορεις μπορεις να αποκλειστεις

Εικόνα Bad7

αυτο το συνθημα δε θα τα δυσκολεψει τα τρελα αγορια γιατι αποτι φαινεται αυτο που τραγουδαει ο οργανωτης τους τους δυσκολεψε και δε το τραγουδαει κανεις

Εικόνα rasputin7

Λιγο πολυ σαν κατι δικα μας,ειδικα φετος,για να λεμε και την αληθεια.

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή, φίλε;

Εικόνα rasputin7

Να ξεκαθαρισω κατι,δεν ειμαι ξερολας ουτε το παιζω ψαγμενος!

Φετος υπηρχανε περιστατικα που οχι μονο δεν αφηνανε πιτσιρικια να μπουνε τζαμπα αλλα ετυχε και να διωξουν ενω ητανε ηδη μεσα.Να γινει απο σεκιουριτι το καταλαβαινω αλλα απο οπαδους?
Ο,τι λεω ειναι αυτα που εχω δει και οχι ο,τι ακουω.Και δεν μπορω να χωνεψω να πεφτει ψειρισμα μεταξυ μας στο πεταλο.Κι αυτα λιγο πολυ κυκλοφορουνε,οποτε μην αναρωτιουνται μερικοι πως γινεται να ειναι αδειο το πεταλο ακομη κι σε σημαντικα ματς.

Και δεν τους τσουβαλιαζω ολους.Μακαρι να ητανε μεμωνομενα περιστατικα,τι να πω.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ Η ΝΤΕΡΜΠΙ.ΣΩΣΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ...

Εικόνα savvas gridlock

Στους οποίους αγώνες που λες παρατηρείται διαχρονικά η μεγαλύτερη προσέλευση κοινού, παρά το ότι γίνονται συχνά επεισόδια. Αντίθετα, στα ματς με τους διάφορους Παναιτωλικούς, που δεν γίνονται επεισόδια, η προσέλευση κοινού πάντοτε είναι μικρότερη. Είναι που ''η βία διώχνει τον αγνό κόσμο από τα γήπεδα'', κατάλαβες;

Εικόνα Εν Αθήναις

Μην τους το χαλάς τώρα...

1.01 να σε πουν βαζελόγαβρο σε λίγο καιρό.

Εικόνα ΔΙΑΣ

πεταχτηκε και η ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΣΚΩΤΙΤΣΑ! ειχε κύμα σήμερα και δεν πήγες για μπανάκι? κρίμα το ΚΑΡΟΤΕΝ!

Εικόνα savvas gridlock

Aκόμη να το βγάλει αυτό το βίντεο με τη Σακελλαρίδου του Τσίριζα να χώνει καρότα στον κώλο της ο ''Ζούγκλας''. Βγάλ'το ρε πούστη, να το κάνουμε ένα ωραίο βιντεάκι με αυτό.

http://www.enikos.gr/ekloges-2014/218399,BINTEO-Sakellaridhs:_Eimai_Pana...

Εικόνα savvas gridlock

Είδες να κρύβουμε τίποτε, να κόβουμε κάποιον που έχει αντιρρήσεις ή μήπως είδες καμιά ανακοίνωση οπαδών του Ολυμπιακού που απέχουν επειδή τους κοπανάει η Θύρα 7;

Εικόνα rasputin7

Μαγκες,δεν κατηγορω κανεναν.Απλως ανεφερα καποια γεγονοτα που εχουνε γινει.Εγω ειμαι αντιθετος στους τζαμπατζηδες ανευ αιτιας αλλα και αντιθετος σε καποια αλλα πραγματα που παρατηρησα μονο φετος.Οι μικροι κανουνε..ζημιες.Δεν μπορω να μην αναφερω τα πεσιματα στα ισια απο 3-4 ατομα(πιτσιρικαρια)σε εναν μονο του.Απορησα πραγματικα!Τωρα συνδεμιτες?απλοι φιλαθλοι? δεν το γνωριζω.Και νομιζω καταλαβαινετε τι ειδους πιτσιρικαρια αναφερω.Παιζει να μην ξερουν την εντεκαδα.

Να πω και κατι θετικο...
Για παραδεγμα στο Σ.Ε.Φ. δεν θελουνε κινητα να τραβανε την κερκιδα.Πηγαινανε καποια παιδια και απλως τους λεγανε να τραβανε μονο προς τον αγωνιστικο χωρο.Απλα και ωραια,οπως πρεπει μεταξυ μας.

Εικόνα Εν Αθήναις

Πέφτω από τα σύννεφα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

προσεξε που θα προσγειωθεις... μη "βρεις" πουθενα με την οπισθεν...

Εικόνα rasputin7

Α και σιγουρα δεν ειναι μια κατασταση που εχει καθιερωθει στο πεταλο.Μην τρελαθουμε κιολας.

Εικόνα savvas gridlock

Kοίτα, μαχαλομαγκιές γίνονταν πάντοτε στην 7, τύπου ''εμείς είμαστε από την τάδε περιοχή και γαμάμε εσάς που είστε από τη δείνα''. Ξύλο γενικότερα, όχι μόνο γι'αυτά, έπεφτε και πέφτει μια ζωή. Σε πέταλο είμαστε, αν δεν πέσει καμιά φάπα να ανάψουν τα αίματα, να πωρωθούμε όλοι μαζί και μετά να βρίζουμε τις πουτάνες τις βαζέλες, γιατί να πάμε γήπεδο; Να τρώμε πατατάκια που έλεγε και ο Φασούλας;

Εικόνα Εν Αθήναις

Η πολιτική έχασε ένα λαμπρό στέλεχος...

Εικόνα rasputin7

Ρε αρχηγε δεν λεω για αυτα,δεν ειμαι υπερ της εκκλησιας;)

Μιλησα για πραγματα στα μουλοχτα,τελος παντων.

Σε 4 μερουλες παλι ναο και ολα αυτα δεν εχουνε σημασια!

Εικόνα savvas gridlock

Στα μουλωχτά πού; Εκτός πετάλου; Δηλαδή μαζεύονται πιτσιρίκια της 7 και κοπανάνε έναν ξεκάρφωτο της 7 έξω από το γήπεδο; Ή μέσα στο πέταλο γίνονται αυτά; Και ο λόγος για το ξυλίκι ποιος είναι;

Εικόνα savvas gridlock

Aν είσαι μέλος Συνδέσμου της 7 και έχεις αποδεδειγμένη αδυναμία να καλύψεις τη συνδρομή ή το αντίτιμο ενός εισιτηρίου, κανείς δεν σου βάζει φρένο. Αν όμως είσαι ξεκάρφωτος και θες να μπεις με ντου στο πέταλο, κάποιος οφείλει να σε φρενάρει. Αλλιώς με τις πράξεις σου μπορεί να μας χρεώσεις πράγματα. Φαντάζομαι να είδες με τα μάτια σου και αρκετούς οι οποίοι φέτος μπαίνανε ''έτσι''.

Εικόνα rasputin7

Εχω δει και δεν κατηγορω κανεναν.Εγω ουτως η αλλως παιρνω το διαρκειας και μπαινω χωρις προβλημα.Απλως θα μπορουσανε να εινα καλυτερα τα πραγματα ορισμενες φορες.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΜΕ ΝΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ iphone ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ 500-600-700(ΚΑΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ)ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΑ facebook.ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ.ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή έχεις εντοπίσει τέτοια φαινόμενα εις βάρος μελών Συνδέσμων ή γενικότερα εις βάρος οπαδών του Ολμυπιακού, που προσπαθούν να μπουν με ντου στις θύρες 3-7;