Πράσινο Βαλκανιζατέρ (ή αλλιώς μας πήραν είδηση!)



Καλά εμείς τους ξέρουμε από την καλή και από την ανάποδη, αλλά μάλλον τις  βρώμικες μεθόδους  που χρησιμοποιούν επιμένουν να τις εξάγουν  και στην Ευρώπη. Ισως μάλιστα να υποστούν και νομικές κυρώσεις. Στην Ευρώπη βλέπετε δεν κάνει κουμάντο η «κόκκινη» ΕΠΟ του Σαρρή. Εκεί η ΑΠΑΤΗ τιμωρείται και ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ στιγματίζεται.

Την είδηση εννοείται ότι δεν τη βρήκαμε σε κάποιο από τα γνωστά ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΑ ΜΜΕ. Αυτοί για κάνα εννιάμερο θα αυτοικανοποιούνται  με το «θρίαμβο» επί μιας δανέζικης μπυραρίας.
Για να δούμε λοιπόν μια ενδιαφέρουσα υπόθεση, όπως αυτή πάει να εξελιχτεί…
 
"Μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από εκείνη του Παναθηναϊκού για το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Αλεχάντρο Άλφαρο, δίνει η Μαγιόρκα!

Συγκεκριμένα, ο ισπανικός σύλλογος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του coppa.gr καταγγέλλει τους «πράσινους» ότι πίεσαν τον παίκτη να μείνει ελεύθερος για να τον αποκτήσουν, τον έφεραν στην Ελλάδα και τελικά τον... έστειλαν πίσω λέγοντας ότι υπάρχει πρόβλημα στο γόνατό του.

Η Μαγιόρκα ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα απολύτως ιατρικό πρόβλημα (σ.σ έπαιξε πέρυσι 39 ματς, 4 ως αλλαγή) και ότι απλώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στα λεφτά!

Μάλιστα, η διοίκηση της ισπανικής ομάδας ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Παναθηναϊκού για την στάση του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού προκύπτει ότι όντως διαπιστώθηκε χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη κατά την εξέτασή του από τους Παναγιώτη Κουλουμέντα και Νίκο Τζουρούδη. Ο παίκτης ισχυρίστηκε ότι αυτό το πρόβλημα είναι υπαρκτό αλλά δεν τον έχει επηρεάσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του. Οι «πράσινοι» στη συνέχεια αντιπρότειναν συμβόλαιο με απολαβές βάσει των συμμετοχών του και όχι εγγυημένα χρήματα για όλη την χρονιά αλλά ο Άλφαρο αρνήθηκε και κάπως έτσι... χάλασε η μεταγραφή."
 
Πάλι λαμογιά ρε σεις? Εντάξει είσαστε ΑΦΡΑΓΚΟΙ, το καταλαβαίνουμε. Εντάξει, ο Τουίτι αν δεν είχε το κανάλι που γλείφει την ΕΞΟΥΣΙΑ με ρυθμούς πατσατζίδικου (δηλαδή ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ) δεν θα έκανε ούτε για μικροπωλητής. Αλλά ρε ξεφτιλισμένοι, δε θα σταματήσετε να ξεφτιλίζετε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο ποτέ?

Αυτός είναι ο Panathinaikos! Ενας βαλκάνιος μικροαπατεώνας της εποχής προ μνημονίου, που ΠΤΩΧΕΥΣΕ.

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Σημερα λεω να κατασκηνωσω εδω, δημοσιοποιωντας το δευτερο και τελευταιο μερος του αφιερωματος μου στους ΄΄αντικειμενικους΄΄, για δυο λογους. Πρωτον, γιατι μ΄αρεσει η αναρτηση αυτη του ΔΙΑ. Και δευτερον, γιατι το πρωτο μερος το ειχα καταχωρισει ακριβως σε μια αλλη αναρτηση, ΠΑΛΙ για τον Αλφαρο ( ρε, θα βουϊζουν τ΄αυτια του του τυπου... ), οποτε ΄΄δικαιωματικα΄΄ ας πουμε, εδω πρεπει να΄ναι η θεση και της δευτερης συνεχειας. Παμε λοιπον:

ΑΥΝΑΝΩΜΑ: Ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΄΄ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ΄΄ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΩΝ - ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ( Μερος 2ο )

...Θα μπορουσα να πληκτρολογησω κι αλλα πολλα, αλλα τοτε θα μιλαγαμε για...συγγραμμα. Δεν μπορω ομως να κλεισω το περι ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ κεφαλαιο του αυνανωματος σ΄αυτους τους ΑΡΔοΜεΜΕδες επι των αθλητικων, και να θελω, χωρις να σχολιασω ως κατακλειδα τουτο: Το ΥΦΟΣ τους. Εκεινο το ψευτο-λόγιο, περισπουδαστο, ολο ΄΄γνωση΄΄΄που ξεχυλιζει, εξυπνακίστικο με τον δυσκολα αποκρυπτομενο ψευτοσνομπισμο του ΄΄επαϊοντος΄΄και κωλοδιανοουμενιστικο στυλακι τους...Ειτε μιλανε, ειτε γραφουνε ή παρουσιαζουνε, αυτοι οι τεχνικοι οροι που ΄΄ξεφευγουνε΄΄ απ΄τα στομοδαχτυλα τους, ανακατεμενοι με ολιγη αργκό ( μην τους περασουμε και για...φλωρους ), μας εχουνε κανει ολους εμας τους υπολοιπους, κομπλεξικους ρε παιδι μου με την αμαθεια και την ασχετοσυνη μας...Τυπικο δειγμα αυτος ο Χατζηγεωργιου... Το τί light χρονιά, το τί pacemaker στους δρομους π.χ. ημιαντοχης/αντοχης, το τί stretching πεφτει, ειναι αλλο πραμα...Πες το ΄΄λαγός΄΄ ρε ανθρωπε, αφου ρυθμοδότης ή βηματοδότης, σιγουρα δεν τα ξερεις...Ω ρε, τί τραβαμε...

6. Πορεια νοσου - Επιπλοκες
------------------------------
Το αυνανωμα εχει το χαρακτηριστικο, οπως τονισαμε απ΄την αρχη, να διαδραμει καλοηθως μεν για τους πασχοντες, αλλα λιαν κακοηθως για τους Συβαριτες εκ των νεαρων κυριως - αλλα οχι αποκλειστικα - οπαδων(;) του Ολυμπιακου, τους οποιους και επηρεαζουν δυσμενως τα γραφολεγομενα των ΄΄αντικειμενικων΄΄, ΒΑΖΕΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τους προοδευτικα ( μετατρεποντας τους δηλ. σε κατι σαν τους...walkers, Σαββα ). Σαν να τους μολυνουν τροπον τινά, ενοφθαλμίζοντάς τους τον περιγραφεντα σε παλαιοτερο σχολιαρθρο υπο της ταπεινοτητός μου ιό DOV ή disobjectivity virus ( μιας και το αυνανωμα καθαυτό - οπως και ολοι οι ογκοι - δεν ΄΄κολλαει΄΄ τους αλλους ), με τελικο αποτελεσμα την προκληση στα ως ανω ευαλωτα ατομα της, επισης δημοσιοποιηθεισης υπο της ασημαντοτητος μου, ΝΟΣΟΥ ΤΩΝ ΑΡΔοΜεΜΕδων. Στην ουσια βεβαια οι εν λογω αρρωστοι οπαδοι(;) του Θρυλου, με την συνεχη και ΄΄υψηλόφρονα΄΄ κριτικη που ασκουν στην ομαδα και ειδικα στον προεδρο της ( Κοκκαλη, Μαρινακη ), δεν κανουν τιποτ΄αλλο απο αυτοψυχοθεραπεια, προσπαθωντας ετσι να ανυψωσουν το καρπαζωμενο πιθανως στην καθημερινοτητα ΕΓΩ τους, να το παιξουν οτι ΄΄ κατι ειναι ΄΄ και να ξαλαφρωσουν ( καπως εστω ) απο την βασανο της χαμηλης αυτο- και ετερο-εκτιμησης τους. Χαλανε ομως την ΄΄ πιατσα ΄΄ και τουτη η ιστορια αποτελει και την βασικοτερη επιπλοκη του αυνανωματος των ΄΄ αντικειμενικων ΄΄ αθλητικογραφων.

7. Θεραπεια
--------------
Ο ογκος ειναι κατα κανονα ανιατος. Εχουν αναφερθει παντως και αυτοματες ιασεις του με την αλλαγη και μονο του περιβαλλοντος εργασιας του αρρωστου ΑΡΔοΜεΜΕ, οπως και αιφνιδιες επιδεινωσεις της νοσου. Ο,τι κανει επομενως η επιστημη, το κανει για να βοηθησει κυριως τα θυματα των ΄΄ αντικειμενικων ΄΄ δηλ. τους βαζελογαυρους ( ή δύσγαυρους και νανόγαυρους κατα Μαουνιερη, ή γαυρους τυπου ΙΚΕΑ κατα Τσιφ(τ)η, ή...αντε μην πω τωρα, κατα τον...Αδιεξοδο ). Και οι τελευταιοι ωστοσο, αποτελουν - δυστυχως - ανθεκτικες περιπτωσεις. Το RΑΤΜ εν προκειμενω, δινει αγωνα για την...παλινοστηση στην ορθοδοξια και την τελικη διασωση των...ενοφθαλμισμενων. Αγωνα καθαρο, τεκμηριωμενο και ξεβρακωτικο για καθε αλλοθρησκο. Αλλα δεν αρκει. Θα συνεχισει βεβαια αταλαντευτα. Χρειαζονται ομως δυο πραγματα επι πλεον, απαραιτητα για να υπαρξουν ουσιαστικοτερα αποτελεσματα. Τα θυμιζω:

α) Απαντησεις στο γηπεδο, με οσο το δυνατον ισχυροτερη ομαδα ( αναμενομενο εως βεβαιο ), και

β) Βελτιωση του επικοινωνιακου βραχιονα του επισημου Ολυμπιακου ( το ευχομαι ). Εχω βλεπετε - τί να κανουμε; - μια αλλεργια ρε παιδια σε κατι...νεαρους Αγιοβασιληδες στην καλυτερη ή μπραβους-like Κολομβιανων μεγαλεμπορων κοκας, στην καλυτερη...Τελος παντων...μπορει να΄χω και κολλημα...

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ

Για να τα πουμε τωρα και λιγο...αλλιωτικα και οχι τοσο...επιστημονικα, ας ολοκληρωσουμε τουτο το σχολίαρθρο με τα παρακατω:

Ο,τι γραψαμε ειναι φυσικα επιστημονικη φαντασια. Τα υλικα της ομως, οι όροι, οι εννοιες, οι διαπιστωσεις, ειναι - ολα σχεδον - αληθινα... Οι Μπαρτζινο( δεν τον ξεχναω αυτον ποτε )ΧελακοΣπυροπουλοΠανουτσοΔηματοΣαμπρακοΤσοχοΣωτηρακοΜαυρογενιδοΧατζηγεωργιοΣκουντοΠαπαδογιαννοκ.λ.π.ΑΡΔ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Για προϊοντα λειτουργηματος και οχι κωλοπαπαριες απ΄αυτες που συχνα ή ενιοτε γραφουν/λενε. Ευθυνονται για επιτηδεια θολωση και εσκεμμενη ασαφεια, υπουλη επιλεκτικοτητα καθως και ανενδοιαστη πολλες φορες μονομερεια στην ενημερωση των αναγνωστων/θεατων τους. Καλλιεργουν τη συγχυση αντι της σωστα δοσολογημενης και αντιπροσωπευτικης πολυγνωμιας. Το ΄΄ παιζουν ΄΄ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ αντικειμενικοι, ενω υπηρετουν εμμεσως κυριως και συγκεκαλυμμενα αλλα σταθερα, το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Δεν παραθετουν συχνα-πυκνα τα περιστατικα ΩΣ ΕΧΟΥΝ, αλλα συμφωνα με τη γραμμη που τους εχει δοθει ή τους ΄΄ επιτρεπεται ΄΄ ν΄ακολουθουν. Τα ξερουμε καλα ολα τουτα και γι΄αυτο θα τους ξεμπροστιαζουμε οπου τους βρισκουμε. Αν τα λενε καλα οι τυποι, θα το επικροτουμε. Το΄χουμε δειξει αλλωστε. Διαφορετικα, θα τρωνε ανα πασα στιγμη το κραξιμο που τους χρειαζεται. Αλλο να ξερεις οτι εχεις απεναντι σου τον Χρηστο τον Κοντο ή τον Νικολογιαννη ή τον Κολλλκα και αλλο τους...μετακλασικους illuminati(!) που ανεφερα πιο πανω. Οι δευτεροι κανουν κυριως τη ζημια...Το RATM βεβαια, ειναι παντα ΕΔΩ!

Υ.Γ. Το αυνάνωμα μπορεις να το αποκαλεσεις και οπως αλλιως θες, αμα σου γουσταρει, οπως π.χ. εξαπάτωμα, υπούλωμα, αντιπερισπάσμωμα, αποκρύπτωμα, ηλιθίωμα, γλείφωμα, υποδούλωμα, γύφτωμα, ενω τους ορους μαλακισμένωμα ή μαλακαντρέωμα, καθήκωμα, πουστριλίκωμα ( απ΄αυτα που τους σερνουνε ), λούγκρωμα, λαμόγιωμα κ.τ.τ. δεν τους...υιοθετω που λεει και μια ψυχη, ως ακραιους και απρεπεις...Απλως τον όρο ΑΥΝΑΝΩΜΑ τον επελεξα, γιατι και...καργα επιστημονικος ειναι και ΄΄ ακουμπαει ΄΄ ολους τους πιο πανω, πολυ, λιγο, ή εστω...οσμη.

Εικόνα apostolos gaganis

Δακτυλος Βελιαρ: το δευτερο ΄΄στην καλυτερη΄΄ περι...Κολομβιανων κ.λ.π. να διαβαστει ΄΄στην χειροτερη΄΄. Απεταξαμην...