ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ



Χθες είδαμε το πρώτο κομμάτι των δηλώσεων του Τουίτη, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και οι οποίες δηλώσεις κατά την γνώμη μας ήταν ανέκδοτο. Τόλμησε να μιλήσει ο λαθρέμπορας-φοροφυγάς Αλαφούζος για...Εφορία και αντί να τον πλακώσουν στα γιαούρτια οι παρευρισκόμενοι, κάθονταν και τον άκουγαν σιγοντάροντάς τον, μπας και βγει το μεροκάματο. Πέταξε κι άλλα μαργαριτάρια όμως ο Τουίτης, παρέα με τον κύριο Φύσσα (ακόμη εκκρεμεί η ποινική δίωξη εναντίον του, κύριε Κορέα).
 
Η πρώτη ερώτηση που έγινε από τους εκπροσώπους του Τύπου, αφορούσε τον Τάκη Φύσσα και το αν μπορεί με το ήθος να καταπολεμήσει όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Ο Παναθηναϊκός είχε πάντα ευρωπαϊκό επίπεδο. Είχε αυτά τα στοιχεία. Φυσικά χωράει. Τα δεδομένα στην Ελλάδα γίνονται είδος προς εξαφάνιση. Σύμφωνα με την πρώτη συνάντηση που είχαμε, με βρήκε σύμφωνο. Ο Παναθηναϊκός κινείται στα πλαίσια αυτά. Όλα τα παιδιά έκαναν βήματα προόδου. Η ομάδα αποπνέει υγεία. Να συνεχίσουμε έτσι και έχουμε πολλά πρότζεκτ να υλοποιήσουμε. Και εγώ θα βοηθήσω και όλα θα εξελιχθούν περισσότερο. Με ήθος θα τα καταφέρουμε. Γίνομαι αντιληπτός. Δεν θα συνεχίζουμε την κουβέντα. Δεν αλλάζει αυτό όποιον και αν έχουμε απέναντι. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας».
 
Ποια είναι τα ''δεδομένα στην Ελλάδα που γίνονται είδος προς εξαφάνιση'', κύριε Φύσσα-Ρούφα; Το ότι κονομάγατε 14.000 ευρώ το μήνα από την ''κακή κόκκινη ΕΠΟ'' μέχρι και λίγους μήνες πριν; Τότε στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπήρχε ''ήθος'' και δεν πετούσατε μπηχτές απαξιώνοντάς το, έτσι κύριε Φύσσα-Ρούφα;-
 
-Κύριε πρόεδρε, πιστεύετε ότι ο Ντάλλας θα αλλάξει πράγματα;
«Δεν θέλω να απαντήσω προς το παρόν. Τον έφερε η ΕΠΟ με όρους που δεν γνωρίζουμε. Οι διαιτησίες την Κυριακή ήταν κακές και δεν άλλαξε. Οι άνθρωποι που ήταν πέρυσι και ελέγχονται δικαστικά έχουν λόγο. Δεν το καταλαβαίνω. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν θέματα με τη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να έχουν λόγο. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα πρέπει να απέχει».
 
Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για αλαφουζο-ελληνικά, από τα οποία δεν βγαίνει εύκολα νόημα και θυμίζουν το γίγαντα αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού.
 
 
Για να μπούμε όμως και στην ουσία των όσων προσπάθησε με κόπο να ψελλίσει ο ''ευφραδής'' κύριος Τουίτης, μπορεί να μας υπενθυμίσει το ποιος ζητούσε ξένο αρχιδιαιτητή, όπως και το ποιος συμφώνησε αμέσως σε όλες τις προτάσεις για αλλαγές στη διαιτησία, αποδεικνύοντας πως κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για να την ελέγχει (όπως τον κατηγορούν); Μπορεί να μας υπενθυμίσει τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδος του, κυρίου Αναστασίου, για το πέναλτυ που σφύριξε ο κύριος Θάνος στο 83' του παιχνιδιού Λεβαδειακός-ΠΑΟ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (''ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτυ σαν εξιλέωση. Δεν ζητάμε χάρες και δεν θέλουμε''), με το οποίο η ομάδα του πήρε το ''χ'' και να μας εξηγήσει το πώς γίνεται να είναι ''στημένος'' εις βάρος του ΠΑΟ ένας διαιτητής ο οποίος κατά δήλωση του κυρίου Αναστασίου έδωσε στον ΠΑΟ ανύπαρκτο πέναλτυ για να ισοφαρίσει το ματς, δέκα λεπτά πριν τη λήξη του, επιτρέποντας στον ΠΑΟ να διεκδικήσει στο χρονικό διάστημα που απέμενε ως το τέλος του παιχνιδιού ακόμη και τη νίκη; Μπορεί να μας υπενθυμίσει τις δηλώσεις του καθηγητή διαιτησίας κυρίου Βαρούχα στον ΣΚΑΙ γι'αυτό το πέναλτυ; Μπορεί τέλος να μας εξηγήσει, αν την καταλαβαίνει, τη διαφορά του να σε κατηγορεί κάποιος για κάτι, με το να καταδικάζεσαι από τα αρμόδια δικαστήρια για αυτό το ''κάτι''; Αν επιμένει σε αυτό το θέμα, μπορεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός να κατηγορήσει για χίλια δυο πράγματα φερ'ειπείν τον κύριο Στράτο Σιωπήλη της ΠΑΕ ΠΑΟ και να απαιτήσει μετά να απομακρυνθεί από τη θεσμική θέση του αναπληρωτή προέδρου της Superleague, την οποία κατέχει. Θα το δεχτεί ο κύριος Τουίτης ή θα απαιτήσει να αποφανθούν πρώτα τα δικαστήρια για τις κατηγορίες και μετά να υπάρξει αντικαταστάση του στελέχους του ΠΑΟ; Αν αυτό επαναλαμβάνεται με κάθε παράγοντα του ΠΑΟ, θα αποσύρει όλα τα ''δικά του'' πρόσωπα από ΕΠΟ-Superleague;
 
-Αρκεί ο Παναθηναϊκός να κάνει καταγγελίες ή να περιμένουμε κάτι περισσότερο;
«Έχουμε διαλέξει το δρόμο της μη συναλλαγής με το σύστημα. Είχαμε την ευκαιρία να συνδιαλλαγούμε και να πάρουμε ένα μερίδιο. Όχι το καλό. Επιλέξαμε να αποκαλύπτουμε ότι βλέπουμε και να μην τα αφήνουμε, μέσω των νομίμων οδών. Εγώ έχω διπλή ιδιότητα, λόγω του ΣΚΑΙ και προβάλλουμε ότι βλέπουμε. Είναι δυνατόν πρόεδρος της ΕΠΟ να έχει κινέζικο τηλέφωνο και να μιλάει μυστικά με άλλους παράγοντες. Που ακούστηκε; Kαι να μην έχει παραιτηθεί».
 
Είχατε την ευκαιρία να συνδιαλλαγείτε με το ''σύστημα'' και την πετάξατε, κύριε Τουίτη; Αλήθεια, οι αθλητικοί εισαγγελείς Κορέας-Λακαφώσης ακούνε; Δεν πρέπει να κληθεί αρμοδίως να καταθέσει για όλα αυτά ο κύριος Ιωάννης, μα πάνω από όλα να προσκομίσει στοιχεία για όσα λέει; Αλήθεια κύριε Τουίτη, πώς και δεν βιντεοσκοπήσατε/μαγνητοφωνήσατε αυτήν την πρόταση, εσείς που μέσω των φίλων σας (οι ''καπετάνιοι των ονείρων'' με τα στούντιο ηχογραφήσεων) έχετε πάρει master σε αυτόν τον τομέα; Αφού είστε καθαρός και δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να συνδιαλλαγείτε με το σύστημα, αυτό έπρεπε να κάνετε. Να ενημερώσετε τις αρμόδιες Αρχές, να μαγνητοφωνήσετε την απόπειρα προσέγγισής σας από το ''σύστημα'' ή να την βιντεοσκοπήσετε ο ίδιος, αν δεν εμπιστεύεστε την ''κακή'' Αστυνομία. Αλλιώς ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι αν σας προτείνανε το ''καλό μερίδιο'', κάνα πρωταθληματάκι δηλαδή, μια χαρά θα τα βρίσκατε με το ''σύστημα''.
 
Σκοπεύετε να πάτε στην ΟΥΕΦΑ;
«Δεν ξέρω τι αρμοδιότητες έχει η ΟΥΕΦΑ με τόσα μέλη και ομοσπονδίες. Η Δικαιοσύνη έχει αυτό το ρόλο.
 
Εσείς που έχετε πειστεί πως οι κατηγορίες τις οποίες αποδίδετε στα θεσμικά πρόσωπα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι βάσιμες, δεν τολμάτε να ενημερώσετε, έστω, την ΟΥΕΦΑ, ώστε να γνωρίζουν οι αξιωματούχοι της το με ποιους ''απατεώνες'' συνεργάζονται; Σήμερα το απόγευμα για παράδειγμα ο κύριος Σαρρής θα βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τον κύριο Πλατινί της UEFA, στην κλήρωση των ομίλων του Champions League στο Μονακό. Δεν πρέπει να ενημερωθεί ο κύριος Πλατινί για το ''ποιόν'' του συνδαιτημόνα του; Γιατί όχι, κύριε Τουίτη; Τι φοβάστε, μην σας πάρουν με τα γιαούρτια στο εξωτερικό για τις αερολογίες σας;
 
-Σε ό,τι αφορά για τα οικονομικά, γιατί πέρυσι στο β' μέρος κάναμε εξαιρετική πορεία και το κάλυψε. Μπορείτε να μας κάνετε μία εκτίμηση της κατάστασης, κυρίως σε χρονικό ορίζοντα;
«Ο Παναθηναϊκός στέκεται στα πόδια του και τώρα. Τα συσσωρευμένα χρέη δεν φεύγουν σε μία σεζόν. Όσα περισσότερα βγάζουμε, τόσο γρηγορότερα θα ξεχρεώσουμε. Εάν έχουμε παραπάνω, θα ξεχρεώσουμε, εάν δεν έχουμε θα σφίξουμε το ζωνάρι μας. Δεν πιστεύω ότι εάν ξοδεύαμε 2-3 εκατομμύρια ευρώ παραπάνω θα άλλαζε κάτι. Δεν είμαστε το πρώτο παράδειγμα στην Ευρώπη. Αυτή είναι η οικονομική κατάσταση στον Παναθηναϊκό».
-Μπορείτε να δώσετε συγκεκριμένα νούμερα;
«Οι ισολογισμοί μας δημοσιεύονται κάθε σεζόν. Εκεί μπορείτε να τους δείτε. Δεν θα δίνουμε στη δημοσιότητα τα οικονομικά μας. Είμαστε ρυθμισμένοι, συνεπείς με τις υποχρεώσεις. Ένα παλιό χρέος μας περιορίζει και δεν μπορούμε να φτιάξουμε το Απήλιο ή τη Λεωφόρο και πάμε πιο αργά».
-Έχετε εικόνα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη βοήθεια του;
«Εάν είχε βοηθήσει θα το γνωρίζατε, είναι άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται εντός των media».
 
Επειδή εμείς αναλύσαμε τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟ, κύριε Τουίτη, στον οποίο κι εσείς αναγνωρίζετε πως αποτυπώνονται με ακρίβεια τα οικονομικά της εταιρείας (αλίμονο αν δεν το κάνατε...), μπορείτε να μας εξηγήσετε το πώς πήρατε άδεια φέτος από την ''κακή κόκκινη ΕΠΟ'' για να παίξετε στην Ευρώπη, με 17 εκ. ευρώ αρνητικά ίδια κεφάλαια και με μία μόνο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5 εκ. ευρώ, που προέκυψε από τη μετοχοποίηση του ομολογιακού δανείου των 5 εκ. ευρώ από την κυπριακή offshore δικών σας συμφερόντων; Λείπουν 12 εκ. ευρώ για τις ΑΜΕΣΕΣ ανάγκες σας. Πώς τα καλύψατε; Μήπως με λογιστικά τρικ; Μήπως γι'αυτό συμβουλευτήκατε αξιωματούχους της UEFA, καθ'υπόδειξιν παραγόντων της ''κακής κόκκινης ΕΠΟ''; Αλήθεια, το ''άνοιγμα'' της εταιρείας σας σε τι ποσό αποτιμάται από τον κύριο Δημήτριο Γιαννακόπουλο, που λίγους μήνες πριν διενήργησε (μέσω αρμοδίων ανθρώπων της εμπιστοσύνης του) έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟ; H εφημερίδα του η ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', τι λέει επ'αυτού; Θα μας ενημερώσετε;
 
«Τον Σαρρή τον είχα επισκεφτεί θεσμικά στο γραφείο του, όταν υπήρχαν διαρροές ότι δεν θα παίρναμε άδεια. Πήγα στο γραφείο του, έκανα μία παράσταση για να πω ότι όλα αυτά δεν ίσχυαν. Από εκεί και πέρα, είχε συμφωνήσει ότι η διαιτησία είχε πρόβλημα και είχε πει ότι υα γίνουν αλλαγές. αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Με τον Σαρρή δεν έχω καλή σχέση. Δεν θέλω να κατονομάσω πρόσωπα που συμμετέχουν στο κύκλωμα. Η ΕΠΟ είναι θεσμός και την αναφέρω».
 
Αλήθεια, η ''κακή κόκκινη ΕΠΟ'' πώς σας έδωσε άδεια το καλοκαίρι του 2013, ώστε να κάνετε όσες μεταγραφές θέλετε και να μην καταλήξετε σαν τον Άρη, να παίζετε με ρόστερ τον Σουνά και τον Οικονομόπουλο (όχι το Νίκο, τον άλλον, τον Μπάμπη...) κύριε Τουίτη; Για ποιο λόγο δεν σας καταδίκασε σε υποβιβασμό, όταν προσφύγατε σε πολιτικό δικαστήριο για να ρίξετε απόφαση της Superleague παρέα με το φίλο σας Ιβάν Σαββίδη (κραυγάζατε μάλιστα με θράσος ''αν τολμάτε ρίξτε μας''), ποινή που είναι η προβλεπόμενη με βάση τους υπάρχοντες κανονισμούς; Πώς σας έδωσε άδεια να παίξετε φέτος στην Ευρώπη, με τόσα εκατομμύρια ευρώ χρέη; Σε μια τελική, εσείς ο καθαρός ουρανός που δεν φοβάστε αστραπές, γιατί δεν απαντάτε στην πρόσφατη πρόκληση της ΕΠΟ να δώσετε στη δημοσιότητα το φάκελο που καταθέσατε το καλοκαίρι του 2013, ώστε να πάρετε την αδειοδότηση;
 
-Βρισκόμαστε στο τέλος των μεταγραφών. Τι πιθανότητες δίνετε για άλλη μία μεταγραφή και σε ποια θέση;
«Είναι δύσκολο να κάνουμε κάτι. Είναι το απρόοπτο του Μάρκους, υπάρχει ο Μπερίσα που ήρθε για ένα σκοπό αλλά μέχρι το τέλος της μεταγραφικής και αν θα υπάρξει κάποιος ο οποίος μας αρέσει, θα το δούμε. Πρέπει να καθίσουμε πιο ήρεμα να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό».
Παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου: «Έχουμε τον Καρέλη και τον Κλωναρίδη, δύο εξαιρετικούς Έλληνες με μεγάλη βελτίωση, έχουμε τον Πέτριτς ο οποίος είχε ένα απρόοπτο και έχουμε ένα νέο παίκτη από τη Ρόμα, ο οποίος μπορεί να μας βγει»,
 
Αλήθεια κύριε Τουίτη, τη δήλωση ''το φετινό μας μπάτζετ θα είναι λίγο πιο πάνω, ίσως 10-20% πιο πάνω'', στους οργανωμένους οπαδούς της Μπύρας 13 στις 30 Μαϊου 2014, ποιος την έκανε; Με την πώληση του Καπίνο, τη φυγή του Αμπέιντ και την έλευση των Στιλ και Μπούι στις θέσεις τους, κάνατε πράξη άραγε την παραπάνω σας δήλωση; Μήπως την κάνατε πράξη με την απόκτηση του Μπούρμπου; Το ότι σας ανέχονται οι οπαδοί του ΠΑΟ, ενώ έχετε κάνει την κωλοτούμπα επάγγελμα, δεν σημαίνει πως κι εμείς οι υπόλοιποι ξεχνάμε το τι λέτε.
 
Αλλά είπαμε. Πάνω από όλα οι βιολογικές καλλιέργειες για τα πράσινα προβατάκια. Green sheep turbo edition.
 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Το μαναβικο του Γιαννη ανοιξαμε και σας περιμενουμε χαχαχαχαχαχα

Εικόνα Bad7

Και λαχανικα εχει το μαγαζι..

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤOΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΙΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΟΛΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑ Ο ΒΟΚΟΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΑΡΓΙΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΘΩΜΑΙΔΕΝΑ Η ΣΑΓΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΙΑΧΩΒΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΣΙΑ Η ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΑΒΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Καλημέρα Μπίλαρε. Άντε να την βλέπουμε αυτήν την καλημέρα κάθε μέρα, να μας φτιάχνει τη διάθεση...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Και επιστρέφοντας σε προηγούμενό μου σχόλιο, θα σχολιάσω την πιο ηλίθια απάντηση που έχει δοθεί από άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την απάντηση ου έδωσε ο Αλαφούζος σχετικά με το Απήλιον. Έκανε τις δηλώσεις αυτές σε φάση ψυχικής ηρεμίας, όντας ξεκούραστος, νηφάλιος. Δεν μπέρδεψε τα λόγια του, αυτό ήθελε να πει. Τα προηγούμενα καθιστούν τη δήλωση την πιο ηλίθια. Απορώ παιδιά, απορώ...

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να φυτευτεί το τριφυλλάκι στο Απήλιον, ώστε να βοσκούν εκεί τα πράσινα πρόβατα της μπύρας 13. Αλλά θα τους συνιστούσα να μην αμολήσουν για βοσκή τώρα τα τπρόβατα, γιατί το χειμώνα θα είναι δύσκολα. Ας κόψουν τα τριφύλια τώρα, ας τα κάνουν μπάλες (καμία σχέση με τις γνωστές μπάλες, για τους αδαείς) τριφυλιού και ας τα αποθηκεύσουν για τον χειμώνα. Καλή χώνεψη πρόβατα!

Υ.Γ. Καλή μας κλήρωση!

Εικόνα REDNYC

O Touitis tha kaliergisei kai trifillaki viologiko na trwne ta gaidouria tou? Prepei, alliws ti POA tha einai?

Εικόνα Chief Bromden

Δεν έχετε καταλάβει που το παει; Θα καλλιεργεί βιολογικά και σε συνεργασία με τον Ιβαν θα τα σπρώχνουν στην Ρωσία , χρυσές δουλειές μετα και απο το εμπάργκο...
Τυχαία ακολουθεί την Ολλανδική σχολή ο Τουιτης; Μεγάλη η εμπειρία στις καλλιέργειες...
Και τρέχει ο μαλακας ο Μαρινακης και αγοράζει συνέχεια βαπόρια...

Εικόνα koropi48

Σάββα καλά του τα λες, αλλα δεν ιδρώνει το αυτί του. Αφού τον ακούν οι δικοί του και παραμυθιάζονται, δεν νοιάζεται παραπέρα. Αυτό που θα τον πονέσει είναι να προβληθεί εκ νέου το παρακάτω ζήτημα: Κανάλι ΑΛΤΕΡ προ τριετίας και παραπάνω, μάλλον υπάρχει κόντρα ελαφούζου-ΣΚΑΪ με τον κουρή για χρηματοδοτήσεις που παίρνει ο ΑΛΤΕΡ από τράπεζες (με ενέχυρο τα δικαιώματα του απίστευτου σήριαλ με τον Αλή Πασά που έβγαλε πολύ γέλιο στις δραματικές του σκηνές). Στο δελτίο ειδήσεων ο Χατζηνικολάου, αρχίζει ξαφνικά ένα απίστευτο ρεπορτάζ για τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν στο Μεξικό τα μονοπύθμενα πλωτά σαπάκια της ψευτοοικολόγου αλαφούζου, όταν ένα απ' αυτά μόλυνε από διαρροή πετρελαίου μια τεράστια περιοχή. Είχε και εικόνες της καταστροφής και συνεντεύξεις ντόπιων ψαράδων που έκλαιγαν από απελπισία και καταριόταν τον τουίτη. Και έλεγε ο απίστευτος Κουρής- χατζηνικολάου: "άφησε τα δενδράκια που φυτεύεις ψευτοοικολόγε και κοίτα να αποζημιώσεις τους φτωχούς ανθρώπους στο Μεξικό, που τους κατέστρεψες με τα σαπιοκάραβά σου". Αυτό το ρεπορτάζ σάββα θα ήταν ιδανικό να βρεθεί και να μπει εδώ. Πολύ γέλιο μιλάμε!

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Το θυμαμαι αυτο το ρεπορταζ

Εικόνα savvas gridlock

Ναι έχεις δίκιο, πρέπει να το βρούμε. Ως τότε, ας θυμηθούμε αυτές τις στιγμές άπειρου γέλιου.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2011/06/blog-post_5264.html

https://www.youtube.com/watch?v=lK3uuDKeaXg