Σαν Σήμερα 30/8



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια…
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
30/08/1995  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2η Αγωνιστική, Προκριματικός Όμιλος  Κύπελλο Ελλάδος  0-2  75' ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ, 88' ΓΚΩΝΙΑΣ



 
 
30/08/1998  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  2η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής   1 – 1   30' Κούτσης, 32' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 
30/08/2008  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  1η Αγωνιστική  Superleague  3-1  45' Τσέζαρεκ, 61' - 63' ΓΚΑΛΕΤΙ, 81' ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ

 


 
30/08/2009  ΛΑΡΙΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2η Αγωνιστική  Superleague  0-2  21' ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, 32' ΜΑΡΕΣΚΑ

 
30/08/2018  Μπέρνλι - Ολυμπιακός    UEFA Europa League | Play-off round 2018-19 | Second Leg |   1-1   86’ Βίντρα / 83’ Ποντένσε
Γήπεδο: «Turf Moor» - Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (ΟΥΓΓ)
 
 
 

 

Σχόλια

Εικόνα nik7os

Μόνο για την ιστορία ο τελικός του SUPER CUP του 1987 έγινε στις 29/8/1987...

Πάντα με σεβασμό προς την δουλειά σας...Είστε άξιοι & όαση στην πράσινη προπαγάνδα του internet....

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ "ΙΟΥΛΙΟ".ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΓΚΕΙ ΜΠΑΡ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ...

Εικόνα Εν Αθήναις

Για τις παραχωρήσεις των παικτών δε θα γράψετε κανένα κείμενο;
Ακούγεται ότι η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Μαρινακης μοιραζει non paper και σε ιταλικες και πορτογαλικες ιστοσελιδες, γι'αυτο φουσκωνυν τα ποσα για Σαμαρη-Μανωλα. Του γαυρου υπαλληλοι ειναι κι αυτοι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, είσαι αργός... Για τις παραχωρήσεις μιλήσαμε πριν από 4-5 μέρες. Συγκεκριμένα, όταν ο Σάββας ανέλυε τον σχεδιασμό της ομάδας, συνυπολόγιζε την αποχώρηση των Χολέβα-Σαβιόλα-Μπονγκ. Προς το παρόν, παραχωρήθηκε μόνο ο Χολέβας. Όταν αποχωρήσουν με 3 εκ. ευρώ (σύνολο) και οι Μπονγκ-Σαβιόλα, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για μία άκρως επιτυχημένη μεταγραφική σεζόν όσον αφορά τις παραχωρήσεις. Καλά, για τις αφίξεις δεν συζητώ, γιατί κάθε σύγκριση θα σε στείλει στο φρενοκομείο... Αλλά αφού το θες, θα σου πω ότι ο Μαζουακού θα πωληθεί σε δύο χρόνια με 20 εκ. ευρώ τουλάχιστον... Ο αντικαταστάτης του Χολέβα δηλαδή. Επίσης, ο Μποτία αποκτήθηκε ως αντι-Μανωλάς και σαν όνομα είναι βαρύ και θα τον δούμε στην πορεία. Από τον Σίλντεφελντ πάντως υπερτερεί.
Στη θέση του Μασάδο ήρθε ο Κασάμι. Δεν μπαίνω στον κόπο να το αναλύσω... Ο δανεικός Ντινγκα αγοράστηκε. Αντί του Σάμαρη ήρθε ο Μπουχαλάκης, που αναλογικά τοης χρονική διάρκειας που είναι στην ομάδα έχει προσφέρει περισσότερα του Σάμαρη. Έχει καλύτερες προδιαγραφές. Και όλα αυτά παίρνοντας χρήματα για να ξεχρεώσουν όλες οι ομάδες της super league μαζί... Δεν σε χάλασε κουφάλα...

Τον Σάββα δε θα τον πουλήσουμε. Θα μείνει εδώ και θα σας γαμεί μέχρι τα 100 του.

Εικόνα john

Παίδες ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι πήγε στραβά στη περίπτωση Ντιογκο.Ο Ντιογκο εκείνης της χρονιάς της ενας απο τους καλύτερους φορ που εχω δει ποτε στον Ολυμπιακο.Μακρια απο ποδιές και τακουνάκια,συμμετείχε ενεργά στην επιθετική ανάπτυξη και λειτουργία της ομάδας(οχι σαν κατι άλλους Βραζιλιάνους) ηταν πολύ καλός κεφαλοσφαιριστης ανοίγε χώρους για τους άλλους επιθετικούς( όπως εκανε ο Τζιμπούρ για τον Μιραλας το 2011),έβαζε πολλά γκολ έδινε ασίστ..Ήταν παρά τα χρονια του ενας ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ επιθετικός και φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχε περιθώρια βελτίωσης και εξακολουθούσε να δουλεύει.Τι πήγε στραβά με την περίπτωση του;Αδυνατώ να πιστέψω πως φταίνε μόνο τα μπουζούκια και οι τραυματισμοί.

Εικόνα RED HELL

Θυμαμαι εκεινο το παιχνιδι αλλα και γενικοτερα τη χρονια.Ο Ντιογκο ηταν πραγματι μεγαλος παιχτης.Ειδικα με τον αστερα εκανε θαυματα.Βεβαια τι να πω για τις υπερβολες των εφημεριδων(καλυτερος του Ρονι κραμα ΖΙΟ Αναστο κλπ).Παιχτες σαν τον Ντιογκο(που ζουσαν μεσα στη φτωχεια και καταφεραν να επιβιωσουν και να βγαλουν πολλα μεσω του μεγαλου ταλεντου τους)καπου χανουν τη μπαλα μεσα στα τοσα πλουτη καθως φτανουν απο το ενα ακρο στο αλλο.Κριμα παντως γιατι αν ειχε μυαλο θα πηγαινε σε μεγαλη ομαδα.
ΥΓ.Α ΡΕ ΓΚΑΛΕΤΤΙ.Τι παιχταρας ησουν.Κριμα για σενα πρωτα φυσικα και μετα για την ομαδα και τον κοσμο να σου τυχει τετοια αναποδια.Αν δεν ξεχναω καποιον ισως το κορυφαιο δεξι χαφ οσο βλεπω μπαλα.

Εικόνα john

Τον Γιανακοπουλο δεν τον πρόλαβες;

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΑΠΟ ΤΟ 94 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ.

Εικόνα john

Ο Γιανακοπουλος ανδρώθηκε εξελίχτηκε και έφτιαξε το αγωνιστικό του όνομα με τον Ολυμπιακο μπολιαστηκε με την νοοτροπία του Ολυμπιακού και του πρωταθλητισμού.Επαιζε σαν να ηταν ΓΑΥΡΟΣ(που ολοι ξέρουμε τι ομάδα ηταν μικρός)
όσο αναφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά ο Γιανακοπουλος πατούσε περισσότερο την περιοχή σκόραρε περισσότερο απο τον Γκαλετι και ηταν πολύ πιο γρήγορος.Ο Γκαλετι φυσικά ειναι άλλη πάστα ποδοσφαιριστή.Τετοια ποιότητα με την μπάλα στα πόδια δεν είχε ποτε Έλληνας παίκτης.Στη σούμα προτιμώ τον Γισνακοπουλο κυρίως για τους έξω αγωνιστικούς που ανέφερα παραπάνω.
ΥΓ Αν δεν εκανε και αυτές τις εκνευριστικες βουτιές.....

Εικόνα Εν Αθήναις

Τις ποιες;

Εικόνα ΔΙΑΣ

επεστρεψες ροζίτα?

Εικόνα john

εσένα βαζελακο σε εχω καταλάβει.διαβαζεις ολα τα σχόλια που γίνονται παραμονευεις σαν αρπακτικό και μόλις ειπωθεί κατι κακό η συζητήσιμο για τον Ολυμπιακο(Ριζούπολη,Βουτιές Γιανακοπουλου,Τζορτζεβιτς) ορμας σαν την Τσούτσου και κελαηδας σαν καρδερινα.Ναι ρε φίλε ο Στελάρας βουταγε πολύ.Ε ΚΑΙ ; Τι σημαίνει αυτο;; Μήπως με το άρρωστο βαζελικο σκεπτικό σου πιστεύεις οτι εφ όσον τα λεω αυτα για τον Στέλιο παραδέχομαι οτι όλες οι επιτυχίες του Θρύλου ηταν προϊόν των βουτιων του Αλεκου του Τζολε η του Γιανακοπουλού?Πες το μου και αυτο να πάω να πέσω σε κανά γκρεμό σήμερα κιόλας.

Ορισμένοι παίκτες πέφτουν πιο εύκολα απο άλλους για να εκμαιεύσουν το πέναλτι(Σαραβακος Παπαδόπουλος Τζολεκλπ)Άλλοι πάλι δεν πέφτουν με την ΚΑΜΙΑ (κωνσταντινου) Οι βουτιές δεν ειναι ενα φαινόμενο που αφορά μόνο τον θρύλο αφορούν όλο το ποδόσφαιρο της γης

Εικόνα savvas gridlock

Τα παιδια του Σαραβακου, του Βαζεχα και του Καραγκουνη, μιλανε για βουτιες.

Εικόνα Εν Αθήναις

Πόσα πρωταθλήματα πήραν αυτοί από βουτιές και πόσα ο Στέλιος και ο Τζόλε;

Εικόνα savvas gridlock

Η Δημητρουλα πηρε τρια πρωταθληματα με το βαζελο, εκ των οποιων το ενα ειναι ξεκαθαρη κλοπη, του 1990-91.

Εικόνα john

Φίλε είσαι παλιός ετσι?Ξερεις πιο καλα απο εμένα πως τα περισσότερα πρωταθλήματα κατακτήθηκαν με μεγαλη διάφορα.Αν θες να κανουμε κουβέντα για πρωταθλήματα που τυχόν δε θα έπρεπε να πάρουμε ας σταθούμε στο 2007 2008 με την ένσταση.Το έν λόγω πρωτάθλημα δημιουργεί μοα ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ που δεν τελειώνει ποτε.Οποιος και να βρισκόταν στη θέση του Ολυμπιακού θα έκανε την ένσταση και οποίος και αν βρισκόταν στη θέση της ΑΕΚ θα φώναζε δικαιολογημένα(αφού θα έβλεπε τα πράγματα απο την δική του οπτική γωνία) .
Όσο για τα αλλα πρωταθλήματα ξέρεις καλα πως τα περισσότερα έχουν κατακτηθεί πολύ πριν το τελος.Αμα ειναι να μου απομονωσεις μερικές νίκες με ανύπαρκτα πέναλτι για καθε φάση που θα λες εσυ θα βρίσκω και εγω μια διαιτητική εύνοια υπέρ σου.Οταν τις περισσότερες φορες σε τρώει η οπαδική εσωστρέφεια και ο διχασμός,όταν δεν κερδίζεις καφενεία(Κέρκυρα Ηρακλής Αρης το 2007)όταν ακόμα και οι κωλοφυλλαδες σου παραδέχονται οτι οι περισσότερες σεζον ειναι αποτυχημένες τότε τι ψάχνεις να βρεις?
Απαντά σε αυτο μόνο.Υπηρχαν πολλές σεζον που να ένιωθες οτι η ομάδα σου έπαιζε μπαλαρα και άξιζε να πάρει τίτλο?Εγω σου λεω οχι.Αν εξαιρέσουμε το 2010(που παρά τη διαιτητική εύνοια υπέρ σου άξιζες το πρωτάθλημα)το 2002(που έπαιζες καλα στην Ευρώπη αλλα η αμυντική φιλοσοφία σου σου στοίχισε Γκέλες στην Ελλάδα)άντε και το 2005 που ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ με ισοπαλίες στο τελος με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ,όλες τις άλλες χρονιές η ομάδα σου απείχε πολύ αγωνιστικά απο τον Ολυμπιακο

Εικόνα RED HELL

Τον προλαβα το Στελαρα αλλα θα συμφωνησω με το φιλο απο πανω.Ο Γκαλετι οταν χρειαζοταν ηταν μια ομαδα μονος του.Με καθαρα αγωνιστικα κριτηρια πιστευω ο Γκαλετι υπερτερει.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤOΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΙΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΟΛΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑ Ο ΒΟΚΟΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΑΡΓΙΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΘΩΜΑΙΔΕΝΑ Η ΣΑΓΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΙΑΧΩΒΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΣΙΑ Η ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΑΒΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Εύγε χρυσόστομε!