Πονάνε τα παλληκάρια ωρέ Σταύρο?



Φίλος του site μας έστειλε πριν λίγο το νέο (σημερινό) αριστούργημα αθλητικής ανάλυσης του λάτρης της μπουγάτσας με κρέμα Στααααυυυυυυυροοοοουυυυυ ΚΚΚΚΚοοοοοοόλλλλλλλλκκκκκκααααααα!!

Γενικά δε γουστάρουμε να δίνουμε κλικ σε site σαν το ΒΑΖΕΛΕΤΑ, ούτε αναγνωσιμότητα και ακροαματικότητα σε κανένα αντιολυμπιακό βόθρο (είτε είναι σε μορφή κολόχαρτου, είτε σε μορφή ερτζιανής ηχορύπανσης). Όμως ο ΦΙΛΟΣ της ΤΖΑΒΕΛΙΤΑΣ γίνεται  εξαιρετικά συμπαθής στην προσπάθειά του να αποφύγει γραφειοκρατικές σχέσεις και εξαρτήσεις από τον ΟΑΕΔ. Ειδικά σε μια εποχή που στον κόσμο του ΠΑΟΚ ξεφυτρώνουν «φωνούλες» που δεν πείθονται πια από τον «επενδυτή» ΙΒΑΝ. Κι αν ο Σταυράκης πήγε Χανιά για πρώτη φορά, εμείς πήγαμε για πολλοστή φορά διακοπούλες σε παοκοκρατούμενη περιοχή της Μακεδονίας. Σταυράκη… Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΡΑΖΕΙ!!!!! Αν νομίζετε ότι με τον «μπαμπούλα» του Ολυμπιακού θα συνεχίσετε να επιβιώνετε επαγγελματικά, αλλά θα κατεβάζετε τα παντελόνια στον παναθηναικούλη για να ξελασπώνει και ο κόσμος θα ζει σε παοκτζίδικη νιρβάνα ΓΕΛΙΕΣΤΕ……
 
Ο γίγαντας λοιπόν, έγραψε ένα κείμενο για τη νίκη της ομάδος του στα Χανιά και «περιέργως»,  αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα.

 Χρησιμοποίησε 432 λέξεις για το σχολιασμό του αγώνα της ομάδας του, ενώ για το σχολιασμό της μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή που ανήκει στο «μισητό» αντίπαλο χρησιμοποίησε 409 λέξεις.  Που σημαίνει ότι στο μυαλό του τα δύο γεγονότα ήταν ίσης βαρύτητας.

Τα σχόλια για την ομάδα του μας αφήνουν εντελώς αδιάφορους. Ας δούμε τι έγραψε για την μεταγραφή του Κώστα μανωλά, και ίσως καταφέρουμε να εξηγήσουμε αίτια και προθέσεις από ψυχολογική άποψη.
 
«Επειδή έφαγα κάτι ξεφωνητά στο twitter για την πώληση Μανωλά, θα πρέπει να πάρω θέση. Πρώτα απ όλα, αν ο Ολυμπιακός πήρε αυτά τα χρήματα που λένε, πράγμα που θεωρώ εξαιρετικά απίθανό αλλά το ξεπερνώ, μαγκιά του.
Όμως θα πρέπει να αναλύσουμε σε κάποια φάση πως παίρνουν υπεραξία οι παίκτες του Ολυμπιακού.
Πρώτα απ όλα, αγωνίζονται σε ένα πρωτάθλημα που δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Δηλαδή έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο αμυντικός Μανωλάς έχει σε δύο σεζόν με τον Ολυμπιακό, δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων.
Είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό, να δώσει σαράντα πλας συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις στον αμυντικό Μανωλά ο οποίος δεν έχει και τραυματισμούς γιατί είναι γερό και αθλητικό παιδί.
Ο Μανωλάς, συμμετέχει στη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος αφού όποιος βγαίνει στη πλάτη του, κόβεται με οφσάιντ ή ανήκει στην ομάδα του.
Ο Μανωλάς, δεν δέχεται κίτρινες κάρτες ότι κι αν κάνει. Και να κατουρήσει αντίπαλο, δεν πρόκειται να δεχτεί κάρτα.
Ήδη έχει μία βάση βιογραφικού την οποία ουσιαστικά πρέπει να μετατραπεί σε συσκευασία δώρου. Παίζει σε μία ομάδα λοιπόν που μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο στους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Που ποδόσφαιρο ουσιαστικό παίζει μόνο σε αυτούς. Τους δουλεύει περισσότερο τακτικά, κάνει καλύτερο σκάουτινγκ και άμα του βγει περνάει και στους 16. Όπως και έγινε πέρυσι με αρκετή δόση κωλοφαρδίας κυρίως στον εντός έδρας αγώνα με την Μπενφίκα.
Ο Μανωλάς είχε και συμμετοχή στο Μουντιάλ. Με εκπληκτική ψυχολογία, με άγνοια κινδύνου πλέον, χωρίς καμία κρίση στη σεζόν, με αποθέωση και από τα νέα της Ραφήνας, με δημοσιεύματα πως τον θέλει ακόμη και ομάδα εκτός πλανήτη, ο παίκτης πάει Μουντιάλ. Με προπονητή, τον μετρ της τακτικής ισορροπίας Φερνάντο Σάντος ο οποίος δεν εξέθεσε ποτέ τα στόπερ του.
Αυτό που δεν υπολόγιζα και ίσως εκεί να έκανα μία κακή εκτίμηση, ήταν την ιδιοσυγκρασία του Μανωλά. Το παιδί προφανώς και έχει καλή νοοτροπία. Και αφού του ετοίμασε το πακέτο ο Ολυμπιακός το πήρε από το χεράκι, το πήγε ένα βήμα παραπάνω και πήρε αυτή τη μεταγραφή.
Και σύντομα θα αποδεχτεί, αν η μεταγραφή είχε βάσεις ή απλά ήταν ένα πολύ καλό περιτύλιγμα σε ένα μέτριο προϊόν. Κάτι που συνέβη ξεκάθαρα στη περίπτωση Μήτρογλου, ο οποίος δεν κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο στη τελευταία ομάδα της Πρέμιερσιπ, ούτε να βρει μία ομάδα υψηλού επιπέδου για να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα κανονικό πρωτάθλημα.
Όποιος διαφωνεί με τα παραπάνω, προφανώς και δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ένα πρωτάθλημα που πρέπει να βάζει λεφτά πχ ο Σαββίδης, για να εισπράττει κεφάλαια ο Μαρινάκης.»

Το κείμενο είναι εξαιρετικά αστείο από άποψη επιχειρημάτων και κινείται στο γνωστό αντιολυμπιακό παραλήρημα, αλλά ομολογώ ότι χρειάστηκα αρκετή ώρα για να μπορέσω να εξηγήσω, ποιο είναι το ερέθισμα ενός ρεπόρτερ οπαδού, να σχολιάσει τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή αντίπαλης ομάδος. Ο Σταυράκης δεν είναι ο τύπος που το παίζει «αντικειμενικός» και σουπερ ντούπερ αναλυτής σαν κάτι λινάτσες με μούσια ή και χωρίς ή με έφεση στο spelling των επιθέτων των ποδοσφαιριστών. Είναι ΠΑΟΚ και τέλος. Το πολύ πολύ να γράψει κάνα κείμενο που να τα χώνει στο Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό γιατί δεν έχει ΜΕΤΡΟ η Θεσσαλονίκη ή γιατί ο Αϊ Σπυρίδωνας βοηθάει το γαύρο, ενώ ο Αϊ Δημήτρης δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος.

Από την άλλη, δεν θυμάμαι να είχε σχολιάσει ούτε τη μεταγραφή του Φετφατζίδη, ούτε του Μήτρογλου το Γενάρη, ούτε καν του Σάμαρη πριν λίγες μέρες (που ήταν και η τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή της Μπενφίκα) ούτε την πρόσφατη του Χολέμπας. Ασχολείται με τη μεταγραφή του Μανωλά. Γιατί άραγε?

ΝΑ ΓΙΑΤΙ!!!!!
 

Γιατί ο Κωστάκης ο Μανωλάς σας έτρεξε μέσα στη Τουμπίτσα! Γιατί όποιος ψευτόμαγκας βρέθηκε κοντά του το μετάνιωσε. Γι’ αυτό ασχολείσαι Σταυράκη με το Μανωλά. Σας ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ! Πιο πολύ και από την αφαίρεση βαθμών για να βγει ο παναθηναικούλης στο CL.

Χαιρετίσματα στη Τζαβελίτα … ακούγεται  ότι τα πάτε καλά… 

ΥΓ. «Όποιος διαφωνεί με τα παραπάνω, προφανώς και δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε ένα πρωτάθλημα που πρέπει να βάζει λεφτά πχ ο Σαββίδης, για να εισπράττει κεφάλαια ο Μαρινάκης».

Έγινες και λογιστής του Ιβάν Σταυράκο? Έχετε συνηθίσει σε πρόεδρους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Να κλέβουν το σύλλογο και τους Παοκτζήδες και το ξεφτιλισμένο κράτος να ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΕΗ. ΔΕΚΟ του Βορρά!
Γιατί επενδύουν οι ομάδες στα σοβαρά πρωταθλήματα ρε ξεφτιλισμένοι? Γιατί επενδύει η Αρσεναλ και η Τοτεναμ? Η Φιορεντίνα και η Νάπολι?, Η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ? Πόσες πιθανότητες έχουν να πάρουν πρωτάθλημα? Επενδύουν για να «εισπράττουν κεφάλαια» η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα? Η Γιουβέντους και η Ρόμα? Η Σίτι και η Τσέλσι?
Έχετε μάθει στη ΤΖΑΜΠΑ μαγκιά. Πάρτε το χαμπάρι. Όσο έχετε τη νοοτροπία του βαλκάνιου μικροαπατεώνα θα κατρακυλάτε. Και όπως φαίνεται ο Ατρόμητος και ο Αστέρας θα σας κάνουν πλακίτσα σύντομα…. ΤΣΑΤΣΟΙ του βάζελου….

Σχόλια

Εικόνα tsalouxidis

Άσχετο με την ουσία αλλά δεν το'χει θίξει κανένας. Ετούτο site δημιουργεί νέα γλωσσική συνείδηση. Μιλάμε ότι όλοι όσοι γράφουν εκφράζονται με άνεση, παραστατικότητα και λιτότητα σε εντελώς ιδιότυπο γραπτό στυλ. Εύγε

Εικόνα crazywaters7

Γειά σας αδέρφια. Κι εγω έχω τρελαθεί με τα σχόλια που διαβάζω στα διάφορα "φιλο-Ολυμπιακά" site και στο facebook.
Τι παράκρουση είναι αυτή που έχει πέσει στον κόσμο; Κι εγώ εχω προβληματιστεί και έχω σπαστεί ως ένα βαθμό με το απίστευτο πήγαινε-έλα της τελευταίας στιγμής αλλά είναι φοβερό να πέφτει τέτοιο κράξιμο προς πάσα κατεύθυνση.
Ολοι οι δήθεν πονηροί που "δεν τρώνε κουτόχορτο" τα βάζουν με θεούς και δαίμονες, "διώχνουν" τον Μαρινάκη κλπ. Δεν πάει καλά ο κόσμος....γκρίνια για την γκρίνια και αντίδραση για την αντίδραση. Οταν παίρνουμε Έλληνες λένε "με αυτούς θα πάμε στην Ευρώπη;" και όταν τους μοσχοπουλάμε λένε "που θα πάμε χωρίς αυτούς;"!!!
Όταν φέρνουμε ονόματα ανω των 30 ακούς "παλι γυρολόγο συνταξιούχο πήραμε" και όταν το αντίστοιχο όνομα πάει αλλού σου λένε "ορίστε, αυτόν δεν μπορούσε να φέρει ο Μαρινάκης;".

Τα τελευταία 4 χρόνια ζω στην Αμερική και δεν μπορώ να καταλάβω το κλίμα στον κόσμο αλλά απο αυτά που βλέπω εγώ καταλαβαίνω οτι λίγο η προπαγάνδα εναντίον του Μαρινάκη, λιγο η έλλειψη ανταγωνισμού που έχει στρέψει τον κόσμο του Ολυμπιακού να τρώγεται με τα ρούχα του και λίγο η κρίση που αναπόφευκτα έχει κάνει κάποιους πιο μίζερους και κομπλεξικούς έχει δημιουργήσει αυτή την κατάσταση της γκρίνιας ανευ προηγουμένου.
Διαβάζω καθημερινά εμετικά σχόλια και πλεον είναι να αναρωτιέσαι, τι στο διάολο έχουν πάθει όλοι αυτοί οι Ολυμπιακάρες;

Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Υ.Γ. Για τον μπουγατσομαχο δεν εχω να σχολιάσω κάτι. Για τον Κώστα τον Μανωλά έχω να πω οτι παρόλο που όταν ήρθε στον Ολυμπιακό δεν τον πήγαινα (και δεν τον ήθελα) απέδειξε ότι είναι άντρας με όλη τη σημασία της λέξης. Τίμησε την φανέλα, έβγαλε Ολυμπιακή ψυχή και πλεον τον θεωρώ δικό μας.Μεγάλος μάγκας ο μικρός.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γεια σου παράφρωνα ύδατα 7! Δεν είμαι διαχειριστής, ένας απλός σχολιαστής είμαι, αλλά θέλω να σε καλοσωρίσω! Είπες κάτι για τον Μανωλά που μου άρεσε. Είναι άντρας και μας φέρθηκε άψογα. Εγώ την κουβέντα που έιπε δεν την ξεχνάω. "Ό,τι πει ο πρόεδρος". Ας τα βλέπουν μερικοί...

Εικόνα crazywaters7

Γειά σου αδερφέ, να είσαι καλά.
Ξέρω, έχω παρακολουθήσει τα σχόλια σου. Γενικά το παρακολουθώ το σαιτ απλά δεν προλαβαίνω να σχολιάζω.

Πράγματι, ο Μανωλάς φέρθηκε άψογα και ήξερε οτι ο Μαρινάκης δεν θα τον "έριχνε". Μεγάλη υπόθεση το να υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ προέδρου-παικτών. Είναι win-win situation που λένε και στο χωριό μου :)

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυροι, φταίω το ξέρω, αλλά, αν δεν το πω, θα σκάσω. Μπήκα δέκα λεπτά στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ και έφριξα. Αηδίασα. Σιχάθηκα. Αυτοί που σχολιογραφούν εκεί δεν είναι δυνατόν να είναι οπαδοί του θρύλου. Δεν μιλάω για τους συντάκτες, με κάποιους από τους οποίους έχω φάει ψωμί κι αλάτι στις ερυθρόλευκες κερκίδες. Μιλάω για τον συρφετό των πληκτρολογάκηδων που ξερνάνε μίσος για τον Ολυμπιακό καλυμμένο πίσω από την όποια αντιπάθειά τους για τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή ρε Γιώργο αν πετύχουμε τώρα κάναν τέτοιο βαζελογαυράκο στο Καραϊσκάκη και μας αρχίσει τις βαζελο-μαλακίες, με αποτέλεσμα να γίνουν πράγματα που δεν τα υιοθετούμε και δεν πρέπει να γίνονται, θα φταίμε εμείς;

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε Σάββα, όχι δεν θα φταίμε εμείς! Αλλά, να σου πω, στη θύρα 1 όπου κάθομαι δεν έχω γύρω μου (σε ακτίνα 10-15 μέτρων) κανένα τέτοιο δείγμα. Έναν γκρινιάρη έχω μόνο δυό θέσεις πίσω μου που βρίζει τον Χολέβα ό,τι και αν κάνει. Από φέτος πρέπει να βρει κάποιον άλλον!

Εικόνα Spiros Legend

Αγαπητέ μαουνιέρη,το ίδιο έχω αηδιάσει και εγώ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που δηλώνουν αυτά τα Κτήνη οπαδοί του Ολυμπιακού!ΤΩΡΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ,ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ,καλύτερα να μείνουμε οι μισοί Ολυμπιακοί,δεν αντέχεται τέτοιο όνειδος,αντί ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ θέλουν να βγουν και από πάνω οι ΑΝΑΝΤΡΟΙ που κρύβονται πίσω απο μια οθόνη...

Εικόνα μαουνιέρης

Σύγγαυρε, δηλώνω ειλικρινώς ότι δεν ξαναδιαβάσω ποτέ ούτε ένα σχόλιο εκεί μέσα. Δεν αντέχεται η ύπουλη βαζελόμποχα.

Εικόνα Chief Bromden

Το βιογραφικό του Κόκλα στο vazeleta όλα τα λεφτά!
Ξεκινάει με την μάνα του που ως μούσα του Χατζηδάκη αφήνει την λαμπρή καριέρα της για να αφοσιωθεί στην ανατροφή του μικρού Σταυράκη ,σίγουρα θα χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο βλέποντας τον.
Ως παιδί όνειρο του ήταν να γίνει είτε ποδοσφαιριστής του Μπάοκ είτε δημοσιογράφος, το πρώτο όνειρο θα γκρεμίστηκε πολύ νωρίς, άραγε δεν είναι καιρός κάποιος δικός του να του πει με τρόπο πως ούτε το δεύτερο πραγματοποιήθηκε;
Τελειώνει με το κορυφαίο πως ο ίδιος είναι ένας από τους πρώτους ΜΠΑΟΚτσήδες ρεπόρτερ που ξέφυγαν από τη γραμμή της συμπρωτεύουσας, της μιζέριας και του παθητικού ρεπορτάζ...
Ανεκτίμητο...

Εικόνα Bad7

Πω πω τι μπουκετα ριχνει στο καρντασι ο Μανωλας καλη συνεχεια παιχταρα μου στη Ρομα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το ηλιθιωδώς ηλίθιο παραλήρημα ενός ηλίθιου ηλιθίου.

Εικόνα dgkirle

Ρε παιδιά κανένα άρθρο για το ματς του Σαββάτου και τις μεταγραφές που γίνεται χαμός? Διάβασα και για Αβραάμ και δε ξέρω τι να πω.

Εικόνα savvas gridlock

Nα τελειώσουν οι μεταγραφές φίλε, να μπει μια τελεία επιτέλους στην παλαβομάρα του κάθε δημοσιογράφου και ψευτοδημοσιογράφου που περιδιαβαίνει το Internet με ''μυστικές πληροφορίες ότι έκλεισε ο τάδε'', να δηλωθεί επισήμως η λίστα στο Champions League που δεν γίνεται να αλλάξει τον κώλο του κάτω να χτυπάει ο κάθε πουτάνας γιος και θα τα πούμε όλα. Να μπει μια πουτάνα τελεία όμως, γιατί έχουμε λαλήσει όλοι φέτος.

Εικόνα Spiros Legend

Και συ τρελαμένος Σάββα?Και γω τα ίδια,πρώτα απο όλα με τους Πουστοβαζελόγαυρους του Ιντερνετ,α ρε κατάντια,δεν μιλάω για την κριτική αλλά για την χυδαιότητα και τον ξερολισμό,όλοι ξέρουν τα πάντα όλα που γίνονται μέσα στην ομάδα και δεν τρώνε το παραμύθι...Τα μαζεύει και φεύγει ο χοντρός,πούλα και τα καθίσματα και τον Κούλη Δουρέκα κ.λ.π. Οτι λένε και οι Αντιολυμπιακοί δηλαδή...Θα κάνουμε την σούμα και εδώ είμαστε εμείς που τρώμε το σανό...Να κριτικάρουμε και όχι να καννιβαλίσουμε...Για την ώρα μια παρατήρηση μόνο,όποιος δεν θέλει να φοράει την Ερυθρόλευκη με τα 4 αστέρια,στο καλό και να μην μας γράφει,ο ΜΗΤΡΟΓΛΑΣ απέδειξε ότι καυλώνει πάντως να την φοράει,για Χολέβα στα τσακίδια,ούτε ένα ευχαριστώ δεν είπε που τον κάναμε άνθρωπο....Για Αβράμη ήταν δυσάρεστη έκπληξη,αλλά τον σεβόμαστε,δεν ξέρω γιατί στράβωσε τόσο το θέμα του,κρίμα...

Εικόνα dgkirle

Σπύρο κάτι μου λέει πως η φάση με τον Αβραάμ έχει πολύ ψωμί απο πίσω. Πάντως είμαι σκασμένος με αυτή τη τροπή διότι ο Αβραάμ πρέσβευε τα ιδανικά του Γαύρου είναι η αλήθεια. Ακόμα θυμάμαι το τσαμπουκά στο κυριάκο στο τελικό με τη κλάψα.

Εικόνα Spiros Legend

Ναι,γι αυτό λέω να μην κάνουμε τους ξερόλες,ο Χολέβας έφυγε σχεδόν τζάμπα,1 μύριο μετα τέτοιο Μουντιάλ,για λόγους πειθαρχείας,που την είδαν την κονόμα?Εκβίαζε για να φύγει...Ο Μαζουάκου είναι σούπερ.Ασε να δούμε τι θα πει και ο ίδιος ο Αβράμης,έχω περιέργεια...Τόσο στράβωμα με Μίτσελ που απλά δίνει χρόνο στους καινούριους για να δέσουν με την ομάδα?Μπορεί,τι να πω...Θυμάμαι την χεσμένη Κυριακούλα στον τελικό,μας έχουν λείψει κάτι τέτοια...Και το γκολ στο. 90 μέσα στην Τρούμπα,στο 1-2 με τα γυφτάκια τα δικέφαλα,ταύλα οι Νύφες του Θερμαικού...

Εικόνα dgkirle

Για τον Χολέμπα δε το συζητάω. Εμένα δε μου άρεσε ποτέ όχι σαν παίχτης αλλά σαν χαρακτήρας. Στο καλό. Και κάτι άλλο που σίγουρα θα συμφωνήσεις είναι πως ο χαρακτήρας του Ολυμπιακού σφυρηλατήθηκε μέσα στα χρόνια με παίκτες σαν τον Αβραάμ. Άρα όταν είναι να τον δώσεις το σκέφτεσαι διπλά. Και πίστεψε με η αλήθεια είναι πως περίμενε πως και πως τη φετινή χρονιά και μάλλον όταν είδε πως ο κόουτς βάζει αμέσως το Μποτία και όχι αυτόν μάλλον τρελάθηκε. Κρίμα ρε Αβραάμ.

Μόλις διάβασα ότι υπέγραψε για 1??? χρόνο. Αυτό και αν είναι περίεργο. Καμμιά ομάδα δεν αγοράζει παίχτη για 1 χρόνο εκτός αν είναι δανεικός.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ φέτος δεν μας δεν μας τα είπε ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ και άλλα μας υποσχέθηκε.Για γέλια ο προγραμματισμός της ομάδας. Μέχρι το βράδυ να έχει κλείσει ΣΤΟΠΕΡ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ. Είμαστε ΟΠΑΔΟΙ του ΓΑΥΡΟΥ αλλά δεν είμαστε και τελείως ΓΚΑΟΥ. Τα λέμε το βράδυ.

Εικόνα dgkirle

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Σάββα. Απλά και εγώ που μένω πια Δανία μόνο το internet έχω και έχω αποτρελαθεί φέτος. Πάντως για Μάλμε έκλεισα ήδη! θα είμαι μέσα.

Εικόνα RED HELL

Μαλλον θα ειμαι γηπεδο με τους βουλγαρους.Επειδη εχει περασει καιρος οσοι παρευρεθουν ας δουν πιο πριν την ιδια μερα το βιντεο του επαναληπτικου αγωνα του κυπελλου στην τουμπα.Ετσι για να φτιαχτει κλιμα.Βεβαια φοβαμαι οτι παιχτες και μεγαλυτερο μερος του κοσμου θα ειναι απλοι παρατηρητες στους τσαμπουκαδες.Την κατασταση οσον αφορα τον τσαμπουκα της ομαδας και του κοσμου την αναπαριστα πληρως ενα σχολιο καποιου με ηλεκτρονικο ψευδωνυμο "η επιστημη θα σωσει το μπασκετ"στο ρεντπλανετ στο αρθρο για το 1-1 του ΘΡΥΛΟΥ.Περισσοτερα στο αρθρο που θα ανεβει εδω γιατι γινονται πολλα αλλα το πιο σημαντικο η παρεισφρυση πουτανογεννηματων στον Λαο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Εικόνα dgkirle

Ρε υποανάπτυκτε ουρακοτάγκε ασχολήσου με το τι μπουγάτσα θα φας και άσε τον Ολυμπιακό. Παλιονούμερο.
Μια χαρα τα λέτε παιδιά. Και λίγες έριξε ο Μανωλάς. Φέτος να δούμε παλικάρια ποιός θα ρίχνει γιατί οι εποχές Στολτίδη-Ζε ελίας-Ανατολάκη και σια μάλλον έχει περάσει(αναφέρομαι στο τσαμπουκά).

Εικόνα kg

ΤΟ Κ Ρ Α Ν Ι Ο ....ΤΟΥ ΚΟΛΚΑ

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

Π Τ Υ Ε Λ Ο Δ Ο Χ Ε Ι Ο !!!

Εικόνα Chief Bromden

Άντε να εξηγήσεις του τσοπάνη για μεταγραφές, πωλήσεις ,προγραμματισμό και για όνομα που μετράει στην Ευρώπη...
Πώς να μην παραξενεύεται με τα ποσά που διαβάζει; Τα νούμερα αυτά μόνο από τις προ διετίας εξαγγελίες του ιβάν τα είχε ακούσει,τόσο υπολόγιζε ο Κόκλας το κόστος των Ροναλντίνιο και Μπερμπάτοφ, άλλο αν μετά ακολούθησαν οι Μάκ και οι Ράτ...
Παίχτες και ποσά απλησίαστα για αυτούς, κοιτάτε Μπαόκια αλλά μην αγγίζετε! Θα βολεύεστε με τους κομμένους του Θρύλου (τζαβελίτα και σκόνδρα) και μερικές φορές ούτε και με αυτούς γιατί κοστίζουν (Αμπντούν).
Βέβαια πουλάει και ο Θρύλος και οι εποχές είναι δύσκολες, τι να γράψει; Για τα ευχέλαια του Άγγελου ή για τα γιαούρτια που θα φάει σύντομα ο Ιβάν;
Πονάει ακόμα ο σβέρκος από τις φάπες του Κώστα! Εδώ ακόμα δεν έχει περάσει ο πόνος από τις τάπες του Αντώνη...

Εικόνα ΔΙΑΣ

οι επικλισεις στην παναγια τελειωνουν μαζι με τον αυγουστο. Αντε μεχρι την υψωση... τωρα επομενη βοηθεια το νοεμβρη απο τον ταξιαρχη...μεχρι τοτε μπορει ναναι κατω απο τη μεση της βαθμολογιας

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Μπουγατσοκιμας απ τους λιγους...Δε κατεβαινει ομως ο πουσταρας κατω απ τη Λαρισα...Διοτι οταν τολμησε να φτασει στο AEL FC ARENA εβαλε και στις τσεπες...Πηγε ανυποψιαστος και κοτσονατος στο γηπεδο αλλα τις ετρωγε ως το χαραμα....ΒΟΥΛΓΑΡΕ...ΥΓ:Τα παραπανω ειναι φετινες μαρτυριες απο οπαδους της ΑΕΛ