Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΚΑΛΙΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ



Η τεράστια πρόκριση του ΘΡΥΛΟΥ επί της Κάλιαρι του Ρίβα αξίζει να προβληθεί μέσα από τις σελίδες των δύο αθλητικών εφημερίδων της εποχής. Ας δούμε πως περιγράφουν την πρόκριση το ΦΩΣ και η ΑΘΛΗΤΙΚΗ στις 28/9/1972 (την επόμενη του αγώνα) αλλά και τις πανηγυρικές εκδηλώσεις των ΓΑΥΡΩΝ στις 29/9/1972 και στις 30/9/1972.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
 
ΘΡΥΛΟΣ: ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ, ΓΚΛΕΖΟΣ, ΣΙΩΚΟΣ, ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΟΥΤΣΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΒΙΕΡΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΚΑΛΙΑΡΙ: ΑΛΜΠΕΡΤΟΖΙ, ΜΑΡΤΙΡΑΝΤΟΝΑ, ΠΟΛΕΤΙ, ΤΣΕΡΑ, ΝΙΚΟΛΑΙ, ΤΟΜΑΖΙΝΙ, ΝΤΟΜΕΝΓΚΙΝΙ, ΝΕΝΕ, ΜΑΡΑΣΚΙ, ΜΠΡΟΝΝΙΕΡΑ, ΓΚΟΡΙ
 
ΦΩΣ 28/9/1972
 

 
ΦΩΣ 29/9/1972



 
ΦΩΣ 30/9/1972
 
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ 28/9/1972
 
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ 29/9/1972
 
 

Σχόλια

Εικόνα Σάββας Γαύρος

11+3 κότες διέσυραν τα πάντα σήμερα. Δεν σεβάστηκαν τίποτα,δεν σέβονται τίποτα και κανένα. Ο μόνος καιμός τους το Τσου Λου μπας και πάρουν καμιά μεταγραφή. Δεν τους ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός της Ελλάδας,τον έχουν γραμμένο. Δεν τους ενδιαφέρει αν σήμερα εγώ βράζω ολόκληρος όπως και χιλιάδες. Δεν τους ενδιαφέρει τα παιδάκια σήμερα που στεναχωρέθηκαν. Δεν τους ενδιαφέρει ο οπαδός μας,αυτοί που πλήρωσαν για να τους υποστηρίξουν. Μιλάμε τέτοια προκλητική αδιαφορία βλέπω δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια μπάλα,δεν την έχω δει ποτέ και πουθενά. Τέτοια ξεφτίλα δεν ξανάγινε ποτέ. Από το πρώτο λεπτό έβγαζε μάτι ότι μπήκαν ως υποχρέωση και στα αρχίδια τους. Το 3-0 θα ήταν λίγο αν δεν μας χάριζαν οι δικοί μας Καραμάνος και Παπάζογλου.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ. Ειλικρινά ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ την έχω γραμμένη αν είναι το κάθε χωριό να μας παίρνει αποτέλεσμα. Αυτή η ΑΛΗΤΙΚΗ και ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ νοοτροπία που έχει περάσει στην ομάδα πρέπει να τελειώσει άμεσα,ΤΩΡΑ. ΧΘΕΣ. Και αυτό ένας μπορεί να το κάνει. Ο Μαρινάκης. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ. Από 50.000 ο καθένας για αρχή. Θα σου πω μετά αν θα βάζουν τα ποδαράκια τους στην φωτιά.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Εικόνα Bad7

Οκ ρε φιλε εχθες εγινε μια ασχημη εμφανιση αλλα εσυ κανεις λες και χασαμε το πρωταθλημα!!!!Οι αλλοι ειμαστε κοροιδα που δε μιλαμε;;;;Οχι απλα ειναι πολυ νωρις για τετοια λογια!!!

Εικόνα Bad7

Κι εγω νευριασα με τη προκλητικη αδιαφορια των παικτων σ'αυτο το θεμα πρεπει καποιος να τους δειξει σε ποια ομαδα βρισκονται να καταλαβουν οτι ο Ολυμπιακος σε καθε ματς στοχευει στη νικη

Εικόνα Bad7

Σιγουρα ομως οι παικτες δεν ειναι αχρηστοι

Εικόνα Bad7

Βασικα αυτα που σου'πα τους τα'πε ο Μαρινακης το θυμηθηκα σημερα που το'πε ο Τακης στην εκπομπη