Αμα είσαι αντιολυμπιακός έχεις ήθος, αθλητική παιδεία και ΠΟΛΥ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!


Tags: ΑΡΔ

Το Σάββατο στον αγώνα  με τον Ατρόμητο είδαμε τον  εγκληματία Ταβλαρίδη να προσπαθεί να τελειώσει ποδοσφαιρικά τον Αφελάι.
 

Το χτύπημα στη γλώσσα του Karate λέγεται Mawashi Geri ....

 


Δεν είδαμε όμως ένα άλλο πουσταριό, ακόμα μεγαλύτερο. Τον Κοντοέ! Ο οποίος έσπευσε να τραβήξει και να σηκώσει τον πεσμένο στο χορτάρι , τραυματία Αφελάι. Αυτόν τον γίγαντα αθλητικού ήθους Κοντοέ! Ούτε είδαμε κάποιον έγκριτο αντικειμενικό να ασχολείται με τον «αθλητή» Κοντοέ.

Επίσης δεν είδαμε κάποιον συμπαίκτη του Αφελάι να ασχολείται και αυτό πειράζει περισσότερο. Το σταματάμε εδώ το θέμα τώρα γιατί έχουμε μπροστά μας δρόμο. Δεν το ξεχνάμε όμως.
Περιμένουμε επίσης  κάποιον «ευαίσθητο» αθλητικό παράγοντα να ψελλίσει οτιδήποτε… γιατί για να κάνει το καθήκον του αποκλείεται...

Σχόλια

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Δεν είναι πια αρκετό να ικανοποιείς τους πελάτες σου. Πρέπει να τους ενθουσιάζεις.Philip Kotler Aμερικανός γκουρουδιάρης του marceting ΓΑΥΡΕ με διαισθανεσαι; ΦΩΣ με βλεπεις;Πρωταθλητη ακους;.............Γιά τήν τετάρτη, ευχή καί προσδοκία,Μαλμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 Ατλετικο Μαδριτης Γιουβεντους Χ......Και με αυτά τα μελλούμενα αποτελεσματα γίνεται απλή ερώτηση από μουλομπασταρδογκρινιαρο,μαλακοξεγανωτοερμαφροδιτοπατεροδημοσιογραφίσκους σε γάυρο .Που πας ωρέ Μεγαλοπρεπή; Και απαντά ο ΓΑΥΡΑΡΟΣ Εχω ραντεβού μέ τό πεπρωμένο μου ΚΑΙ Sorry I'm Late κουφαλες..Υγιαίνετε

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!
ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΜΟΥ!!!!

Εικόνα KICKASS

Πολύ σωστά τα γράφει ο φίλος Αποστόλης.

Και μένα μου έκανε εντύπωση η δήλωση του Τζίμη (Πανούση) Ντουρμάς. Αλλα και η εφημερίδα να την βάλει πρώτη σελίδα είναι εντελώς άστοχο. Σαν να μας λέει ο Κριστιάνο αγαπάει τη Γιουνάιτετ αλλά θα παίξει για να κερδίσει η Ρεάλ.

Όσο για τους μυϊκούς τραυματισμούς νόμιζα ότι διάβαζα άλλης εφημερίδας πρωτοσέλιδο.

Εικόνα apostolos gaganis

ΤΙ ΔΕΝ Μ΄ΑΡΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΑΠ΄ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΑΣ...

Καλημερα συγγαυροι. Μπηκαμε στην παραμονη του αγωνα με την Μαλμε, αρκετα νομιζω (υπερ)ασχοληθηκαμε με οσα εγιναν ή/και δεν εγιναν στο παιχνιδι με τον Ατρομητο, δικαιολογημενα βεβαια απολυτως αφου δεν εχουμε συνηθισει σε ηττες ( καθολου μαλιστα ), ειναι η ωρα ομως να τ΄αφησουμε πια αυτα και να επικεντρωθουμε ΑΠΟΛΥΤΑ στον αγωνα με τους Σουηδους. Ενταξει βγαζουνε ατσαλι, εχουνε καλο Συστημα Υγειας, ΙΚΕΑ, σωλομους και τα ρεστα, ενταξει η Μαλμε ειναι καλη και επικινδυνη ομαδα, μη την θεοποιησουμε ομως κιολας και φτασουμε στο φοβο - δεν θελει πολυ - και αν ο Θρυλος παιξει ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ( για να μη λεμε πολλα ), το αποτελεσμα θα το φερει: νικη ή στη χειροτερη το Χ. Το τωρινο θεμα μου παντως ειναι αλλο, το΄χω επισημανει και προσφατα κι εχει να κανει με τις λεγομενες δικες μας εφημεριδες και μερικα σημερινα, ΠΕΡΙΕΡΓΑ εως ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ, χτυπηματα στα πρωτοσελιδα τους. Ξεκιναμε:

1. Στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Μου βαζει πανω αριστερα δηλωση του Ντουρμαζ με τιτλο, προσεξτε: ΑΓΑΠΩ την Μαλμε αλλα...Προφανως για να΄χουμε...αγωνια τί ακολουθει το ΄΄αλλα΄΄ σου... Πρωτα-πρωτα, τί εντελως αψυχολογητα, αστοχα και γελοια στην τελικη, ΄΄αγαπω΄΄ και τα τοιαυτα, ειν΄αυτα που λες ρε καραγκιοζακο; Μπαλα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΤΙΠ, εισαι επιεικως μετριος του κερατα, ΠΑΙΧΤΑΚΙ, και δεν ειμαι καθολου μα καθολου σιγουρος οτι μπορεις να παιξεις καλυτερα και μου κανεις τετοια...εναρξη δηλωσης σου, ΠΑΡΑΜΟΝΗ του αγωνα με δαυτους; Αντε σοβαρεψου ή πιο σωστα κουρεψου και ξυρισου ρε...Πανουση! Κι εσυ ρε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, μου βαζεις πρωτοσελιδα αυτη τη ΜΑΛΑΚΙΑ; Τί διαλο κανετε εκει περα ρε, οταν ετοιμαζετε το κασε της εφημεριδας σας; Τί να πω... Γιαυτο βαλτωνετε ρε μεσ΄την μετριοτητα. Γιατι ειστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κανετε τη διαφορα. Γιατι δειχνετε να μην εχετε καταλαβει γρι, τί σημαινει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Γιατι ΔΕΝ εισαστε σοβαροι, δηλαδη ΔΕΝ ξερετε τη δουλεια σας...

2. Παμε στο...Ευαγγελιο τωρα, το ΦΩΣ. Εχω ξαναγραψει οτι μου δινει απο καιρο την εντυπωση πως ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ τον Ολυμπιακο και δεν εχει απλως μια...κριτικα υποστηρικτικη σταση προς την ομαδα μας. Σημερα για παραδειγμα σημειωσα τα ακολουθα στο πρωτοσελιδο του, εκει οπου φιλοξενει συνεντευξη του προπονητη του...Αγιαξ του Ιονιου πελαγους:

α) Την εμφανη παρουσια φωτογραφιας του...Μιραλας με λεζαντα ΄΄Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ Μιραλας΄΄. Σαν να ριχνει μ΄αλλα λογια εμμεσα ΣΠΟΝΤΑ κατα του Μαρινακη και του Μιτσελ για τις φετινες μεταγραφικες επιλογες τους. Ενταξει δεν ειναι ολοι...Ντουρμαζ ( ασε που μπορει θεωρητικα να με κανει κι αυτος να κωλοτουμπιασω αν τον βαλει π.χ. αριστερα, μολονοτι δεν ΄΄παιζει΄΄ πολυ ), υπαρχουν κι αλλοι και δεν τους εχουμε δει ολους οσο πρεπει ακομα... Ηρεμησε λοιπον λιγο ΦΩΣ μου κι ασε τα...μνημοσυνα. Την Αθλετικο, την...Θεά, χωρις Μιραλας την πηραμε...

β) Το σχολιο του, ουτε λιγο ουτε πολυ, Ελληνα Μουρινιο ΄΄Λειπει ενας παιχτης οπως ο Καμπελ΄΄. Καλα ρε φιλοι του ΦΩΤΟΣ, που μου προβαλλετε ενθουσιωδως και τουτη την...σποντουλα ( καταλαβαινομαστε νομιζω ), αλλα δεν αφησε και...εποχη σ΄εμας ο τυπος. Ενα καλο εξτρεμ ητανε, με τις ελλειψεις του οπωσδηποτε, να δουμε τελικα και τί θα κανει απο δω κι εμπρος μιας και αφησε - κακως κατα τη γνωμη μου - με τη θεληση του το μαντρι μας, καθ΄οτι μεγαλοπιανοτανε, να δουμε λοιπον λεω κατα ποσον θα ΄΄φωτισει΄΄ τωρα ή οχι το...παγκοσμιο ποδοσφαιρικο στερεωμα. Περιμενουμε κι εχουμε και...καπνισμενο γυαλι μαζι μας για προστασια απ΄την...ακτινοβολια. Και,

γ) Το χτυπημα πανω δεξια με τιτλο ΄΄Η επιδημια των μυϊκων τραυματισμων δεν εχει τελειωμο!΄΄. Ω ρε δραματικου χαρακτηρα διαπιστωση! Πρωτα-πρωτα δεν ξερετε ΟΛΟΙ εσεις στην εφημεριδα, τί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαινει ο ορος επιδημια. Το ΄΄πετατε΄΄ ετσι, για εφετζιδικους λογους και αν σκαψει καποιος βαθυτερα ισως βρει κι ενα βιαστικο - τουλαχιστον - ερωτηματακι, οπως ΄΄Καλα... δεν κανετε σωστα τη δουλεια σας εκει περα οι υπευθυνοι; Τί συμβαινει;΄΄. Δεν λεω οτι δεν πεσανε μαζεμενοι καποιοι μυϊκοι τραυματισμοι. Παντου, σε ολη την ποδοσφαιρικη υδρογειο συμβαινουν καθημερινα τετοια. Απλα, ΔΕΝ τα μαθαινουμε. Αλλα απ΄το σημειο αυτο, μεχρι να χρησιμοποιουμε εμφανως λεξεις οπως ΄΄επιδημια΄΄ και΄΄δεν εχουν τελειωμο΄΄ ( με θαυμαστικο μαλιστα) παραμονιατικα του αγωνα με την Μαλμε, αυτα ολα ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ. Δημιουργουνε συγχυση, αναστατωση, ερωτηματα, κλιμα αμφισβητησης και επιζημιου εντυπωσιασμου, ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ. Τί να υποθεσω συνεπως; Την υπαρξη ασχετοσυνης ή προθεσης για λογους αγνωστους σ΄εμενα;

Αρκετα επεκταθηκα. Απο τωρα και στο εξης ομως θα τις παρακολουθω πιο συστηματικα για τετοιες...εκτροπες τις λεγομενες δικες μας κι οχι μονο τις ΄΄αντικειμενικες΄΄, που ουτως ή αλλως τις ξερουμε ολοι- πλην ελαχιστων...υποπτων - καλα.

Εικόνα Bad7

εμενα με πειραξε οτι ο πρωταθλητης δεν ειχε ουτε μια αναφορα για τον αδικοχαμενο οπαδο του Εθνικου

Εικόνα Bad7

και ουτε τις προηγουμενες μερες ειχαν ανφορα στο πρωτοσελιδο γι'αυτον τον οπαδο

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Ο δημοσιογράφος εμπνέεται από την προθεσμία. Αν έχει καιρό μπροστά του, γράφει(και) χειρότερα. karl kraus

Εικόνα manolis gabathiotis

Αγαπητέ Απόστολε, διάβασα πολύ βιαστικά το κείμενό σου - έχω κάτι προβληματάκια τον τελευταίο καιρό, πού μου τρώνε πολύ χρόνο - αλλά ΧΑΡΗΚΑ γιατί ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ οι ΦΙΛΟΙ μου θα καταλάβουν ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ και σταμάτησα μετά από 29 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ η στιγμή της πλήρους ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ, από ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, όταν πέσουν πλήρως οι ΜΑΣΚΕΣ εκείνων πού κάνουν κουμάντα ( με ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ και ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ τρόπους ) στην εφημερίδα.

Εικόνα Spiros Legend

Θρυλικέ Απόστολε,συμφωνω μεχρι κεραίας με τα γραφομενα σου.Μαλλον,το πρωην...Ευαγγελιο αποτελει πλεον την ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ των <<αντικειμενικων>> ολυμπιακων-με μικρο ο-σχολιαστων του redplanet,και ξεχωριζω φυσικα τους αρθρογραφους και δημοσιογραφους,με τους οποιους δεν εχω κανενα προβλημα,θεωρω οτι γενικα προσφερουν καλες υπηρεσιες ως site ασχολουμενο με θεματα του Ολυμπιακου.Τα ειπαμε και την αλλη φορα για τις ΤΡΟΜΠΟ-φυλλαδες μας,με τον Πρωταθλητη πραγματικα απορω τι ρολο βαραει ωρες-ωρες,στο Φως η προσπαθεια προβοκατσιας οταν κατι στραβωνει,ειτε σε μπαλα,ειτε σε μπασκετ,ειναι πλεον εμφανεστατη,το γιατι το ξερουν αυτοι...Περιοριζομαι σε αυτα,γιατι με καλυψες πληρως.Υ.Γ.Μην μου πειραζεις τον Μουρινιο τση Κερκυρας(ελαχιστες συμπαθειες ειχε μεχρι προτινος στο νησι,εως και καθολου,αλλα οι νικες εχουν αλλαξει καπως το κλιμα,ετσι πανε αυτα...),οσο για την παρομοιωση της Κασσιωπης-Κερκυρας με Αγιαξ,το παιρνω ως φιλοφρονηση!Χα,χα,να σαι καλα φίλτατε Αποστολε.

Εικόνα μαουνιέρης

Στα πολλά και σωστά που έγραψες, σύγγαυρε Απόστολε, ας προστεθεί και τούτο: οι 19 στους 20 δημοσιογραφούντες στον φιλολυμπιακό τύπο αγνοούν τί εστι Ολυμπιακός. Και δεν θα το μάθουν ποτέ, ακριβώς επειδή, αν ήθελαν, θα το είχαν ήδη μάθει και θα το γνώριζαν. Τώρα και να θέλουν (που δεν θέλουν), δεν μπορούν πια. Έρρωσο!

Εικόνα Spiros Legend

Ετσι ειναι φιλτατε Γιωργο ή οι γραμμες που πρεπει να ακολουθουν καθοριζουν και τα γραφομενα τους?Ή συνδυασμος και των 2?Γιατι εδω μιλαμε κυριως για πρωτοσελιδα,τα οποια διαμορφωνονται απο τις διευθυνσεις των εφημεριδων...Οτι ειναι ανεπαρκεστατοι αρκετοι να γραφουν για τον ΟΛυμπιακο,συμφωνω απολυτως,το πλεον ανησυχητικο ομως ειναι <<τα υψηλα κλιμακια>> που διαμορφωνουν με τα πρωτοσελιδα,αντε και οπισθοφυλλα,την κοινη γνωμη...

Εικόνα Chief Bromden

Πολύ σωστοί όλοι σας.
Μεγάλο θέμα με τα πρωτοσέλιδα. Οι εφημερίδες μας εκπέμπουν σε διαφορετικά μήκη κύματος από την ερυθρόλευκη βάση, δεν πιάνουν τον ερυθρόλευκο παλμό και σε κάνει να αναρωτιέσαι για το ποιοι πραγματικά ασχολούνται με τις «Γαυροφυλλάδες» μας και με ποια κριτήρια βγαίνουν τα θέματα.
Επιβάλλεται να γίνουν πιο αιχμηρές και με καλύτερα αντανακλαστικά.
Δεν είναι δύσκολο ρε εκδότες. Μιλήστε με κανέναν αυθεντικό Γαύρο και ας μην έχει βγάλει σχολή δημοσιογραφίας, ίσα να πιάσετε την μυρωδιά...
Τώρα που είμαστε στην αρχή ας κοιτάξουν και το θέμα με τον Ερασιτέχνη, πέρυσι θαβόταν συστηματικά στο οπισθόφυλλο (στον Πρωταθλητή αναφέρομαι) ακόμα και όταν σηκώναμε κούπες.
Ας συνέλθουν γιατί όπως το πάνε μπορεί να ξημερωθούμε κανένα πρωί με την Μενεγάκη πρωτοσέλιδο...

Εικόνα μαουνιέρης

Κι όμως, σύγγαυρε! Άμα δεις πρωτοσέλιδο με τη Μενεγάκη, να είσαι σίγουρος ότι κάτι θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Γιατί η Μενεγάκη είναι η θεά της ευφυίας συγκρινόμενη με τα διάφορα τσουλιά που παρελαύνουν κάθε μέρα από την κορυφή του πρωτοσέλιδου των ταμπλόιντς!

Εικόνα Chief Bromden

Πες το ψέματα...
Άσε που οι μισές από αυτές θα έχουν πηδηχτεί σίγουρα με τον Αλεκάρα τον Τάτση!

Εικόνα μαουνιέρης

Πρέπει να κάνω ρεπορτάζ!

Εικόνα Spiros Legend

Αυτο που λες,αδερφε,με το θαψιμο των θεματων του Ερασιτεχνη απο τον Πρωταθλητη στα πρωτοσελιδα του,το επισημανα και το τονισα πριν λιγες μερες που τα ξαναπαμε ενα χερακι για το συγκεκριμενο θεμα με τις εφημεριδες.Ειναι κατι που με εχει ενοχλησει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και με εχει στενοχωρησει επισης,ειδικα επειδη μιλαμε για τμηματα που παιρνουν ελαχιστα χρηματα,αλλα η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ που δειχνουν αξιζει ολα τα εκατομμυρια του κοσμου...Καλα κανεις και το καταδικαζεις και εσυ,να ενωθουν οι φωνες μας,μπας και αλλαξει τιποτα...

Εικόνα savvas gridlock

To οπισθόφυλλο του Πρωταθλητή είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη κάθε μέρα.

Εικόνα Chief Bromden

Στις κούπες και στις μεγάλες νίκες όμως δεν θα πρέπει να μπαίνει μπροστά;

Εικόνα savvas gridlock

Πρωτοσέλιδο και οπισθόφυλλο τη σήμερον ημέρα είναι το ίδιο. Στο Internet, ακόμη και στο περίπτερο, όλοι κοιτάζουν και τα δύο.

Εικόνα Spiros Legend

Σαββα,επειδη εχω ζησει και Αθηνα και επαρχια,σου λεω μετα λογου γνωσης,οτι δεν ειναι καθολου ιδιο το πρωτοσελιδο με το οπισθοφυλλο.Και εξηγουμαι,ελα εσυ στην Πολη,δεν σου λεω για παραεξω,της Κερκυρας και αμα βρεις εστω ΕΝΑ κιοσκι-περιπτερο με κρεμασμενες τις αθλητικες εφημεριδες,οπως γινεται καθε 100 μετρα στην Αθηνα-Πειραια,εγω θα αλλαξω ομαδα...Μονο περιστασιακα,αν δεν φυσαει,δεν βρεχει,μπορει να δεις κανα-δυο αθλητικες και αλλες τοσες πολιτικες σε κιοσκια,ειδικα με την κριση εχουν εξαφανιστει απο τα περιπτερα οι εφημεριδες,εχουν παψει να πουλανε οι περισσοτεροι.Φαντασου τι θα γινεται στην υπαιθρο ή σε αλλες επαρχιες ακομα πιο μικρες ή απομονωμενες.Για το ιντερνετ τωρα,υπαρχει ηλικιακο οριο,με εξαιρεσεις παντα,αυτων που ασχολουνται ή εχουν προσβαση στο ιντερνετ,υπαρχει πολυς κοσμος ακομα που εχει μαυρα μεσανυχτα,αλλα και οσοι μπαινουν ριχνουν μια ματια στα πρωτοσελιδα,γιατι αυτα μονο εχουν τα μεγαλυτερα αθλητικα sites που επισκεπτονται,δεν ψαχνονται ολοι οπως εμεις,που ειμαστε και αρρωστακια,και εγω ακομα μεχρι προτινος δεν διαβαζα τα οπισθοφυλλα,ουτε προλαβαινω να τα διαβαζω καθε μερα,θες και ενα μεροκαματο βρε αδερφε να τις διαβασεις μπρος-πισω ολες!Πραγματι χρειαζεται αρκετος χρονος,που σε πολλους δεν υπαρχει...Γι αυτους τους λογους θεωρω οτι δεν ειναι ισοδυναμα τα πρωτοσελιδα με τα οπισθοφυλλα και σιγουρα δεν κοιταζουν ολοι και τα δυο ειτε στο δρομο ειτε στο ιντερνετ.Σε αρκετες περιπτωσεις δεν διαβαζονται ουτε καν τα πρωτοσελιδα για τους παραπανω λογους...Γι αυτο η αναφορα μου γινεται μονο στα Πρωτοσελιδα στα σχολια μου,αυτα διαμορφωνουν εικονα και γνωμη,αυτη ειναι η αποψη μου,βαση των παραστασεων και των βιωματων μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Ειναι πολυ σωστο αυτο που γραφεις. Γιαυτο και οσοι εχουν ( ακομα και περιορισμενη) πειρα απο εντυπα γενικως, γνωριζουν π.χ. οτι το κοστος μιας ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ καταχωρισης στην πρωτη σελιδα ή στο εξωφυλλο οιουδηποτε εντυπου, δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση, ειναι δηλ. κατα πολυ υψηλοτερο, με εκεινο μιας αντιστοιχης καταχωρισης στην τελευταια σελιδα ή στο οπισθοφυλλο του. Για τον ιδιο λογο και οταν ΑΡΧΙΣΕΙΣ να βλεπεις σε καποιο εντυπο διαφημιστικη καταχωριση στην ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ του σελιδα ( ή στο εξωφυλλο του ), να΄σαι σιγουρος οτι αυτο το εντυπο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ( ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ) ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, γιαυτο και παραχωρει πλεον το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ του ΟΧΥΡΟ... Δεν μιλαω για τα ενθετα. Οταν στεκεις καλα οικονομικα, δεν εχεις αναγκη ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ της πρωτης σελιδας ή του εξωφυλλου σου, δηλαδη ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ του εντυπου. Απεναντιας, αυτο ακριβως ειναι που ΤΡΑΒΑΕΙ τον πελατη. Το παιζεις...Μερσεντες στην κατηγορια σου. ( 320 + >550 ).

Εικόνα Spiros Legend

Αυτήν την εντύπωση έχω κι εγώ Απόστολε και αυτήν κατέθεσα.Αν σιγά-σιγά δοθεί έμφαση και στα οπισθόφυλλα πιθανόν να αλλάξει η εικόνα του κάδρου που έχουμε.Ίδωμεν!

Εικόνα savvas gridlock

Nαι ρε Σπύρο, αλλά στις απομονωμένες περιοχές της επαρχίας που δεν κρεμιούνται στα περίπτερα οι εφημερίδες, ποια η διαφορά του να βάλεις κάτι στο οπισθόφυλλο ή στο πρωτοσέλιδο; Αφού ούτως ή άλλως δεν θα το δει ο κόσμος. Ένα παραπάνω αυτό που λες, για το ηλικιακό όριο χρηστών του Internet. Δηλαδή ένας 60άρης γαύρος φερ'ειπείν σε ένα χωριό στην επαρχία, που δεν μπαίνει στο Internet, ούτε υπάρχει περίπτερο στο χωριό του να κρεμάσει τις εφημερίδες, πώς θα καταλάβει τη διαφορά του να βάλει ο ''Πρωταθλητής'' μια είδηση στο πρωτοσέλιδο ή στο οπισθόφυλλο;

Εικόνα Spiros Legend

Σωστες οι επισημανσεις σου,συμπληρωνω,λοιπον,την σκεψη μου,καταληγοντας οτι αυτοι τελικα θα ενημερωθουν απο τα κωλοκαναλα,που διαβαζουν τα πρωτοσελιδα στα γρηγορα,στις πρωινες κυριως εκπομπες,και ακομα χειροτερα,θα ενημερωθουν γενικα απο τις ειδησεις του Mega,Σκαι,της πρασινης Νεριτ κ.λ.π.Εχεις δικιο στις παρατηρησεις σου,απλα εγω το γενικευσα το θεμα,ηθελα να δωσω μια συνολικη εικονα των διαφορων Αθηνας-Πειραια και επαρχιας,αλλα και οτι μην νομιζουμε οτι ψαχνονται και ασχολουνται ολοι οπως εμεις.Και επειδη το target group που νομιζω οτι εχουμε αναγκη να παρουμε με το μερος μας,γιατι μεχρι τωρα το εχουν δηλητηριασει οι απεναντι,ειναι ο μεσος φιλαθλος-οπαδος,ακομα και Ολυμπιακοι δυστυχως,καλο θα ηταν οτι καλο συμβαινει να εχει την θεση που πρεπει στο Πρωτοσελιδο,γιατι αυτο κατα κυριο λογο κοιταει η πλειοψηφια του κοσμου(απο οπου το κοιταει,σε ιντερνετ ή δρομο)ειτε γιατι δεν ψαχνεται παραπανω,ειτε γιατι δεν εχει χρονο να διαβασει τα οπισθοφυλλα(για να διαβασεις τα οπισθοφυλλα σε περιπτερο θα γινεις γραφικος τοση ωρα που χρειαζεται!!!),ειτε γιατι ετσι εχει συνηθισει,πολυ απλα,ειναι και θεμα <<εθιμικου δικαιου>> τα σημαντικα θεματα να γραφονται στο πρωτοσελιδο,η αναφορα στο οπισθοφυλλο φαινεται σαν <<υποβιβασμος>>.Και δεν βλεπω τον λογο γιατι να γινεται πρωτοσελιδο οτι ...ξυστηκε ο Ντουρμαζ π.χ. και οχι μια νικη του βολευ ή του πολο,πρεπει να φτασουμε σε ευρωπαικο τελικο για να παρουν την θεση που αξιζουν τα παιδια του Ερασιτεχνη?

Εικόνα Spiros Legend

Ξερω οτι αρκετοι Ολυμπιακοι λενε στα παπαρια μου το βολευ και το πολο,εγω μονο μπαλα βλεπω,αντε και κανα μπασκετ,οποτε αναλογως διαμορφωνονται και τα θεματα στις εφημεριδες,με το τι πουλαει παραπανω.Προσωπικα,αυτο δεν το δεχομαι,ειναι τραγικο να λες οτι σε νοιαζει μονο η μπαλα σαν Ολυμπιακος,αλλα συμβαινει.Ενας λογος παραπανω να προβαλλονται οι επιτυχιες του Ερασιτεχνη,βλεποντας και το ενδιαφερον του κοσμου για το βολλευ-πολο να εχει ατονησει,συμφωνα με την μη προσελευση στα γηπεδα...Να δημιουργηθει γενια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ,οχι μονο ποδοσφαιρικων ή μπασκετικων.Και να βλεπουν και οι μεσοι μη Ολυμπιακοι ποσο Τεραστιος Συλλογος ειναι ο Θρυλος,που σαρωνει παντου.Θα μου πεις τωρα τι ψαχνω και εγω τωρα...

Εικόνα savvas gridlock

Κοίταξε Σπύρο, τη σήμερον ημέρα δεν χρειάζεται καν να είσαι εξοικειωμένος με τους υπολογιστές για να διαβάσεις τα πρωτοσέλιδα στο Internet. Ένα σύγχρονο κινητό χρειάζεσαι (όχι ακριβό) και ελάχιστα ευρώ στην κάρτα σου. Ακόμη και στο χωριό να μένει ο άλλος, να μην έχει περίπτερο καλά καλά για να πάρει εφημερίδα ή να μην θέλει να ασχοληθεί με υπολογιστές και να πληρώνει για συνδέσεις-router κτλπ., μπορεί με ένα κουμπί στο κινητό του να δει πρωτοσέλιδα-οπισθόφυλλα και όλες τις ειδήσεις στα αθλητικά. Αν δεν είναι εξοικειωμένος ούτε με τα κινητά, φαντάζομαι θα έχει παιδιά που θα είναι και θα του δείχνουν ό,τι θέλει. Με ένα tablet των 45 ευρώ μπορείς να έχεις και μεγαλύτερη εικόνα από το κινητό, δίχως να πληρώνεις Internet καλά καλά, αφού θα βάζεις μέσα την κάρτα σου από το κινητό για να έχεις Internet. Λύσεις υπάρχουν για όλους, δίχως λεφτά και δίχως κόπο. Για να επιστρέψω στο θέμα μας, ειδικά ο ''Πρωταθλητής'' είναι η μόνη εφημερίδα μας που ασχολείται συστηματικά με τον Ερασιτέχνη, περισσότερο από κάθε άλλη.

Εικόνα Spiros Legend

Πιθανόν να πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες,Σάββα,εσύ καλά τα λες,αλλα μάλλον,όπως βλέπω και απο τις απόψεις των υπολοίπων εδώ,δεν έχει γίνει βίωμα η ανάγνωση ή η εξίσωση του οπισθόφυλλου με το πρωτοσέλιδο,οπότε αυτο που λες για Πρωταθλητή δεν περνάει προς τα έξω,ως εντύπωση,μακάρι να ασχολείται με Ερασιτέχνη.Τώρα για την εξοικείωση με τεχνολογία είναι μεγάλο θέμα,απο αυτά που βλέπω και ακούω απέχουμε αρκετά απο την κατάσταση που περιγράφεις,ζορίζεται πολύς κόσμος και για πολύ απλά πράγματα,λύσεις υπάρχουν,όπως λες,αλλα για τους πιο νέους...Αρκετοί αρνούνται πεισματικά να ζήσουν στο 2014,θέλουν να παραμείνουν στις παλιές καλές εποχές που έχουν στο μυαλό τους...Δικαίωμα τους,αλλά ταλαιπωρούνται και αυτοί και ταλαιπωρούν και αρκετούς άλλους...

Εικόνα savvas gridlock

Nαι το καταλαβαίνω, κι εγώ έχω άτομα μεγάλης ηλικίας κοντά μου, αλλά αν τους δείξω κάτι στο tablet ή στο κινητό, θα κάτσουν να το δούνε, δεν θα το προσπεράσουν. Αν έχουν παιδιά που ασχολούνται με αυτά (που δεν χρειάζεται να το ψάξεις και ιδιαίτερα, πολύ απλή είναι η διαδικασία), μπορούν και αυτοί να βλέπουν τα πάντα τζάμπα μπροστά τους. Οι τιμές έχουν πέσει πολύ τη σήμερον ημέρα γι΄αυτές τις συσκευές, ενώ τα πακέτα όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας προσφέρουν Internet με 5 ευρώ το πολύ για ένα μήνα.

Εικόνα μαουνιέρης

Σπύρο σύγγαυρε, ναι, στον ερασιτεχνικό Ολυμπιακό αγωνίζονται γαύρακλες, που είναι οπαδοί του Θρύλου από γεννησιμιού τους. Αμέτρητα είναι τα παραδείγματα. Και αγωνίζονται σαν γνήσιοι γαύροι. Και αυτό μας συγκινεί όλους, όσοι γνωρίσαμε τον ΟΣΦΠ, πριν να γίνει ΠΑΕ και ΚΑΕ. Εν τάξει, ένας (πρέπει να) είναι ο ΟΣΦΠ, και μέχρι στιγμής έτσι είναι σε επίπεδο οπαδικής υποστήριξης. Αλλά ο ερασιτεχνικός Ολυμπιακός θέλει και οικονομική και (προ πάντων) ηθική στήριξη. Την οικονομική στήριξη -στο μέτρο του δυνατού- την έχει και από τη Θύρα 7 και από την ΠΑΕ, και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο. Η ηθική στήριξη, ωστόσο, είναι από μικρή έως λανθάνουσα.

Εικόνα Spiros Legend

Ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα,ειδικα αυτο που γραφεις στο τελος για την ηθικη στηριξη ειναι μεγαλη κουβεντα,δεν μετριουνται ολα με τα χρηματα,χρειαζονται(πανάθεμά τα!)και πολυ μαλιστα,αλλα δεν αρκουν.Οταν οι αθλητες βλεπουν συχνα καρεκλες αντι για φιλάθλους και την επομενη των θριαμβων τους,περιμενουν,σαν παιδια που ειναι,με λαχταρα να δουν ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ αποτυπωμενη στις <<Ολυμπιακες εφημεριδες>>και βλεπουν ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ και αδιαφορα θεματα του ποδοσφαιρικου Ολυμπιακου,ε καποια στιγμη θα σιχτιρισουν και θα κοιταξουν να πανε εξωτερικο(οι μυαλωμενοι)ή σε αλλη ελληνικη ομαδα,που θα μαζευονται ολοι οι στερημενοι μπας και δουν χαρα...στα σκελια τους(οι επιπολαιοι!).Ευτυχως η συμπαρασταση απο την Θυρα 7+διοικηση Κουντουρη και τον Προεδρο ειναι τετοια που,μεχρι στιγμης,ολα πανε καλα,αλλα μπορουν να πανε ακομα καλυτερα με την υλικη και ηθικη στηριξη ολων μας,μεσα και εξω και γυρω απο τον ενιαιο Ολυμπιακο μας.

Εικόνα Chief Bromden

Όταν σηκώσανε το Ευρωπαϊκό τα κορίτσια μας στο πόλο στριμώχθηκαν στην γαλαρία του «Πρωταθλητή» . Στο πρωτοσέλιδο θαυμάσαμε τον μετέωρο και δανεικό Κάμπελ που μας κούνησε μαντήλι μετά από λίγες μέρες...

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα Chief Bromden

Έχεις δίκιο Σάββα, θυμόμουν λάθος όσον αφορά την ομάδα του πόλο. Το έψαξα όμως γιατί το θυμόμουν το θέμα και το παράδειγμα μου με τον Κάμπελ και τον Ερασιτέχνη αφορά την γυναικεία ομάδα Βόλεϊ που τότε είχε κερδίσει στον ημιτελικό κυπέλου τον Βάζελο στην Πύλο.
Πρωτοσέλιδο και κύριο θέμα του «Πρωταθλητή» (30-3-14) ήταν το ‘’ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ’’, στο πρωτοσέλιδο η αναφορά στην νίκη του Βόλεϊ περιοριζόταν στο ΄΄Ο διπλός θρίαμβος στο Βόλεϊ σε μια δεύτερη πρώτη σελίδα’’

Εικόνα savvas gridlock

E ναι, αφού αποφάσισε ο Σωτήρης να αφιερώνει το οπισθόφυλλο στον Ερασιτέχνη. Αυτό είχε γράψει τότε.

http://www.newsbeast.gr/files/1/paperstemp/19044664416-20140330-back.jpg

Εικόνα nmavronas

ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ...

Εικόνα Bad7

αλλο ενα πολυ σωστο σχολιο που διαβαζω

Εικόνα vagio

Θεωρω ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να μην ανεβαζουν πιεση ο προεδρος, ο Καραπαππας κι ο κυρ Σαββας βλεποντας φασεις σαν τις παραπανω. Επισης αδιανοητο να μην δουλεουν πανω σ'αυτο προσπαθωντας να προετοιμασουν και να φτιαξουν τους παιχτες μας για το τι προκειται να αντιμετωπισουν και πως θελουμε εμεις να αντιδρουν.
Απλα, οι ξενοφερτοι ποδοσφαιριτες μας ΔΕΝ εχουν ξαναπειξει σε ομαδα που ολοι οι αλλοι θελουν να κερδισουν, και κυριως δεν εχουν παιξει σε πρωταθλημα που οι αντεγκλησεις/τσαμπουκαδες ξεφευγουν κατα πολυ απο τα ορια των εντασεων και καθε εννοια συναδελφικης αλληλεγγυης παει περιπατο.
Περισσοτερο με εκπληξη νομιζω τα αντιμετωπιζουν ολα αυτα τα κουτσαβακιστικα, παρα με φοβο. Εκτος αν λακιζουν μπροστα στον ΚΟντοε, οποτε εχουμε θεμα.
Θα τους παρει καμια μιση σεζον ωσπου να συνηθισουν. Η μειωση του πυρηνα των ελληνων η αυτων τελος παντων που ξερουν απο ελλαντα, εχει και αυτες τις συνεπειες. ΔΕΝ μας αρεσει, αλλα θελουμε ευρωπη, η δεν θελουμε?

Εικόνα Bad7

Μουνοπανο Κοντοε τουρκαλακι

Εικόνα Bad7

χανουμακι εννοω για οσους δε καταλαβαν

Εικόνα dgkirle

Φίλοι μου είναι εξαιρετικά περίπλοκο το θέμα με τη μη ενασχόληση κανενός παίχτη της ομάδος μας με το συμβάν του Αφελάι. Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπουμε κάτι τέτοιο. Δυστυχώς οι εποχές Άντζα(με Κυριάκο), Μέλμπεργκ (με όλα τα παόκια), Καρεμπέ (με όλα τα παόκια και αυτός) και Αβραάμ (πάλι με Κυριάκο) έχουν παρέλθει.Δε χρειάζεται βέβαια να πάμε παλαιότερα. Ενδεικτικά μόνο θα αναφέρω τον Παχατουρίδη σε ένα ματς με την αεκ στο Καραισκάκη που είχε αρπάξει το Σλίσκοβιτς και εμείς απο πάνω να παραληρούμε. Δεν είναι μόνο ότι ίσως πλην του Μανιάτη δεν υπάρχει άλλος παίχτης που να γυαλίζει το μάτι του, είναι που φαίνεται σα να είναι στα παπάρια τους για τους συμπαίκτες τους. Απο την άλλη και με δεδομένο το μεθαυριανό πολύ σημαντικό ματς θεωρώ ότι τέτοιες κουβέντες μπορόυν να γίνουν εν καιρώ. Συμφωνώ απόλυτα λοιπόν με το ΔΙΑ, το σταματάμε αλλά δε ξεχνάμε.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

" Επίσης δεν είδαμε κάποιον συμπαίκτη του Αφελάι να ασχολείται και αυτό πειράζει περισσότερο. Το σταματάμε εδώ το θέμα τώρα γιατί έχουμε μπροστά μας δρόμο. Δεν το ξεχνάμε όμως ".

Εννοείτε πως δεν το ξεχνάμε και προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα. Τρώμε κλοτσίδια και δεν βγάζουμε μιλιά. Μας τραμπουκάρουν σε όλες τις έδρες που πάμε και κάνουμε τους τζέντλεμαν. Ακόμα και μέσα στο Καραισκάκη μας πουλάνε τρέλα κάποιοι νικλιτσιώτες. Εκεί φτάσαμε. Από τον Βαλ-ΜΠΕΕ-ρδε και μετά έχει περάσει στην ομάδα αυτή η αηδία. Γίναμε "ευρωπαίοι" βλέπεις. Βάζουμε γκολ με τον Βάζελο στο Καραισκάκη και δεν πρέπει να ανάψουμε καπνογόνα,γιατί λέει θα κόψουμε του ρυθμό της ομάδας του Βαλ-ΜΠΕΕ-ρδε ! Η προπονητάρα ο Βαλ-ΜΠΕΕ-ρδε που μου έσπασε ΟΛΕΣ τις παραδόσεις. 12 χρόνια στην Τούμπα,10 στο Χαριλάου και σε 3 χρόνια με τους Βάζελους τους πήραμε 1 φορά στο 91 στο Καραισκάκη και τις άλλες 2 γλυτώσαμε με Χ από καθαρή τύχη. Αυτός που αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ σε ΑΔΕΙΑ Τούμπα. Αυτός που χρειάστηκε να μείνει με 9 παίχτες ο ΠΑΟΚ το 2009 στο Καραισκάκη για να τους αποκλείσουμε στην παράταση και με τα χίλια ζόρια. Αυτός που χρειάστηκε να βαράμε 1 ώρα πέναλτι για να κερδίσουμε το ΑΕΚΑΚΙ. Αυτός που ενώ κερδίσαμε τους Βάζελους 0-1 με Αμπντούν το 2012 και διακόπηκε το ματς στο 82 με επεισόδια που έκαναν Βάζελοι,μετά το ματς και ενώ του έγινε ερώτηση για την ΝΙΚΗ μας ΜΕΣΑ στο γήπεδο στα 82 λεπτά που παίχτηκε μπάλα και ουσιαστικά εξασφάλιζε το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,για να κάνει τον ωραίο,τον υπεράνω και καλά,δεν είπε ΚΟΥΒΕΝΤΑ γιατί λέει έγιναν επεισόδια !! Περίμενε ο λαός μας να ακούσει για την πεντακάθαρη ΝΙΚΗ μας εντός γηπέδου και τίποτα. Αυτός ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ που το 2011 με τον Κατσουράνη που κοιμήθηκε όρθιος στον πάγκο και μας το γύρισαν κανονικά(άσχετα αν δεν ήταν κόρνερ και πριν είχε γίνει φάουλ) - όπως μας το γύρισε και ο ΠΑΟΚ το 2011 πάλι στην Τούμπα,οι Βάζελοι στο ΟΑΚΑ και ο Ηρακλής(!) στο Καυτατζόγλειο - στην συνέντευξη έκανε τον θλιμμένο γιατί λέει κάναμε εμείς επεισόδια !! Τα επεισόδια τα ονειρεύτηκε στον ύπνο του ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ. Το ότι τα όποια επεισόδια που έγιναν(πταίσματα σε αυτά που βιώνουμε σε Τουμπα και Λεωφόρο) τα προκάλεσαν οι προκλητικοί παίχτες του ΠΑΟ που έφευγαν βρίζοντας, ξέχασε να το πει. Ρε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε και πάνε να ρίξεις την Μπιλμπάο κατηγορία. Την Βιγιαρέαλ δεν πρόλαβες,σε σούταραν και γλύτωσαν.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.Το δύσκολο σε μια διαφωνία δεν είναι να υπερασπισθεί κανείς τη γνώμη του, αλλά να την ξέρει.Συγγνώμη, αν είχες δίκιο, θα συμφωνούσα μαζί σαυ.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

" Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά ".

Προσυπογράφω. Γιαυτό,λοιπόν, στον επόμενο.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Όταν παίρνεις εκδίκηση, γίνεσαι ίσος με τον εχθρό σου(που δεν είμαι). Όταν την ξεπερνάς, γίνεσαι ανώτερος.Καποιος φραγκισκος

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Κάτι δικό σου έχεις να πεις ? Έλα,φύγε.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

.................αυτά που εχω μάθει απο την την ζωη δεν τα θεώρησα ποτε σαν κτήμα περιφραγμένο. Νομίζω οτι κάπως ετσι θά αισθάνθηκε (και) αυτός ο ταπεινός πρόγονος Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ οταν ειπε (σε γαυρο;)γηράσκω αεί διδασκόμενος,και του ανέκραξε κάποιος, κατι δικο σου εχεις να πεις, (ελα φυγε),γιατι η πατρότητα του σπουδαίου αυτού γνωμικού ανήκει στον Σόλωνα, , που έζησε μια εκατονταετία νωρίτερα από τον μεγάλο Αθηναίο φιλόσοφο, ο οποίος είπε: «Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος»!!!

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Βαλβέρδε μπορει να εχασες κάποια παιχνίδια.....Δεν με πειραξε.Μπορει να μας ειχες στην μπρίζα με το αν και πότε θα φυγεις απο την ομαδα,....ΟΥΤΕ αυτο με πείραξε.ΜΕ πειράζει ομως που επέτρεψες σε κάποιους να αισθανονται ολυμπΕΕακοι,αλητηριοι και κοιμησιδες στο προσωπό σου,και να αποδομουν αυτα για τα οποια αλλοτε χαιρόμασταν σαν παιδια και αλλοτε λυπομασταν σαν σκυλοι.........ΠΙΣΤΕΥΩ οτι η απαντησή σου σε ολους μας θα ηταν τα λογια του Αριστοτέλη ....Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο. Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.BUENAS NOCHES entrenador Valverde.Buenos días entrenador,Mitchell el fuego esperando .and algunos esperando su incumplimiento a lanzar en usted demasiado en la arena.μτφ η φωτια σε περιμενει .και καποιοι περιμενουν την αποτυχια σου για να σε ριξουν και εσενα στην αρενα ΥΓ Ειμαι περηφανος γαυρος γιατι ποτε η ομαδαρα μου δεν ειχε ποδοσφαιριστο φαγους κλαδευτηρια τυπου ινσαουράλδε και προσπαθουν σαν αθλητες, στον καθε στιβο να να μην παρασυρουν με την συμπεριφορα τους τον κοσμο και και κυρίως τα παιδια που ρουφανε το καθε τι σαν τα σφουγγαρια

Εικόνα μαουνιέρης

Αγαπητέ φίλε, δεν αντιλαμβάνομαι τον "αντιβαλβερδισμό" σου, και δη σήμερα. Προσωπικώς ουδέποτε υπήρξα φαν του Βαλβέρδε, ούτε πρόκειται να γίνω, διότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας. Αλλά ο Βαλβέρδε ΕΙΝΑΙ προπονητής. Όποιος το αρνείται αυτό είναι τουλάχιστον κακόπιστος. Αν έμενες στο "συμπαθώ / αντιπαθώ" τον Βαλβέρδε,θα ήμασταν από την ίδια μεριά, αρκεί να ετηρούντο οι κανόνες της σεμνής έκθεσης της προσωπικής γνώμης. Δεν ετηρήθησαν όμως. Να σ' το πω ευθέως και χωρίς τζιριντζάντζουλες. Όποιος βρίζει ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν υπηρετήσει τον Θρύλο, όπως ο Βαλβέρδε, εμένα δεν με πείθει για τις προθέσεις του, ακόμα και αν συμφωνώ μαζί του. Να σ' το πω πιο καθαρά. Στο RATM "μπεεε" δεν χωράνε. Ξέσκισε τον Βαλβέρδε στην κριτική, αφού το θες και τοι πιστεύεις, και απόδειξέ μας ότι ήταν ο πιο σκάρτος άνθρωπος/προπονητής που πέρασε από τον Θρύλο. Κανείς δεν θα σε εμποδίσει, κανείς δεν θα σε μεμφθεί γι' αυτό. Αλλά εκφράσεις όπως "κοιμίσης", "αλητάκος", "η... προπονητάρα" κ.λπ. καλό είναι να μην γράφονται, γιατί ΕΔΩ ΜΕΣΑ, στο RATM, δεν ισχύει η ασυδοσία του RED PLANET ή της GAZZETTA, όπου τα πάντα λέγονται απλώς για να λέγονται. Εδώ το ιστολόγιο είναι ολυμπιακό, και, όταν γράφουμε για τον Ολυμπιακό, (πρέπει να) γράφουμε με ήθος ολυμπιακό. Και όταν ασκούμε κριτική στα του Ολυμπιακού, (πρέπει να) την ασκούμε με μέτρο το αποδεδειγμένο ολυμπιακό ήθος. Αυτά.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι να θυμάται από το παρελθόν, τι να απολαμβάνει στο παρόν και τι να σχεδιάζει για το μέλλον.Arnold.Αμερικανός Γνωμικογράφος

Εικόνα μαουνιέρης

Η ταπεινότητά μου προσυπογράφει.Χαίρε!