ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ: ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ



Όπως είδαμε όλοι, στο προχθεσινό ματς Κυπέλλου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ ο τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος, παρέα με αρκετά επίλεκτα μέλη της greenwin-Μπύρας 13, τα οποία παρακολούθησαν το ματς από τις εξέδρες.
 

 

 
Τι διαβάζουμε όμως, που κάνει τα παραπάνω ακόμη ''καλύτερα'';
 

 
Bρέθηκε εισαγγελέας στο ΟΑΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ και δήλωσε ''αναρμόδιος'' να εφαρμόσει...το νόμο. Δηλαδή αν είσαι εσύ ''αναρμόδιος'' να εφαρμόσεις το νόμο, ποιος είναι ο ''αρμόδιος'', κύριε εισαγγελέα; Τι πήγες να κάνεις στο ΟΑΚΑ; Χαρταετό πήγες να πετάξεις; Θυμίζουμε ότι κάτι αντίστοιχο είχε γίνει στον πέμπτο τελικό των περυσινών play off, τον οποίο παρακολούθησε από τα επίσημα του ΟΑΚΑ παρέα με τον κύριο Μπαλτάκο και τον κύριο Χαλβατζάκη του ΕΣΑΚΕ ο κύριος Γιαννακόπουλος. Όταν ζήτησε και τότε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας από τον εισαγγελέα Λακαφώση την απομάκρυνση του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟ, ο εισαγγελέας που ήταν παρών στο ΟΑΚΑ δήλωσε επίσης...αναρμόδιος.
 
Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα. Οι εισαγγελείς δεν εφαρμόζουν το νόμο, αλλά το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι να στοχοποιείται ο Θρύλος, με κάτι ψευτο-βουλεύματα της πλάκας, που έχουν καταντήσει ανέκδοτο στους κύκλους που κινούνται οι δικηγόροι του Λεκανοπεδίου. Φανταστείτε τα παραπάνω να γίνονταν με παράγοντα του Ολυμπιακού. Να έγραφε στα αρχίδια του τους νόμους, να άρχιζε τα σουλάτσα στο γήπεδο σε ματς κεκλεισμένων των θυρών παρέα με οργανωμένους οπαδούς της ΘΥΡΑΣ 7  και κάποιος εισαγγελέας που ήταν παρών να δήλωνε αναρμόδιος να τον βγάλει εκτός γηπέδου.
 
ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ''; ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ SPORTDAY, ΤΗΣ GOAL NEWS, ΤΗΣ LIVE SPORT, ΤΟΥ VAZELETTA.GR, ΤΟΥ SPORT-FM.GR, ΤΟΥ SPORT24.GR, ΤΟΥ CONTRA.GR, ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ SITES ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ''ΚΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ'' ΠΟΥ ''ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ''; 
 
Τώρα βέβαια, όπως είδαμε νωρίτερα, η LIVE SPORT πανηγυρίζει για ''τη φάπα που φάγανε οι γαύροι''. Τρέχει η ''αντικειμενικότητα'' απ'τα μπατζάκια σας φαίνεται και δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά, ούτε με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές, για τις απειλές του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου πως θα πάει στα σπίτια τους το βράδυ. Κύριε Κορέα, όλα τα παραπάνω συνιστούν εγκληματική οργάνωση; Εισαγγελέας δεν είστε κι εσείς; Γιατί δεν επεμβαίνετε; Ο νέος αθλητικός εισαγγελέας, ο κύριος Σιμιτζόγλου, γιατί δεν επεμβαίνει; Τις καταγγελίες του κυρίου Σκινδήλια δεν τις άκουσε;
 

 
Θα ασχοληθεί άραγε ο κύριος Σιμιτζόγλου με τα παραπάνω; Κάνας ΑΡΔ θα τα εξετάσει; Να δούμε ρε παιδί μου το αν ισχύουν. Μπορεί και να μην ισχύουν. Τα πολυβραβευμένα τσακάλια της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας, με τα 5-10 Πούλιτζερ ο καθένας, που με την πρώτη ευκαιρία κουνάνε το δάχτυλο στα ''καμένα οπαδικά μυαλά που διαλύουν τον αθλητισμό'', δεν πρέπει να ψάξουν την ιστορία; Αν αφορούσε παράγοντα του ''κακού γαύρου'', θα την έψαχναν; Αυτό εδώ ήταν το δημοσίευμα του newsbomb. Aυτήν την απάντηση επέλεξε να δώσει η πλευρά του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου στις συγκεκριμένες καταγγελίες των κυρίων ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ για φοροδιαφυγή ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑΝΕΞ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ. Δηλαδή η απάντηση του newsbomb δεν ήταν ''αυτά που λέτε είναι ψέματα, ορίστε οι αποδείξεις για το ότι εμείς στην ΚΑΕ ΠΑΟ είμαστε καθαροί και πληρώνουμε κανονικά τους φόρους μας''. Ήταν ''μην μιλάτε εσείς για εμάς, κι εσείς φοροδιαφεύγετε''. Φυσικά περιμένουμε ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό το θέμα από τους κυρίους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, που δεν πρέπει να αφήσουν τίποτε να πέσει κάτω, αλλά ακόμη κι έτσι να είναι και να φοροδιαφεύγουν οι κύριοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ στις δουλειές τους ή στο θέμα της κληρονομιάς τους, σε νομιμοποιεί εσένα αυτό κύριε Γιαννακόπουλε να φοροδιαφεύγεις στην εταιρεία σου που λέγεται ΚΑΕ ΠΑΟ; Αν δεν φοροδιαφεύγεις, απόδειξέ το με συγκεκριμένα στοιχεία. Μην πετάς την μπάλα στην εξέδρα. Και για να το πούμε κι αλλιώς. Εμείς που είμαστε οπαδοί νοιαζόμαστε για το τι συμβαίνει στην ΚΑΕ ΠΑΟ και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Δεν μας ενδιαφέρουν η ΒΙΑΝΕΞ, η Χαλυβουργική και η Arcadia. Συγκεκριμένες απαντήσεις για τα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟ=Καράμπαμπας, με τους ισολογισμούς για κλάματα, θα πάρουμε ποτέ;
 
ΚΑΠΟΙΟΣ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ;
 
Δεν είναι όμως ο Ολυμπιακός στη μέση, αυτή η ''βρώμικη'' ομάδα. Είναι τα πουτανο-βαζέλια, οπότε μάλλον ρητορικό είναι το ερώτημα...
 
Υ.Γ. 1 Μπράβο στον ανεπαρκή προπονητικά, αλλά μάγκα και γαύρο Γιώργο Μπαρτζώκα για τη δήλωση παραίτησής του.
 
«Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου  οφείλεις  να γίνεσαι  η αλλαγή που θέλεις να έρθει.  Και για μένα,  μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο  χρόνια και κάτι από την  μέρα  που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό.
Ήταν μια σχέση  η οποία  ποτέ δεν  υπήρξε μόνο  επαγγελματική. Αυτός  άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα  τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά  και η υπερηφάνεια  στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.
Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την  πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό  άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.
Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω  πρώτα και πάνω απ' όλα την οικογένεια Αγγελόπουλου για την εμπιστοσύνη ,την στήριξη  και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους   παίκτες  με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου  από το προπονητικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους και  τέλος τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.
Ειλικρινά πιστεύω ότι η φετινή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν στις  επιτυχίες που δικαιούται.
Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως την εκφράζουν οι πρόεδροι με τον δύσκολο αλλά έντιμο τρόπο που έχουν διαλέξει».

 
O Γιώργος αφουγκράστηκε τον κόσμο και έπραξε το καθήκον του. Ελπίζουμε το ίδιο να κάνουν όλοι εκεί στην ΚΑΕ. Πρώτα και κύρια, να ακούνε τον κόσμο. Και εννοείται πως δεν χανόμαστε με το Γιώργο Μπαρτζώκα. Τα ξαναλέμε στο γήπεδο, γιατί ανήκει στην οικογένειά μας.
 
Y.Γ. 2 Ξαναλέμε για να μην παρεξηγηθούμε και μείνουν σκιές. Περιμένουμε κι εμείς αντίδραση από τους κυρίους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ προσωπικά για το δημοσίευμα του newsbomb. Δεν αφορά την ΚΑΕ Ολυμπιακός και δεν σηκώνουμε τους τόνους, αλλά οφείλουν να καθαρίσουν το όνομά τους. Όχι με αγωγές και μηνύσεις, αν δεν θέλετε να τρέχετε κάθε 3 και λίγο στα δικαστήρια, αλλά δημοσιεύοντας την απάντηση που θα τους ξεβρακώνει. Με στοιχεία και τεκμήρια. Για'μένα αυτό είναι και το καλύτερο να γίνει, γιατί εκτός του ότι τα ελληνικά δικαστήρια μπορεί να κάνουν 5-6 χρόνια να εκδικάσουν την υπόθεση, η οποία θα έχει τότε ξεχαστεί, είναι και πιο άμεσος αυτός ο τρόπος απάντησης. Πιο λαϊκός. Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να μάθουμε το πού βρίσκεται αυτή η ιστορία με τη μήνυση στα sites του κυρίου Γιαννακόπουλου, που τολμούσαν να παρουσιάζουν το μέγα αγωνιστή ΑΓΓΕΛΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ''δωσίλογο συνεργάτη των Γερμανών''.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

ΜΑΤ ΣΕ ΚΕΚΛΕΙΣΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;;;;;

Εικόνα Bad7

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΙΛΑΝΕ!!!

Εικόνα Bad7

Θαυμαστε εδω πρωτοσελιδο http://www.frontpages.gr/d/20141011/70/Live-Sport

Εικόνα katsou 7

Παίρνω συνεχώς τηλέφωνα στη live και ζητάω να μιλήσω με τον αρδ που ήταν στο σεφ προχθές το βράδυ.Φυσικά και δεν είναι στην εφημερίδα όοολη τη μέρα και φυσικά δεν μου δίνουν το όνομά του.Να βγεί η λινάτσα να μας πεί,πότε κολλήσαμε πάικτη ή προπονητή σε αμάξι και τον τραμπουκίσαμε.Πότε;Ναι η ένταση ήταν μεγάλη και η ατμόσφαιρα φορτισμένη.Ναι τους είπαμε ότι μας ξεφτίλισαν.Πότε βάλαμε κουκούλες βρε απατεώνα;Που πολύ αμφιβάλλω και αν ήσουν στο σεφ προχθές...

Εικόνα savvas gridlock

Περίμενε εσύ να βγει η πουτάνα στο τηλέφωνο...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Καλημερα γιγαντα Σαββα. Αν διαβασα καλα ο εισαγγελεας δεν ειπε μονο οτι ειναι αναρμοδιος, ειπεκαι οτι υπαρχει κενο νομου. Αυτα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα σωστα? Το γραφω αυτο γιατι μιλουσα χτες με ενα φιλαρακι και μου ειπε οτι πιο παλια ειχε διαβασει πως οντως υπαρχει κενο νομου και το ειχε πει και ο Κουγιας. Για αυτο ο Γιαννακοπουλος παει κανονικα γηπεδο. Ψαχνω εδω και μερες για να βρω κατι πανω σε αυτο το θεμα αλλα τιποτα.

Εικόνα savvas gridlock

Kενό νόμου όσον αφορά τι; Το αν είναι άμεσα εκτελεστή η απόφαση της ΕΦΙΠ ή πρέπει να περιμένουμε την έφεση; Το αν ακόμη και μετά την έφεση δεν μπορεί κανείς να απαγορεύσει σε κάποιον τιμωρημένο να μπει στο γήπεδο, κάτι που πρακτικά καταργεί την ΕΦΙΠ;

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα συγγνωμη (ειναι ευλογες οι ερωτησεις σου) αλλα δεν μπορω να σου δωσω απαντηση. Ολο αυτο μπορει να ειναι και προπαγανδα για το προφανες.

Εικόνα max1964

Καλημέρα
Έχω μια δυο ερωτήσεις
Το σημερινό πρωτοσέλιδα της livesport ειναι αλήθεια ?
Αν ειναι αλήθεια η θύρα 7 γύρισε πολλά χρόνια πίσω και δεν το θεωρώ έντιμο, να πηγαίνουμε να χτυπάμε με κουκούλες
Πραγματικά δεν θέλω να το πιστέψω . Αν δεν ειναι αλήθεια ,ο επίσημος Ολυμπιακός τι σκέφτεται να κάνει ?
Η θύρα 7 ?

Εικόνα savvas gridlock

Φυσικά και ΔΕΝ είναι αλήθεια. Σιγά μην πήγε και στο νοσοκομείο κανείς...

Εικόνα max1964

Είμαι απόλυτα σίγουρος
Μήπως ειναι η χρυσή ευκαιρία η ΚΑΕ , να μην προχώρηση απλά σε διαψεύσεις αλλά επιτέλους σε μηνύσεις
Τουλάχιστον να μάθουμε ποιος τα γράφει και ποιος τον βάζει .
Ξέρεις πολύ καλα πόςο εύκολο ειναι να ξεφύγει ο κόσμος εναντίον των δημοσιογράφων και φαντάσου την συνέχεια .
Αυτός ειναι ο μόνος τρόπος να μας κάνουν κακό .

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Στη σωστή κατεύθυνση το άρθρο, αν και το να επιλέξουν οι Αγγελόπουλοι κάποιο "λαϊκό" τρόπο επικοινωνιακά μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ! Και αυτή είναι άλλωστε η ουσία του προβλήματος στην Κ.Α.Ε., η σαφής έλλειψη ψυχικού δεσμού με τον κοσμο και η γενικότερη αποκοπή του από τη νοοτροπία του Ο.Σ.Φ.Π.

Εικόνα TROUMPAS

Σάββα ο Μπαρτζώ είναι αποδεδειγμένα τίμιος και Ολυμπιακός.
Μήπως πρέπει να ακολουθήσουν την κίνηση του και κάποιοι άλλοι εκεί στην κ.α.ε
που σίγουρα δεν είναι Ολυμπιακοί.Η παραμονή κάποιων στο τμήμα, στα δικά μου μάτια βαραίνει τους αφους και
αυτοί πρέπει να ξέρουν ότι ο ΘΡΥΛΟΣ δεν είναι μαγαζάκι ούτε ολυμπιακά ακίνητα.

ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ